ERCAN KAYA (ANKARA)
+29
gurhan18
ahmet1265
ikizlerim06
Cafer34
mstfaa
kuscu_ali
esatdogan
kılıçbey
burhanduran
tolga40
cihann
nedimarik
yukselis
alp66
emreert
oyun_kusları
zekerıya72
Bozoglu
şahin_-55
nazamar522
Samsunlu55
Forum Admin
a_a_a
akıncı
emre_akhan
kadirsulun
ksklecann
cıplakcı
turova
33 posters
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- turova
Forum Kayıt : 06/04/09
ERCAN KAYA (ANKARA)
24/4/2009, 9:13 pm
Msn : dejavu.kaya@hotmail.com
Tel : 0 535 682 36 73
öncelikle bu tür siteleri kuran ve emeği gecen tüm kuş sever arkadaşlara teşekür ederim,
bahri beye yardımlarından dolayı çok teşekür ediyorum .Ercan kaya .ANKARA
Tel : 0 535 682 36 73
öncelikle bu tür siteleri kuran ve emeği gecen tüm kuş sever arkadaşlara teşekür ederim,
bahri beye yardımlarından dolayı çok teşekür ediyorum .Ercan kaya .ANKARA
- MisafirMisafir
Geri: ERCAN KAYA (ANKARA)
24/4/2009, 9:18 pm
Hoş geldiniz Bizler size teşekkür ederiz bu güzellikleri bizlerle paylaşıyorsunuz.Maşallah güle güle besleyin güzel kuşlarınız var ALLAH can pekliği versin bereketli olsun.Samsun'dan sevgiler saygılar
- cıplakcı
Ad Soyad : Tugay YILDIRIM
Doğum Tarihi : 30/04/71
Forum Kayıt : 11/03/09
24/4/2009, 9:47 pm
Maşallah güzel kuşlar ALLAH güle güle besleyip yavru almayı nasip etsin Çorum'dan selamlar
- ksklecann
Ad Soyad : CAN UĞRAŞ
Doğum Tarihi : 27/08/90
Forum Kayıt : 24/04/08
24/4/2009, 10:27 pm
dumanlılar gercektende cok hosuma gıttı masallah nazaar degmesın bol yavrular
- turova
24/4/2009, 10:42 pm
teşekürler sağolun arkadaşlar daha güzelleri hepimizin olsun saygılar ercan
- kadirsulun
Ad Soyad : kadir sulun
Doğum Tarihi : 07/05/81
Forum Kayıt : 18/12/08
25/4/2009, 5:56 am
ercan abi nerelerdesin ? maşallah allah nazardan saklasın çok güzel kuşlar.
- emre_akhan
Ad Soyad : EMRE AKHAN
Doğum Tarihi : 11/08/82
Forum Kayıt : 07/08/08
25/4/2009, 8:33 am
ercan abi maşallah çok güzel kuşlar güle güle besle
- akıncı
Ad Soyad : Nigdeli ABDULLAH
Doğum Tarihi : 02/02/88
Forum Kayıt : 19/12/08
25/4/2009, 8:37 am
Maşallah çook güzel Kuşlar rabbim hayırlısıyla beslemeyi nasip etsin hepsi asil hayvanlar kendilerini belli ediyorlar maşallah Başkente kucak dolusu selamalar olsun Nigdeden...
- a_a_a
Forum Kayıt : 07/05/08
25/4/2009, 9:46 am
maşallah süper kuşlar...
- Samsunlu55
Ad Soyad : Samsun lu Eyüp
Doğum Tarihi : 07/04/77
Forum Kayıt : 16/08/08
25/4/2009, 1:52 pm
ma§allah cok güzel, bakimli ve saglikli kuslar , yeriniz de cok güzel , rabbim agiz tadiyla ucurmayi nasip etsin..
