BAKİ BATUR (MERKEZ)
+29
komando
DMehmeT
LEVENT.
KESTELLİ
adanalı
FATİH KURT
yılmaz61
zirvede
ademyavuz
fatih kurt
şebabcı11
moridant
as21
ert-bil
derman1971
ali yılmaz
D21
aladag6
huseyın
cemo6161
ufukbas
ARDA ARAN55
osman_kara
engin çağlar
cucu
capslock967
mr21
Forum Admin
YARIMDÜNYA55
33 posters
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- FATİH KURT
Forum Kayıt : 01/04/09
Geri: BAKİ BATUR (MERKEZ)
16/2/2010, 9:28 am
Baki Bey mükemmel çakmaklılar tebrikler.
- adanalı
Ad Soyad : havalanı sedat
Doğum Tarihi : 28/04/71
Forum Kayıt : 15/02/09
18/2/2010, 1:00 pm
maşşallah çok güzeller
- KESTELLİ
Ad Soyad : turgut BİÇER
Doğum Tarihi : 07/07/69
Forum Kayıt : 30/12/09
24/3/2010, 12:14 pm
slm maşallah kuşlarınız gerçekten çok güzel tüyleri kadar hayırlarını görürsünüz inş. ama merak etiğim bir şey var bilmem başkasının dikkatini çektimi mehmet hocayla bir bağlantınız varmı acaba ben öyle düşünüyom neden derseniz aynı kümes önünde çekilmiş resimler peynir tenekeli kümes kapısı kaplalar vs.. dikkatimden kaçmadı emeğiniz için saygılar slm.lar bir de satılık varsa kuşlarınızdan görüşmek isterim turgut.16@hotmail.com 05356368910 haber bekliyom saygılar...
- LEVENT.
Ad Soyad : LEVENT KONUŞ
Doğum Tarihi : 28/06/84
Forum Kayıt : 09/03/10
24/3/2010, 12:42 pm
bu tiplerden anlamam ama gerçekten kartpostal gibiler.maşallah
- YARIMDÜNYA55
Ad Soyad : BAKİ BATUR
Doğum Tarihi : 19/11/76
Forum Kayıt : 15/01/09
11/4/2010, 3:33 pm
SAYIN KESTELLİ ...EVET TERAS MEMET HOCANIN AMA KUŞLAR BENİM...SENIN DE ORADA NE İŞİ VAR DİYECEKSİN ...BEN NE ONUN GİBİ
KUŞ BAKABİLİRİM NEDE MASAYA HAZIRLAYABİLİRİM ..İNTERNETTEN DE FAZLA ANLAMAM.VAKTİM YOK ZATEN ..AMA HOCAYLA ARAMIZDA KUŞ SORUN DEĞİL ..ŞEBABADA O BULAŞTIRDI BENİ...SATILIK VARMI DEMİŞSİN EVET SATIYORDUM...BIR AY ÖNCESİNE KADAR HASTALIK VURDU KUŞLARA ...SENİN GİBİ DÜŞÜNEN ÇOK OLUYOR ..SAMSUNA GELİNCE BENİM TERASA ÇIKINCA GÖZLERİNLE GÖRÜNCE ANLIYORLAR..ŞÜKÜR Kİ RESİMDE Kİ DİŞİ AYRI KÜMESTEYDİ...ANLICAN BENI BIRAZ GERİ ATTI.RESİMDEKİ KÜRENKLERİ DE BENIM ORAYA KOYSAYDIM ONLARDA ÖLEBİLİRDİ..SAYGILAR
KUŞ BAKABİLİRİM NEDE MASAYA HAZIRLAYABİLİRİM ..İNTERNETTEN DE FAZLA ANLAMAM.VAKTİM YOK ZATEN ..AMA HOCAYLA ARAMIZDA KUŞ SORUN DEĞİL ..ŞEBABADA O BULAŞTIRDI BENİ...SATILIK VARMI DEMİŞSİN EVET SATIYORDUM...BIR AY ÖNCESİNE KADAR HASTALIK VURDU KUŞLARA ...SENİN GİBİ DÜŞÜNEN ÇOK OLUYOR ..SAMSUNA GELİNCE BENİM TERASA ÇIKINCA GÖZLERİNLE GÖRÜNCE ANLIYORLAR..ŞÜKÜR Kİ RESİMDE Kİ DİŞİ AYRI KÜMESTEYDİ...ANLICAN BENI BIRAZ GERİ ATTI.RESİMDEKİ KÜRENKLERİ DE BENIM ORAYA KOYSAYDIM ONLARDA ÖLEBİLİRDİ..SAYGILAR
