CENGİZ MERCANOĞLU (AKSARAY)
+47
cngmrc
Kuscu-Murat
EFNAN1977
gursel
kral_damcı
gurhan18
Sakallı Sadık
esatdogan
Cafer34
kemocan
mirocu1
erdekten
olcay
legend2977
emreert
harbimüslümcü
TAYLAN TOPCU
akıncı
selcuk
HACI MEHMET OĞUZ
zekerıya72
hasankoc
mehmet ali06
aktasaktas
sefa54
YARBAYFARUK
cemil68
altınokguvercin
şahin_-55
nedimarik
hakanata38
Hamza Hoca
gökmavi
rea1453
oyun_kusları
sercan gönal
Başbuğ
hakankaradenizli
Forum Müdür
KOSOVALIOKTAY
hacı murat
şeref
oflusu
mustafa_yaldiz
Forum Admin
emre_akhan
PerfoTakla
51 posters
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
- fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10
Geri: CENGİZ MERCANOĞLU (AKSARAY)
7/8/2010, 11:50 pm
arkadaslar ben bu kusların hıkayesını bılmedıgım ıcın yabancı kaldım bılen bırı varsa egerkı bana acıklama yaparsa cok ama cok sevınırım egerkı hıkaye guzelse almak ıstıyorum :) sımdıden tesekkurler.
- PerfoTakla
Ad Soyad : hakkı
Forum Kayıt : 04/12/08
24/8/2010, 11:26 am
cngmrc demiş ki:Arkadaşlar burda yazanlardan ve kuşlarımın burda oluşundan haberim yoktu şimdi tesadüfen gördüm.Yazdıklarınız için çok teşkl.
Saygılarımla
Cengiz Mercanoglu
mr.cengiz@hotmail.com
0090 538 789 83 73
A K S A R A Y
Selamun Aleykum . Cengiz abi merhabalar Hakkı ben İstanbul'dan .
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın Cengiz abi sanırım unutmuş olabilir kendisinden izin alarak kuşları buraya eklediğimizi. Yanlış anlaşılmaması bakımından bir düzeltme yapayım istedim.
- murat6868
Ad Soyad : murat gün
Doğum Tarihi : 13/06/78
Forum Kayıt : 09/12/10
10/12/2010, 7:45 am
s.a arkadaş ben güzelyurt dan murat ben 9 12 2010 da enkıral kuşları uçurdum uçurmasına atmaca denen şahıs kaptı 4 tanesini senden istegim bu havalarda uçurma yazık olur ben akşam uyuyamadım kendine iyibak ALLAHA EMANET OL saygılar
13/11/2011, 8:27 pm
Sefer kuşlarının genetik uyumuyla birlikte eşleştirilmesi,uçurma teknikleri,hedefe hakimiyet teknikleri,sefer zamanlamasını ayarlama usulleri,havada kalma becerisi kazandırma yöntemleri,hedefine indirme becerisi kazandırma eğitim teknikleri ve oyun tarzlarına göre eşleştirme yöntemlerini içeren ayrıca geçmişte gerçek damızlık sahibi olmuş halen yaşayan ve hayatını kaybetmiş kuşbazların damızlıklarındaki oyun özellikleri olan TAKLACI SEFER KUŞLARI adlı kitap çok yakında Türkiye'nin en seçkin kitapçılarında siz kuşseverlerin beğenisine sunulacaktır.Kitap,İngilizce,Almanca ve Türkçe olarak resimli örnekleriyle birlikte yayımlanacaktır.Bu sayede yeni güvercin merakı olanlar bu kitabı okuduktan sonra uzun süre deneyip yanılmadan sonuca ulaşacaklar eski meraklıların bir kısmıda farkında olmadan yapmış oldukları hataları ve eksikleri bu sayede gidereceklerdir.
Bu kitabı kaleme alan otuziki yıldır kuş uçuran aslen Aksaray ilinden CENGİZ MERCANOĞLU Amerikanın NEWJERSEY eyaletinde yazıp beşinci yıl sonunda Türkiye'de bitirmiştir.
CENGİZ MERCANOĞLU/AKSARAY E-mail: mr.cengiz@hotmail.com
Bu kitabı kaleme alan otuziki yıldır kuş uçuran aslen Aksaray ilinden CENGİZ MERCANOĞLU Amerikanın NEWJERSEY eyaletinde yazıp beşinci yıl sonunda Türkiye'de bitirmiştir.
CENGİZ MERCANOĞLU/AKSARAY E-mail: mr.cengiz@hotmail.com
- celikoglu
Ad Soyad : abidin celik
Forum Kayıt : 31/01/11
14/11/2011, 5:21 pm
ALLAH GULE GULE BESLEMEK UCURMAK VE COGALTMAK NASIP ETSIN ARKADAS BELCIKADAN CELIKOGLU ///SAYGILARR.......
- HAKAN7700
Ad Soyad : hakan
Forum Kayıt : 28/02/12
30/3/2012, 8:38 am
s a hocam bu kuşlar ne yapar kısaca bilği veerebilrmisivniz. hazır kuş varm izleme şansımız olurmu
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3