SADIK ÖZLÜ (ANKARA)
+84
MUHSİN CANSU
Btemur19
Yunus OLCAY
ayv_taklacı
Burak Kuzoluk
antepli2757
kenann
kuscu47
Kuscu-Murat
SEFA
selcuk
ali memati
refik34
aDeMoGlU03
tolga40
hamzaer62
Dr. Sedat
ASGYB
ali ermiş
alper bosna
PerfoTakla
korkulukcu hakan
cabir
fatihonur
ahmet1265
şahin gül
agokmen
zaralıemrah
ligo61
ronya
mardinlisamet
dadaş
huseyin23
safoslum06
mehmet73
karaseytan
KARAOGLU
melihserhat
kırıkkaleli metin
Deli Asker
esatdogan
Cafer34
yakup şahan
capslock967
kemocan
ali tomruk
deli_fisek03
zirvede
Hasan OLGUN
Hüseyin SAĞIR
orhan02
erdaler
gurhan18
kuscu_ali
KONYALI 42
yukselis
Forum Admin
Bozoglu
şebapçı
nedimarik
kerimikiz1953
burhan duran
kadirsulun
turova
altınokguvercin
sefa54
mehmet özlü
hasankoc
kafer
54gündüznisanci54
şeref
mertt-06
emre_akhan
mustafa_yaldiz
Samsunlu55
AHMETHANKORKUT
taklakuscu
kılıçbey
akıncı
baltacıpaşa
ANKARALI AYHAN
oyun_kusları
erdekten
Sakallı Sadık
88 posters
- mustafa_yaldiz
Ad Soyad : Mustafa Yaldız
Forum Kayıt : 17/08/08
Geri: SADIK ÖZLÜ (ANKARA)
11/5/2011, 7:50 pm
maşallah abicim çok güzel kuşların var hele takkalı percemlı lımon yavrular bi şahane
13/5/2011, 8:46 am
SELAM SADIK MAŞALLAH ÇOK GÜZEL YAVRULAR ALMIŞSIN GÜLE GÜLE BESLE BU ARADA SARILARIN DURSUN ABİNİN KUŞLARLA ALAKASI VARMI
13/5/2011, 9:23 am
kılıçbey demiş ki:SELAM SADIK MAŞALLAH ÇOK GÜZEL YAVRULAR ALMIŞSIN GÜLE GÜLE BESLE BU ARADA SARILARIN DURSUN ABİNİN KUŞLARLA ALAKASI VARMI
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.Diğer sorunuzada cevap vereyim ASLA bir bağlantısı yok .
17/6/2011, 9:19 pm
Sadık kardes güzel kareler yakalamıssın tesekkürler,yavrularda ayrı bır güzellık katmıs.Saygılar sevgıler.
10/8/2011, 4:48 pm
NOSTALJİ YAPALIM BİRAZ ZABITA KEMALLER SAİM USTALAR NEYDİ O GÜNLER.
- mehmet73
Ad Soyad : mehmet yapıcı
Forum Kayıt : 04/03/10
10/8/2011, 6:06 pm
sadık bey bereketli olsun hayırlı ramazanlar
15/8/2011, 11:54 am
mehmet73 demiş ki:sadık bey bereketli olsun hayırlı ramazanlar
Teşekkür ederim Mehmet ağabey Allah razı olsun. Size de hayırlı Ramazanlar.
