ERDEM GÜNAY (EDİRNE)
+7
şahin_-55
altınokguvercin
ksklecann
mustafa_yaldiz
Serdar Avcı
Forum Admin
erdem22
11 posters
- erdem22
Ad Soyad : erdem günay
Forum Kayıt : 03/10/08
ERDEM GÜNAY (EDİRNE)
1/2/2009, 9:29 pm
erdemgun_e@hotmail.com
0505 661 55 51
merhaba arkadaşlar kendi çapımda performans taklacıları besliyorum umarım beğenirsiniz yorumlarınızı bekliyorum.
damızlık zavrak akkuyruk dişi. bol taklalı kısa giden yüksek kanat sesli bir kuş yavrularıda oyunlu geliyor şimdiye kadar hiç boşu yok. maaşallah deyin
çakmaklı erkek zavrağın eşi. az taklalı ancak takla araları açık uzun giden bir kuş 3-4 taklayı pek geçmiyor. 1,1,5 m ye kadar alçalıyor.
dumanlı erkek, hediye geldi. arkadaşımın söylediğine göre iyi bir kuşmuş. uçuramamış. damızlığa çektim. yavrularını izleyip hakkında karar vericem.
buda onun eşi sarıkafalardan gelme minyon tipli pratik bir kuş taklayı çevirdi yeni uçurmaya başladım şu an için soru işareti.
ilk resimdeki dişinin yavrusu, kızma erkek. 1-1,5 saat havada kalmaya başladı bol taklalı sık seferli bir uçumu var 7-10 taklayla kaçıyor. şimdilik iyi yavruya kusuncada böyle kalırsa ne ala
bu kuşuda yumurta olarak arkadaşımdan aldım. soyu damarı iyi garantili dedi. 3 aylık ancak kışa denk geldi uçuramadım. baharda kovalanacak.
bunlarda külrenklerim. urfadan geldiler. boylu poslu güzel kuşlar. dişi yumurtlayacağı için biraz ezik çıkmış. kostüm kuşu olmalarına rağmen yavrularını uçurmayı düşünüyorum.
saygılarımla... sağlıklı atmacasız kümesler dilerim.
0505 661 55 51
merhaba arkadaşlar kendi çapımda performans taklacıları besliyorum umarım beğenirsiniz yorumlarınızı bekliyorum.
damızlık zavrak akkuyruk dişi. bol taklalı kısa giden yüksek kanat sesli bir kuş yavrularıda oyunlu geliyor şimdiye kadar hiç boşu yok. maaşallah deyin
çakmaklı erkek zavrağın eşi. az taklalı ancak takla araları açık uzun giden bir kuş 3-4 taklayı pek geçmiyor. 1,1,5 m ye kadar alçalıyor.
dumanlı erkek, hediye geldi. arkadaşımın söylediğine göre iyi bir kuşmuş. uçuramamış. damızlığa çektim. yavrularını izleyip hakkında karar vericem.
buda onun eşi sarıkafalardan gelme minyon tipli pratik bir kuş taklayı çevirdi yeni uçurmaya başladım şu an için soru işareti.
ilk resimdeki dişinin yavrusu, kızma erkek. 1-1,5 saat havada kalmaya başladı bol taklalı sık seferli bir uçumu var 7-10 taklayla kaçıyor. şimdilik iyi yavruya kusuncada böyle kalırsa ne ala
bu kuşuda yumurta olarak arkadaşımdan aldım. soyu damarı iyi garantili dedi. 3 aylık ancak kışa denk geldi uçuramadım. baharda kovalanacak.
bunlarda külrenklerim. urfadan geldiler. boylu poslu güzel kuşlar. dişi yumurtlayacağı için biraz ezik çıkmış. kostüm kuşu olmalarına rağmen yavrularını uçurmayı düşünüyorum.
saygılarımla... sağlıklı atmacasız kümesler dilerim.
