2009 Bursa Dikkaldırım Güvercin Festivali
17/11/2009, 8:02 pm
Bursa Oynar 1. Hasan ÇETİN
Bursa Oynar 2. Hüseyin BAYRAM
Bursa Oynar 3. Hasan ÇETİN
Bursa Oynar 2. Hüseyin BAYRAM
Bursa Oynar 3. Hasan ÇETİN
- Miharbiden
Ad Soyad : İbrahim AKDEMİR
Forum Kayıt : 29/10/08
15.11.2009 Bursa Güvercin Yarışması
10/12/2009, 2:50 pm
15.11.2009 tarihinde Bursa'da düzenlenen Güvercin güzellik yarışmasına ait bazı görüntüleri aktarıyorum.
Organizasyonu yapanların verdiği ikramları yerken. Soldan sağa; Apti Kosova, İnegöl dernek başkanı Necmi Sıtkı, Kahveci Hasan Çetin abimiz ve Bursa'dan Tekstilci Hakkı amca.
Aşağıdada yarışmaya götürdüğümüz kuşların bir kısmını yayınlıyorum.
Dereceye giren kuşlarımız
Yarışma dönüşü Bursa Hürriyette verdiğimiz çay molası
Soldan sağa; Bursalı bir arkadaş, Melih, Dernek başkanımız Necmi abi, Ben İbrahim Akdemir, Co Hüseyin, Bursalı Suat abi, Apti Kosova, Kahveci Hasan Çetin, Celal Şahin, Macır İsmail
Organizasyonu yapanların verdiği ikramları yerken. Soldan sağa; Apti Kosova, İnegöl dernek başkanı Necmi Sıtkı, Kahveci Hasan Çetin abimiz ve Bursa'dan Tekstilci Hakkı amca.
Aşağıdada yarışmaya götürdüğümüz kuşların bir kısmını yayınlıyorum.
Dereceye giren kuşlarımız
Yarışma dönüşü Bursa Hürriyette verdiğimiz çay molası
Soldan sağa; Bursalı bir arkadaş, Melih, Dernek başkanımız Necmi abi, Ben İbrahim Akdemir, Co Hüseyin, Bursalı Suat abi, Apti Kosova, Kahveci Hasan Çetin, Celal Şahin, Macır İsmail
- bursalı çeto
Ad Soyad : çetin müstecip(Terzi İsmet'in çırağı)
Doğum Tarihi : 25/02/81
Forum Kayıt : 15/04/10
Geri: 2009 Bursa Dikkaldırım Güvercin Festivali
11/6/2010, 5:40 pm
sahibi birinci olan kuşlarını güle güle baksın.tebrik ederim fakat bu kuşlar uçuyormu acaba.ben çok merak ettim.kızmak yok arkadaşlar yarışmaya giren kuşlar acaba uçuyormu.yani oynar dediğin en önce uçmalı daha sonra yarışmaya girmeli.mesela aşağıda yarışmaya götürdüğümüz bazı kuşların resimleri yazan başlığın altındaki karabaş dişi.yada varsa onun yavruları havada nasıl acaba?