BOZLAK DİŞİ YUNUS AKTAŞ EREĞLİ
+8
tolga40
mesut usta
sedatdalci
gecityok
avcıı
sailor
avcılarlı
ereglılı yunus
12 posters
- ereglılı yunus
Ad Soyad : yunus aktaş
Doğum Tarihi : 25/03/87
Forum Kayıt : 14/03/09
BOZLAK DİŞİ YUNUS AKTAŞ EREĞLİ
6/11/2009, 12:23 pm
- avcılarlı
Ad Soyad : sabri hacıoğlu
Forum Kayıt : 19/10/09
Geri: BOZLAK DİŞİ YUNUS AKTAŞ EREĞLİ
7/11/2009, 9:33 am
MAŞALLAH KUŞ ÇOK GÜZEL OTURUYOR AMA ÇIKARKEN BİRAZ BOZUYOR SANKİ AMA SEYRETTİĞİM SAYILI KUŞLARDANDIR.
- ereglılı yunus
24/5/2010, 7:30 pm
biraz çekim den dolayı da olabilir bozması
- sailor
Ad Soyad : Aydın Ünal
Forum Kayıt : 09/06/08
26/5/2010, 2:28 pm
Beyler,kuş yapışıyor,siz daha neyin yorumunu yapıyorsunuz.
- avcıı
Ad Soyad : ismail
Doğum Tarihi : 29/12/77
Forum Kayıt : 31/12/08
8/6/2010, 12:53 pm
kuş olur güle güle besle sana bir tavsiye bu hayvan yaban değil ise minyon yapılı bol taklalı bir dişiye eş et gördüğüm kadarı ile kuş erkek ...
eğer erkek değilse minyon bol taklalı kısa uzun gitmesi farketmeyen bir eş vur altından yavru oynar .
eğer erkek değilse minyon bol taklalı kısa uzun gitmesi farketmeyen bir eş vur altından yavru oynar .
- ereglılı yunus
8/6/2010, 10:30 pm
yavru aldım şu an hazır en kısa sürede video sunu ekleyecem hem mesafe hem konuş izleyececeğiz tavsiyeniz için teşekkür ederim
- gecityok
Ad Soyad : erkan KUMAK
Doğum Tarihi : 12/11/77
Forum Kayıt : 02/10/08
9/6/2010, 8:28 pm
maşallah emeğine yüreğine sağlık ... kuşda yapışma göremedim bu kuşu bulamayanda var aydın ünal seni pek anlayamadım varsa koy görelim ben video koymuyorum koyan arkadaşlarada itiraz edme hakkım yok neyse elindeki koyar sonuçda büyük emek harcanmış söktürülüp oyuna getirilmiş bir emek bu ben sökemiyom çok iyisini arıyosan ve bulamıyosan aydın ünal gel sana bi takım satim sözleşme yapalım senle istersen 3000 lira koy cebine gel garantili . bakın gecin kardeşim kötü yorum yapmayın kimsenin emeğine yapışma yok perdahlı tek takla indi kuş az atar çok atar kuşuna göre değişir
- sedatdalci
Ad Soyad : sedat dalcı
Forum Kayıt : 09/05/10
10/6/2010, 11:12 am
valla benım olmasını istedim seyrederken guzel bır kanı var bu kuşun yuregınıze saglık guzel kuş olmuş.
- sailor
10/6/2010, 1:17 pm
Ben kuşta ne perdah ne de takla görüyorum inişte.Erkan Bey,genç yaşta birisin sanıyorum.Biraz heyecanlı yazmışsın.Eğer biz burada gözümüzle gördüğümüz kötüye, kötü diyemezsek , damcı taklacı neslimizi gelecek kuşaklara hiç tanıtamayız.Damcı taklacıda kuş geliş mesafesinden perdah almadan inerse,ister bir takla ile, isterse üç takla ile insin, yine yapıştı denir.Kaldı ki burada takla da vurmuyor inişte.Damcı taklacı inişini göstere göstere yapacak.Yerine geldiğinde birkaç mt. yukarı atacak kendini,perdahlayacak,harmanlayacak ve taklasını vura vura inecek.Ayrıca oyuna geldiğinde de yerine, öyle 15 saniye kuşları seyretmeyecek.Geldiği gibi tereddütsüz kaldıracak kendini yukarı,çabuk olacak,başını bağlayacak.
İfadeleriniz yakışıksız.Damcı taklacılar konusunda varsa doğru bilgilerinizi paylaşırsınız burada,herkes kendine göre birşeyler öğrenmeye çalışır.Hatalı olduğunuzu düşünenler sizi medeni bir şekilde eleştirebilir,tartışırsınız medenice.Bunun dışındaki sözlerin,dolarların,satılık kuşların hiç gereği yok.
