ALEX 411k

Join the forum, it's quick and easy

ALEX 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ALEX

+25
kuscuozgur
alpc
sait
ahmet1265
ŞEBAPÇI MÜDÜR
sarabi
Kuscu-Murat
TARIK BUÇAK
yavuzduman
capslock967
omeryener26
bülent baştuğ
daghan
tatar ramazan
sercan gönal
türker saygılı
akrep
eray burmacı
ADIYAMANLIMEHMET
kuscu511
MUŞLU BURHAN
tekolmak
hasankoc
altınokguvercin
Forum Admin
29 posters
Forum Admin
Forum Admin
Ad Soyad : Güvercin Forum
Doğum Tarihi : 05/10/84
Forum Kayıt : 10/01/08
https://thepigeontv.yetkinforum.com

ALEX Empty ALEX

17/11/2008, 9:21 pm
ALEX
Yetiştiricisi Oktay Topcu İstanbul

ALEX Dsc00010
ALEX S8002729
ALEX Alex1k

ALEX Alex2m
ALEX Alex3o
ALEX Alex4g

En son Forum Admin tarafından 21/11/2012, 9:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 23 kere değiştirildi
altınokguvercin
altınokguvercin
Ad Soyad : Bahri ALTINOK
Doğum Tarihi : 20/01/77
Forum Kayıt : 09/09/08
http://site.mynet.com/altinokguvercin/sebablarim/

ALEX Empty Geri: ALEX

19/5/2009, 7:50 pm
ALLAH esirgesin maşallah ....
hasankoc
hasankoc
Ad Soyad : hasankoc
Doğum Tarihi : 15/02/72
Forum Kayıt : 10/09/08
http://sebabcilarinbulusmayeri.azbuz.com/index.jsp

22/5/2009, 7:46 pm
güzel kuş allah saybine bagışlasın
tekolmak
tekolmak
Ad Soyad : İbrahim Alptekin
Doğum Tarihi : 09/07/81
Forum Kayıt : 28/04/09

24/5/2009, 4:18 pm
ALEX SÜPER BİR ERKEK
Forum Admin
Forum Admin

24/5/2009, 6:09 pm
İbrahin bey resimleriçin tşk
MUŞLU BURHAN
MUŞLU BURHAN
Ad Soyad : burhan samuk
Doğum Tarihi : 01/01/77
Forum Kayıt : 09/03/09

24/5/2009, 6:21 pm
ALEX DOSTUM MAŞALLAH ABİ YA AMA KAR YAĞMIŞ GÖSLERİNE GALİBA MAŞALLAH
Anonymous
Misafir
Misafir

24/5/2009, 10:36 pm
abı masallah allah tuyu kadar yavrusunu almak nasıp etsın masallah guzel bır erkek
Anonymous
Misafir
Misafir

27/5/2009, 5:39 pm
Paylaşım için teşekkürler Maşallah güle güle besle
kuscu511
kuscu511
Ad Soyad : mustafa turgut
Doğum Tarihi : 06/11/80
Forum Kayıt : 31/01/09

29/5/2009, 10:31 am
SELAMLAR, BEN NİĞDEDEN BÜLENT BAŞTUĞ BU ERKEĞİ CANLI HİÇ GÖRMEDİK AMA RESİMDEN GÖRDÜĞÜM KADARIYLA BİRAZ KOYU BİR KUŞ AMA TAMAMMEN BAKINCA FENA BİR KUŞA BENZEMİYOR. OKTAY ABİNİN KUŞLARI BİRAZ BAZ AMA FARKLI KANLAR GİRMEK GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. SAYGILARIMLA.
tekolmak
tekolmak

29/5/2009, 12:39 pm
resimde mat çıkmış olabilir, Ama bu kuşun renginde türkiyede kuş görmüyorum; Biliyorsun 4 yıldırlı şampiyonlar adıyamandan çıkıyor; Ama bunun gibi rengi güzelini görmedik bir gün misafirim ol gel çıplak gözle ne demek istedigimi anlarsın slm hacı ali kızıldag
Forum Admin
Forum Admin

