MEHMET ALİ KAYA (NİLÜFER)
+49
07antalya07
AHMETHANKORKUT
m.ugur
feyzi
HAMZA BALKAN
cuneyt_brspor
capslock967
fatihseker
ahmetofli
vardar16
aliihsan
yaşar bor
zorza_16
Beysan Taştan
burhan cengiz
altan-aziz
yüksel baş
ADNAN BAYRAM
gökan
pehlivan
Akdeniz
umut_bursa
türker saygılı
fırat kalkan
ankaralı
chema
bgyd
Mimar
umb26
memet recep balkan
sercan gönal
ysfkorkmaz
ERSİN HOCA
sebabcı06
kılıçbey
ERTAN ÇAM
şahin_-55
ismetil
Serdar Avcı
emin
hasankoc
muharrem06
mehmet karadağ
Başbuğ
şebapçı
murat_yetgin
Forum Admin
altınokguvercin
hasancan
53 posters
- MisafirMisafir
Geri: MEHMET ALİ KAYA (NİLÜFER)
20/4/2009, 10:19 pm
ğello dayı yı sımdı herkes unutmus durumda ben bıle bılıyorum vede bılenler anlatıyor adamın yolunu beklerlerdı kus alacagız dıye sımdıde sırt cevırıp tekme vuruyorlar emegıne.alem buysa kral ğello dayıdır ben burda sanal alemden kendısıne cok tesekkur edıyorum o kus getıremez kus cıkaramaz dıyenler utansın onu kucumseyenler utansın hallo dayı allah sana uzun ömurler versın sana verdıgım paralar ananın ak sutu gıbı helal olsunhasancan demiş ki:hacam öyle diyo oda katılıyorum türkiyeyi şebabçı yaptı hakı yenmez ama bazıları biraz aşırı gidiyo unutular herhalde urfa cesurun yolların beklerken daha yer ayak basmadan kuşları alıyolardı biraz deyer bilmeliyiz emeye saygı bu konu içimi yiyordu seni vastanla dışa vurdu sevgile kal hocamşebapçı demiş ki:mehmet ali bu hallo dayın varya, bizi çok çarptı bundan 10-15 yıl önce.. :D :D
şaka bi yana selamımı söyle...
- şebapçı
Ad Soyad : mustafa kale
Doğum Tarihi : 29/06/67
Forum Kayıt : 10/11/08
21/4/2009, 8:34 am
evren demiş ki:ğello dayı yı sımdı herkes unutmus durumda ben bıle bılıyorum vede bılenler anlatıyor adamın yolunu beklerlerdı kus alacagız dıye sımdıde sırt cevırıp tekme vuruyorlar emegıne.alem buysa kral ğello dayıdır ben burda sanal alemden kendısıne cok tesekkur edıyorum o kus getıremez kus cıkaramaz dıyenler utansın onu kucumseyenler utansın hallo dayı allah sana uzun ömurler versın sana verdıgım paralar ananın ak sutu gıbı helal olsunhasancan demiş ki:hacam öyle diyo oda katılıyorum türkiyeyi şebabçı yaptı hakı yenmez ama bazıları biraz aşırı gidiyo unutular herhalde urfa cesurun yolların beklerken daha yer ayak basmadan kuşları alıyolardı biraz deyer bilmeliyiz emeye saygı bu konu içimi yiyordu seni vastanla dışa vurdu sevgile kal hocamşebapçı demiş ki:mehmet ali bu hallo dayın varya, bizi çok çarptı bundan 10-15 yıl önce.. :D :D
sanırım 1990 lı yıllar, halilo dayı urfadan turdan döneceği günü tahminen bize söylerdi. hac yolundan babamız gelecek gibi yolunu gözlerdik. gelince hemen apar topar koşturarak, ankara dörtyoldaki kuş dükkanın da soluğu alırdık. kuşları göreceğiz diye bir heyecan sormayın gitsin. halilo dayıda canı sağolsun la der lo demezdi. istediği fiyattan aşağı alamazdık kuşları. ta o yıllardan bu zamanlarda ankara da şebap çok az bulunurken bize şebapçılığı sevdiren insanlardan birisidir halil cantosun dayımız. eskilere gittiğimiz her hatıramızda mutlak bir yeri vardır. kendisini hürmetle anıyorum.
selam ile.......