- turova
25/4/2009, 2:56 pm
arkadaşlar teşekür ederim , gönül isterki hepimiz bu güzel hobiyi hep birlikte baylaşarak bilinçli bir şekilde yapalım ,ve her zaman iyi ve güzel olana imzalarımızı atalım , buradan yazan bir çoğu arkadaşımıda az çok bu tür siteler tarafından tanıyor, ve takip ediyorum öncelikle bu tarz ortamları paylaşıma açıp bu hobi ve sevdayı kaynaşarak paylaşarak bir birlikteliği bizlere yaşatan ve emeği gecen tüm arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimi sunuyorum ,ve buradan bu vesile ile ifade etmek istediğim bir konuda hepimizin elinde olan kuşlarında birbirini aratmıyacak şekilde oldugunu biliyorum , ve kuşlarımıza sahiplenmemiz gerektiğini düşünüyorum .saygılarımla teşekür ederim ..Ercan Kaya
- nazamar522
Ad Soyad : ramo ak
Doğum Tarihi : 01/09/80
Forum Kayıt : 10/10/08
25/4/2009, 7:26 pm
mekan güzel kuşlar çok güzel ne denilebilir ki her kuşçunun gönlünde yatan bir cennet
- Bozoglu
Ad Soyad : Tahir Kemal BOZOGLU
Doğum Tarihi : 02/02/79
Forum Kayıt : 03/10/08
26/4/2009, 11:42 pm
S.A Ercan Bey..
Maasallah emeginize saglik güle güle besleyin.Bazi konusmalara gelince ben sizin hakli oldugunuza inaniyor ve destekliyorum cünkü o yapisiyor denen kuslardan bizde besledik vede halen daha beslemekteyiz cok kötü olsalardi bunca yil hizmet etmezdik.
Siz o carcakala bakmayin hepsinin atari belli,icraatlari yok onca lafa göre bir video koysalardi bravo derdim ama oda yok,kocaman bir kuru gürültü ve kul hakki yemek baskada birsey degil.
Insaallah Ankara`ya geldigimde firsat bulabilirsem ugrayip tanismak isterim,müsahit olursaniz tabiiki.
Almanya`dan Ankaraya cani gönülden sevgi saygilar.
Tahir Kemal BOZOGLU
Maasallah emeginize saglik güle güle besleyin.Bazi konusmalara gelince ben sizin hakli oldugunuza inaniyor ve destekliyorum cünkü o yapisiyor denen kuslardan bizde besledik vede halen daha beslemekteyiz cok kötü olsalardi bunca yil hizmet etmezdik.
Siz o carcakala bakmayin hepsinin atari belli,icraatlari yok onca lafa göre bir video koysalardi bravo derdim ama oda yok,kocaman bir kuru gürültü ve kul hakki yemek baskada birsey degil.
Insaallah Ankara`ya geldigimde firsat bulabilirsem ugrayip tanismak isterim,müsahit olursaniz tabiiki.
Almanya`dan Ankaraya cani gönülden sevgi saygilar.
Tahir Kemal BOZOGLU
- turova
27/4/2009, 8:57 am
Sevgili Bozoğlu öncelikle duyarlılığınız için çok teşekür ederim, ben inanıyorum ki buradaki her arkadaşım ve bizler her zaman iyi olana hizmet edeceğiz ,bu kuşlarımıza da gelince derler ya göz görüyor kulak duyuyor, yılda bu kuşlardan bir onlarca uçuyor ve uçarak kendilerini ispatlamışlardır,burada bizler bir yarış peşinde değiliz sadece amaç iyi olana hizmet etmek diye düşünüyoruz, sizin de dediğiniz gibi bizde olanlar bunlar ve hala bizleri mahcup etmedi ve etmiyeceğinede inanıyorum,eleştiri yapan arkadaşlarımada yerine göre hak veriyorum vermiyor değilim ama kurp takılması hoş bir davranış değil bunu ifade etmek istiyorum , diğer taraftan arkadaşımız olan ve bu kuşlara yıllarca hizmet eden bizlere kazandıran kişi Metin Baltacı onun emeğini uğraşısını burada bir çok arkadaşım