HALİL ŞİRİN (YILDIRIM)
+21
sercan gönal
semihcakici
yüksel baş
ankaralı
gökan
umut_bursa
halil şirin
pehlivan
gerçek sebabcı
Başbuğ
Akdeniz
bgyd
chema
kılıçbey
Serdar Avcı
Forum Admin
altınokguvercin
şahin_-55
memet recep balkan
mehmet karadağ
hasankoc
25 posters
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: HALİL ŞİRİN (YILDIRIM)
9/2/2009, 11:05 pm
maşallah güzel kuşlar allah tugunce yavru almak nasipetsin
9/2/2009, 11:06 pm
maşallah maşallah halil bey .... allah tüyünce yavru nasip etsin ... çok güzel kuşlar
- memet recep balkan
Ad Soyad : memet recep balkan
Doğum Tarihi : 12/01/79
Forum Kayıt : 31/01/09
slm
10/2/2009, 12:31 am
maşallah allah nazardan saklasın ğüzel kuşlar tüyünce emeğince hayrını ğörürsün başka varsa ğörelim halil başkan yoksa ğösterelim mi :D
10/2/2009, 12:46 am
maşşallah...allah nazardan saklasın...güle güle besleyin...
10/2/2009, 6:43 am
evren kardeşim maşallah bursadaki cevherleri senin elinden sergilenmesi ne güzel allah halil arkadaşımıza can pekliği versin sağlıcakla beslesinler samsundan selamlar...
10/2/2009, 10:14 am
Paylaşım için tşk evren abi halil beyede sevgiler saygılar
- Serdar Avcı
Ad Soyad : SERDAR AVCI
Doğum Tarihi : 05/06/82
Forum Kayıt : 11/01/08
10/2/2009, 10:39 am
çok güzel kuşlar bursa festivali için hazırlanıyolar galiba
- MisafirMisafir
10/2/2009, 10:43 am
maşallah güle güle besle bereketli olsun
11/2/2009, 9:30 am
ooo halil şirin abi maşallah yarışma cok çekişmeli gidicek valla cok ses getiricek türkiye adına cok güzel bir yarışma olucak inşallah evren kardeş sana emeklerin için cok teşekkür ederim
11/2/2009, 9:32 am
hodri meydan ceken arkadaşlarıda bekleriz ermaydanına oyle oralardan hodri meydan olmuyor keserler adamların soluğunu demi
- MisafirMisafir
11/2/2009, 2:04 pm
sagolasın kardasım ne demek dostlara can feda adam olmayanla ısımız olmaz bızımchema demiş ki:ooo halil şirin abi maşallah yarışma cok çekişmeli gidicek valla cok ses getiricek türkiye adına cok güzel bir yarışma olucak inşallah evren kardeş sana emeklerin için cok teşekkür ederim
12/2/2009, 1:06 am
kardeş sen ateş körükçüsümüsün.Yakışmaz yaşına ve başına.Soluğu kesilene takarlar oksijen maskesini demi....chema demiş ki:hodri meydan ceken arkadaşlarıda bekleriz ermaydanına oyle oralardan hodri meydan olmuyor keserler adamların soluğunu demi
12/2/2009, 1:07 am
mesaj yanlış anlama nedeniyle DÜZELTİLMİŞTİR.evren demiş ki:sagolasın kardasım ne demek dostlara can feda adam olmayanla ısımız olmaz bızımchema demiş ki:ooo halil şirin abi maşallah yarışma cok çekişmeli gidicek valla cok ses getiricek türkiye adına cok güzel bir yarışma olucak inşallah evren kardeş sana emeklerin için cok teşekkür ederim
DOSTLARA CAN FEDA......
ÖZÜR OLSUN!
- MisafirMisafir
12/2/2009, 6:34 pm
abıyım artık yazıyı kım yazdıysa kesınlıkle ve kesınlıkle benım ordakı maksadım sıze karsı degıl burda abıdın arkadas bana tesekkur edıyor bende ona dıyorumkı anı dostum olana can feda dost olmayanla ne ısım olur nıye resımlerını burya atayım anlamında demısımdır abılerım kesınlıkle ve kesınlıkle art nıyetlı bır tutum sergılememısımdır ben sıze nıye oyle bırsey yapayım cayınızı corbanızı ıcmısız asla bole bırsey dusunmenız yanlıs ve ayıp olur sızlerde benım buyugum dostlarımsınız kesınlıkle bı cephe alma yok sakın allaha emanet olunbgyd demiş ki:dostum Evren adam olmayan bizsek şunu bilki adamlık aynasında yansıma geç olur.zaman ister haydi hayırlısı!evren demiş ki:sagolasın kardasım ne demek dostlara can feda adam olmayanla ısımız olmaz bızımchema demiş ki:ooo halil şirin abi maşallah yarışma cok çekişmeli gidicek valla cok ses getiricek türkiye adına cok güzel bir yarışma olucak inşallah evren kardeş sana emeklerin için cok teşekkür ederim
- memet recep balkan
slm
12/2/2009, 7:49 pm
sevğili arkadaşlar hodri meydan damı buluşuyoruz yoksa demek ki herkez kendine ğüveniyor ğüven olmasa kimse bence burda olmaz herkezin emeğine sağlık bütün arkadaşlarımı burdan selamlıyorum allaha emanet olun
- MisafirMisafir
12/2/2009, 10:44 pm
halıl baskan guzel bır makına aldım kusları hazırla resımlerını cekecegız bole uc bes resımle olmaz
13/2/2009, 12:07 am
SENİN GİBİ SAMİMİ ADAMA CAN FEDA!evren demiş ki:abıyım artık yazıyı kım yazdıysa kesınlıkle ve kesınlıkle benım ordakı maksadım sıze karsı degıl burda abıdın arkadas bana tesekkur edıyor bende ona dıyorumkı anı dostum olana can feda dost olmayanla ne ısım olur nıye resımlerını burya atayım anlamında demısımdır abılerım kesınlıkle ve kesınlıkle art nıyetlı bır tutum sergılememısımdır ben sıze nıye oyle bırsey yapayım cayınızı corbanızı ıcmısız asla bole bırsey dusunmenız yanlıs ve ayıp olur sızlerde benım buyugum dostlarımsınız kesınlıkle bı cephe alma yok sakın allaha emanet olunbgyd demiş ki:dostum Evren adam olmayan bizsek şunu bilki adamlık aynasında yansıma geç olur.zaman ister haydi hayırlısı!evren demiş ki:sagolasın kardasım ne demek dostlara can feda adam olmayanla ısımız olmaz bızımchema demiş ki:ooo halil şirin abi maşallah yarışma cok çekişmeli gidicek valla cok ses getiricek türkiye adına cok güzel bir yarışma olucak inşallah evren kardeş sana emeklerin için cok teşekkür ederim
HAKKINI HELAL ET....YANLIŞ ANLAMIŞIK....ÖZÜR OLSUN!
