HAMZA GÖZLER (ÇERKEZKÖY)
+30
ismail59
dinçer kasap
tayfun.akar
HAMZA BALKAN
seymenli
kasapserkan
kralguvercin
kalbi_ofthe_ocean
umb26
ERSİN HOCA
kuyumcu sebo
Yumurtacı Gökhan
osmanbahar
altınokguvercin
hasankoc
şahin_-55
Akdeniz
emin
ankaralı
muharrem06
aliihsan
Forum Admin
chema
kardelen
daghan
sebabcı06
Beysan Taştan
as21
Kaan_Koç
hamzagozler
34 posters
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- umb26
Ad Soyad : U. Murat BAYAR
Doğum Tarihi : 22/07/81
Forum Kayıt : 29/01/09
Geri: HAMZA GÖZLER (ÇERKEZKÖY)
11/5/2009, 1:48 pm
Tüyleri kadar bereketli olurlar inşallah güle güle besleyin. Murat BAYAR / Eskişehir
- kalbi_ofthe_ocean
Ad Soyad : onur dünya
Doğum Tarihi : 25/05/87
Forum Kayıt : 13/04/09
18/6/2009, 8:20 am
hamza abi maaşallah bereketli olsun ahmet abime selamlar
,
,
- osmanbahar
Ad Soyad : OSMAN BAHAR
Forum Kayıt : 04/04/09
20/6/2009, 4:20 pm
slm abiler nerelerdesınız unuttunuz bu tarafları hıc gelmez oldunuz bı aravakıt buldugunuzda buyrun gelın bekleriz.....
- osmanbahar
Ad Soyad : OSMAN BAHAR
Forum Kayıt : 04/04/09
20/6/2009, 4:20 pm
slm abiler nerelerdesınız unuttunuz bu tarafları hıc gelmez oldunuz bı aravakıt buldugunuzda buyrun gelın bekleriz.....
- kasapserkan
Ad Soyad : serkan kurnaz
Doğum Tarihi : 16/12/77
Forum Kayıt : 23/05/08
10/7/2009, 10:32 am
slm kuşların masallahı var tebrıkler basarılarınızın devamını dılerım saygılar
- seymenli
Ad Soyad : mustafa aksu
Doğum Tarihi : 02/08/74
Forum Kayıt : 24/04/09
1/9/2009, 2:54 pm
hamza bey sunların canlısını ne zaman goruruz ahmet abı cumartesı aksamı ıftar yemegıne corluya getırır ınsallah
- HAMZA BALKAN
Ad Soyad : hamza balkan
Doğum Tarihi : 05/03/82
Forum Kayıt : 01/08/09
10/10/2009, 7:23 am
slm abi güzel kuşlar allah can pekligi versin
- tayfun.akar
Ad Soyad : Tayfun AKAR
Doğum Tarihi : 26/11/78
Forum Kayıt : 03/09/08
15/10/2009, 5:13 pm
Tüm dostlara selamlar,
Ahmet ve Hamza Beylerin besledigi güvercinlerle ilgili yapabilecek cok fazla yorumum yok, cünkü güvercinler kendilerini zaten anlatıyorlar...
Biz kendileri ile aynı ilçede ikamet ediyoruz.Ahmet Bey'i cok uzun yıllardır tanırım.Hamza Bey ile tanısıklıgımız sanırım 5-6 sene öncesine dayanıyordur.
Şebab ile ilgili bir anımı paylaşmak isterim.Sene 99 yahut 2000 , Ahmet Bey ve Çerkezköyden bir kac yetistirici arkadas dedilerki ŞEBAB diye bir kuş varmıs, e tamam güzel vardır.Biz bu kuşları görmeye gidecegiz İstanbul'da Abuzer isimli bir büyügümüze, sende gel denildi.Kavga dövüş bindik arabaya, cıktık İstanbul yoluna...
Çıktık çıktık ama benim karnım aç, yemek yemem lazım, ikide bir yahu arkadaş bir yerde durun yemek yiyelim diye veryansın ediyorum, sagolsunlar dinleyen yok.Az bekle, dur birazdan suydu buydu derken dayandık , Abuzer Bey'in evine.O ana kadar hiçbirimiz ne şebab görmüs nede duymus.Sıra gecesi vari bir odaya gectik:)
Abuzer Bey gitti bir sofra getirdi koydu odanın ortasına.( Bir sevindim ki dedim oh be doyuracagız karnımızı:) Sonra bir takım mavi geldi, sonra sabuni,sonra miski, sonra cakmaklı sonra su sonra bu, da YEMEK YOK....
O gün bugündür şebab görecegim zaman, Ahmet Bey'e bunu hatırlatır.Organize olmasını saglarım.Buradan da bütün sebabcılara tekrar hatırlatayım.
Tüm sebab yetistiricileri, bizlerin gözünü doyuruyor sagolsunlar sergiledikleri kuslarla...Ama önce bir sorun bakalım , karnı aç olan olmasın Maazallah...:)
Ahmet Bey ve Hamza Bey'i buradan bir kez daha tebrik ediyorum.Özellikle Ramazan ayında verdikleri iftar yemeği ile hem bu camiayı birleştirdiler, hemde ilçemizde bulunan dernege maddi kaynak sagladılar.
