SEFA TOKYÜREK (ADANA)
+96
SEFA
mehmet_gok
caparci rifat
bora özmen
sait
Kuscu-Murat
KIYDINOĞLU
karahayrettin
Zinnur-Abdullah
serkan09
yavuzduman
selami şık
ahmet yaşar
vedat savci
murce
MÜDÜRPİNARHİSAR
recep yılmaz
paşalı_kadir
FATİH KURT
Deli Asker
çakırcalı
Kızılpınarlı
muhammet turgut
dadaşneco
ismail59
halim
faruk
fatiihh
urfalıferidun
ekkici
Metin ÖZMEN
rıdvan saygın
ruhsatci01
tayfun tas23
as21
AHMETHANKORKUT
simitci
Abdullah
aladag6
mehmety
sercan gönal
altan-aziz
sebabcı06
fatih kurt
ankaralı
suruçluhacıhakan
Sarioglu
akrep
şebapçı
sefa tokyürek
kemal çekin
bayram ali yılmaz
Tekeli
sezgin ertemur
nihatşentürk
M.RAİF GARİP
eray burmacı
kuscu511
halil şirin
nazmiuluad
murat_yetgin
Beysan Taştan
taner0755
faruk11
sunyy
guvercinci1
chema
Exinos87
adıyamanhasan
berrecep
hasankoc
altınokguvercin
osman70
akın
sadullahekin
gerçek sebabcı
yılmaz
şahin_-55
ert-bil
ŞEBAPÇI
karaca70
AS.21
GNR_59
Serdar Avcı
cemal kara
fatih_27su
kadox
xxx
turan o.ç
ademyavuz
Haso
ercanbursa
ksklecan26
balamir
erzurumlu cahit
Forum Admin
100 posters
3 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
- MisafirMisafir
Geri: SEFA TOKYÜREK (ADANA)
2/7/2009, 9:36 pm
sefa tokyürek demiş ki:Sevgili mehmetim seni ne çok sevdigimi bilirsin ama külrenkin burnunda elif olmadığını sen benden daha iyi bilirsin genç kardeşlerimizi yanlış yerlere sürüklenmesinler sadece arabın burnunda elif olur elifi olmayan arapda bursa oynarından kırılmıştır.Bunları iyi bilmek lazım seni aramızda görmek mutlu ediyor bizleri saygılarımla TOKYÜREK
Selamünaleyküm Sayın Sefa abim aramıza hoş geldin Şeref verdin. Bu camianın Gülüsün.
Sefa Abi bende seni çok severim ve sayarım ve sana karşı asla saygıda kusur etmem çünkü benden en az on yaş büyüksün ve gördüğüm aile terbiyesine göre sana karşı asla saygısızlık yapmam ve yapmamda hiç bir zaman gerekmiyor sadece fikir tartışmasıdır bizim yaptığımız eğer laflarım yalnış anlaşıldıysa ben abimden özür dilerim ve ellerinden öperim. Ben senin ne kadar misafir perver adam gibi adam olduğunu bunu her zaman her yerde söylemişim ve senin ekmeğinin ve tuzunun yenecek adam olduğunu ve misafir perver olduğunu ve bu kuşlar üzerindeki emeğini ve ustalığını her zaman takdir etmişimdir ve saygı duymuşumdur. Birde ben kürenkte elif olacak demedim sayın abim sadece miskide çok hafif çok açık kahve rengi elif olur dedim kahverengi siyah değil. Seni seviyoruz iyiki varsın Allah eksikliğini bu camiaya asla göstermesin. Allah yar ve yardımcın olsun. Seni aramızda görmekten gurur duyduk. Allah-a emanet ol. sayın abim. Saygılar
- şebapçı
Ad Soyad : mustafa kale
Doğum Tarihi : 29/06/67
Forum Kayıt : 10/11/08
3/7/2009, 7:43 am
sevgili sefa abi güvercin forum a hoş geldin. şebap besleyen insanaların arasında seni tanımayan yoktur. sen şebap güvercinlerin günümüz türkiyesinde bu kadar sevilmesindeki baş faktörsün. şebap kuş daha çok urfa yöresinde beslenirken bu kuşu tüm türkiye ye tanıttın , sevdirdin. senin her söyleyeceğin , her anlatacağın bu camia için bir bilgi kaynağı . çünkü benim gözümde sen ilk elden bir kaynaksın. senin söyleyeceklerini teyit etmeye yaşı yetecek belki 1-2 kişi ancak çıkar. insanaların şebap konusunda usta olması için illa malum ilde doğması gerekmiyor. sen ve senin gibi birkaç kişi olmasa idi bu şebap camiasını ne hale gelebeileceğini bazen fikir cimnastiği yaparak tartışıyoruz. vardığımız sonuç iyi ki sefa abi var oluyor. senin bazen hepimizn de düşebildiği bazı yanlışlıklarını genele yayanlar , seni yerden yere vuranlar çıkabiliyor. ama seni yakınen tanıyan biri olarak tüm arkadaşlara diyorum ki sefa abi de bir insan. hatasızlık günahsızlık meleklere yaraşır. tüm bunları seni yakından tanımayan şebap severlere biraz seni anlatmak için yazdım. kimse kusura bakmasın bu işte 1 numara sefa abidir.
