VEDAT CANBOLAT (ANKARA)
+45
çiçekçi
manav başar
kara hayrettin
tolgahan demir
_Miskici17_
MİK@İL
05bariş
orhan02
asımkurt05
bayram kavaklı
adanalı
Seymen
D21
fayanscihasan
tyc_tyc
kuaförkadir
cuneyt_brspor
mehmet ihsan karakaya
durmuş05
Forum Müdür
gerçek sebabcı
merih oğuzhan karakaya
truva_emre
umb26
capslock967
MUŞLU BURHAN
omeryener26
efdal
sercan gönal
kuyumcu sebo
daghan
chema
özer
LATİF
emin
miskiciugur
Başbuğ
hasankoc
şahin_-55
recep yılmaz
kardelen
altınokguvercin
Forum Admin
fırat kalkan
banagelll
49 posters
- efdal
Ad Soyad : EFDAL DÖNMEZ
Forum Kayıt : 16/04/09
Geri: VEDAT CANBOLAT (ANKARA)
28/4/2009, 8:47 pm
VEDAT KARDEŞ KUŞLARIN GÜZEL MAŞALLAH GÜLE GÜLE BESLE TÜĞ BAŞINCA HAYRINI GÖR SELAMLAR EFDAL DÖNMEZ ÇORUM
- banagelll
Ad Soyad : vedat canbolat
Doğum Tarihi : 24/08/79
Forum Kayıt : 11/04/09
29/4/2009, 11:48 am
sagol eftal senelık izinde mutlaka yanına ugrayacam basarla geliriz kendıne iyi bak coruma selam
- banagelll
29/4/2009, 11:54 am
sagol sinan hocam eke dişi ve eşi hacıkoyde gormüştünya yarışmada onların yavrusu şu an 2 yaşındalar... sende bayagı çogaltmısın. memlekete selam..
- banagelll
30/4/2009, 2:14 pm
kendı cekmış oldugumuz vıdeo nasıl gonderebılırız....
- MisafirMisafir
30/4/2009, 3:05 pm
https://thepigeontv.yetkinforum.com/ebap-irky-guvercinler-f13/resym-ve-vydeo-paylaimi-t3208.htm?sid=ab21295d57a986955eaef1733e20e744
Buraya bakarsan sana yardımı olur.
Buraya bakarsan sana yardımı olur.
- omeryener26
Ad Soyad : Ömer YENER
Doğum Tarihi : 01/11/76
Forum Kayıt : 17/07/08
30/4/2009, 5:27 pm
Vedat kardeşim maşallah güzel şebablar edinmişsinemeğine sağlık nasipse 1-2 takımda ben almayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda görüşmek üzere Ömer YENER / Eskişehir
- MUŞLU BURHAN
Ad Soyad : burhan samuk
Doğum Tarihi : 01/01/77
Forum Kayıt : 09/03/09
30/4/2009, 6:32 pm
AMASYA LI KARDEŞ HAYIRLI OLSUN DOSTUM MAŞAAALLLLAAAAHHHH
- banagelll
1/5/2009, 2:14 pm
sagolun ,,,,,,,,,,,,,,, bursaya selamlar
- banagelll
1/5/2009, 2:44 pm
ÖMER ABI SENDE SARI KAFADA SÜPER KUŞLAR YAPMISSIN ESKISEHIRE SELAM
- banagelll
4/5/2009, 4:26 pm
- capslock967
Ad Soyad : murat sivas
Doğum Tarihi : 27/01/67
Forum Kayıt : 29/11/08
4/5/2009, 4:39 pm
vedat bey allah ufaklığa uzun vede sağlıklı ömür versin bu işe bulaşırsa sağda solda boşa gezmez en güzel meşgale bu inşallah merak salarda ilgilenir hayvan sevmiyen insan sevemez bu arada kuşlarının maşşallahı var zaten büyüklerimizde gerekenleri söylemiş bize laf düşmez vedat bey bu kuşların yavrularından allah izin verirse sende izin verirsen almak isterim ama çok para veremem abicim biliyorsun ekonomik kriz herkesi olduğu gibi bizide etkiledi bir çift edinebilirsem kümesteki kuşlarıda elden çıkaracağım saygılar sevgiler
- banagelll
4/5/2009, 5:09 pm
COK SAGOLUN YAVRULARDAN HALLEDERİZ KUŞ KOLAY DOSLUK ÖNEMLI SAYGILAR
- kuyumcu sebo
Ad Soyad : SEBAHATTİN BÖLÜKBAŞI
Doğum Tarihi : 04/02/71
Forum Kayıt : 24/04/09
4/5/2009, 5:59 pm
kimin gardaşı
- banagelll
4/5/2009, 6:13 pm
SEBAATTIN ABI BURDAMISIN...