İfadeleriniz yakışıksız.Damcı taklacılar konusunda varsa doğru bilgilerinizi paylaşırsınız burada,herkes kendine göre birşeyler öğrenmeye çalışır.Hatalı olduğunuzu düşünenler sizi medeni bir şekilde eleştirebilir,tartışırsınız medenice.Bunun dışındaki sözlerin,dolarların,satılık kuşların hiç gereği yok.
- mesut usta
Ad Soyad : mesut yaldıran
Forum Kayıt : 28/05/10
10/6/2010, 2:40 pm
kuşun kunuşu ofsait kuş sahibi umarım kusura bakmaz bu kuşun en iyi dönemi bu bundan sonra iyiye gitmez bu kuş
- ereglılı yunus
10/6/2010, 5:37 pm
kuş yavruya bakmadan önceki videosu şu an izlemek isteyen varsa buyursun misafirimiz olsun hem anasını hem yavrunu seyrettırelım kuş isteyene ucar taklasız konarsa kaybederız önü açık.. biz öyle seyderken çektık arkdaşlar izlesın dıye attık gök dişide bize aittir isteyen birde onu izlesin yorum yapan tüm arkadaşlara tessekkur edeım aydın bey tessekkur ederım eleştirileriniz için yolunuz düşerse bekleriz
10/6/2010, 7:16 pm
maşallah yunus kardeş biraz oyunda yavaş kalıyo kuş güzel üzerinde çalışılır
- ereglılı yunus
10/6/2010, 9:15 pm
kardeşim telefon videosu bu kadar cekıyor çok yavaş değil teşşekur ederim yorumun için allah çok daha iyilerini nasip etsin hepimize
- gecityok
Ad Soyad : erkan KUMAK
Doğum Tarihi : 12/11/77
Forum Kayıt : 02/10/08
10/6/2010, 9:17 pm
haklısın kardeş ben sadece hani emek harcamışlar kötülemek olmaz diye yazdım kusura bakma ben 7 yaşımdan beri kuş beslerim yaşım 33 kuş beslemeye başladım 8 senedir ara vermişdim 2 tane iyi kuş buldum başladım bu iş öle kolay değil tabiki soyları muhafaza edmek amaclı benimkisi bu arkadaşımızda emek harcamış yazık burda çevremde yüzlerce kuşcu var böle kuşları bile yok adamların gidiyorum kuç açıyolar bana usta nasıl falan diyolar boş giden tek takla atan kuşlar izliyorum gelde kötü de diyemiyonki yok napsın garibim yok onun için her kuş güzeldir de gidsin :)napalım
- sailor
11/6/2010, 7:33 am
Yunus Bey davetin için teşekkür ederim.Yolum düştüğünde muhakkak ararım.Sizin de yolunuz Samsun'a düşerse beklerim.Selamlar.
- ereglılı yunus
11/6/2010, 9:47 pm
erkan bey teşşekkür ederim yorumlarınız için birde kuş ucarken altında bi kümes kuş açık yinede hayvan bir şeyler yapmaya çalıyo işte
- fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10
8/8/2010, 2:42 am
hayrını gor arkadasım kımseye kulak asla varsa ıyısı koysunlar herkes ızlesın.
- ereglılı yunus
11/8/2010, 10:10 am
- hacı murat
Ad Soyad : murat bahar
Forum Kayıt : 17/08/08
11/8/2010, 11:09 am
s a arkadaşım ben kuşu seyredemedim video açmıyo admin başka nasıl seyredebilirim acaba
- cappa50
Ad Soyad : ibrahim acar
Forum Kayıt : 10/06/10
16/8/2010, 8:05 am
oncelıkle kus ucurmak bı sanattır herkesın kusu kendıne guzel gelır ama kardesım kusuruma bakma bıra elestırı yapacam oncelıkle kus sıfıra guzel gelılıyor ama taban taklayla baslamıyor taban taklası yok ve son baglama ıyı degıl kusta 1,5 2 dırek arası az taklayla gıdıyor takla araları bol olması lazım o mesafeye gore bıde son olarak ınıs cok kotu en azından 1 tane takla atsa yeter bos ındı ama yınede emegıne saglık dıyorum gule gule ucur kardesım.
- ereglılı yunus
16/8/2010, 2:26 pm
eyvallah
- musamamoste
Ad Soyad : Şeyhmus soysal
Doğum Tarihi : 17/04/82
Forum Kayıt : 23/05/09