LEBLEBİCİ UĞUR (ÇORUM)
+12
D21
Başbuğ
cıplakcı
LATİF
ÜMİT_19
emin
ERTAN ÇAM
Corumlu Hasan
şahin_-55
hasankoc
Forum Admin
miskiciugur
16 posters
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- MisafirMisafir
Geri: LEBLEBİCİ UĞUR (ÇORUM)
16/4/2009, 6:20 pm
paylaşım için teşekkürler hoş geldin güle güle besle güzel kuşlar Samsun'dan sevgiler saygılar
16/4/2009, 6:23 pm
bahri demiş ki:paylaşım için teşekkürler hoş geldin güle güle besle güzel kuşlar Samsun'dan sevgiler saygılar
Allah Razı Olsun Kardeşim..Sevgi ve saygı Sizinle...
- MisafirMisafir
16/4/2009, 6:27 pm
arkadaslar ben resım goremıyorum burda neden acaba benım pc demı sorun var
- MisafirMisafir
16/4/2009, 7:07 pm
uğur abii maşallah en sonunda güzel resimler koydun yanii güle güle besle baş tacısın hoşçakal...
- MisafirMisafir
16/4/2009, 7:30 pm
Maşallah Uğur kardaşım Allah esirgesin biri birinden güzel bereketli olsun tüvleri kadar hayırlarını görürsün İnşallah. Allah sizleri ve tüm sevdiklerinizi esirgesin. Allah bahtınızı ve yolunuzu her zaman açık etsin. Saygılar
- Corumlu Hasan
Ad Soyad : Hasan Çatal
Doğum Tarihi : 24/10/81
Forum Kayıt : 16/04/09
16/4/2009, 8:07 pm
Tobram Helal Olsun güzel Kuşların Var.Güle Güle besle.Tüğlerinin Başına Hayrını Gör....
- ERTAN ÇAM
Ad Soyad : ERTAN ÇAM
Doğum Tarihi : 10/02/79
Forum Kayıt : 26/01/09
16/4/2009, 8:58 pm
güle güle besle Uğur kardeş
17/4/2009, 8:20 pm
urfalımehmet demiş ki:Maşallah Uğur kardaşım Allah esirgesin biri birinden güzel bereketli olsun tüvleri kadar hayırlarını görürsün İnşallah. Allah sizleri ve tüm sevdiklerinizi esirgesin. Allah bahtınızı ve yolunuzu her zaman açık etsin. Saygılar
Allah Razı Olsun Mehmet Emmin...
17/4/2009, 8:21 pm
ERTAN ÇAM demiş ki:güle güle besle Uğur kardeş
allah Razı Olsun Ertan Kardeş Daha iyileri senin olsun..Çorumdan saygılar...
17/4/2009, 8:23 pm
dadaş demiş ki:uğur abii maşallah en sonunda güzel resimler koydun yanii güle güle besle baş tacısın hoşçakal...
Arslan Kardeşimm o senin güzelliğin.Teşekkür ederim.bilirsin ki Benim Kuşlarımın Hepsi Senindir Tosun.K.İ.B
- MisafirMisafir
18/4/2009, 8:48 am
EYVALLAH EMMİ ALLAH RAZI OLSUN AYNI SEY SENIN İÇİNDE GECERLİ.. YENİ Bİ KEKİLLİ KÜRENK BÜYÜYORMUŞ GELİNCE ONU GÖTÜREYİM KEKİLLİLERE HOBİM BAŞLADI DA BU ARAmiskiciugur demiş ki:dadaş demiş ki:uğur abii maşallah en sonunda güzel resimler koydun yanii güle güle besle baş tacısın hoşçakal...
