BENCE EN GUZEL OYUN VE PERFORMANS GOK (MAVI)
+22
gecityok
berkty
tolga40
hewalist
Mahmut Çetin
esatdogan
zirvede
aladag6
Forum Admin
olcygktp
eric
A.Ali Özdemir
kuşçu_tpckli_19
MEHMET KARTAL
ali_sepetli
mermeri_era
MiRZaBeY
kuşcu_ahmet
oğuzhan34
qüvercin
denigo20
gokhantok
26 posters
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: BENCE EN GUZEL OYUN VE PERFORMANS GOK (MAVI)
18/12/2009, 3:50 pm
oynayan çok güzel gökler gördüm fakat en kral kuşları duman,beyaz,arap,şekeri de izledim
- MisafirMisafir
18/12/2009, 3:52 pm
onlarında ana babası mavıdır
18/12/2009, 5:21 pm
yok hepsinin ana babayı biliyom gök değildi
- MisafirMisafir
19/12/2009, 6:36 am
vardır varıdr soyunda gök
- berkty
Ad Soyad : berk kök
Forum Kayıt : 13/10/09
19/12/2009, 7:23 pm
illaki oynayan renk kuşları vardır ama nereye kadar??? kendileri oynar yavrusu oynamaz yapışır çünki sürekli damarı daha iyi rengi bulmak için kırılmıştır buda oyun özelliğini bozmuştur istisna bi kaç kuş çıkabilir kanı bozulmamış ama oyun kuşu deniliyorsa gök arap beyaz dumanlı gibi kuşlardan asla vazgeçmem
- gecityok
Ad Soyad : erkan KUMAK
Doğum Tarihi : 12/11/77
Forum Kayıt : 02/10/08
19/12/2009, 8:39 pm
oyumkuşu ayrıdır renk kuşu ayrıdır arkadaslar tamam renk almak istersen damar tutarsa oyunu renge eş yaparsın şansınvarsa oynar ama her rengin oyunu vardır miski koyular sabunu koyular eski miski deriz eski sabuni şebab değil oyun kuşudur ha rengiyle uğraşıyosan aç ama bana göre boşa zaman harcama ikiside saf damar olsun sağlama al işini bizm burda bir kuşcun yavrularına bakmaya giddim dedimki nerenin kuşu bunlar hepsi uçmaya gelmiş özel arazi kümesi banada dediki bunların hepsi kırma ni tekim adam o kumesden şampiyon çıkardı o adama birtane şebab götür deki al bunuda kır dene adam güler kırmaz çünki deneyimli en son 1 2 hafta önce giddim yeni kırmalar getirmişler 4 tane miskiler bakın bunlar ne dedim bunlar kuveyt dedi kırıkkale kuveyt kırnası dedi bakalım bu sene hangi kuşu uçurucaklar ama dediğim gibi şebaba kırmazlar sanmıyorum
- berkty
Ad Soyad : berk kök
Forum Kayıt : 13/10/09
19/12/2009, 9:33 pm
ya ben renk derken eski damar miskileri söylemedim şimdiki kaplama basma perçemli miskileri şebabları söyledim benim 2 sene önce göğsü mor gibi bi miskim vardı damarı oyun kuşu renk kuşu değil kuş süper oynuyodu sonra hastalandı öldü benim anlatmek istediğim renk derken masa kuşlarını kastettim mutlaka eski damar sabuniler vardır çakmaklılar miskiler vardır ama benim dediğim diğer renk kuşları
20/12/2009, 6:37 pm
SELAM, Oyun Kusunda Renk Aranmaz,Oyun ve Renk ayri genlerdir.Oyunu yakalamak zordur ama Renk i yakalamak Cok kolay.Bunun icindirki Oyun kusunda oyun genini tutturmak epey bi TAKIP ister.Saygilar Sevgiler.DUMAN.
- MisafirMisafir
23/12/2009, 12:23 pm
Arkadaşlar herkesin kendine göre yorumu yada bildiği olabilir ama ben şunu gördüm hayatım boyunca birçok efsane kuş izledim gördüm ama her zman söylediğim birşey var oda kuşun iyisi yabaniden yani gökten çıkar.bazıları çimkeli benekli olur kimisi düz ama benekli olanı özellikle pek kırılmamış ve arı olandır.her zaman denemeye değer elinizde böyle bildiğiniz kaliteli kuşlarınız varsa degerlendırın...
- MisafirMisafir
29/12/2009, 11:31 am
abı bu 3K olmuş yenı bir çığır açtın
- MisafirMisafir
29/12/2009, 11:32 am
abı bu 3K olmuş yenı bir çığır açtın
29/12/2009, 5:25 pm
valla öle oldu napalım modaya ayak uydurmaya calışıyoruz
- Pigeons
Ad Soyad : Aziz KURKUTAN
Doğum Tarihi : 09/01/89
Forum Kayıt : 01/02/10
3/3/2010, 7:44 pm
Oyun Kuşunu Eline Alıcaksın Rengi Mat Olucak Tırnaklar Koyu Tırnak Rengi Sıyah Olucak Tırnakları Uzun Kanca Gibi Olucak Boz Renkde Kizilda Tırnak Beyaz Olucak Bu Soyunun Eskiye Dayandığını Sağlam Olduğunu Gösterir. Sonra Bırakıcaksın Tipini Atıcaksın Havaya Uçuçak Hayvan Göstericek Kendini Uçmak İçin Yaratılmıştır Onun İçin Oyun Kuşunu Rengiyle Deyil Uçuşuyla Değerlendiriceksin Şahsi Fikrim.. Elimde En Kral Renkde Mavide Var . 2 ye 2 Ak Kuyruk Göğsü Sarı Miskimde Var. Aynı Oyunu Yapıyorlar Miski Onun Yapamadığını Yapıyor . Elimde Eski Miski Dediğimiz Koyu Miskimde Var Dumanlımda Var Uçuyor Hayvanlar. Damarı Sağlam Olan Her Kuş Oynar. Renk Deildir Renkle Kast Ettiğiniz Kuşlar Mat Kuşlar Soyları Damarları Sağlam Kuşlardır . Taklacı Kuş Oynar . ŞANLIURFA Viranşehirden Saygılar Selamlar..
