RAMAZAN OK (SAKARYA)
+16
mümin özbudak
kahvecişaban
capslock967
gümüş
Beysan Taştan
murat_yetgin
koray54
sercan gönal
şebapçı
bayram ali
hasankoc
şahin_-55
chema
altınokguvercin
Forum Admin
alonewolf41
20 posters
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- MisafirMisafir
Geri: RAMAZAN OK (SAKARYA)
4/4/2009, 7:23 am
Ramazan; Maşallah kuşlar cok guzel olmuşlar. güle güle besle yarın gelirken alt resimdeki miski erkeğe getir canlı gorelim:) Güle güle besle ...
- MisafirMisafir
4/4/2009, 8:14 am
maşallah güle güle besle ramazan şükrü kürenk erkek hangisi nan
4/4/2009, 8:57 am
Maşallah güzel kuşlar allah can pekliği versin sağlıcakla besle samsundan selamlar...
- MisafirMisafir
4/4/2009, 10:09 am
Senin çağatay ile metin abiler bilir hocadan bir kör dişi almıştım kurenk dişi onlardan gelme bir yavru Gerçekten guzel olmuş bende begendim Güle güle besle ramazan...
4/4/2009, 11:09 am
sağolasın zemin bey tşk ederim.
sağolasınız bahri bey sakaryadan samsuna selamlar. :D
sağolasın şükrü usta sayende bizde birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Sen bizden esirgemiyorsun bizde bu kuşların hakkını vermeye çalışıyoruz. işte....
sağolasınız bahri bey sakaryadan samsuna selamlar. :D
sağolasın şükrü usta sayende bizde birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Sen bizden esirgemiyorsun bizde bu kuşların hakkını vermeye çalışıyoruz. işte....
4/4/2009, 12:58 pm
çok tşk ederim. abidin kartum. sizinde kuşlarınız çok güzel allah cc. can pekliği versin. hepimize allah sağlık sıhhat versin.
- MisafirMisafir
4/4/2009, 5:52 pm
Paylaşım için teşekkürler hoşgeldiniz Maşalalh güze lkuşlar güle güle besle ALLAH can pekliği versin.Samsun'dan sevgiler saygılar
4/4/2009, 8:09 pm
maşallah güzel kuşlar allah yolunuzu acık etsin güle güle besleyin samsundan selamlar
- bayram ali
Ad Soyad : bayram ali yılmaz
Forum Kayıt : 24/05/08
6/4/2009, 10:07 am
maşşallah güzel kuşlar ramazan sakaryada seninle tanışmak güzeldi aydınada beklerim herzaman
- şebapçı
Ad Soyad : mustafa kale
Doğum Tarihi : 29/06/67
Forum Kayıt : 10/11/08
6/4/2009, 11:28 am
maşallah. güzel kuşlar. güle güle besle ramazan.
selam ile......
selam ile......
7/4/2009, 11:36 am
massallah ramazan abıcımm kuslarr bırr harıka allah nazardan saklasınn saglıklı we bol yawrular nasıp etseınn abıcımm
- koray54
Ad Soyad : koray sakar
Doğum Tarihi : 05/05/70
Forum Kayıt : 22/01/09
7/4/2009, 4:13 pm
ramo kuşların 10 numara adapazarında şebab yok diyenlere selamlar tüyü kadar hayrını gör kardeşim
7/4/2009, 4:38 pm
belliki güzel kuşlar... ama daha güzel bir ortamda daha net resimler çekersen kuşlara haksızlık etmiş olmazsın... güle güle besle... saygılar...
- Beysan Taştan
Ad Soyad : beysan taştan
Doğum Tarihi : 14/03/67
Forum Kayıt : 06/03/09
7/4/2009, 11:09 pm
ramazan slm...kuşların çok güzel güle güle besle.eksik olan birşey var.oğlum biz sana böylemi öğrettik.banyoda fotoğrafı çekilen kuşlar ömür boyu yarışmalardan men olur.bahçede masa üstünde çekseydin.yarışmaya katılırdın.adapazarına slm...
8/4/2009, 5:52 am
Fahri KOÇ, Bahri KOÇ ve Hasan KOÇ yorum için ve güzel duygularınız için çok tşk ederim. sakarydan samsuna selamlar
8/4/2009, 5:55 am
Sevgili dostum bayram ali seninlede tanışmak güzeldi tekrar tekrar gel sakaryaya bekleriz her zaman......
8/4/2009, 5:56 am
mustafa hocam çok tşk ederim. ankaraya selam ... kendinize çok iyi bakın siz bize lazımsınız.
8/4/2009, 5:58 am
sercan beğendiğine sevindim. inşallah sana da düşecek bunlardan...merak etme sen güzel bir insansın. kendine çok iyi bak.
8/4/2009, 5:59 am
şükrü arkadaşıma katılıyorum. Sakarya şebabın merkezi olacak inşallah çünkü bu iş için uğraşanlar güzel insanlar mesela şükrü.....
8/4/2009, 6:01 am
murat bey gerçekten haklısın aceleye geldi şimdi yeni bir çalışmam olacak aynı kuşları ve diğer 3 erkeğide çekip 6 kuşun resmini tekrar foruma ekleyeceğim. yorum için ve güzel duygularınız için çok tşk ederim. Alanyaya selamlar.
8/4/2009, 6:05 am
Beysan usta sen ve şükrü bana değer verip kollamasaydınız herhalde ben bu kuşların değil resimlerini çekmek hayalini bile kuramazdım. biliyorum seni biraz üzdüm ama bunu bu ay telefi ederim. sağolun ve hep yanımda olun inşallah....kendine çok iyi bak....çünkü sen bana lazımsın.....
- gümüş
Ad Soyad : aykan gümüş
Doğum Tarihi : 01/01/66
Forum Kayıt : 26/08/08
9/4/2009, 11:18 am
kuşlarınız güzel güle güle besleyin SUNGURLUDAN selamlar
- MisafirMisafir
9/4/2009, 11:34 am
Sarioglu demiş ki:Senin çağatay ile metin abiler bilir hocadan bir kör dişi almıştım kurenk dişi onlardan gelme bir yavru Gerçekten guzel olmuş bende begendim Güle güle besle ramazan...
güzel yavru çıkmış şükrü benim erkekle körden çoğalt derim bana sorarsan bunları yaru aynı babaya benziyor.
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2