selam ile.......
mustafa kale
selam ile.......
mustafa kale
3/7/2009, 8:43 am
çok saygılı ustamız abimiz pirimiz hoş gelmişsin aramıza ben burda çok şeyler yazmak istemiyorum mustafa kardeşimiz en güzel şekilde gerekeni yazmış
- Sarioglu
Ad Soyad : Şükrü SARI
Doğum Tarihi : 04/05/73
Forum Kayıt : 01/07/09
3/7/2009, 10:31 am
Sevgili Sefa abi Hoşgeldin: Seni sanal alemde gormekte ayrı güzel. Her gitmiş olduğun Dernek, Açılış, festivaller ve ortamları şenlendirdigin gibi, Bu alemide şenlendirip renk kattın. Şebab güvercini seninle sevdik, Seninle seviyoruz ve Senide seviyoruz... Hayırlı olsun.
Şükrü SARI / SAKARYA...
Şükrü SARI / SAKARYA...
- suruçluhacıhakan
Ad Soyad : Hakan Coşkun
Doğum Tarihi : 07/02/72
Forum Kayıt : 12/04/09
3/7/2009, 6:10 pm
SEFA ABİ SENİ SEVİYORUZ.
3/7/2009, 6:17 pm
sefaba abi hoş geldiniz maşallah kuşlarınız güzeller güle güle besleyin formda bizleri bilgilerinle aydınlatıgın icin cok teşekkur ederiz ellerin den öperim kalsaglıcakla samsundan selamlar
- gerçek sebabcı
Ad Soyad : HÜSEYİN BALCI
Doğum Tarihi : 15/12/66
Forum Kayıt : 29/10/08
3/7/2009, 7:09 pm
mustafa bey inanın sinirimden neyazacağımı bilmiyordum belki yanlış birşeyler yazacaktım yada hic yazmayacaktım ağzına sağlıkşebapçı demiş ki:sevgili sefa abi güvercin forum a hoş geldin. şebap besleyen insanaların arasında seni tanımayan yoktur. sen şebap güvercinlerin günümüz türkiyesinde bu kadar sevilmesindeki baş faktörsün. şebap kuş daha çok urfa yöresinde beslenirken bu kuşu tüm türkiye ye tanıttın , sevdirdin. senin her söyleyeceğin , her anlatacağın bu camia için bir bilgi kaynağı . çünkü benim gözümde sen ilk elden bir kaynaksın. senin söyleyeceklerini teyit etmeye yaşı yetecek belki 1-2 kişi ancak çıkar. insanaların şebap konusunda usta olması için illa malum ilde doğması gerekmiyor. sen ve senin gibi birkaç kişi olmasa idi bu şebap camiasını ne hale gelebeileceğini bazen fikir cimnastiği yaparak tartışıyoruz. vardığımız sonuç iyi ki sefa abi var oluyor. senin bazen hepimizn de düşebildiği bazı yanlışlıklarını genele yayanlar , seni yerden yere vuranlar çıkabiliyor. ama seni yakınen tanıyan biri olarak tüm arkadaşlara diyorum ki sefa abi de bir insan. hatasızlık günahsızlık meleklere yaraşır. tüm bunları seni yakından tanımayan şebap severlere biraz seni anlatmak için yazdım. kimse kusura bakmasın bu işte 1 numara sefa abidir.