bilir kuşa nasıl baktığını nasıl hizmet verdiğini nasıl kuş hazırladığını ,biz kendimizce Ankara Sincan Bölgesi olarak derneğimiz çatısı altında güzel bir arkadaşlık dostluk ve paylaşımı yakaladık ,ve inanıyorum her bir birey kendi çevresinde bu güzellik dolu birlikteliği yakalar ve daha iyi olana yönelir ,bu işin iddeası olmaz çünki sonuçta hepimizin baktığı hayvan canlı ama iyi bir anlayışla iyi bir yaklaşımla daha iyilere hep birlik te yürüyeceğimize inanıyorum ,
Buradan ifade etmek istediğim biz Ankara Sincan Kuşçuları olarak her türlü misafir perverliğe açık olduğumuzu ve her bir Ankaraya yolu düşen arkadaşıma haberli habersiz bizim her saat kapılarımızın açık olduğunu bilmelerini isterim. saygılarımla Ercan Kaya
Buradan ifade etmek istediğim biz Ankara Sincan Kuşçuları olarak her türlü misafir perverliğe açık olduğumuzu ve her bir Ankaraya yolu düşen arkadaşıma haberli habersiz bizim her saat kapılarımızın açık olduğunu bilmelerini isterim. saygılarımla Ercan Kaya
- zekerıya72
Forum Kayıt : 24/04/09
30/4/2009, 2:14 pm
maşallah
- akıncı
Ad Soyad : Nigdeli ABDULLAH
Doğum Tarihi : 02/02/88
Forum Kayıt : 19/12/08
1/5/2009, 12:57 pm
Maşallah sayın ERCAN BEY yeni resimlerdeki kuşlarınızda çook güzeller rabbim hayırlısıyla beslemeyi nasip etsin her şey gönlünüzce olsun saygılarımla...
1/5/2009, 8:32 pm
Maşallah çok güzeller allah saglıkla huzurla beslemeyi nasip etsin
1/5/2009, 10:52 pm
maşallah çok güzel kuşlar,emeğinize sağlık güle güle besleyin.Bolu'dan selamlar.
- alp66
Ad Soyad : Alparslan YALÇIN
Doğum Tarihi : 28/03/72
Forum Kayıt : 04/07/08
2/5/2009, 12:31 pm
Maşallah, kuşlarda güzel mekanlarıda... Meyve veren ağaç taşlanır, bu kuşlar secereli kuşlar millet bence taş atmak yerine bunlardan kümesine 1 takım koymanın oluruna bakmalı, çünkü bunlar tohumluk kuşlar her kümese lazım bence, kendi oynamasa kırması yine bulutu deler,
Allah ağız tadıyla beslemek nasip etsin, görüşmek üzere...
Allah ağız tadıyla beslemek nasip etsin, görüşmek üzere...
- yukselis
Ad Soyad : ÜMİT AKBULUT / ADEM HASTÜRK
Doğum Tarihi : 23/01/82
Forum Kayıt : 17/04/09
2/5/2009, 12:47 pm
GÜLE GÜLE BESLE ERCAN USTA EMĞİNE SAĞLIK
- nedimarik
Ad Soyad : nedim arık
Doğum Tarihi : 28/07/61
Forum Kayıt : 24/01/09
2/5/2009, 10:49 pm
RABBİM NAZARDAN KORUSUN MAŞALLAH
- turova
3/5/2009, 6:35 pm
teşekürler arkadaşlar allah hepimizin gönlüne göre kuş nasip etsin saygılarımla.ercan kaya
- cihann
Ad Soyad : Cihan Arık
Doğum Tarihi : 29/04/91
Forum Kayıt : 17/01/09
3/5/2009, 7:56 pm
.
- turova
4/5/2009, 4:43 pm
teşekürler arkadaşlar umarım daha iyileri hepimizin olur saygılar.ercan kaya
- burhanduran
Ad Soyad : burhan duran
Doğum Tarihi : 02/04/62
Forum Kayıt : 07/03/09
4/5/2009, 7:55 pm
MAŞALLAH Ercan Bey emeklerinize sağlık hepside çok güzel görünüyorlar ve biz oynarız diyorlar. Güle güle besleyin. Başkente kucak dplusu selamlar.
- turova
5/5/2009, 5:22 pm
teşekürler burhan bey sağolun daha iyilerihepimizin olsun sağolun
- MisafirMisafir
5/5/2009, 10:28 pm
masalalh guzel kuslar allah can peklıgı versın saglıkla besleyın
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2