EMİN TURHAN (NARLIDERE)
+75
mehmet karadağ
serdest
kudret
hüseyin42
tuncay_12xx
TRAKYALI cCc
halim
mehmet4242
erdalll
ORÇUN
D21
ibo
guvercinci1
cuneyt_brspor
pique
zafer26
Önder AKGÜÇ
leon king
türker saygılı
Hasan OLGUN
fatih kurt
dadaş
akrep
mahir temel
dumlu
kahvecişaban
mecu123
ysfkorkmaz
burhan cengiz
capslock967
turançalıkuşu
MUŞLU BURHAN
AYHAN1979
abdülkerim
kuyumcu sebo
kuvvet_85
osman_kara
altan-aziz
kuscuyum_45
nazmiuluad
şükrü duran
mehmety
balamir
sebabcı06
emin
miskiciugur
daghan
chema
AHMETHANKORKUT
recep yılmaz
CesurMusti
LATİF
umb26
şebapçı
Serdar Avcı
Dadas_Atilla
as21
Rauf
ADNAN BAYRAM
murat_yetgin
omeryener26
cıplakcı
şahin_-55
ERTAN ÇAM
uso
altınokguvercin
Başbuğ
hasankoc
Abdullah
gerçek sebabcı
xxsist_xx
ÜMİT_19
fırat kalkan
pehlivan
Forum Admin
79 posters
- CesurMusti
Ad Soyad : Mustafa GÖKBOĞA
Doğum Tarihi : 04/05/75
Forum Kayıt : 12/10/08
Geri: EMİN TURHAN (NARLIDERE)
23/7/2009, 10:48 am
krdeşim sen neler yapmıusn öyle alah nazardan saklasın yav
- leon king
Ad Soyad : ekrem aksu
Forum Kayıt : 25/09/08
23/7/2009, 3:07 pm
EMİN KARDEŞİM ÖNCELİKLE GÜZEL KUŞ DİZMİŞSİN BUNU SÖYLEYEYİM.DİĞERKONU HER KUŞ MERAKLISI KUŞUNU ÖNCE KENDİ SEVECEK, DİĞERLERİ İSTER BEĞENİR İSTERSE BEĞENMEZ.İZMİR DENEN MEMLEKETTE HERKES İYİ KUŞÇU,KÖTÜ KUŞÇU HİÇ YOK.HATTA TÜRKİYENİN EN İYİ KUŞÇULARI BURADA BİZ BAZEN ''O'' KİŞİLERİN GÖZÜNDE AZMNCI OLUYORUZ.OLSUN KARDEŞİM O'NU BUNU KAFAYA TAKIP MORAL BOZMANIN ALEMİ YOK.GÜN OLA HARMAN DÖNE,MİLLET ALEMDE KUŞÇUNUN KRALINI GÖRE...
24/7/2009, 10:17 am
öyle konusana bakmıyacn varsa kusn varsa ortada masa hele bide sana azmancı diyen ordaysa at kusunu masaya milet göere izmirin en kötü huyu adam beni hic tanımıyo birkere kümnesime gelmemiş kuşları bok atmaktan artık kendisi bok olmuş eee masyada atarım kuşumu seyreden eder anlıyan zaten istiyo yanasıyo anlmayanda cekmeynde nesinde kusrvara hemen orya yapısr diyer 9 yerişni görmez oda çok filama takmam ee sen degin gibi harman döne alem kuŞCUNUN KIRALINI GÖRE SAYGILARleon king demiş ki:EMİN KARDEŞİM ÖNCELİKLE GÜZEL KUŞ DİZMİŞSİN BUNU SÖYLEYEYİM.DİĞERKONU HER KUŞ MERAKLISI KUŞUNU ÖNCE KENDİ SEVECEK, DİĞERLERİ İSTER BEĞENİR İSTERSE BEĞENMEZ.İZMİR DENEN MEMLEKETTE HERKES İYİ KUŞÇU,KÖTÜ KUŞÇU HİÇ YOK.HATTA TÜRKİYENİN EN İYİ KUŞÇULARI BURADA BİZ BAZEN ''O'' KİŞİLERİN GÖZÜNDE AZMNCI OLUYORUZ.OLSUN KARDEŞİM O'NU BUNU KAFAYA TAKIP MORAL BOZMANIN ALEMİ YOK.GÜN OLA HARMAN DÖNE,MİLLET ALEMDE KUŞÇUNUN KRALINI GÖRE...