- Serdar Avcı
Ad Soyad : SERDAR AVCI
Doğum Tarihi : 05/06/82
Forum Kayıt : 11/01/08
Geri: ERDEM GÜNAY (EDİRNE)
1/2/2009, 10:10 pm
tek tek ayrıntılı kuşlarınızı anlatmışınız tşk bol yavrulu sağlıklı kuşçuluklar
- erdem22
1/2/2009, 10:15 pm
ilgine teşekkürler serdar. seninle telefonda tanışmıştık. hatırlarmısın bilmem. çakmaklılar için aramıştım seni. kümesime hırsız girdi geçen ağustosta. tekrar toparladım bu kuşları eşten sosttan. sağolsun arkadaşlarım. çalınan kuşlarımdan daha iyilerini edinmemi sağladılar herşeyde bir hayır varmış. mutlu mesut uçuruyorum şimdi. Allah hastalıktan hırsızdan atmacadan korusun.
- mustafa_yaldiz
Ad Soyad : Mustafa Yaldız
Forum Kayıt : 17/08/08
1/2/2009, 10:23 pm
Erdem kardeş paylaşım çok güzel olmuş. Tek tek kuşlar hakkında bilgi vermişsin saolasın allah kazasız belasız kuş beslemek nasip etsin.
- MisafirMisafir
1/2/2009, 10:42 pm
maşalalh güzel kuşlar güle güle besle ALLAH bol yavrular almak yetiştirmek ucurmak nasip etsin paylaşımın için teşekkurler Samsun2dan sevgiler saygılar
- ksklecann
Ad Soyad : CAN UĞRAŞ
Doğum Tarihi : 27/08/90
Forum Kayıt : 24/04/08
1/2/2009, 10:46 pm
masallah dumanlılarınız cok guzelmıs
acıklamarıda yapmıssınız paylasım ıcın tesekkurler
acıklamarıda yapmıssınız paylasım ıcın tesekkurler
- erdem22
1/2/2009, 10:49 pm
sizlerde sağolun arkadaşlar. Allah herkese gönlündeki kuşu uçurup izlemeyi nasib etsin.
2/2/2009, 6:06 pm
allah can pekliği versin kuşların güzel sağlıklı yavrular alırsın güle güle besle salıcakla kal...
- erdem22
2/2/2009, 10:47 pm
bahri bey ilginize teşekkür ederim.
- hakantr22
Ad Soyad : hakan kavaf
Doğum Tarihi : 22/11/91
Forum Kayıt : 27/04/09
16/7/2009, 6:38 am
S.a bende edirneliyim sen nerde oturuosun abi ??
cakmaklı erkek satılıksa almak isterim fiyat yazarsan sevinirim kolay gelsin abi
cakmaklı erkek satılıksa almak isterim fiyat yazarsan sevinirim kolay gelsin abi
- gecityok
Ad Soyad : erkan KUMAK
Doğum Tarihi : 12/11/77
Forum Kayıt : 02/10/08
30/10/2009, 10:54 pm
Hocam Ben uğurcan Erkan abi kuşlarınızı çok beğendi.Size çok selamları var.Pazartesi Günü görüşürüz.(Sizi burda bile buldum :) ) Hoşçakalın.
- erdem22
3/11/2009, 8:45 pm
selam uğurcan. aleyküm selam. evet buradada buldun beni senden kurtuluş yok. sıkı bir kuşçu olacaksın. görüşmek üzere...
yorum yapan arkadaşlara teşekkürler. yakında yeni fotoğraflar geliyor. bakalım beğenecekmisiniz.
yorum yapan arkadaşlara teşekkürler. yakında yeni fotoğraflar geliyor. bakalım beğenecekmisiniz.
- kemocan
Ad Soyad : kemalettin kalaycıklıoğlu
Forum Kayıt : 08/01/10
17/1/2010, 6:56 pm
edirnede taklacı görmek çok güzel.teşekkürler.