Saygılarımla
Tayfun AKAR
Ahmet ve Hamza Beylerin besledigi güvercinlerle ilgili yapabilecek cok fazla yorumum yok, cünkü güvercinler kendilerini zaten anlatıyorlar...
Biz kendileri ile aynı ilçede ikamet ediyoruz.Ahmet Bey'i cok uzun yıllardır tanırım.Hamza Bey ile tanısıklıgımız sanırım 5-6 sene öncesine dayanıyordur.
Şebab ile ilgili bir anımı paylaşmak isterim.Sene 99 yahut 2000 , Ahmet Bey ve Çerkezköyden bir kac yetistirici arkadas dedilerki ŞEBAB diye bir kuş varmıs, e tamam güzel vardır.Biz bu kuşları görmeye gidecegiz İstanbul'da Abuzer isimli bir büyügümüze, sende gel denildi.Kavga dövüş bindik arabaya, cıktık İstanbul yoluna...
Çıktık çıktık ama benim karnım aç, yemek yemem lazım, ikide bir yahu arkadaş bir yerde durun yemek yiyelim diye veryansın ediyorum, sagolsunlar dinleyen yok.Az bekle, dur birazdan suydu buydu derken dayandık , Abuzer Bey'in evine.O ana kadar hiçbirimiz ne şebab görmüs nede duymus.Sıra gecesi vari bir odaya gectik:)
Abuzer Bey gitti bir sofra getirdi koydu odanın ortasına.( Bir sevindim ki dedim oh be doyuracagız karnımızı:) Sonra bir takım mavi geldi, sonra sabuni,sonra miski, sonra cakmaklı sonra su sonra bu, da YEMEK YOK....
O gün bugündür şebab görecegim zaman, Ahmet Bey'e bunu hatırlatır.Organize olmasını saglarım.Buradan da bütün sebabcılara tekrar hatırlatayım.
Tüm sebab yetistiricileri, bizlerin gözünü doyuruyor sagolsunlar sergiledikleri kuslarla...Ama önce bir sorun bakalım , karnı aç olan olmasın Maazallah...:)
Ahmet Bey ve Hamza Bey'i buradan bir kez daha tebrik ediyorum.Özellikle Ramazan ayında verdikleri iftar yemeği ile hem bu camiayı birleştirdiler, hemde ilçemizde bulunan dernege maddi kaynak sagladılar.
Saygılarımla
Tayfun AKAR
- ERSİN HOCA
Ad Soyad : ERSİN AKGÜL
Doğum Tarihi : 03/09/68
Forum Kayıt : 29/01/09
18/10/2009, 8:58 am
SELAM VE SEVGİLER HERKESE
- dinçer kasap
Ad Soyad : Dinçer KASAP
Doğum Tarihi : 23/04/86
Forum Kayıt : 22/11/08
5/12/2009, 7:42 pm
Abıcım öncelikle seninle aynı yerde yani çerkezköyde oturdugumuz için kendimi çok şanslı hissediyorum kuşlarınla nasıl tek tek ilgilendigini hep gözlerimle gördüm her birinin bakımına saatlerini harcıyorsun allah gonlune gore versın sen hep en ıyılere layıksın güzel abım sevgi ve saygılarımla DİNÇER...? hamza abimede saygılar
- ismail59
Ad Soyad : İsmail KARAKUŞ
Doğum Tarihi : 01/09/82
Forum Kayıt : 07/11/09
13/12/2009, 3:18 pm
selam amza agbı aramıza hosgeldınız. guzel kuslar emegınıze saglık tuglerı kadar hayrını gorun. muratlının yolu yıne aynı ıstıkamet unutmadıysanız . bır ara gelın abı,yaa gozumuzun capagı gıtsın gelırken salıh agamıda alın,ha agamsız olmaz.butun abılere kardeslere selam...
- TRAKYALI cCc
Ad Soyad : salim GÜLER
Doğum Tarihi : 24/11/75
Forum Kayıt : 06/01/10
15/1/2010, 7:23 pm
MAŞALLAH KUŞÇULUK ADINA YAPTIĞINIZ HERŞEY İÇİN KENDİ ADIMA TEŞEKKÜR EDRİM SİZLERİ GÖNÜLDEN KUTLUYORUM ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN SAYGILAR.
- aliihsan
Ad Soyad : aliihsan şahinler
Doğum Tarihi : 01/01/68
Forum Kayıt : 21/02/09
29/1/2010, 10:51 pm
- burhan cengiz
Ad Soyad : burhan cengiz
Doğum Tarihi : 20/08/76
Forum Kayıt : 29/04/09
1/4/2010, 2:29 pm
sa.arkadaş yorum yapamadan geçemicem kuşlar beğendiğim nadide kuşlardan da hikaye hepsinden güzel.. o hikayeyi yaşayan arkadaşımız anlamıştır şimdi şebab aşkını umarım sağaolasınız ii günler........
- huseyin23
Ad Soyad : hüseyin ersöz
Doğum Tarihi : 01/01/68
Forum Kayıt : 12/11/08
25/6/2010, 10:13 pm
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2