- mehmety
Ad Soyad : mehmet yuksel
Doğum Tarihi : 20/02/81
Forum Kayıt : 30/01/09
26/7/2009, 6:40 pm
Merak etmeyin arkadaşlar ekimim 18 inde buyuk ittimalle yarişma yabacagiz allah izin ederse izmir foarinda göruşuruz
27/7/2009, 8:08 am
merak eden yok 11 aydada bursa var buyrun gelin duymadınız gal,ba bursada 11 ayda var :):)mehmety demiş ki:Merak etmeyin arkadaşlar ekimim 18 inde buyuk ittimalle yarişma yabacagiz allah izin ederse izmir foarinda göruşuruz
27/7/2009, 5:10 pm
eMİN Abİİ NAsılsınn Bana Bende YOGuN ÇalIŞMa Var Sende E Var NE YOkKK İYiİSn DİMii
28/7/2009, 6:50 am
çok şükür KOSTURMACA ÖNDEER AYNII DEVAMÖnder AKGÜÇ demiş ki:eMİN Abİİ NAsılsınn Bana Bende YOGuN ÇalIŞMa Var Sende E Var NE YOkKK İYiİSn DİMii
- zafer26
Doğum Tarihi : 30/10/75
Forum Kayıt : 24/07/09
28/7/2009, 5:19 pm
cok qüzelim emin abi ben yasar abinin caycısıyım
29/7/2009, 8:49 am
tesekürler sende buralar vayt aslanım benim kal saglıcaklazafer26 demiş ki:cok qüzelim emin abi ben yasar abinin caycısıyım
29/7/2009, 10:29 am
emin ayıldınmı .... şişede durduğu gibi durmaz ... demedi deme... :D
29/7/2009, 12:08 pm
hadiii canım ben ictim ayıldım yusuf abilri yolcu bile etimmurat_yetgin demiş ki:emin ayıldınmı .... şişede durduğu gibi durmaz ... demedi deme... :D
- Rauf
Ad Soyad : Mahmut ayaz
Forum Kayıt : 11/05/08
29/7/2009, 1:44 pm
HAİN ADAM... BENSİZ NASIL GEÇTİ BOĞAZINDAN BE SÖYLE BAKALIM :no: :no: :no: :no: :D GECE 3 E KADAR KME GİTSEK NE YAPSAK DİYE DOLANDIK DELİ GİBİ KOCA İZMİRDE. BAKTIK HAYAT YOK KUŞÇULAR UYUYOR DEDİM YİNE NE VARSA BİZİM DÖNEKÇİLERDE VAR GİTİK ADAMLARIN YANINA PÜFFF... :D :D
SEN BENİM ELİME DÜŞERSİN SENİ İNLETMEZMİYİM BEN....
29/7/2009, 2:41 pm
hic olmasa insan bi cagrı atar akılım :):)Rauf demiş ki:HAİN ADAM... BENSİZ NASIL GEÇTİ BOĞAZINDAN BE SÖYLE BAKALIM :no: :no: :no: :no: :D GECE 3 E KADAR KME GİTSEK NE YAPSAK DİYE DOLANDIK DELİ GİBİ KOCA İZMİRDE. BAKTIK HAYAT YOK KUŞÇULAR UYUYOR DEDİM YİNE NE VARSA BİZİM DÖNEKÇİLERDE VAR GİTİK ADAMLARIN YANINA PÜFFF... :D :D
- pique
Ad Soyad : mutlu akın
Forum Kayıt : 14/07/08
30/7/2009, 2:00 am
bunlar ne sülünmü hey yarabbim maşallah çok güzeller bendemi şabap beslesem artık içim açıldı valla saygılar
30/7/2009, 4:51 am
emin demiş ki:hic olmasa insan bi cagrı atar akılım :):)Rauf demiş ki:HAİN ADAM... BENSİZ NASIL GEÇTİ BOĞAZINDAN BE SÖYLE BAKALIM :no: :no: :no: :no: :D GECE 3 E KADAR KME GİTSEK NE YAPSAK DİYE DOLANDIK DELİ GİBİ KOCA İZMİRDE. BAKTIK HAYAT YOK KUŞÇULAR UYUYOR DEDİM YİNE NE VARSA BİZİM DÖNEKÇİLERDE VAR GİTİK ADAMLARIN YANINA PÜFFF... :D :D
rauf dostunu düşmanını iyi seç.... bizde davetsiz yere gidilmez.... adama bak arayıp gel demiyorda... hiç olmazsa çağrı at.. gelme der gibi... bence gibisi az...
