EMİN TURHAN (NARLIDERE)
+75
mehmet karadağ
serdest
kudret
hüseyin42
tuncay_12xx
TRAKYALI cCc
halim
mehmet4242
erdalll
ORÇUN
D21
ibo
guvercinci1
cuneyt_brspor
pique
zafer26
Önder AKGÜÇ
leon king
türker saygılı
Hasan OLGUN
fatih kurt
dadaş
akrep
mahir temel
dumlu
kahvecişaban
mecu123
ysfkorkmaz
burhan cengiz
capslock967
turançalıkuşu
MUŞLU BURHAN
AYHAN1979
abdülkerim
kuyumcu sebo
kuvvet_85
osman_kara
altan-aziz
kuscuyum_45
nazmiuluad
şükrü duran
mehmety
balamir
sebabcı06
emin
miskiciugur
daghan
chema
AHMETHANKORKUT
recep yılmaz
CesurMusti
LATİF
umb26
şebapçı
Serdar Avcı
Dadas_Atilla
as21
Rauf
ADNAN BAYRAM
murat_yetgin
omeryener26
cıplakcı
şahin_-55
ERTAN ÇAM
uso
altınokguvercin
Başbuğ
hasankoc
Abdullah
gerçek sebabcı
xxsist_xx
ÜMİT_19
fırat kalkan
pehlivan
Forum Admin
79 posters
- MisafirMisafir
Geri: EMİN TURHAN (NARLIDERE)
7/5/2009, 6:57 am
alemsiniz vallahi emin muratla çok uğraşma :)))))))))
8/5/2009, 7:56 am
ne atcam yavru mavru alahın candırcıları ondan sonra gül gibi kuşlar bok atıyonuz beni delirti,yosunuz zaten az deliyidim dahada delendim alah sizi ne ede ne diyem ama resul yüz görümlgü veriseniz 1 tek miski yavru atraım
- umb26
Ad Soyad : U. Murat BAYAR
Doğum Tarihi : 22/07/81
Forum Kayıt : 29/01/09
8/5/2009, 11:25 am
Emin abim nasılsın yaw sen bu insanların dediğine bakıpta sinirlenme abi :D meyve veren ağaç taşlanır kendine iyi bak bide benim miski erkeğe bu arada niğdeye gelicekmisin?
8/5/2009, 12:17 pm
muratım nigdeye işlerimden dolayı gelemiyorum ters zamanı yaz sesonu ben işler tam cavcavlı zamnı yoksa gelirdim kimseyede 1 ncilk 2 cilk kaptırmadık ya hadi hayırlısı seneye artık :):)
- MisafirMisafir
8/5/2009, 12:22 pm
ABİ KEŞKE GELSE İDİN YAVV SENİN GİBİ ADAMLAR KUŞ GETİRMİYO SONRA ZAYIF KUŞLAR DERECE ALIYO ABİ GETİR AT GÖZLERİMİZ ŞENLENSİN ABİCİM SAYGILAR
8/5/2009, 12:29 pm
BİZMİ YOK BE UGUR NE GEZER KUŞMU VAR ALSINLAR ALSINLAR NE EDK YAVVV :):)
- MisafirMisafir
8/5/2009, 12:31 pm
ABİYİM YAVV ÖLE DEME GETİR ŞU KÜRENK DİŞİYİ DE DERECESİNİ ALSIN KUŞ AĞLAR SONRA ABİİ...
- MisafirMisafir
8/5/2009, 2:08 pm
Allahın İzmirli Delisi at yavruyu yüz görümlüğü ne istersin söyle bakalım.
Sen İşte burda kaybedin şakayı kaldıramıyon. Yavrunun nesini beğenmeyeceğiz yavru bu bir tek teşkliat belli olur yavruda.