- MisafirMisafir
21/4/2009, 12:11 pm
aynen hocam canii sağolsunn bıtanedır hallo dayıışebapçı demiş ki:evren demiş ki:ğello dayı yı sımdı herkes unutmus durumda ben bıle bılıyorum vede bılenler anlatıyor adamın yolunu beklerlerdı kus alacagız dıye sımdıde sırt cevırıp tekme vuruyorlar emegıne.alem buysa kral ğello dayıdır ben burda sanal alemden kendısıne cok tesekkur edıyorum o kus getıremez kus cıkaramaz dıyenler utansın onu kucumseyenler utansın hallo dayı allah sana uzun ömurler versın sana verdıgım paralar ananın ak sutu gıbı helal olsunhasancan demiş ki:hacam öyle diyo oda katılıyorum türkiyeyi şebabçı yaptı hakı yenmez ama bazıları biraz aşırı gidiyo unutular herhalde urfa cesurun yolların beklerken daha yer ayak basmadan kuşları alıyolardı biraz deyer bilmeliyiz emeye saygı bu konu içimi yiyordu seni vastanla dışa vurdu sevgile kal hocamşebapçı demiş ki:mehmet ali bu hallo dayın varya, bizi çok çarptı bundan 10-15 yıl önce.. :D :D
sanırım 1990 lı yıllar, halilo dayı urfadan turdan döneceği günü tahminen bize söylerdi. hac yolundan babamız gelecek gibi yolunu gözlerdik. gelince hemen apar topar koşturarak, ankara dörtyoldaki kuş dükkanın da soluğu alırdık. kuşları göreceğiz diye bir heyecan sormayın gitsin. halilo dayıda canı sağolsun la der lo demezdi. istediği fiyattan aşağı alamazdık kuşları. ta o yıllardan bu zamanlarda ankara da şebap çok az bulunurken bize şebapçılığı sevdiren insanlardan birisidir halil cantosun dayımız. eskilere gittiğimiz her hatıramızda mutlak bir yeri vardır. kendisini hürmetle anıyorum.
selam ile.......
- hasancan
Ad Soyad : mehmetalikaya
Doğum Tarihi : 22/03/74
Forum Kayıt : 12/12/08
slm
21/4/2009, 3:53 pm
küçükler hürmed büyükler saygı allah bu şebaba binebzede olsa hakı geçen abilerimizden allah razı olsun onların bu emekleri sayesinde şu an şebablara bakıyoruz ve besliyoruz siz ve sizin gibi deyerli karakterlerle bu işi daha ii noktalar götüreceyiz mevlam ğönülüzdeki şebabaları kümesinizde nasip etsin sevgile kalınevren demiş ki:aynen hocam canii sağolsunn bıtanedır hallo dayıışebapçı demiş ki:evren demiş ki:ğello dayı yı sımdı herkes unutmus durumda ben bıle bılıyorum vede bılenler anlatıyor adamın yolunu beklerlerdı kus alacagız dıye sımdıde sırt cevırıp tekme vuruyorlar emegıne.alem buysa kral ğello dayıdır ben burda sanal alemden kendısıne cok tesekkur edıyorum o kus getıremez kus cıkaramaz dıyenler utansın onu kucumseyenler utansın hallo dayı allah sana uzun ömurler versın sana verdıgım paralar ananın ak sutu gıbı helal olsunhasancan demiş ki:hacam öyle diyo oda katılıyorum türkiyeyi şebabçı yaptı hakı yenmez ama bazıları biraz aşırı gidiyo unutular herhalde urfa cesurun yolların beklerken daha yer ayak basmadan kuşları alıyolardı biraz deyer bilmeliyiz emeye saygı bu konu içimi yiyordu seni vastanla dışa vurdu sevgile kal hocamşebapçı demiş ki:mehmet ali bu hallo dayın varya, bizi çok çarptı bundan 10-15 yıl önce.. :D :D
selam ile.......