- Rauf
Ad Soyad : Mahmut ayaz
Forum Kayıt : 11/05/08
30/7/2009, 8:49 am
MURAT ABİ BİZ ANLAŞTIK YAV ONUNLA. HATLARDA KOPUKLUK OLMUŞ :D :D
- cuneyt_brspor
Ad Soyad : apti öztürk
Doğum Tarihi : 14/10/79
Forum Kayıt : 22/07/09
30/7/2009, 9:30 am
maşallah cok güzeler gülle gülle besleyin bursadan selamlar
1/8/2009, 9:53 am
sagolun tesekürlercuneyt_brspor demiş ki:maşallah cok güzeler gülle gülle besleyin bursadan selamlar
3/8/2009, 2:34 pm
afiyet olsun deli emin belki akılanır rakıyı içince :)
3/8/2009, 2:37 pm
ben zaten akılıyım abişsiiakrep demiş ki:afiyet olsun deli emin belki akılanır rakıyı içince :)
3/8/2009, 2:42 pm
yusuf gardaşımızında gözleri kırmızıymış damızlık olmaz emin iyi yavru gelmez :)))))))))))))))))))))
- ysfkorkmaz
Ad Soyad : yusuf korkmaz
Doğum Tarihi : 01/01/65
Forum Kayıt : 03/02/09
3/8/2009, 5:43 pm
ben bu resimlere daha yeni bakıyorum..malum gezmeler devam istanbuldaydım...evet resim benim uykumu getirmiş ama yaşlanmadık biz sabah erken kalkıp denize oradan kahvaltıya gittik ama oda ne saat 11 de emin daha uykuda uyu bebek uyu daha büyüyecek,işin şakası herşey için teşekkür ederim güzel bir akşamdı...sizleride eskişehire bekliyorum...sagılarımla
3/8/2009, 6:10 pm
yusuf abi karşında oturan ufaklık kim...coçukların içki masasında ne işi var... :D
3/8/2009, 6:13 pm
o boyıkları ne yapcan yavrum :):)murat_yetgin demiş ki:yusuf abi karşında oturan ufaklık kim...coçukların içki masasında ne işi var... :D
3/8/2009, 6:14 pm
nedemek yusf abi basım üstünde yern var herzman beklerim saygılar
- ysfkorkmaz
3/8/2009, 6:25 pm
alışıyorlar :Dmurat_yetgin demiş ki:yusuf abi karşında oturan ufaklık kim...coçukların içki masasında ne işi var... :D
- ysfkorkmaz
3/8/2009, 6:26 pm
saygı ve sevgiler bizden buzlu bademleri unuttuk şimdi hatırladım masaya bakınca bişey eksik :affraid:emin demiş ki:nedemek yusf abi basım üstünde yern var herzman beklerim saygılar
- as21
Ad Soyad : hanifi güler
Doğum Tarihi : 05/02/65
Forum Kayıt : 06/10/08
21/8/2009, 9:19 am
Allah soranızı halil ibrahim sofrasıyla donantsın hayırlı ramazanlar
- MisafirMisafir
6/9/2009, 7:15 pm
kuşlar cok ğüzelmis tüyü kadar hayrını gör sellahattin dayan