29/5/2009, 8:52 pm
KUŞ OKTAY ABİDE ÇIKMIŞ FERİT BEY SATIN ALMIŞ
ADIYAMANLIMEHMET
ADIYAMANLIMEHMET
Ad Soyad : MEHET BAHAR
Doğum Tarihi : 01/03/70
Forum Kayıt : 13/10/08

30/5/2009, 7:52 am
FERİT AKALTUN KUŞ CIKARAMAZ NASIL CIKACAK ONDA O CANDIRCI
eray burmacı
eray burmacı
Ad Soyad : eray burmacı
Forum Kayıt : 05/05/09

2/7/2009, 11:57 am
hacı ali ben niğdeden bülent eğer bu kuşun rengi gibi bir kuş görmemişsen niğdeye yolun düştüğünde uğra yanıma ben sana kürengi gösteriyim arkadaşım.biz geziyoruz görüyoruz sende dışarıya çık gör.yada nizamettin abiye sor o sana söyler. saygılarımla.
tekolmak
tekolmak

3/7/2009, 11:00 am
slm bülent kardeş zahmet olacak ama gör dedigin kuşu biz çok gördük sende bi zahmet onun bir yavrusunu masaya atta kuş görek alexin her yavrusu adıyaman dışında . kötü olsaydı yavruları elimizde kalırdı benim bildigim iyi kuş yavrularını sattıran kuşdur illada renk dersen gel bütün yol masrafın bana ait yeni resimlerini siteye attım doya doya bak özellikle benim kuşalrım her saat güneş önünde rengi gözünde agzında bozulma yok olmaz da senin kuşunda çok iyi bir kuş zaten alexin oglu olarak satıldı elazig da saygılarım la
akrep
akrep
Ad Soyad : Zemin ÇERÇİ
Doğum Tarihi : 03/02/66
Forum Kayıt : 08/06/09
http://www.sebab.tk

3/7/2009, 12:36 pm
merhaba arkdaşlar bu konu dikkatimi çekti bende bir şeyler yazma lutfunda bulunayım dedim hacı ali kardeşim sizin kuşunuz süper olabilir ama bület kardeşimin anlatmak istediği
bu kuşlar kürenk tonajını taşımıyorlar bunu bir çok besleyici bilir okatyın kümesinden çıkan kuşların zaten hatası bunlar.
eray burmacı
eray burmacı

3/7/2009, 1:57 pm
hacı ali kardeş benim kuşlarımın şu ana kadar 8 adet yavrusu var bunların 3 ü ahmet sezere gitti onlarında 3 de erkek ben bu işin ticaretini yapmıyorum erkek yavrum çok olduğu için verdim. 2 tanesinide argun amcaya verdim yerine onun miskilerinden aldım. kendi yuvamda da şu anda 2 yetişkin 4 yavrusu daha var. elbette günü gelince onlarda hazır olur ve masaya iner. ama ben senin kuşunun üç yavrusunu niğdeye getirdi gördüm bir dişi kürenk 2 tane miski. bana göre hiç hoş kuşlar değil.renkleri çok bozuk. unutmadan bide benim kuşum elazığda filan satılmadı satılmaz da çünkü yetiştiricileri yanımda ve benim yuvamdan asla bu kuş çıkmadı.eğer başka kuşlar benim kuşlar diye satılıyorsa onu bilemem.
eray burmacı
eray burmacı

3/7/2009, 2:03 pm
hacı ali kardeş ben tekrar bülent.beni yanlış anlama ben kuşlarınıza çamur atmak için yorum yazmıyorum sadece fikrimi ve gördüğümü beyan ediyorum. ben bu işe baş koymuş insanlardan biriyim ve gittiğim yerlerde olsun gördüğüm resimlerde olsun bunu söylemek ve paylaşmak benim boynumun borcu.senide bana mustafa anlattı ve iyi biri olduğunu söyledi.şahsına birşey demiyoruz ama ben kendimi tüm türkiyeye kanıtlamış biriyim.bunu övünmek için de söylemiyorum. beni niğdeden mustafa ya ve sefa tokyürek oktay topçu ve daha bir çok kişiye sorabilirsin.kuşları ve kuş camiasını seviyorum. SAYGILARIMLA.
eray burmacı
eray burmacı