- MisafirMisafir
21/4/2009, 11:13 pm
eyvallah mehmet cok guzel yazmısın katılıyorum sana kardesım sevgiyle kallhasancan demiş ki:küçükler hürmed büyükler saygı allah bu şebaba binebzede olsa hakı geçen abilerimizden allah razı olsun onların bu emekleri sayesinde şu an şebablara bakıyoruz ve besliyoruz siz ve sizin gibi deyerli karakterlerle bu işi daha ii noktalar götüreceyiz mevlam ğönülüzdeki şebabaları kümesinizde nasip etsin sevgile kalınevren demiş ki:aynen hocam canii sağolsunn bıtanedır hallo dayıışebapçı demiş ki:evren demiş ki:ğello dayı yı sımdı herkes unutmus durumda ben bıle bılıyorum vede bılenler anlatıyor adamın yolunu beklerlerdı kus alacagız dıye sımdıde sırt cevırıp tekme vuruyorlar emegıne.alem buysa kral ğello dayıdır ben burda sanal alemden kendısıne cok tesekkur edıyorum o kus getıremez kus cıkaramaz dıyenler utansın onu kucumseyenler utansın hallo dayı allah sana uzun ömurler versın sana verdıgım paralar ananın ak sutu gıbı helal olsunhasancan demiş ki:hacam öyle diyo oda katılıyorum türkiyeyi şebabçı yaptı hakı yenmez ama bazıları biraz aşırı gidiyo unutular herhalde urfa cesurun yolların beklerken daha yer ayak basmadan kuşları alıyolardı biraz deyer bilmeliyiz emeye saygı bu konu içimi yiyordu seni vastanla dışa vurdu sevgile kal hocamşebapçı demiş ki:mehmet ali bu hallo dayın varya, bizi çok çarptı bundan 10-15 yıl önce.. :D :D
selam ile.......
- altan-aziz
Ad Soyad : Altan Aziz
Doğum Tarihi : 27/11/77
Forum Kayıt : 22/04/09
24/4/2009, 10:24 am
saygı deer kardeşim allah senden razı olsun şebabçılıı biliyorduk ama şimdi daha iyi biliyoruz senin sayende allah yolunu star eder işallah seni seviyorum alaha emanet ol :D :D :D :affraid:
- ankaralı
Ad Soyad : metin demirçin
Doğum Tarihi : 07/06/71
Forum Kayıt : 06/02/09
27/4/2009, 3:34 pm
mehmet ğibi arkadaşların nesli tükenmek üzere iyi sahip çıkın ona
- MisafirMisafir
27/4/2009, 3:36 pm
ankaralı demiş ki:mehmet ğibi arkadaşların nesli tükenmek üzere iyi sahip çıkın ona
- ERSİN HOCA
Ad Soyad : ERSİN AKGÜL
Doğum Tarihi : 03/09/68
Forum Kayıt : 29/01/09
29/4/2009, 9:32 am
KARDEŞ NASILSIN SEVGİ VE SAYGILAR
- hasancan
slm
29/4/2009, 3:05 pm
eyvallah hacam çok tşk edrim sizler nasılsınız allha şükür iyiyiz sizler nasılsınız inşallah niydede ğörüşürüz sevgile kalıneyvalah hocam bi isteyin varsa bursadanERSİN HOCA demiş ki:KARDEŞ NASILSIN SEVGİ VE SAYGILAR
getirelim sevgilie kal
- hasancan
slm
29/4/2009, 3:07 pm
başkan sana şapiyonlar ligi yakışır sevgile kalevren demiş ki:ankaralı demiş ki:mehmet ğibi arkadaşların nesli tükenmek üzere iyi sahip çıkın ona
- MisafirMisafir
29/4/2009, 3:09 pm
Hocam Ankarada iken Hocamı aradınız Sizlerinde orada olmanızı isterdik sizi sevgi ile andık .. Hurmetler.. Saygılarımla..
- hasancan
slm
29/4/2009, 3:10 pm
metin abi o seni ğüzeliyin canım abim sana ve muharrem sevgimi ve saygımı yolluyorum allah doslugumuz dayım etsin sevgile kalankaralı demiş ki:mehmet ğibi arkadaşların nesli tükenmek üzere iyi sahip çıkın ona
- ankaralı
29/4/2009, 3:12 pm
sevg, saygı bizden mehmetim doğrusu buhasancan demiş ki:metin abi o seni ğüzeliyin canım abim sana ve muharrem sevgimi ve saygımı yolluyorum allah doslugumuz dayım etsin sevgile kalankaralı demiş ki:mehmet ğibi arkadaşların nesli tükenmek üzere iyi sahip çıkın ona
- hasancan
slm
29/4/2009, 3:17 pm
ne kadar tanışmadık sada hocamın vasıtasıyla siz tanıyor ve formdan takip ediyorum bir ğöz ugruna çok ğözler sevilir bizde mustafa hocanı dostları dost biliyoruz sevgile kalınSarioglu demiş ki:Hocam Ankarada iken Hocamı aradınız Sizlerinde orada olmanızı isterdik sizi sevgi ile andık .. Hurmetler.. Saygılarımla..