selam ile.......
mustafa kale
- ankaralı
Ad Soyad : metin demirçin
Doğum Tarihi : 07/06/71
Forum Kayıt : 06/02/09
4/7/2009, 6:15 am
hocam iyiki sende varsınşebapçı demiş ki:sevgili sefa abi güvercin forum a hoş geldin. şebap besleyen insanaların arasında seni tanımayan yoktur. sen şebap güvercinlerin günümüz türkiyesinde bu kadar sevilmesindeki baş faktörsün. şebap kuş daha çok urfa yöresinde beslenirken bu kuşu tüm türkiye ye tanıttın , sevdirdin. senin her söyleyeceğin , her anlatacağın bu camia için bir bilgi kaynağı . çünkü benim gözümde sen ilk elden bir kaynaksın. senin söyleyeceklerini teyit etmeye yaşı yetecek belki 1-2 kişi ancak çıkar. insanaların şebap konusunda usta olması için illa malum ilde doğması gerekmiyor. sen ve senin gibi birkaç kişi olmasa idi bu şebap camiasını ne hale gelebeileceğini bazen fikir cimnastiği yaparak tartışıyoruz. vardığımız sonuç iyi ki sefa abi var oluyor. senin bazen hepimizn de düşebildiği bazı yanlışlıklarını genele yayanlar , seni yerden yere vuranlar çıkabiliyor. ama seni yakınen tanıyan biri olarak tüm arkadaşlara diyorum ki sefa abi de bir insan. hatasızlık günahsızlık meleklere yaraşır. tüm bunları seni yakından tanımayan şebap severlere biraz seni anlatmak için yazdım. kimse kusura bakmasın bu işte 1 numara sefa abidir.
selam ile.......
mustafa kale
- fatih kurt
Ad Soyad : FATİH KURT
Doğum Tarihi : 14/03/80
Forum Kayıt : 15/05/09
6/7/2009, 5:04 pm
babacım eline emeyine sağlık.sen bizim baş tacımıssın.ALLAH sizi başımızdan eksik etmesin.sensiz şebab olmaz,şebabsız sen olmassın.herzaman bir numarasın.selamlar.
- sebabcı06
Ad Soyad : MEHMET DOĞAN
Doğum Tarihi : 01/01/92
Forum Kayıt : 05/08/08
6/7/2009, 8:16 pm
güzel şebaplar güle güle besleyin Saygılar-Sevgiler
9/7/2009, 11:49 am
SEFA ABİ MERHABA,
GÜVERCİNLERİNİZE BAKTIM ÇOK GÜZEL ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN
SAYGILARIMLA.
GÜVERCİNLERİNİZE BAKTIM ÇOK GÜZEL ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN
SAYGILARIMLA.
9/7/2009, 6:49 pm
SEFA ABİ DEDİNKİ MİSKİ ZİKİRSİZ OLACAK... AMA SENİN MİSKİLERDE ZİKİR VAR... :D :D :D
- altan-aziz
Ad Soyad : Altan Aziz
Doğum Tarihi : 27/11/77
Forum Kayıt : 22/04/09
9/7/2009, 7:15 pm
SEFA ABİ SEN TEKSİN SENİN USTÜNE BU MEMLEKETTE YOK SENİ KISKANIYORUM BU GENCLİİN FORMÜLÜNÜ BANA DA SÖLE ...SENİ SEVİYORUM ALLAHA EMANET OL SAYGI VESELAMLAR BURSADAN AZİZ :santa:
9/7/2009, 8:07 pm
massallah abıcımm kusların gercektenn cokk guzellerr allah nazardann saklasınn saglıklıı wee bol yawrularr nasıp etsın abıcım
- mehmety
Ad Soyad : mehmet yuksel
Doğum Tarihi : 20/02/81
Forum Kayıt : 30/01/09
19/7/2009, 7:33 pm
sefa abi izmire gel bıyuzunugörelim abi çayımızı yemeyımizi ye tanışalım beklerım saygılar ustam
- aladag6
Ad Soyad : ömer ekici
Doğum Tarihi : 09/05/80
Forum Kayıt : 19/06/09
4/8/2009, 5:34 pm
sefa abı kusların yakıyor saygılar KATİP ALİnin oglu omer ben
- Abdullah
Ad Soyad : Abdullah KAYMAZ
Doğum Tarihi : 01/01/80
Forum Kayıt : 28/02/09
4/8/2009, 7:23 pm
Ku$Lå®ıN CoK guZeL güLe güLe ßeSLe tuyuNCe Håy®ıNı go® ßoL ßoL yåw®u åLMåLå® DıLe®ıM $åNLı u®få <ßoZoNåDåN SeLåM we SåygıLå®ıMLå……………..