3/7/2009, 2:10 pm
BİR KONUYU DAHA ATLAMADAN GEÇEMİYECEM. EĞER GÖRÜLMEYE DEĞER BİR KUŞ OLURSA BEN TÜRKİYENİN HER YERİNE GİDERİM GİDİYORUM DA SENİN BANA YOL MASRAFI FİLAN VERMENE DE GEREK YOK SAĞOLASIN.YAZDIĞIN MESAJLAR SADECE KUŞ LA İLGİLİ OLSUN Bİ ZAHMET.
tekolmak
tekolmak

4/7/2009, 5:09 pm
benim kuşu çıplak gözle görsen daha iyi olur alexin diyince kurenkde renk tonajının bitmiş halidir bu sefa abi oktay abi ferit akaltun da sorabilrsin daha sayamadıgın bir çok isim var nigde giden kuşlar miskisen çıkmıştır eger çok idda eden varsa ben bu işin ticaretini yapmıyorum ondan iyi kurenk görseydim 10 tane kuşumu feda ederdim gidip o kuşu alırdım yanlış anlamayın ben sizi kuşları görmedim başka kuşlarla karıştıyor olabilirim oktayın kuşları kötü olsaydı 5 sefer neden aldı alex kötü olsaydı neden yavruları kapışılıyor saygılar
tekolmak
tekolmak

4/7/2009, 5:12 pm
ben kuşlara meraklıyım elimden geldigi kadar polemiklerden uzak kaçıyorum sadece kuşumda hiç bir problem olmadıgını izah etmeye çeliştım kuşlarımı maddi degil ama manevi acıdan hediye edebilirim bir gün yolunu düşerse adıyaman a sizi misafir ederim gelin kuşlara canlı olarak bakın hem tanışmış oluruz haci ali kızıldag
türker saygılı
türker saygılı
Ad Soyad : türker saygılı
Doğum Tarihi : 07/03/69
Forum Kayıt : 14/02/09

4/7/2009, 6:14 pm
tekolmak demiş ki:benim kuşu çıplak gözle görsen daha iyi olur alexin diyince kurenkde renk tonajının bitmiş halidir bu sefa abi oktay abi ferit akaltun da sorabilrsin daha sayamadıgın bir çok isim var nigde giden kuşlar miskisen çıkmıştır eger çok idda eden varsa ben bu işin ticaretini yapmıyorum ondan iyi kurenk görseydim 10 tane kuşumu feda ederdim gidip o kuşu alırdım yanlış anlamayın ben sizi kuşları görmedim başka kuşlarla karıştıyor olabilirim oktayın kuşları kötü olsaydı 5 sefer neden aldı alex kötü olsaydı neden yavruları kapışılıyor saygılar

Altı çalışan kuş iyi kuştur...gerisi hikaye...ALEX çok çok iyi bir kuştur...Türkiye'de Oktay TOPÇU her zaman masaya çiftli kuş atma kapasitesine ve becerisine sahip bir abimizdir...Kuşlarını her yıl daha ileriye götürüyor...selamlar...
tekolmak
tekolmak

5/7/2009, 11:46 am
abi özellikle yorumun için teşekkür ederim benim senin yorumuna bakarak anladıgım kadarıyla kuştan çok iyi anlayan abimizsin benim bildigim iyi kuş yavrusnu sattıran kuştur oktay abimim kuşlarına diyecek yoktur kötü olsa neden bu kuşlar hep şampiyon olsun yada herkezin kümesinde neden yavrusu var sayglaılarım haci ali kızıldag
türker saygılı
türker saygılı
Ad Soyad : türker saygılı
Doğum Tarihi : 07/03/69
Forum Kayıt : 14/02/09