Arslan Kardeşimm o senin güzelliğin.Teşekkür ederim.bilirsin ki Benim Kuşlarımın Hepsi Senindir Tosun.K.İ.B
18/4/2009, 4:14 pm
dadaş demiş ki:EYVALLAH EMMİ ALLAH RAZI OLSUN AYNI SEY SENIN İÇİNDE GECERLİ.. YENİ Bİ KEKİLLİ KÜRENK BÜYÜYORMUŞ GELİNCE ONU GÖTÜREYİM KEKİLLİLERE HOBİM BAŞLADI DA BU ARAmiskiciugur demiş ki:dadaş demiş ki:uğur abii maşallah en sonunda güzel resimler koydun yanii güle güle besle baş tacısın hoşçakal...
Nedense UĞURCUM senin bendeki kuşlara karşı hrzaman bi hobin var.bende ne hangi kuşu görsen hemen hobin başlıyooo :) Canın Sağolsun ERKEK.zaten o kürenki sana yetiştiriyorum.
- MisafirMisafir
18/4/2009, 6:55 pm
EMMİ NE YAPAYIM GÜZEL KUŞLARA HOBIM HEMEN BAŞLIYOR :D ALALARINI ALDIM SIRA ŞEBABLARDA SEN YETİŞTİRMEYE DEVAM ET BEN KIYMETİNİ BİLİRİM İYİ KUŞUNmiskiciugur demiş ki:dadaş demiş ki:EYVALLAH EMMİ ALLAH RAZI OLSUN AYNI SEY SENIN İÇİNDE GECERLİ.. YENİ Bİ KEKİLLİ KÜRENK BÜYÜYORMUŞ GELİNCE ONU GÖTÜREYİM KEKİLLİLERE HOBİM BAŞLADI DA BU ARAmiskiciugur demiş ki:dadaş demiş ki:uğur abii maşallah en sonunda güzel resimler koydun yanii güle güle besle baş tacısın hoşçakal...
Nedense UĞURCUM senin bendeki kuşlara karşı hrzaman bi hobin var.bende ne hangi kuşu görsen hemen hobin başlıyooo :) Canın Sağolsun ERKEK.zaten o kürenki sana yetiştiriyorum.
- MisafirMisafir
19/4/2009, 4:20 pm
LEBLEBİCİ EMMİ 1 ÇUVAL ÇİKOLATALI LEBLEBİ GÖNDER DE 1 TAKIM ŞEBAB HEDİYE EDEYİM GELİRKEN 1KG VERDİN BİTTİ
20/4/2009, 8:04 pm
dadaş demiş ki:LEBLEBİCİ EMMİ 1 ÇUVAL ÇİKOLATALI LEBLEBİ GÖNDER DE 1 TAKIM ŞEBAB HEDİYE EDEYİM GELİRKEN 1KG VERDİN BİTTİ
Erkek iyi Kuş Yollarsan bende Sana Leblebinin iyisini yollarım:)Yoksa 2 sınıf leblebi gelir ona göreeee:)
erkek sen kendine iyi bak ben sana çuvalla tollaım leblebiyi...
- MisafirMisafir
21/4/2009, 9:11 am
miskiciugur demiş ki:dadaş demiş ki:LEBLEBİCİ EMMİ 1 ÇUVAL ÇİKOLATALI LEBLEBİ GÖNDER DE 1 TAKIM ŞEBAB HEDİYE EDEYİM GELİRKEN 1KG VERDİN BİTTİ
Erkek iyi Kuş Yollarsan bende Sana Leblebinin iyisini yollarım:)Yoksa 2 sınıf leblebi gelir ona göreeee:)
EMMİ BANA DA 2. SINIF LEBLEBİ Mİ YEDİRECEN YAVV BEN SANA 1. SINIF KUŞ VEREM O ZAMAN 2. SINIF LEBLEBİ YEMEM BEN CANIN SAGOLSUN SENIN İNSANLIGIN YETER KÜMESİN YOLUNU BİLİYON EMİ İSTEDİĞİN SENIN ONUDA BİLİYON
21/4/2009, 4:34 pm
dadaş demiş ki:miskiciugur demiş ki:dadaş demiş ki:LEBLEBİCİ EMMİ 1 ÇUVAL ÇİKOLATALI LEBLEBİ GÖNDER DE 1 TAKIM ŞEBAB HEDİYE EDEYİM GELİRKEN 1KG VERDİN BİTTİ
EMMİ BANA DA 2. SINIF LEBLEBİ Mİ YEDİRECEN YAVV BEN SANA 1. SINIF KUŞ VEREM O ZAMAN 2. SINIF LEBLEBİ YEMEM BEN CANIN SAGOLSUN SENIN İNSANLIGIN YETER KÜMESİN YOLUNU BİLİYON EMİ İSTEDİĞİN SENIN ONUDA BİLİYON
Erkek biliyom vereceni zaten...leblebi kurbanın olsun.kendine iyi bak.allaha enamet kal..