- simitci
Doğum Tarihi : 20/09/89
Forum Kayıt : 14/07/09
10/8/2009, 7:19 pm
MerHaba SeFa Bey,, GüvercinLeriniz güzeL ve diKKat Cekıcı. Ben bir Arap Kus Hastası oLarak arapLarınızın Fıyatını ogrenebılırmıyım..? saYGıLAR sunuyorum..
20/8/2009, 1:31 pm
SEBAP DÜNYASINI PİRİ SEFA ABİ ÖNCE SAYGILARIMI SEVGİLERİMİ SUNARIM GÜZEL ABİCİĞİM SEN BU BU CAMİANIN GÜLÜSÜN ABİ SENSİN OLMAZ ABİ HOŞ GELMİŞSİN SEFA GELMİŞSİN ABİ SENDE SÜPERSİN KUŞLARINDA SÜPER ABİ BU İŞE GÖNÜL VERMİŞ EMEĞİ GEÇMİŞ BU CAMİMANIN KIRALISIN ABİ SEN OLMAZSAN HİÇ BİŞEYİN TADIDA OLMAZ TUZUDA OLMAZ ABİ ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN SENİ ŞEBAPÇILARIN GÜLÜ SAĞLICAKLA KAL.
AHMETHANKORKUT
AHMETHANKORKUT
- as21
Ad Soyad : hanifi güler
Doğum Tarihi : 05/02/65
Forum Kayıt : 06/10/08
22/8/2009, 7:11 am
maşallah güzel kuşlar tüyü kadar harını görün
- tayfun tas23
Ad Soyad : tayfun tas
Forum Kayıt : 12/09/09
13/9/2009, 8:09 am
slm abi sebaların super saglıkla besle saygılarımla
- ruhsatci01
Ad Soyad : hayrullah çalık
Forum Kayıt : 10/09/09
14/9/2009, 7:16 am
sefa abi 10 numarasın.adanada böyle bir abimin olduğunu tahmin edemezdim.süpersin.
- rıdvan saygın
Ad Soyad : rıdvan saygın
Doğum Tarihi : 24/02/83
Forum Kayıt : 17/06/09
14/9/2009, 3:33 pm
güzele güzel demek yakışır tebrikler
- Metin ÖZMEN
Ad Soyad : metin özmen
Doğum Tarihi : 14/02/72
Forum Kayıt : 10/08/09
19/9/2009, 7:48 pm
slm sefa abı güvercınlerın güzel tüyü kadar hayrını gör ama eksık var burunlar siyah dirsekler boş güle güle besle
- ekkici
Doğum Tarihi : 12/03/83
Forum Kayıt : 19/06/09
21/9/2009, 5:48 pm
slm abi kuşlrın çok güzel MAŞAALLAH seni türkiyenin her yerinde biliniyosun namlısın şu YABAN TV,de şebapları tanıtırmısın saygılar
- urfalıferidun
Ad Soyad : feridun zamur
Forum Kayıt : 02/10/09
10/10/2009, 6:07 pm
suruçtan feridun kuşların maşallahı var babacım.
- fatiihh
Ad Soyad : fatih mehmet turğut
Forum Kayıt : 05/11/09
5/11/2009, 2:35 pm
sefa abi nasılsın ben elazığ dan fatih abi kuşların tek kelime harika hani derlerya bazı şeyler anlatılmaz yaşanır senin kuşların anlatılmaz yaşanır bence
- faruk
Doğum Tarihi : 22/01/71
Forum Kayıt : 26/07/09
20/11/2009, 12:06 pm
hep aynı hep aynı yeni kürenk görmek istiyoruz
- halim
Ad Soyad : HALİM ŞENKAYA
Doğum Tarihi : 17/07/70
Forum Kayıt : 24/04/08
11/12/2009, 9:37 pm
Sefa abi kuşların Maşallahı var,güle güle besle...Söke den selamlar...
3 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5