- MisafirMisafir
29/4/2009, 3:21 pm
Tşk hocam inşallah Nigdeye gelebilirsek orada gorusuruz. Hoşcakalın..hasancan demiş ki:ne kadar tanışmadık sada hocamın vasıtasıyla siz tanıyor ve formdan takip ediyorum bir ğöz ugruna çok ğözler sevilir bizde mustafa hocanı dostları dost biliyoruz sevgile kalınSarioglu demiş ki:Hocam Ankarada iken Hocamı aradınız Sizlerinde orada olmanızı isterdik sizi sevgi ile andık .. Hurmetler.. Saygılarımla..
- hasancan
slm
29/4/2009, 3:27 pm
metin abi murharremin sayfası yine yaniyo abi deniz köpürmüş dalga dalga geli haberin olsunankaralı demiş ki:sevg, saygı bizden mehmetim doğrusu buhasancan demiş ki:metin abi o seni ğüzeliyin canım abim sana ve muharrem sevgimi ve saygımı yolluyorum allah doslugumuz dayım etsin sevgile kalankaralı demiş ki:mehmet ğibi arkadaşların nesli tükenmek üzere iyi sahip çıkın ona
- hasancan
slm
29/4/2009, 3:28 pm
inşllah allaha emanet sevgile kalınSarioglu demiş ki:Tşk hocam inşallah Nigdeye gelebilirsek orada gorusuruz. Hoşcakalın..hasancan demiş ki:ne kadar tanışmadık sada hocamın vasıtasıyla siz tanıyor ve formdan takip ediyorum bir ğöz ugruna çok ğözler sevilir bizde mustafa hocanı dostları dost biliyoruz sevgile kalınSarioglu demiş ki:Hocam Ankarada iken Hocamı aradınız Sizlerinde orada olmanızı isterdik sizi sevgi ile andık .. Hurmetler.. Saygılarımla..
- ERSİN HOCA
Ad Soyad : ERSİN AKGÜL
Doğum Tarihi : 03/09/68
Forum Kayıt : 29/01/09
4/5/2009, 1:53 pm
MEHMET KARDEŞ GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH NİĞDE DE SAYGILAR
- MisafirMisafir
5/5/2009, 2:07 pm
mehmet kardesım merhaba bugun gormus oldugumuz yavrular cok sahane her bırı bırınden guzel senı tebrık edıyorum boyle guzel yavrular yetıstırdıgın ıcın kardes allah emeklerını bosa cıkarmasın bu ıse gonul veren ve kuslarını seven bır kısısın allah yolunu acık etsın sana yakısır kardesım masallah saygılar sevgıler
- fırat kalkan
Ad Soyad : FIRAT KALKAN
Doğum Tarihi : 02/06/84
Forum Kayıt : 11/02/09
5/5/2009, 2:28 pm
mehmet abi su senın sah eserlerı bı bız görmedık heralde :D
- hasancan
9/5/2009, 3:37 pm
yevallah fırat cım
en yakın zamada beklerim
en yakın zamada beklerim
- ankaralı
10/5/2009, 11:39 am
memet ne var ne yok
- hasancan
11/5/2009, 7:48 pm
eyvallah metin abi
şükür ne olsun cumaya ankarada ğörüşmek üzere allaha emanet sevgile kal
şükür ne olsun cumaya ankarada ğörüşmek üzere allaha emanet sevgile kal
- MisafirMisafir
11/5/2009, 10:25 pm
naber yağsız kelle aramıyorsun dayımm ne olur ne olmaz arada sırada araaa
12/5/2009, 9:18 am
SLM MEHMET KARDEŞ NASILSIN GÖRÜŞEMİYORUZ YAKINDA GÖRÜŞÜRÜZ SAYGILAR
12/5/2009, 10:04 am
evren mehmet oyun söktü benim bacaya oyun sökmeye başladı yakında takla yapacak :affraid:
- fırat kalkan
Ad Soyad : FIRAT KALKAN
Doğum Tarihi : 02/06/84
Forum Kayıt : 11/02/09
12/5/2009, 10:07 am
mehmet abi yenı yavru yokmu ya atta mıllet kus izlesın saygılar
- hasancan
12/5/2009, 10:11 pm
fıratcım yavrular var inş tüye girer çıkarsa çekeriz reismilerin kardeşim sevgile kal
- hasancan
12/5/2009, 10:12 pm
eyvallah abidin kardeş inş bursad ğörüşemedik ama nidede ğörüşürüz sevgile kal