- capslock967
4/5/2009, 6:32 pm
vedat bey senin yaşın benden küçük galiba ama kuşçuluğun büyük sana da bonkörlüğünden büyük yüreğinden dolayı çok teşekkür ederim sağol varol .yanlız ben merak ediyorum bu kuşlar hep urfa dan çıkma denir ama karaman çorum amasya bursa samsun devamlı meydanlarda bu urfalı abilerimiz neden yarışmalara katımazlar neden internete daha çok katılmazlar çok merak ediyorum
- recep yılmaz
Ad Soyad : RECEP YILMAZ
Forum Kayıt : 06/04/09
4/5/2009, 6:35 pm
maşallah guzel kuslar emegıne saglık
- kuyumcu sebo
4/5/2009, 7:19 pm
vedat gardaşım burdayımda sen yoksun
- banagelll
4/5/2009, 7:44 pm
valla urfada kı bu kusların gecmısını bılmıyorum ama amasyada recepdede vardı eskıden 40 yıl once besledıklerını soylerdı ben bu lafı duyalı zaten 10 sene olmustur..
erzurumdada eskıden berı varoldugunu bılıyorum biz sebaba meraklanmadan oncede surıyeden naklıyecılerın kamyonla getırdıklerını gormüştüm o zaman sebap beslemedıgımız icin önemsememıstım oysa güzel oldukalrını hatırlıyorum....en ıyısın yası buyuk ustalar bılır .. urfalı mehmet abı bılır mesela... bırde şunu soyleyım cok para vermek iyi kus demek degıl cocuklarda bıle bizde olmayan kuslar oldugunu bılırım bilmek üretmek gerekır her iyinin altından iyi cıksa beslemeye gerek yok kuslar dolar tasardı ...selam...
erzurumdada eskıden berı varoldugunu bılıyorum biz sebaba meraklanmadan oncede surıyeden naklıyecılerın kamyonla getırdıklerını gormüştüm o zaman sebap beslemedıgımız icin önemsememıstım oysa güzel oldukalrını hatırlıyorum....en ıyısın yası buyuk ustalar bılır .. urfalı mehmet abı bılır mesela... bırde şunu soyleyım cok para vermek iyi kus demek degıl cocuklarda bıle bizde olmayan kuslar oldugunu bılırım bilmek üretmek gerekır her iyinin altından iyi cıksa beslemeye gerek yok kuslar dolar tasardı ...selam...
- kuyumcu sebo
4/5/2009, 7:47 pm
abi senin şebap erkek süper allah bağışlasın büyüyünce çok kızın canını yakar :)
- MisafirMisafir
4/5/2009, 8:23 pm
Selamünaleyküm Vedat kardaşım Murat kardaşım Urfa'lıların elinde kuşmu varki kardaşım festivallere katılsınlar internete katılsınlar benim gibi bazen yolunu şaşıran yeni yeni bu işe meraksalmış hevesliler tek tük yolunu şaşırıp ışığı görgüğü zaman dalan avareler katılıyor işte doğrudur bu kuşlar suriyeden sağdan soldan gelmiştir amasyada 40 sene önce besleyen kardeşlerimiz abilerimiz vardır biz Urfa'lılarda işte sağdan soldan kuş toplayıp yeni yeni bu şebab işine bulaşıyoruz bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz kendimizi hazırlıyoruz önümüzdeki gelecek yarım asır sonra İnşallah bizde varız diyeceğiz bu alemde yoksa Urfa nire şebab nire kardaşım. İnşallah bu internet sayesinde bu işide öğreniriz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Allah bahtınızı ve yolunuzu her zaman açık etsin. Sizleri seviyoruz. Allah'a emanet olun. Saygılar
- banagelll
4/5/2009, 8:26 pm
sizde allaha emanet olun abıcım saygılar......