Deli değilsin nesin. Bende Kuşun Kralı var diyosun, Uğur niğdeye getir diyo bu Allahın zimirli Delisi Bende kuş ne gezer diyo şimdi Emin sen böyle birader sen Deli değilsin nesin. :)
Sen İşte burda kaybedin şakayı kaldıramıyon. Yavrunun nesini beğenmeyeceğiz yavru bu bir tek teşkliat belli olur yavruda.
Deli değilsin nesin. Bende Kuşun Kralı var diyosun, Uğur niğdeye getir diyo bu Allahın zimirli Delisi Bende kuş ne gezer diyo şimdi Emin sen böyle birader sen Deli değilsin nesin. :)
8/5/2009, 2:39 pm
ulaa resulll seniii resulye yapmasam sen dur ben asla demem kuşun kıralı bende diye ama iyi şebepcıyım diyene kendi çapımda kuş atrım atmak isteyenede 5 koyununa baglarız işi atarız teke tek varsan sende gel bursalıydın demi sen baglayalım istersen 5 koyuna kuş nedersin :):)
8/5/2009, 2:46 pm
oooo canımm sen ..... işten nezmöan ayrıldın sanda 10 koyun nedersin yavrumm
- MisafirMisafir
8/5/2009, 2:57 pm
Emin Ben Elazığlıyımdır Muşluyumdur Bursalıyımdır. Ama akıllı adamım Büyük konuşmam. Deli. Bende Kuş Yok birader Sen rahat Ol. Hem Koyunları alıp ne yapacan Çoban. :) Aha Niğde Orda Git Orda At Hem Orda Kupada Veriyolar :) Kupalar promosyonluymuş Kupayı getirene 15 koyun bedava :) 5 i benden 10 u dededen. :) Hadi Yolun Açık Ola. :)
9/5/2009, 7:11 am
ula alahın azmancısı işten dolayı cıkamıyoz yazın yoksa gidedim nigdeye hazır kuşlarım var ayrıca benim kupayla falan işm yok benim hedefimde 2 tane büyük kuşcu var onları gecersem okydir ondan sonra zaten bu alemdende cekilrim kendi kabuıgumda kavrulur giderim yani haval senin anlaycagın benim bu dalarda bek i,şm yok hırstan dolayı mücadele veriyorum ertık kuşculuk eskisigibi deyil NERDE O ESKİ KUŞCULUKLAR giderdin arkadasından bir kuş beyenirdin 2 gün kapısnda bekleridn parda deyil yav bensan 3 kuyş vereyim sen onu ver bana ve böyle olurdu cok tatlı rekabeti olurdu ama şimdi devir para devrine dönmüş paran varsa alah etrafında sana satmaya calısan 50 tane cabaz yoksa zaten boş boş dolasıyon BUNUN ZEVKİ OTURACAN KÜMESTE MUHABETİNİ YAPCAN SABAHA KADAR BUNU BUNA VURSAN BU DÜSER BUNDAN BUNU EŞEDERSEN BU OLUR TARRIŞ BABAM TARTIŞ HAA BİTANEDE KUŞUN SOYUNA TAKILDINMI TAMAM ANLAT BABABM ANLAT BU GÜZELDİİİİİ HERNEYSE RESUL GARDAŞ KAFANI ŞİŞİRDİM SENDE KAL SAGLICAKLA GÜLE GÜLE
- abdülkerim
Ad Soyad : abdülkerim
Forum Kayıt : 25/04/08
9/5/2009, 7:51 pm
helal be emin, güzel söylemişsin
- capslock967
Ad Soyad : murat sivas
Doğum Tarihi : 27/01/67
Forum Kayıt : 29/11/08
9/5/2009, 11:51 pm
emin bey o iki büyük kuşçunun ismini söylermisin mahsuru yoksa sağolasın saygılar
- capslock967
9/5/2009, 11:54 pm
valla dediğin bütün herşeye katılıyorum adama soruyorsun 5000 10000 ytl para istiyor kendisi ana babaya o parayı vermiş olabilir ama fabrika sende arkadaş ben senden bir takımı sordum bütün kümese verdiğin parayı benden çıkaramassınki haksızmıyım emin bey yanlışsa yanlışde bende bu yazımı silerim yapıcı eleştiriye devam saygılar
- Rauf
Ad Soyad : Mahmut ayaz
Forum Kayıt : 11/05/08
10/5/2009, 12:06 am
DEDİĞİMİ YANLIŞ ANLAMAYIN;
KUŞ İYİ İSE SATANDA GÖNÜLLÜ SATIYORSA İSTEDİĞİ PARAYIDA KUŞ HAK EDİYORSA DEĞERİNİ İSTEYEBİLİR.
