MURAT BAYAR (ESKİŞEHİR)
+48
ES_ES_AHMET
bayram kavaklı
Bozoglu
HACI MEHMET OĞUZ
alpc
kemocan
ismail59
olcygktp
akrep
bayram ali yılmaz
kahvecişaban
özer
albatros1
truva_emre
fırat kalkan
Beysan Taştan
chema
kuyumcu sebo
kılıçbey
nazmiuluad
capslock967
umbayar
ADIYAMANLI MEHMET
murat_yetgin
miskiciugur
emin
ESKİŞEHİRLİ
karahan2
kardelen
pehlivan
sunyy
omeryener26
enesss
eskişehirtakkalı
şebapçı
bgyd
ysfkorkmaz
ifo
gerçek sebabcı
hasancan
ERSİN HOCA
Başbuğ
süleyman mercan
umb26
hasankoc
şahin_-55
altınokguvercin
Forum Admin
52 posters
- ysfkorkmaz
Ad Soyad : yusuf korkmaz
Doğum Tarihi : 01/01/65
Forum Kayıt : 03/02/09
Geri: MURAT BAYAR (ESKİŞEHİR)
14/4/2009, 9:09 am
MAŞALLAH MAŞALLAH....ALLAH NAZARDAN SAKLASIN....
BAKIYORUM MURAT OĞLANI YETİŞTİRYORSUN....BİZDEN SONRA GELECEĞİN ŞEBAPCISI OLACAK..
BAKIYORUM MURAT OĞLANI YETİŞTİRYORSUN....BİZDEN SONRA GELECEĞİN ŞEBAPCISI OLACAK..
- umb26
Ad Soyad : U. Murat BAYAR
Doğum Tarihi : 22/07/81
Forum Kayıt : 29/01/09
14/4/2009, 9:13 am
ysfkorkmaz demiş ki:MAŞALLAH MAŞALLAH....ALLAH NAZARDAN SAKLASIN....
İnşallah yusuf abi ağaç yaşken eğilir içinde varsa buyrsun yapsın ben gurur duyarım. İtle çakalla uğraşıcağına ne kadar güzel bir hobi. Allah önce herkesin evladının bahtını açık etsin bunlarda yaşayacakları güzel hayatta uğraşacakları güzel alışkanlıkları olur inşallah.
- ysfkorkmaz
Ad Soyad : yusuf korkmaz
Doğum Tarihi : 01/01/65
Forum Kayıt : 03/02/09
14/4/2009, 9:18 am
AMİN CÜMLEMİZE
- ADIYAMANLI MEHMET
Ad Soyad : MEHET BAHAR
Doğum Tarihi : 01/03/73
Forum Kayıt : 05/11/08
14/4/2009, 4:16 pm
MURAT BEY KUŞLARIN SÜPER ĞÜLE ĞÜLE BESLE
- umb26
15/4/2009, 6:29 am
ADIYAMANLI MEHMET demiş ki:MURAT BEY KUŞLARIN SÜPER ĞÜLE ĞÜLE BESLE
Sağolasın Mehmet bey sizinkilerinde maşallah'ı var selamlar...
- MisafirMisafir
15/4/2009, 6:30 am
Murat Bak bakalım Yavru nasıl olmuş Fotosu ekledim son halinin.
- MisafirMisafir
15/4/2009, 2:08 pm
masallah allah can peklıgı versın saglıkla besleyın
- umb26
16/4/2009, 8:49 am
:no: :no: :no: :no:
:no: :no: :) :) :) :) :no: :no:
:no: :no: :) :) :no: :no:
Cansıkıntısı zor ALLAH herkese kafasını kaldıramayacak kadar bereketli ve hayırlı işler versin. Herkese hayırlı ve bereketli günler...
:no: :no: :) :) :) :) :no: :no:
:no: :no: :) :) :no: :no:
Cansıkıntısı zor ALLAH herkese kafasını kaldıramayacak kadar bereketli ve hayırlı işler versin. Herkese hayırlı ve bereketli günler...
- MisafirMisafir
16/4/2009, 8:05 pm
41 kere maşallah miski dişi çok harika bi dişi emeginize saglık abii kürenklerde baska güzel selamlar saygılar...
- umb26
17/4/2009, 6:55 am
dadaş demiş ki:41 kere maşallah miski dişi çok harika bi dişi emeginize saglık abii kürenklerde baska güzel selamlar saygılar...
Saol kardeşim teşekkürler, senden senin dişinin yeni fotolarını bekliyorum selamlar...
- ifo
Ad Soyad : İrfan KINALIBAŞ
Doğum Tarihi : 23/01/55
Forum Kayıt : 05/02/09
17/4/2009, 7:05 am
GÜNAYDIN MURAT. GORÜŞEMEDİK !
- umb26
17/4/2009, 7:08 am
Fabrikadayım abi uğraşıyorum standart sıkıntıları atlatmaya çalışıyoruz. Bi yandan da kuşlara bakmaya çalışıyoruz. Bide hazır aklımdayken balı sulandırıp mı vereyim?
- MisafirMisafir
17/4/2009, 8:52 am
abi 2 resmını daha ekledım ama 1 yıl önceki halı tesekkür ederim saygılar...umb26 demiş ki:dadaş demiş ki:41 kere maşallah miski dişi çok harika bi dişi emeginize saglık abii kürenklerde baska güzel selamlar saygılar...
Saol kardeşim teşekkürler, senden senin dişinin yeni fotolarını bekliyorum selamlar...
