GÖK ALİ KUZU RİZE
+20
Kuscu-Murat
tlgtck
dadaş25
ali memati
Kırıkkaleli Haydar
tohatlı
Forum Admin
omeryener26
gursel
samsat mikail
Mahmut Çetin
osmandurik
Dr. Sedat
nokta1
şahin_-55
mertt-06
rahimpirinç
MEHMET KARTAL
ariftopal
ali19
24 posters
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- ali19
Ad Soyad : ALİ KUZU
Doğum Tarihi : 15/01/81
Forum Kayıt : 02/06/08
GÖK ALİ KUZU RİZE
3/3/2009, 9:42 pm
- ariftopal
Ad Soyad : Alpaslan DAĞLIOĞLU
Doğum Tarihi : 01/01/78
Forum Kayıt : 24/04/08
Geri: GÖK ALİ KUZU RİZE
15/3/2009, 10:23 am
çok güzel gidiyor, tebrikler
- MisafirMisafir
16/3/2009, 9:36 pm
gerçekten gelişi ve gidişi güzel paylaşım için teşekurler
- MEHMET KARTAL
Ad Soyad : MEHMET KARTAL
Doğum Tarihi : 19/05/75
Forum Kayıt : 17/12/08
17/3/2009, 3:29 pm
Ali kardeş iş yerinde youtubeye giremiyorum. Rica etsem İzlesene yada Google Video gibi farklı bir siteyede koyabilir misin videoyu?
- ali19
17/3/2009, 9:31 pm
ÇOK SAOLUN.MEHMET BEY VİDEOLAR KISMININ EN ÜSTÜNDE YOU TUBE DA VİDEO İZLEMEK DİYE KONU AÇILMIŞ ORDA DTUNNELLE BAŞLAYAN KISIM VAR.ORAYA YOU TUBE ARAMA MOTORNA DOLANTİNNNN YAZARSANIZ ALTTA VİDEOLAR ÇIKACAKTIR.TEŞEKKÜRLER
- rahimpirinç
Ad Soyad : rahim pirinç
Doğum Tarihi : 09/06/81
Forum Kayıt : 11/12/08
18/3/2009, 10:08 pm
Maşallah allah nazardan saklasın. www.yasakdel.com burdanda kolayca girebilirsiniz youtube ye
- ali19
27/3/2009, 10:11 pm
- ali19
16/5/2009, 11:56 pm
ÇOK SAOLUN ARKADAŞLAR.BAYADIR ATMACADAN KUŞ UÇURAMIYORUM.
- nokta1
Ad Soyad : YUNUS YILMAZ
Doğum Tarihi : 02/01/82
Forum Kayıt : 19/05/09
26/5/2009, 11:51 am
başarılar dilerım ark......
- ali19
21/2/2010, 10:15 pm
Yorum yazan bÜtün arkadaşlara teşekkürler...
- Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10
22/2/2010, 11:54 pm
selamlar
masallah ali bey tabanida takviyeside kanat seside mukemmel tam benim sevdigim gibi.
masallah hem guzel atiyor hemde yere yakin geliyor. birde taklalari biraz daha bol olsa sanirim genelde 3 takla cikiyor? ama masallah emegine saglik cok beyendim. sefer sayisi ve inisinide yazarsaniz sevinirim.
atmaca olayina gelince sanirim dag orman yamacinda ucuruyosun kuslari orda atmaca hic eksik olmaz heralde isiniz zor. allah kolaylik versin.
birde size ait bir atmaca videosu izledim , siz mi cektiniz? sizin oyun kusunuzmuydu? hayir merak ettim cunku cok rahatlikla atmacayi kovalayip kusu kurtarabilirdiniz ve ama bunun yerine her kim cekiyosa atmacanin kusu diri diri yemesini izlemis yakistiramadim dogrusu.
birde ben kanadadaki tecrubemden konusuyorum eger atmacanin kuslarinizi yakaladiginda yemesine izin veirrseniz o atmaca ordan bir daha ayrilmaz nasilsa hazir yemek var diye goc bile etmez. ben burda atmacanin elinden her yakaladigi kusu aldim ama olu ama diri ve isliklarla kovaladim ve simdi o atmaca benim isligimi duyunca yonunu degistiriyo ve gelmiyo bile. he diyeceksiniz tabiatin kanunu bu , oda onun rizki ekmegi diye, haklisinz ama o kuslara verilen o kadar emegede o canada yazik.
saygilar
masallah ali bey tabanida takviyeside kanat seside mukemmel tam benim sevdigim gibi.
masallah hem guzel atiyor hemde yere yakin geliyor. birde taklalari biraz daha bol olsa sanirim genelde 3 takla cikiyor? ama masallah emegine saglik cok beyendim. sefer sayisi ve inisinide yazarsaniz sevinirim.