- MisafirMisafir
13/2/2009, 6:49 pm
eyvallah abılerım sagolun var olun oyle seyler olur dostlar arasında sorunlar her zaman cozulur bende sıze saygı sevgılerımı sunuyorum cok sagolunbgyd demiş ki:SENİN GİBİ SAMİMİ ADAMA CAN FEDA!evren demiş ki:abıyım artık yazıyı kım yazdıysa kesınlıkle ve kesınlıkle benım ordakı maksadım sıze karsı degıl burda abıdın arkadas bana tesekkur edıyor bende ona dıyorumkı anı dostum olana can feda dost olmayanla ne ısım olur nıye resımlerını burya atayım anlamında demısımdır abılerım kesınlıkle ve kesınlıkle art nıyetlı bır tutum sergılememısımdır ben sıze nıye oyle bırsey yapayım cayınızı corbanızı ıcmısız asla bole bırsey dusunmenız yanlıs ve ayıp olur sızlerde benım buyugum dostlarımsınız kesınlıkle bı cephe alma yok sakın allaha emanet olunbgyd demiş ki:dostum Evren adam olmayan bizsek şunu bilki adamlık aynasında yansıma geç olur.zaman ister haydi hayırlısı!evren demiş ki:sagolasın kardasım ne demek dostlara can feda adam olmayanla ısımız olmaz bızımchema demiş ki:ooo halil şirin abi maşallah yarışma cok çekişmeli gidicek valla cok ses getiricek türkiye adına cok güzel bir yarışma olucak inşallah evren kardeş sana emeklerin için cok teşekkür ederim
HAKKINI HELAL ET....YANLIŞ ANLAMIŞIK....ÖZÜR OLSUN!
- memet recep balkan
(halil şirin)bursa
15/2/2009, 5:53 pm
halil başkanım başka kuş resimleri varsa bir zahmet kurda ğörelim ama kuş yoksa o da ayrı konu ne diyelim başka kendine iyi bak
- memet recep balkan
(HALİL ŞİRİN)BURSA
15/2/2009, 5:57 pm
halil başkanım maşallah miski erkek çok ğüzel tüyünce emeğince hayrını ğör güle güle besle başka resimleride acileten bekliyoruz başkanım kendine iyi bak allaha emanet ol
- Akdeniz
Ad Soyad : Üçler AKDENİZ
Doğum Tarihi : 12/08/78
Forum Kayıt : 05/02/09
15/2/2009, 8:09 pm
maşallah güzel kuşlar halil kardeşin araplarıda olsa gerek bir ara onlarıda görmek isteriz saygılar
- memet recep balkan
slm
16/2/2009, 12:33 am
halil başkanım abidin benim işimi halletsin ona deki işini ğör recebin valla ayıp olur nasıl arkadaş o ya :affraid: abidin ayıp değilmi yav sen benim işimi hallet yoksa seni bu kuş camiasına yayarım haberin olsun o na ğöre ismin çıkar kuş bile besleyemesin haberin olsun dostum :D
16/2/2009, 8:14 am
ooo recep tehdit ediyorsun bak bak valla bana göre bişey yok bilader her şey senin elinde kardeş anladın sen dediğimi DOSTUM :)
- Başbuğ
Ad Soyad : Mete BENLİ
Doğum Tarihi : 07/12/74
Forum Kayıt : 30/07/08
18/2/2009, 6:15 pm
kuşlar on numara resimler berbat.başkan şu kuşların resimlerini iii çek kardeşim...selamlar
- gerçek sebabcı
Ad Soyad : HÜSEYİN BALCI
Doğum Tarihi : 15/12/66
Forum Kayıt : 29/10/08
18/2/2009, 6:17 pm
güzel kuşlar maşallah
19/2/2009, 10:38 am
evren yeni makina almış onunla cekicek miski erkek 2008 izmir birincisi çiftlerde mete abi
- memet recep balkan
slm
20/2/2009, 11:57 pm
abidin istersen dehdit olarak alğıla ben bilmem haberin olsun sen benim işimi halladeceksin senin başka şansın yok bilesin vallaha kapıdan bir yere ayrılmam haberin olsun seni bu camiaya söylerim ona ğöre dostum :D
- Başbuğ
Ad Soyad : Mete BENLİ
Doğum Tarihi : 07/12/74
Forum Kayıt : 30/07/08
21/2/2009, 12:01 am
allahım emek veren herkesin gönlüne göre versin...emeğiniz daim olsun kardeşim...selamlarchema demiş ki:evren yeni makina almış onunla cekicek miski erkek 2008 izmir birincisi çiftlerde mete abi
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3