- kuscu47
Ad Soyad : nihat-47
Doğum Tarihi : 01/01/68
Forum Kayıt : 04/11/09
21/9/2011, 11:00 pm
sadık kardeş,verdigin emekler için,gercekten takdir ederim keşke herkes senin kadar,bu konularda sabırlı ve mucadeleci olabilse, kuşçuluk sayesinde oluşan karşılıksız dostluklar en guzel örneginin karelerini yakalamışsın başarılarının devamını dilerim saygılar
- kenann
Ad Soyad : kenan demirel
Doğum Tarihi : 01/04/81
Forum Kayıt : 22/01/11
22/9/2011, 4:24 pm
helal olsun vallaha ne gezmişsin abi ya mardini altını üstüne getirmişsin bu güzellikleri bizimle paylaştığın için Allah razı olsun senden
22/9/2011, 8:28 pm
kuscu47 demiş ki:sadık kardeş,verdigin emekler için,gercekten takdir ederim keşke herkes senin kadar,bu konularda sabırlı ve mucadeleci olabilse, kuşçuluk sayesinde oluşan karşılıksız dostluklar en guzel örneginin karelerini yakalamışsın başarılarının devamını dilerim saygılar
Ben sizlere teşekkür ederim Nihat ağabey misafirperverliğinizden dolayı vede hediye ettiğin kuşlar için.
22/9/2011, 9:22 pm
Başta Mardin Kızıltepe Dernek Başkanı Refik AKAY bey ve Başkan Yardımcısı Nesurullah ÜLKER Ağabeyime 5 gün boyunca bir an bile yalınız bırakmayıp dinlenmeden işini gücünü bırakıp bizleri gezdirdikleri evlerini bizlere açtıkları ve olağan üstü dostlukları misafirperverliklerinden dolayı (size ne kadar teşekkür etsem az)
Mardin Midyattan Halil BAŞTUĞ , Zeki BARAN ,Samir ERCÜMENT
Ağabeylerime Midyat ve Urfa gezimiz süresince bizleri gezdirdikleri teker teker kümeslerini ve o güzel kuşlarını bizlerle paylaştıkları (özellikle Samir Beyin o güzel ayranı ) için
Mardinden Şıh Nezir Amca ,Nihat TOPARLI ,Yusuf Bey , Cabbar Bey , Ercan Bey ,Raci Bey , Sıtkı Yalçınkaya , Şıh Özcan ENSARİ Amcaya
Nihat ağabeyime Şıh Nezir Amca ile tanışma fırsatı ayarlayıp o değerli ustayla kısada olsa bir söyleşi yapmamı sağladığı için.
Ercan Beye havanın bozuk olmasına rağmen bizleri kırmamak için o güzel emek verdiği kuşu uçurduğu bizlerle paylaştığı için
Cabbar Bey , Yusuf Bey (Yusuf Beyin kedilerle arası iyi olan kuşunu görmek nasip olmadı ama :) ) ve diğer isimleri aklıma gelmeyen değerli ustalarımızın bizleri yalınız bırakmayarak dostca sohbetleri ve arkası kesilmeyen çay için
Kızıltepe Şenyurt tan Zeyni SUN , Abdulkadir ARIKAN , Aziz SUN , Feyzullah Bey 'e
Zeyni kardeşime hediye ettiği kuş için .Uçurmuş oldukları ve damızlık kuşlarını bizlerle paylaştıkları için
Kızıltepe Dernekten Selahattin Dağ , Abdulkadir YILDIZ , Adip KORHAN , Hıdır KURTAY ,
Ramazan İPEK , Seydoş HOCA , Mehmet Nur YAVUZ , Ferhat HAYALİOĞLU , Şehmuz SUN,
Hikmet Ataklı , Mehmet Nur KAKIZ , Tahsin Bey , Ali DÜNDAR
Selahattin kardeşime sabahın 07:00 sinde bizlere o güzel kahvaltıyı hazırlayıp hazırlamakta olduğu o kuşu izleme fırsatı verdiği için.