atmaca olayina gelince sanirim dag orman yamacinda ucuruyosun kuslari orda atmaca hic eksik olmaz heralde isiniz zor. allah kolaylik versin.
birde size ait bir atmaca videosu izledim , siz mi cektiniz? sizin oyun kusunuzmuydu? hayir merak ettim cunku cok rahatlikla atmacayi kovalayip kusu kurtarabilirdiniz ve ama bunun yerine her kim cekiyosa atmacanin kusu diri diri yemesini izlemis yakistiramadim dogrusu.
birde ben kanadadaki tecrubemden konusuyorum eger atmacanin kuslarinizi yakaladiginda yemesine izin veirrseniz o atmaca ordan bir daha ayrilmaz nasilsa hazir yemek var diye goc bile etmez. ben burda atmacanin elinden her yakaladigi kusu aldim ama olu ama diri ve isliklarla kovaladim ve simdi o atmaca benim isligimi duyunca yonunu degistiriyo ve gelmiyo bile. he diyeceksiniz tabiatin kanunu bu , oda onun rizki ekmegi diye, haklisinz ama o kuslara verilen o kadar emegede o canada yazik.
saygilar
- ali19
23/2/2010, 6:50 am
A.SELAM SEDAT BEY.ÖNCELİKLE YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.BOZKİRLİ DİŞİNİN 3 YAŞINDAYKEN ÇEKİLMİŞ BİR VİDEOSUYDU.GENELDE 5 6 GİDİYODU.PARMAKLIKLARIN ÜSTÜNDEN GELEN VİDEOSU ORDAN TAM GELEMEDİĞİ İÇİN 3 TAKLA GÖSTERDİ.ATMACA BURDA GERÇEKTEN ÇOK SIKINTI.VİDEODA KUŞU YERKEN ARKADAŞ VİDEOSUNU ÇEKMİŞ.BENDE O ARADA ARKADAŞIN TEKLİ SAÇMA TÜFEĞİ GETİRMESİNİ BEKLİYORDUM.O ANDA MÜDAHALE ETSEK KUŞU GÖTÜRSEDE GÖTÜRMESEDE İLLAKİ TEKRAR GELECEKTİ.ONUN İÇİN BİZDE TÜFEĞİN GELMESİNİ BEKLİYORDUK.SONUÇ OLARAK İNANMASI ZOR BELKİ AMA VİDEODAKİ GÜVERCİN KURTULDU VE YUMURTASINI BİLE ALDIK.KUŞU ORDA İZLEMEK MECBURİYETİNDE KALDIK AZDA OLSA.
- Dr. Sedat
23/2/2010, 6:53 am
ok o zaman adiniza cok sevindim:)
tepkim icin kusura bakmayin , yasayacagini anlamistim kusun yedigi yer can alici degildi gibi geldi . bide kus korkudan olmesse olmuyo kolayca.
atmacayi vurdunuzmu bari:) tekrar dyorum kusunuzun videodan iyi oldugun tahmin ettim allah nazardan korusun
saygilar
tepkim icin kusura bakmayin , yasayacagini anlamistim kusun yedigi yer can alici degildi gibi geldi . bide kus korkudan olmesse olmuyo kolayca.
atmacayi vurdunuzmu bari:) tekrar dyorum kusunuzun videodan iyi oldugun tahmin ettim allah nazardan korusun
saygilar
- osmandurik
Ad Soyad : oktay AKTAŞ
Forum Kayıt : 03/01/10
24/2/2010, 9:30 am
başlarının geneli böyle ise güzel hayrını gör
- Mahmut Çetin
Ad Soyad : Mahmut
Forum Kayıt : 20/11/09
24/2/2010, 7:51 pm
güzel kuş güle güle besle
- ali19
24/2/2010, 10:14 pm
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR İKİ VİDEODADA KUŞUN OYUN YERİNDE DURDUĞUMDAN NORMALİNDEN DAHA ÜSTTE OYNAMAYA BAŞLIYOR.KAR DİĞER BİR ETKEN.YOLU DÜŞEN ARKADAŞLAR OLURSA BEKLERİM..