- KESTELLİ
Ad Soyad : turgut BİÇER
Doğum Tarihi : 07/07/69
Forum Kayıt : 30/12/09
14/4/2010, 9:48 pm
slm yooo niye senin orda ne işin var diyem kardeş olabilkir normaldir başka yerdede kuş bakabilirsin geçmiş olsun hastalık için benimde başıma geldi bendede kartlardan 13 yavrulardan 25 in üzerinde öldü tekrar geçmiş olsun kalanlardan tüyü kadar hayırlarını görürsün inş. şu an satılık varmı belirtmemişsin varsa bilgi verirsen sevinirim msn var görüşelim saygılarrr...YARIMDÜNYA55 demiş ki:SAYIN KESTELLİ ...EVET TERAS MEMET HOCANIN AMA KUŞLAR BENİM...SENIN DE ORADA NE İŞİ VAR DİYECEKSİN ...BEN NE ONUN GİBİ
- DMehmeT
Ad Soyad : mehmet
Forum Kayıt : 18/01/10
6/6/2010, 8:33 pm
kardeş yavru çakmaklı büyüdüyse resmini görmek isteriz güle güle besle
- komando
Ad Soyad : ismail okur
Doğum Tarihi : 03/12/67
Forum Kayıt : 24/02/09
10/6/2010, 6:32 pm
maşallah hepsine ama çakmaklıların on numara allah nazardan korusun...
11/6/2010, 8:36 am
Maaşallah çok güzeller Allah esirgesin, kuşların bakımı için sizi tebrik ediyorum tertemizler kuş bakımı böyle olmalı.
- hüseyin42
Ad Soyad : hüseyin balcı
Forum Kayıt : 09/03/10
5/7/2010, 12:44 pm
HERÇEKTEN BUGÜNE KADAR GÖRDÜYÜM EN İYİ ÇAKMKLI TEPRİK EDERİM ARKADAŞIM K EREĞLİ DEN SELAMLAR HÜSEYİN BALCI
- Sarı memet
Ad Soyad : Mehmet Altay
Doğum Tarihi : 10/10/80
Forum Kayıt : 08/06/10
13/7/2010, 7:47 am
Çok güzel kuşlar gerçekten tebrik ederim.tel no verirseniz görüşmek isterim.05416995524 selamlar
- abdülkerim
Ad Soyad : abdülkerim
Forum Kayıt : 25/04/08
19/9/2010, 5:59 am
heyt baki abim benim, adam gibi adam, seni tanıdığıma çok sevindim. en kısa zamanda görüşmek üzere, saygılarımla...
arkadaşlar şunu söyleyeyim o resimde gördüklerinizden çok daha iyileri var kendisinde.
kuşlarını uçuruyor ve kuşlar oynuyor. Benim sevdiğim tarz, hem havada hem masada...
arkadaşlar şunu söyleyeyim o resimde gördüklerinizden çok daha iyileri var kendisinde.
kuşlarını uçuruyor ve kuşlar oynuyor. Benim sevdiğim tarz, hem havada hem masada...
- abdülkerim
Ad Soyad : abdülkerim
Forum Kayıt : 25/04/08
22/9/2010, 4:55 am
yav yazmayı unutmuşuz baki abi, kürenklerin de süper, 41 kere maşallah...
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2