- umb26
17/4/2009, 10:57 am
bgyd demiş ki:HAYIRSIZ KARDEŞ NASILSIN
Berbat abi sen nasılsın :no: :no:
- MisafirMisafir
17/4/2009, 11:49 pm
kardesım sıkma canını hıc bırsey ıcın berbat olmayanı goster sabır ve moralını yuksek tut allahın ıznı ıle barı kendını yıpratma kardesım uc kurusluk dunya ıcın degmez hıc bırseye allaha emanet olasın kendıne ıyı bakkumb26 demiş ki:bgyd demiş ki:HAYIRSIZ KARDEŞ NASILSIN
- umb26
18/4/2009, 8:33 am
evren demiş ki:kardesım sıkma canını hıc bırsey ıcın berbat olmayanı goster sabır ve moralını yuksek tut allahın ıznı ıle barı kendını yıpratma kardesım uc kurusluk dunya ıcın degmez hıc bırseye allaha emanet olasın kendıne ıyı bakkumb26 demiş ki:bgyd demiş ki:HAYIRSIZ KARDEŞ NASILSIN
Saol evren kardeşim ALLAH razı olsun rabbim her zaman niyetinizin 10 katını nasip etsin tekrar saol...
- umb26
20/4/2009, 9:19 am
Herkese hayırlı haftalar rabbim her kesin niyetine göre rızkını versin....
- MisafirMisafir
20/4/2009, 9:42 am
umb26 demiş ki:Herkese hayırlı haftalar rabbim her kesin niyetine göre rızkını versin....
Amin Murat Kardeş
- umb26
20/4/2009, 11:55 am
[quote="emin"]
Doğru söylüyorsun abi fotograf çektiğim yer bence kuşlarımdan baya bir görünüm kaybı yarattı bu hafta içinde gün ışığında makine ile çekicem yeni fotoğraflarını yorum için teşekkürler. keşke hep böle olsa fikir paylaşsak. Herkese standart yazı güle güle besle çok güzel. Paylaşmadan tartışmadan eksik giderilmez kuşu da geliştiremeyiz. Yeni fotoğrafları atayım yorumlarını bekliyorum kal sağlıcakla abi...
Doğru söylüyorsun abi fotograf çektiğim yer bence kuşlarımdan baya bir görünüm kaybı yarattı bu hafta içinde gün ışığında makine ile çekicem yeni fotoğraflarını yorum için teşekkürler. keşke hep böle olsa fikir paylaşsak. Herkese standart yazı güle güle besle çok güzel. Paylaşmadan tartışmadan eksik giderilmez kuşu da geliştiremeyiz. Yeni fotoğrafları atayım yorumlarını bekliyorum kal sağlıcakla abi...
20/4/2009, 12:29 pm
[quote="umb26"]
bak gardasım gülügüle besle demek eh işte kuşun ne kötü ne iyi anladın :):) sen cek fotonu koy bidahaemin demiş ki:
- MisafirMisafir
20/4/2009, 12:33 pm
kardes guzel sohbetın ıcın ve tesekkur ederız tanıstıgıma cok memnun oldum murat kardesım allaha emanet olasın saygılar kardes
20/4/2009, 12:34 pm
everen su fotonu deyiş at hırsıları gibi cıkmıssın yola bir düzgün fotonuevren demiş ki:kardes guzel sohbetın ıcın ve tesekkur ederız tanıstıgıma cok memnun oldum murat kardesım allaha emanet olasın saygılar kardes
- MisafirMisafir
20/4/2009, 1:09 pm
TAMAM KARDESemin demiş ki:everen su fotonu deyiş at hırsıları gibi cıkmıssın yola bir düzgün fotonuevren demiş ki:kardes guzel sohbetın ıcın ve tesekkur ederız tanıstıgıma cok memnun oldum murat kardesım allaha emanet olasın saygılar kardes
- MisafirMisafir
20/4/2009, 1:10 pm
OLMUSMU EMINevren demiş ki:TAMAM KARDESemin demiş ki:everen su fotonu deyiş at hırsıları gibi cıkmıssın yola bir düzgün fotonuevren demiş ki:kardes guzel sohbetın ıcın ve tesekkur ederız tanıstıgıma cok memnun oldum murat kardesım allaha emanet olasın saygılar kardes
- umb26
20/4/2009, 1:17 pm
evren demiş ki:kardes guzel sohbetın ıcın ve tesekkur ederız tanıstıgıma cok memnun oldum murat kardesım allaha emanet olasın saygılar kardes
Saolasın evren kardeş bende tanıstığıma cok memnun oldum inşallah muhabbettimiz baki kalır kuş vesile oldu bu arada bu fotoğraf olmuş
20/4/2009, 1:26 pm
he yav iyi olmuş bu tamam işteevren demiş ki:OLMUSMU EMINevren demiş ki:TAMAM KARDESemin demiş ki:everen su fotonu deyiş at hırsıları gibi cıkmıssın yola bir düzgün fotonuevren demiş ki:kardes guzel sohbetın ıcın ve tesekkur ederız tanıstıgıma cok memnun oldum murat kardesım allaha emanet olasın saygılar kardes
- MisafirMisafir
20/4/2009, 1:37 pm
SENI KADAR OLMASAKTA IDARE EDERIZ KARDESIM EYVALLAHemin demiş ki:he yav iyi olmuş bu tamam işteevren demiş ki:OLMUSMU EMINevren demiş ki:TAMAM KARDESemin demiş ki:everen su fotonu deyiş at hırsıları gibi cıkmıssın yola bir düzgün fotonuevren demiş ki:kardes guzel sohbetın ıcın ve tesekkur ederız tanıstıgıma cok memnun oldum murat kardesım allaha emanet olasın saygılar kardes
- umbayar
Forum Kayıt : 31/03/08
1/5/2009, 8:58 am
Herkese hayırlı cumalar...