- Dr. Sedat
25/2/2010, 3:24 am
selamlar ali bey
massallah ben kusta taban ve takviyeyi severim. sizin kusta masallah hepsi var arti ses ve dik cikmada var. bide istikrarli demissiniz. Su anda en beyendigim kuslar arasinda. birde inisini ve birkac daha seferini daha gorsem cok daha iyi olucak. kusun rengi ne cakmaklimi? butun soyu boylmei oynuyor biraz dah bilgi veriseniz sevinirim. oynu nasil aciyor? deli taklaya falan giriyomu yoksa direk fiseklemi basliyo vs. iyi bir kusun nasil acildigini her zaman ogrenmek isterim izniniz olursa.
allah nazardan korusun
saygilar
massallah ben kusta taban ve takviyeyi severim. sizin kusta masallah hepsi var arti ses ve dik cikmada var. bide istikrarli demissiniz. Su anda en beyendigim kuslar arasinda. birde inisini ve birkac daha seferini daha gorsem cok daha iyi olucak. kusun rengi ne cakmaklimi? butun soyu boylmei oynuyor biraz dah bilgi veriseniz sevinirim. oynu nasil aciyor? deli taklaya falan giriyomu yoksa direk fiseklemi basliyo vs. iyi bir kusun nasil acildigini her zaman ogrenmek isterim izniniz olursa.
allah nazardan korusun
saygilar
- samsat mikail
Ad Soyad : samsatlı mikail
Doğum Tarihi : 02/03/75
Forum Kayıt : 15/07/09
25/2/2010, 2:35 pm
helal kardaş kuşun çok guzel maşallah
- ali19
25/2/2010, 10:17 pm
MİKAİL BEY YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.SEDAT BEY KUŞ BOZKİRLİ DİŞİ 3 YAŞINDA.BENDE ŞU AN ÜÇ DÖRT KANDA KUŞLAR VAR.ZERE GİRMEDEN SIK TAKLA YAPMADAN SEFERE BAŞLAANLAR VE SIKK TAKLAYLA OYUNA BAŞLAYANLAR VAR.AMA DİREK TAKLA ÇEVİRDİKTEN SONRA SEFER BAŞLAYANLAR TAKLALARINI TABAN TAKLAYLA BAŞLATIYOLAR.SONRA BAĞLAMA VE YAVAŞ YAVAŞ ARALARI DOLDURMAYA BAŞLIYOLAR.KAPATMA VE TABAN TAKLA OLAYLARI ÇOK İİ BANA GÖRE.TABAN TAKLA DIŞINDAKİ TAKLALARDA ABAN TOKADI GİBİ SERT VE TOK OLUR.BEN KUŞLARI TEKE DÜŞÜRDÜKTEN SONRA MUHAKKAK BİR İKİ SEFER BULUTA ÇIARIRIM AYNI KENDİ GİBİ BAŞKA Bİ KUŞLA TAMAMEN ANTREMANINI ALMASI AÇISINDAN.Kİ KUŞ OYUNA GELDİĞİ ZAMAN HEYECAN YAPIP OYUN KARIŞTIRMASIN VE KENDİNE GÜVENİ TAM OLSUN.SIK TAKLADA OYUN AÇANLAR İSE FİŞEKTEN SONRA YIĞMA YAPIYOR VE UÇTUKÇA KENDİNİ TOPLUYOR KENDİNİ TOPLAYANA KADAR GÜNE İKİ SEFER KOVALIYORUM.
.
.
- gursel
Ad Soyad : gursel inan
Forum Kayıt : 06/03/10
14/3/2010, 9:52 am
tek kelimeyle harika takla arasini acis depar ck guzel hayrini gor acaba soyu nerden geliyor ts
- omeryener26
Ad Soyad : Ömer YENER
Doğum Tarihi : 01/11/76
Forum Kayıt : 17/07/08
20/3/2010, 3:21 pm
Ali bey kuş görmesek buda oyunlu diye kandıracan bizi arkadaş bunlar gibi kuşlara ben Camii avlusunda yem veriyorum desemde bu işin latifesi ; Ali Bey gerçekten oyun kuşuna değer veren vede hakikaten oyun kuşunu masada değilde havada uçuran bir arkadaş ATMACA zorluğuna rağmen her zaman iyisini çıkarıyor eline emeğine sağlık arkadaş kendine has bak görüşmek üzere Ömer YENER / Eskişehir
- osmandurik
Ad Soyad : oktay AKTAŞ
Forum Kayıt : 03/01/10
22/3/2010, 12:12 pm
kardeş kuşun güzel allah can pemliği versin hayrını gör
güle güle besle
güle güle besle
- ali19
22/3/2010, 5:16 pm
SAOLUN OKTAY BEY.
- tohatlı
Ad Soyad : ömer tahir
Doğum Tarihi : 04/02/79
Forum Kayıt : 20/09/10
10/12/2010, 1:52 pm
İZLEDİĞİMDE KEYİF ALDIGIM NEDER KUSLARDAN GÜLEREK BESLE GARDASIM
- Kırıkkaleli Haydar
Ad Soyad : Haydar Yılmaz
Doğum Tarihi : 27/05/79
Forum Kayıt : 26/10/10
10/12/2010, 8:23 pm
maşallah tok güzel bir kuş güle güle besleyin
- ali19
2/2/2011, 10:15 pm
ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.EN İYİLERİ SİZLERİN OLUR İNŞALLAH..
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2