Dernekteki arkadaşlara hoş sohbet güler yüzleri ve misafirperverliklerinden dolayı
Ferhat HAYALİOĞLU arkadaşıma güzel ve ince düşüncesinden dolayı hediye ettiği yavru için (getirmek kısmet olmadı)
Şanlıurfa Kısaslı Köyünden Velo Dayı (Veli GÖNCÜ) Değerli ustaya ikram ettiği elma , okuduğu uzun hava ve imzalayıp armağan ettiği Kısaslı Aşık Celali Hayatı ve Şiirleri adlı kitabı için
Ve şuanda adlarını hatırlayamadım bir çok (çok özür diliyorum) ağabey , kardeşlerime ustalarıma gezimizde göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı ağabeylerim Mehmet ÖZLÜ , Olcay MİRZA ve kendi adıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Mardin Midyattan Halil BAŞTUĞ , Zeki BARAN ,Samir ERCÜMENT
Ağabeylerime Midyat ve Urfa gezimiz süresince bizleri gezdirdikleri teker teker kümeslerini ve o güzel kuşlarını bizlerle paylaştıkları (özellikle Samir Beyin o güzel ayranı ) için
Mardinden Şıh Nezir Amca ,Nihat TOPARLI ,Yusuf Bey , Cabbar Bey , Ercan Bey ,Raci Bey , Sıtkı Yalçınkaya , Şıh Özcan ENSARİ Amcaya
Nihat ağabeyime Şıh Nezir Amca ile tanışma fırsatı ayarlayıp o değerli ustayla kısada olsa bir söyleşi yapmamı sağladığı için.
Ercan Beye havanın bozuk olmasına rağmen bizleri kırmamak için o güzel emek verdiği kuşu uçurduğu bizlerle paylaştığı için
Cabbar Bey , Yusuf Bey (Yusuf Beyin kedilerle arası iyi olan kuşunu görmek nasip olmadı ama :) ) ve diğer isimleri aklıma gelmeyen değerli ustalarımızın bizleri yalınız bırakmayarak dostca sohbetleri ve arkası kesilmeyen çay için
Kızıltepe Şenyurt tan Zeyni SUN , Abdulkadir ARIKAN , Aziz SUN , Feyzullah Bey 'e
Zeyni kardeşime hediye ettiği kuş için .Uçurmuş oldukları ve damızlık kuşlarını bizlerle paylaştıkları için
Kızıltepe Dernekten Selahattin Dağ , Abdulkadir YILDIZ , Adip KORHAN , Hıdır KURTAY ,
Ramazan İPEK , Seydoş HOCA , Mehmet Nur YAVUZ , Ferhat HAYALİOĞLU , Şehmuz SUN,
Hikmet Ataklı , Mehmet Nur KAKIZ , Tahsin Bey , Ali DÜNDAR
Selahattin kardeşime sabahın 07:00 sinde bizlere o güzel kahvaltıyı hazırlayıp hazırlamakta olduğu o kuşu izleme fırsatı verdiği için.
Dernekteki arkadaşlara hoş sohbet güler yüzleri ve misafirperverliklerinden dolayı
Ferhat HAYALİOĞLU arkadaşıma güzel ve ince düşüncesinden dolayı hediye ettiği yavru için (getirmek kısmet olmadı)
Şanlıurfa Kısaslı Köyünden Velo Dayı (Veli GÖNCÜ) Değerli ustaya ikram ettiği elma , okuduğu uzun hava ve imzalayıp armağan ettiği Kısaslı Aşık Celali Hayatı ve Şiirleri adlı kitabı için
Ve şuanda adlarını hatırlayamadım bir çok (çok özür diliyorum) ağabey , kardeşlerime ustalarıma gezimizde göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı ağabeylerim Mehmet ÖZLÜ , Olcay MİRZA ve kendi adıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
- kuscu47
Ad Soyad : nihat-47
Doğum Tarihi : 01/01/68
Forum Kayıt : 04/11/09
22/9/2011, 10:35 pm
sizler gibi degerli dostları her zaman agırlamaktan buyuk zevk ve onur duyarız,inlk başka sefere gelirseniz,cabbar amca ve yusufun (kediyle arası iyi olan)kuşuda görme fırsatınız olur:))) inşallah saygılarımla
- antepli2757
Ad Soyad : murat sentürk
Doğum Tarihi : 02/10/67
Forum Kayıt : 15/12/08
27/10/2011, 4:37 am
sadik kardes gercekten cok güzel bir paylasim yapmissin sayende bizde gidip gördük kareler cok güzel. Velo dayi nin uzun havalari, elma ve cayi meshurdur yasayan efsanelerden birtanesidir isvicreden selamlar.