- Pigeons
3/3/2010, 7:47 pm
Pigeons demiş ki:Oyun Kuşunu Eline Alıcaksın Rengi Mat Olucak Tırnaklar Koyu Tırnak Rengi Sıyah Olucak Tırnakları Uzun Kanca Gibi Olucak Boz Renkde Kizilda Tırnak Beyaz Olucak Bu Soyunun Eskiye Dayandığını Sağlam Olduğunu Gösterir. Sonra Bırakıcaksın Tipini Atıcaksın Havaya Uçuçak Hayvan Göstericek Kendini Uçmak İçin Yaratılmıştır Onun İçin Oyun Kuşunu Rengiyle Deyil Uçuşuyla Değerlendiriceksin Şahsi Fikrim.. Elimde En Kral Renkde Mavide Var . 2 ye 2 Ak Kuyruk Göğsü Sarı Miskimde Var. Aynı Oyunu Yapıyorlar Miski Onun Yapamadığını Yapıyor . Elimde Eski Miski Dediğimiz Koyu Miskimde Var Dumanlımda Var Uçuyor Hayvanlar. Damarı Sağlam Olan Her Kuş Oynar. Renk Deildir Renkle Kast Ettiğiniz Kuşlar Mat Kuşlar Soyları Damarları Sağlam Kuşlardır . Taklacı Kuş Oynar . ŞANLIURFA Viranşehirden Saygılar Selamlar..
Bahsettiğim Kuşlarım Ve Bilgileri Resimleri Vardır Konuda. Kalan Resimleride Eklicem Yakında.
- MisafirMisafir
4/3/2010, 6:28 pm
Arkadaşım haklısında burda herkes gördüğü en iyi kuşundan bahsediyor sen miski görmüşündür dogrudur ama yabani kötü anlamına gelmez yada bizim yabani ( gök ) iyi dememiz senin kuşu kötü demek değildir ama bende o fikirdeyim kuşun iyisi yabaniden çıkar.ben ömrüm boyunca binlerce kuş izledim unutamadıgım araplar da oldu ama gök başkadır.güvercinlerin atası arap beyazdır denir ama sokaktaki yabani kuşlarda gök demekki ataları gök ...
- Pigeons
4/3/2010, 7:46 pm
uygar demiş ki:Arkadaşım haklısında burda herkes gördüğü en iyi kuşundan bahsediyor sen miski görmüşündür dogrudur ama yabani kötü anlamına gelmez yada bizim yabani ( gök ) iyi dememiz senin kuşu kötü demek değildir ama bende o fikirdeyim kuşun iyisi yabaniden çıkar.ben ömrüm boyunca binlerce kuş izledim unutamadıgım araplar da oldu ama gök başkadır.güvercinlerin atası arap beyazdır denir ama sokaktaki yabani kuşlarda gök demekki ataları gök ...
Doğrudur Uygar Kardeşim Sanırım Yorumumu İyi Okumadın Demek İstediğim Yani Bahsettiğiniz Gökler Mat Kuşlardır Mat Kuşların Soyları Damarları Sağlam Olur Çok Fazla Kırılmamışlardır. Bundan Kastım İse Dumanlı Gök Vb. Vb. Miskiyi Örnek Vermemin Sebebi İse Damarı Sağlam Kuş Oynar. Saygılar Selamlar.
- kerimikiz1953
Ad Soyad : kerim ikiz
Doğum Tarihi : 01/01/53
Forum Kayıt : 30/08/08
4/3/2010, 9:20 pm
kusura bakmayın hadim olmadan yazılarınızı ukuyup ve bir kaç satır da ben yazayım kuşla ilgili
ben kendi şahsıma renk hiç önemli değildir her renkten çok oyunlusu da çıkar kötüsü de çıkar önemli olan bir damar yakaladığın zama o damar kuşu senelerce neslini yeniyelerek elinde muhafaza ediceksin ama 10 sene ama 20 sene çok emin olduğun vakit kaybetmiceksin çünkü öyle güzel kuşu üretmek çok senelerini alır bir kuşçunun tüm kuşçu arkadaşlarıma bu sezonda başarılar dilerim
kerim ikiz 1953 ist
ben kendi şahsıma renk hiç önemli değildir her renkten çok oyunlusu da çıkar kötüsü de çıkar önemli olan bir damar yakaladığın zama o damar kuşu senelerce neslini yeniyelerek elinde muhafaza ediceksin ama 10 sene ama 20 sene çok emin olduğun vakit kaybetmiceksin çünkü öyle güzel kuşu üretmek çok senelerini alır bir kuşçunun tüm kuşçu arkadaşlarıma bu sezonda başarılar dilerim
kerim ikiz 1953 ist
- MisafirMisafir
5/3/2010, 11:45 am
Amim allah hepimizin gönlüne göre versin...
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2