KİMİ KUŞ VARDIR DEĞERİNİN ÇOK ÜSTÜNDEDİR, KİMİSİ VARDIR DEĞERİNİN ALTINDADIR. AMA ŞUNUDA UNUTMAMAK GEREKLİDİR Kİ KUŞ PARAYLA DEĞİL DOST İLE ALINIR.
KUŞU ALAN DEĞİL, BEDELİNİ SATAN BELİRLER.
EMEK VERİLEN HİÇ BİR ŞEY KARŞILIKSIZ DEĞİLDİR. KİMİSİ 1 ÇUVAL YEME, KİMİSİ YÜKSEK MEBLALARA, KİMİSİ 40 YIL ÖNCE İÇİLEN 1 FİNCAN KAHVEYE, KİMİSİDE DOSTLUĞA. AMA HEPSİ KARŞILIKLIDIR.
BEN NACİZANE KENDİ ŞAHSIM ADINA DİYORUM Kİ; KUŞU BEN SEVEYİM O KUŞU ALACAK NE BİR BEDEL OLUR NE BİR MİKTAR. AMA HERŞEY DOSTLUKTUR.
ŞUNUDA UNUTMAMAK GEREKLİDİR: HERKESLE ARKADAŞ OLUNUR AMA DOST OLUNAMAZ...
KUŞ İYİ İSE SATANDA GÖNÜLLÜ SATIYORSA İSTEDİĞİ PARAYIDA KUŞ HAK EDİYORSA DEĞERİNİ İSTEYEBİLİR.
KİMİ KUŞ VARDIR DEĞERİNİN ÇOK ÜSTÜNDEDİR, KİMİSİ VARDIR DEĞERİNİN ALTINDADIR. AMA ŞUNUDA UNUTMAMAK GEREKLİDİR Kİ KUŞ PARAYLA DEĞİL DOST İLE ALINIR.
KUŞU ALAN DEĞİL, BEDELİNİ SATAN BELİRLER.
EMEK VERİLEN HİÇ BİR ŞEY KARŞILIKSIZ DEĞİLDİR. KİMİSİ 1 ÇUVAL YEME, KİMİSİ YÜKSEK MEBLALARA, KİMİSİ 40 YIL ÖNCE İÇİLEN 1 FİNCAN KAHVEYE, KİMİSİDE DOSTLUĞA. AMA HEPSİ KARŞILIKLIDIR.
BEN NACİZANE KENDİ ŞAHSIM ADINA DİYORUM Kİ; KUŞU BEN SEVEYİM O KUŞU ALACAK NE BİR BEDEL OLUR NE BİR MİKTAR. AMA HERŞEY DOSTLUKTUR.
ŞUNUDA UNUTMAMAK GEREKLİDİR: HERKESLE ARKADAŞ OLUNUR AMA DOST OLUNAMAZ...