21/4/2009, 5:24 pm
ugur güle güle besle iyi kuşlar paylasım icn tesekürler ugur aslında yorum yaparım ama bana kırılırsın diye yazmıyorum dişin güzel bide miski dişin var biraz bakıma alsan oda güzel hayrını gör güle güle besle gardaş kal saglıcakla
- ÜMİT_19
Ad Soyad : ÜMİT
Doğum Tarihi : 01/11/82
Forum Kayıt : 19/09/08
22/4/2009, 3:34 pm
YENI RESIMLER DAHA GÜZEL OLMUS
22/4/2009, 4:53 pm
emin demiş ki:ugur güle güle besle iyi kuşlar paylasım icn tesekürler ugur aslında yorum yaparım ama bana kırılırsın diye yazmıyorum dişin güzel bide miski dişin var biraz bakıma alsan oda güzel hayrını gör güle güle besle gardaş kal saglıcakla
Abim Allah Razı Olsun.Ne kırılması Ne darılması Abim.sizin yorumlarınız bana Yardımcı Olmanız demektir.teşekkür ederim.Saygılarımla..
22/4/2009, 4:54 pm
ÜMİT_19 demiş ki:YENI RESIMLER DAHA GÜZEL OLMUS
Ümit Kardeşim teşekkür Ederim.Kardeşlik Bekliyorum seni iş yerime.Gel Bi tanışalım.çayımı Kahvemi iç..
- ÜMİT_19
Ad Soyad : ÜMİT
Doğum Tarihi : 01/11/82
Forum Kayıt : 19/09/08
23/4/2009, 7:43 am
EN YAKIN ZAMANDA GELİRİM KARDES BENDE GELMEK İSTİYORUM İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA GELİRİM ALLAHA EMANET OLUNmiskiciugur demiş ki:ÜMİT_19 demiş ki:YENI RESIMLER DAHA GÜZEL OLMUS
Ümit Kardeşim teşekkür Ederim.Kardeşlik Bekliyorum seni iş yerime.Gel Bi tanışalım.çayımı Kahvemi iç..
23/4/2009, 8:16 pm
ÜMİT_19 demiş ki:EN YAKIN ZAMANDA GELİRİM KARDES BENDE GELMEK İSTİYORUM İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA GELİRİM ALLAHA EMANET OLUNmiskiciugur demiş ki:ÜMİT_19 demiş ki:YENI RESIMLER DAHA GÜZEL OLMUS
Başım Gözüm Üstüne Kardeşim Bekliyorum..
- LATİF
Ad Soyad : latıf avcı
Doğum Tarihi : 01/01/80
Forum Kayıt : 12/02/09
24/4/2009, 8:38 am
MaşaLLaH GüzeL KuşlaR GüLü GüLe BesLe UrFa DaN Saygı Ve SeVgİLeRimLe
- cıplakcı
Ad Soyad : Tugay YILDIRIM
Doğum Tarihi : 30/04/71
Forum Kayıt : 11/03/09
24/4/2009, 10:09 pm
Uğur kardeşim ALLAH güle güle besleyip yavru almayı nasip etsin.MAŞALLAH hepside birbirinden güzel tüy başınca hayır gör.Selamlar
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2