- capslock967
5/5/2009, 1:05 am
mehmet abicim sanırım sitemkar konuşmuşsun ama inan saygısızlık yapmadım ben yanlızca bu işin kaynağının urfa olduğunu duyarak kuşçuluğa başladım ben yanlızca neden oradaki abilerimizin kardeşlerimizin daha yoğun olarak katılmadığını merak ettiğm için yadım saygısızlık kalp kırmak bizim haddimizde amacımızda değil lütfen abicim sakın gönül koyma benim yaşım kadar kuş beslemişsindir benim amacım daha çok kişinin buraya gelip bu işin herkesin merakını çekmesi herkesin bu işin ucundan tutması daha iyiyi bulması abi sakın abi gözünü seveyim gönül koyma bir şey söylüyecksek buradaki kuşların daha iyisi bende olucakki o zaman bir şeylere yorum yapabilirim yoksa kalp kırmak bizim karakterimize uymaz
- MisafirMisafir
5/5/2009, 10:55 am
SELAMIN ALEYKUM AKLIMIN YAŞIMIN YETTİĞİ KADARI İLE ABİLERİM BEN SADECE SUNU BELİRTMEK İSTİYORUM ABİLERİM OLSUN USTALAR OLSUN HERKEZ BİLİRKİ BU ŞEBAB KUŞ URFANINDIR URFADA ÇIKMIŞTIR.(SURİYE, IRAK, İRAN BURALARIN KUŞLARININ GENELİ BOL PAÇALI UZUN PAÇALI TAKLA KUŞU. BUNLAR YALANDIR ŞEBAB URFANINDIR ORDAN ÇIKMIŞTIR TÜRKİYE YE DAGILMIŞTIR KENDİ MİLLİ SERVETİMİZE SAHIP ÇIKALIM BAŞKA YERLERE KAPTIRMAYALIM) URFALI USTALARIMIZ NEDEN ÇIKMAZ ONLAR KUŞUN KIRALINI BESLER ÜRETİR MİLLET ORDAN GETİRİR KUŞ SAHİBİ OLUR NİTEKIMDE BÖLE OLMUŞTUR HER YERE DAGILMIŞTIR ŞIMDİ İŞİ ÖGRENEN BİLEN ABİLERİM KENDİLERİ DE ÜRETİYO GÜZEL KUŞLARI ÇIKARTIYORLAR EMEKLERİNE SAĞLIK.AMA ANA VATANI URFADIR. MEHMET ABİMİZ DE BİZLERİN RİCASI ÜZERİNE BU FORMDA BİZLERİ KIRMADIGI İÇİN BURDA BİLGİLERİNİ PAYLAŞIYOR BİZLERE BİŞİLER ÖĞRETİYOR YARDIMCI OLUYOR BUNU HERKEZ YAPMAZ MEHMET USTAM GİBİ HERKEZ BÖLE İYİ KALPLİ Yİ NİYETLİ OLSADA ÖĞRETSE HERŞEYİ PAYLAŞSA KEŞKE..ÇOĞU BESLEYEN URFALILAR KADAR İYİ BİLEMEZ BU KUŞU EŞLEMEYİ YAVRU ÇIKARTMAYI ONLAR SECERESİNİ ÇOK İYİ BİLİR ŞEBABIN ÇÜNKÜ ONLARIN ELİNDE BAŞLAMIŞ BU İŞ. HA ŞİMDİ SECERESİNİ İYİ TAKIP EDEN ANLAYAN BİLEN UATALAR-ABİLER DE MAŞALLAH İYİ KUŞLAR ÇIKARTIYOR EMEKLERİNE SAĞLIK. BEN ŞUNADA İNANIYORUM Kİ URFADA OLAN KUŞ GENE HİÇ BİR YERDE YOKTUR. ÖR: HACI RAUF USTA TÜM SITARLARIN ANA KAYNAGI BURALARDAN BU GİBİ USTALARDAN ÇIKMIŞTIR YETİŞMİŞTİR BU CAMİAYA KAZANDIRILMIŞTIR... BU ŞEBABIDA TÜRKİYEYE DAĞITAN-TANITAN DA SEFA TOKYÜREK ABİMİZDİR.. HERKEZE SAYGILAR SELAMLAR...
- capslock967
5/5/2009, 11:09 am
uğur kardeşim bende ondan bahsediyorum kuş beslemeye başladığımızda bize ilk söylenen bu işin kabesi urfadır oraya gidip kümes gezmeden kuş gördüm deme derler ben buna istinaden sordum neden urfalı büyüklerimiz oralardan daha çok kişiler ile bu forumlara katılmaz bizlerde o kuşları görmeyiz ben yanlızca bunu dile getirdim yazımıda okuduysan incitici hiç bir şeyim yok ama mehmet abi her halde gücendi ben yinede tejkrar tekrar kusura bakmasın
- kuyumcu sebo
8/5/2009, 10:16 am
vedat kardaşım yenı bı resım atacam bak nasıl dişi...........
- umb26
Ad Soyad : U. Murat BAYAR
Doğum Tarihi : 22/07/81
Forum Kayıt : 29/01/09
8/5/2009, 10:56 am
Maşallah kuşlarınız çok güzel ALLAH(c.c.) nazrdan esirgesin emek olunca herşey başka oluyor tebrik ederim güle güle besleyin... Murat BAYAR/Eskişehir
- banagelll
8/5/2009, 4:10 pm
cok sagolun emek ve sabır olmadan bu iş zor... eskısehıre selamlar...
- banagelll
9/5/2009, 2:24 pm
- kuyumcu sebo
9/5/2009, 2:32 pm
öncelikle allah rahmet eylesin maşallah güzel kuşlar
- kuyumcu sebo
10/5/2009, 9:07 am
vedat kardasım nerelerdesın gözukmuyon nıgdeye gıtmıyon mu....