- capslock967
10/5/2009, 12:59 am
rauf bey benim buna bir lafım yok ama anne babaya 10000 ytl verdin diye bir takım yavrusuna 10000 istenmez demek istedim rakamlar abartılı olabilir o misal olarak verdim ben emin beyin dediğine göre söyledim yani bu paralara artık iş keyif için zevk için lafları yanlızca buraya yazılır dostluk bence biraz arkada veya başka kuşlara kalır artık bu paralara bu iş ve dolayısı ile ticaret olmuştur gerisi teferruattır mesela diyelim 3000 5000 lira istenilen bir kuşu bir fincan kahve hatırına değilde sen 2000 e veya 3500 e alabilirsin ben onu dedim yani emin arkadaşın canbaz dediklerine getirdim işi bir kuş sorulduğunda fiyatını çok rahat söylüyebiliyorsan onun bir fiyat etiketi var demektir yani ticarettir gerisi iskontodur kredi kartına taksit yapılıyor veya aylık ödemeyle kuş satılıyor demek istediğim şey bu sağlıcakla kal bu arada iyi niyetle söylediğin her şeye katılıyorum galiba bir arkadaş bir festival için yorumunda jüri üyelerinin kendi sattığı kuşlara yüksek puan verilip birinci yapıldığını yazmıştı festival sayfasında adı aklıma gelmedi ama bakıp yazacağım
- MisafirMisafir
10/5/2009, 1:05 am
RAUF ABİ SENİ TANIMAM BİLMEM AMA BU YAZDIGIN ÇOK DOĞRU AĞZINA SAĞLIK SAYGILAR...
- capslock967
10/5/2009, 1:14 am
rauf kardeşim bak bursa festivalinde halit şentürk kardeş yazmış birde elazığ festivalinde bir kaç arkadaş yazmış yani bu iş artık ticaret olmuş yoksa senin söylediğine hiç bir itirazım yokinsanlar hakkını mutlaka almalı ama ana babaya verdiği paraya bir takım yavrusuna istemek mantıklı gelmediği için yazdım yoksa bedava ya niye versin tanımadığı etmediği insana
10/5/2009, 8:11 am
sivaslı kardaşım şimdi baktım yazılara şimdi sen cok dıgru güzel söylemisin kardeşim bu iş rant ticaret olmus murat dogru diyo taksitle kuş satıyoz yalndeyil kardeş öyle gidiyon adamnın hosuna 1 cift yavru giti hemen 5000 ytl agzını acar gerci bu herkesin ticareti parada gözümüz kalsın dinelerde oluyor mesela ben kuş saatmam istedilerimi en düsük fiyatım gözden cıkartıysam 1000 ytl ha yok kendi zevkimse alınmasın diye 15000 bin diyorum böyle arkadaslrımızda cok yani gözü kuşta kalmasın parada kalsın gelelim fincana rauf asalna gardaşım tabi kuş dostan alınır ama o insanlar hemen hepsi cankalede şehit oldu torunlarından 1 2tane cıkmışsa bunlarda sana denk gelmişse ne mutlu sana gardaş biz ne arkaslar gördük kuş icn bir birini vuran biz ne dostlar gördük yüzüne gülen arkndan kuyunu kazan bu devir menfaat para pul devri olmuş ne etsek boş en güzeli besledgin hayvanı kendin icn besleyecen miletide es gececen olcak bitecek baska altrnatif yokk
- MisafirMisafir
10/5/2009, 11:18 am
EMİN ABİİ YÜREGİNE KURBAN BEE SENİN, SÖLEDİĞİN HER KELİME DOĞRU AĞZINA SAĞLIK SENİN ABİİ HAKLISIN SONUNA KADAR...
- MisafirMisafir
10/5/2009, 12:26 pm
:D :D AYNEN ABİİ KATILIYORUM 9 DEĞİL 99 KÖYDEN KOVUYOLAR ABİ
- capslock967
10/5/2009, 1:29 pm
olsun biz o dokuz köyün içinde yaşamıyoruz 10.köydeyiz
- capslock967
10/5/2009, 2:19 pm
doğru söyleyince 9 köyden kovuyorlar ya doğrucuların her zaman bir köyü daha var anlamında
10/5/2009, 2:23 pm
hımm evet haklısn gerci beni kovan olmadı hic ama hic sevmediler anca dogru adamlar sevdi cakal cukalda hep arkamda konustu onlarda yüzüme bakamayacak şekilde laflarımla her ortamda bozdum :)