5/11/2011, 6:17 am
antepli2757 demiş ki:sadik kardes gercekten cok güzel bir paylasim yapmissin sayende bizde gidip gördük kareler cok güzel. Velo dayi nin uzun havalari, elma ve cayi meshurdur yasayan efsanelerden birtanesidir isvicreden selamlar.
Aleyküm selam Metin bey hoşunuza gittiyse ne mutlu bana.Evet Velo dayı sağolsun uzun havasınıda okudu elmesındanda ikram etti bizde imzalı kitapını hediye etti.
- Burak Kuzoluk
Ad Soyad : Burak Kuzoluk
Doğum Tarihi : 19/09/90
Forum Kayıt : 14/02/12
23/2/2012, 1:32 pm
Allah emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin abi güzel kuşlar saygılar..
- Yunus OLCAY
Ad Soyad : Yunus OLCAY
Doğum Tarihi : 11/11/68
Forum Kayıt : 11/02/11
28/2/2012, 7:07 pm
Merhaba Sadık kardeş ben görevim dolayısıyla Kızıltepede yaklaşık 3 yıl bulundum işimin zorluğuna rağmen kızıltepede kuşçu arkadaşlarla olan dostluk kardeşlik bambaşkaydı kolay kolay unutulmaz vede unutmayacağımda ilk fırsatta onları tekrar ziyarete gideceğim,seninde güzel resimlerin den dolayı kutlarım tekrar bir gezinti yapmış oldum sayende
- Btemur19
Ad Soyad : Bektaş DEMİRCİOĞLU
Forum Kayıt : 25/02/12
29/2/2012, 8:23 am
güzel hayvanlar güle güle besleyin.
2/3/2012, 10:23 am
Burak Kuzoluk demiş ki:Allah emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin abi güzel kuşlar saygılar..
Amin Burak kardeşim cümlemizin emekleri boşa çıkmaz inşallah.
2/3/2012, 10:26 am
ayv_taklacı demiş ki:sizden öğreneceğimiz çok şeyler var abi çoook
Estafurullah İbrahim bey , ben daha yolun başında görüyorum kendimi öğretecek duruma gelmedim gelememde insanlar istekli olsunlar yaptıkları işlerde ama öğrenmeyede açık olmaları gerekirki hep kendi doğrularıyla bir yere ilerleyemezler.
2/3/2012, 10:30 am
Yunus OLCAY demiş ki: Merhaba Sadık kardeş ben görevim dolayısıyla Kızıltepede yaklaşık 3 yıl bulundum işimin zorluğuna rağmen kızıltepede kuşçu arkadaşlarla olan dostluk kardeşlik bambaşkaydı kolay kolay unutulmaz vede unutmayacağımda ilk fırsatta onları tekrar ziyarete gideceğim,seninde güzel resimlerin den dolayı kutlarım tekrar bir gezinti yapmış oldum sayende
Selam Yunus abi evet o bölgenin insanı gerçekten çok cana yakın misafir perver ve inanılmaz iyi dostluklar var bunun örneklerini sağolsun başta Refik Akay abim ve diğer tanıştığımız abilerim kardeşlerim gösterdiler ve halende devam ediyor.Kızıltepede Festival var kendinizi ayarlayın kısmetse orda görüşürüz ve ordaki dostlarımıza destek verir yanlarında oluruz.
2/3/2012, 10:33 am
Btemur19 demiş ki:güzel hayvanlar güle güle besleyin.
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Bektaş bey daha iyileri siz değerli dostlarımızda olur inşallah