5/7/2009, 5:27 pm
tekolmak demiş ki:abi özellikle yorumun için teşekkür ederim benim senin yorumuna bakarak anladıgım kadarıyla kuştan çok iyi anlayan abimizsin benim bildigim iyi kuş yavrusnu sattıran kuştur oktay abimim kuşlarına diyecek yoktur kötü olsa neden bu kuşlar hep şampiyon olsun yada herkezin kümesinde neden yavrusu var sayglaılarım haci ali kızıldag

Sağol kardeşim,ben fazla anlamam ama yavrusunu sattıran değilde,altı çalışan veya kendi gibi,kendinden güzel yavru veren diyelim daha hoş olur...bazı insanlar senin kuşunun piyasasını öldürmeye çalışıyorlar gibi geliyor bana,sende tartışmayı bırak,Oktay abinin dediği gibi dersini çalışmaya devam et kardeşim,Alex her kuşçuya nasip olmayacak bir kuş,,,selamlar(özel mesajına bak)
sercan gönal
sercan gönal
Ad Soyad : SERCAN
Doğum Tarihi : 15/06/90
Forum Kayıt : 21/12/08
http://erdeksercan.sitemynet.com/index/

5/7/2009, 8:01 pm
massallag cok guzell kus allah nazardann saklasınn bol yawrularr nasıpp etsın
tatar ramazan
tatar ramazan
Ad Soyad : MURAT KALE
Doğum Tarihi : 02/01/46
Forum Kayıt : 10/07/09

28/7/2009, 1:22 pm
ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞIM KUŞLARININ BAŞALLAHI VAR GERÇEKTEN BİR İNSANA VERİLECEK KADAR DEĞERE SAHİPLER . ALLAH BOL BOL SAĞLIKLI YAVRULAR ALMAYI NASİP ETSİN SOYLARINI NESİLLERİNE GÖSTERMEYİ NASİP ETSİN .
daghan
daghan
Ad Soyad : ÖZGÜR SATI
Doğum Tarihi : 05/01/77
Forum Kayıt : 19/03/09

31/7/2009, 12:59 pm
VE ALEX YUVAYA DÖNDÜ HACI ALİ SENİN İÇİN HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH SELAMLAR
tekolmak
tekolmak

5/8/2009, 9:06 am
degerli arkadaşlarımız ALEX'i oktay topcu abimiz almıştır artık sahipi oktay abidir herkeze slm
bülent baştuğ
bülent baştuğ
Ad Soyad : Bülent Baştuğ
Doğum Tarihi : 27/02/59
Forum Kayıt : 15/07/09

5/8/2009, 9:43 am
MERHABALAR ARKADAŞLAR.ALAN SATAN HAYRINI GÖRSÜN.AMA BU KUŞU DA BU KADAR GÖZÜNÜZDE BÜYÜTÜPTE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAYASINIZ İNŞALLAH.
omeryener26
omeryener26
Ad Soyad : Ömer YENER
Doğum Tarihi : 01/11/76
Forum Kayıt : 17/07/08

1/11/2009, 7:20 am
Alexin kanı hakkında bir bilgisi olan arkadaşımız yokmu nemrud diye adlandrılan kuşla yetiştiricileri aynı alex ve nemrudun bir kan bağı varmı bu konu hakkında bilgisi olan varsa vede bizlerle paylaşırsa sevinirim .
Forum Admin
Forum Admin

1/11/2009, 8:13 am
omeryener26 demiş ki:Alexin kanı hakkında bir bilgisi olan arkadaşımız yokmu nemrud diye adlandrılan kuşla yetiştiricileri aynı alex ve nemrudun bir kan bağı varmı bu konu hakkında bilgisi olan varsa vede bizlerle paylaşırsa sevinirim .

sanırım var birde istanbullu erkek var bursa çiftli 1. nigde tek kürenk 3. o kuşta bu soy
Similar topics