ADEM YAVUZ (MERKEZ)
+28
koboy_mert
suatbektasoglu
hasankoc
gerçek sebabcı
Forum Müdür
şahin_-55
yasarassan
dr serkan
karaahmet
GNR_59
Rauf
kasapserkan
cemal kara
ceylanpınarlı
talaybaris
Hamza Hoca
şebabçıburhan
zeynal yörük
a_a_a
kadox
kuscu0424
KaraCakmaklı
turan o.ç
fatih09
Forum Uzman
METE007
Forum Admin
ademyavuz
32 posters
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
- cemal kara
Ad Soyad : cemal kara
Doğum Tarihi : 08/08/80
Forum Kayıt : 08/07/08
Geri: ADEM YAVUZ (MERKEZ)
10/7/2008, 8:49 am
ben geçen ay buna benzeyen hatta daha güzel kuşları samsunda tam 11 adet kuşu tanesi 2o ytlden aldım
- cemal kara
10/7/2008, 8:51 am
ama senin kuşlarında güzel samsunun neresindesin kardeş
- ademyavuz
Ad Soyad : Adem Yavuz
Doğum Tarihi : 01/01/80
Forum Kayıt : 04/06/08
10/7/2008, 7:33 pm
ben samsunun içindenim bend e bunları 5 milyondan aldım 10 milyona satımyom senin buna benzer dediklerinede 50 milyon hepsne veriyom yada ne kadar istersen görüşelim bi.... olurmu? kimden aldın samsnudan sen bunların benzerlerini...cemal kara demiş ki:ama senin kuşlarında güzel samsunun neresindesin kardeş
- kasapserkan
Ad Soyad : serkan kurnaz
Doğum Tarihi : 16/12/77
Forum Kayıt : 23/05/08
28/7/2008, 5:41 pm
kuşların güzel kardeş bırde şerıtlerini yapabılsen ve tam aynalı yapa bılırsen dahada güzel olur saygılar
- Rauf
Ad Soyad : Mahmut ayaz
Forum Kayıt : 11/05/08
29/7/2008, 9:40 am
GAGA GÖZ NE ALEMDE ARKADAŞLAR KUŞUN RENGİNE BAKMA GAGASINA GÖZÜNE BAK EN BAŞTA O GELİR GAGA GÖZ RANK BÜTÜNLÜĞÜ OLSUN GERİ KALLAN HERŞEYİ DOĞRU EŞLEME İLE TAKARSIN AMA OLMAZSA OLMAZ BU 3 LÜDÜR...
- kasapserkan
Ad Soyad : serkan kurnaz
Doğum Tarihi : 16/12/77
Forum Kayıt : 23/05/08
13/8/2008, 7:55 am
adem kardeş kuşların harıka cok emek vermışsın bellı saygılar
- cemal kara
13/8/2008, 8:14 am
ihaleen aldım dıgıl alinin ihalesinden adam kuşculuğu bırakıyor muş koliyle getirdi ihalede vermedi dışarda arabsına binip giderken durdurup aldım ve trabzonlulara 65 bir arkadaşa tanesini 60 dan sattım merak etme adem kardeş hem senin kuşlarına ben birşey demedim zaten renkli kuş beslemiyorum ben oyun kşu var bende sadece baktım satılacak kuşlar hazır bulmuşken aldım ve sattım
- GNR_59
Ad Soyad : GÜNER HATİPOĞLU
Doğum Tarihi : 30/08/83
Forum Kayıt : 04/08/08
13/8/2008, 12:15 pm
Bu yorum işi gerçekten çok önemli geçen bi topikte okudum ama hangisi şimdi tam olarak bilmiyorum arkadaşımızın biri yazmış.KARDEŞİM HER KUŞA ÇOK GÜZEL DİYOSUNUZ BURDA HİÇ KÖTÜ KUŞ YOKMU biraz daha kaba yazmıştı neyse,yani bu şekilde değilde karşı tarafın kırmadan bence yorum yapılmalı kırıcı olmayalım yeter.
Yorum yaparsak hem sitemizin kalitesi artar hem bilgilerimiz artar ama seviyeli tabi.
Kendi fikrim bende kuşlara baktım hatta şimdi tekrar baktım en son resimdeki dişi olucak herhalde en iyisi o çok iyi değil ama kötüde değil ilk resimlerdekilerde normal sabuni şebapla alakası yok.
Saygılar güle güle besle abicim.
Yorum yaparsak hem sitemizin kalitesi artar hem bilgilerimiz artar ama seviyeli tabi.
Kendi fikrim bende kuşlara baktım hatta şimdi tekrar baktım en son resimdeki dişi olucak herhalde en iyisi o çok iyi değil ama kötüde değil ilk resimlerdekilerde normal sabuni şebapla alakası yok.
Saygılar güle güle besle abicim.
- karaahmet
Ad Soyad : ahmet kara
Doğum Tarihi : 01/10/78
Forum Kayıt : 18/08/08
19/8/2008, 5:27 am
kardeş kuşların temiz ve sağlıklı maşallah bol bol üretim alırsın kuşlarından inşaallah
28/8/2008, 9:49 pm
slm arkadaşlar bakın bu şebab veya şebab değil arkadaşımız besliyorsa bu emeğine saygılı olalım adem kardeşimizin kuşlarında ne eksikleri varsa onu belirtin bu arkadaşımızda kuşlarındaki eksiklerini tamamlasın bunlar kuşumu yada bunlar beslenirmi gibi yorumlar meraklı arkadaşlarımızı kırmakdan başka bir işe yaramaz yorum yapan arkadaşlar kuşun özelliğini biliyorsa eksiklerini kırıcı veya rencide etmeden anlatması çok mantıklı olur
- ademyavuz
29/8/2008, 5:15 pm
valla doru diyosun bend e onu diyom ama kimse anlamıyor dört dörrtlikler demedim hiç bir zaman ama kale alınmayacak kuşlarda değiller oyun kuşu bakarım diyen cemal beye her zaman kuşum ucar iyi kuş hacan diyor havad a belli olur onada varım ben cemal beyi kısmen cıkardım sanırım o beni cıkaramadı benim göbek adımı bilirler ihalaede alidir lakabımda sakkalı olduğundan hocadır ucan kuşlarımın videolarını bir kısmını izlene .com da yayınladım çoğuda zer halleri tam oyun zamanlarıda kasımda inşşalah onlarıda yayınlıcam samsun yarıslarada katılacam inşallah ucurdum kuşlara bnişe olmassa her keze saygılar....kuscu0424 demiş ki:slm arkadaşlar bakın bu şebab veya şebab değil arkadaşımız besliyorsa bu emeğine saygılı olalım adem kardeşimizin kuşlarında ne eksikleri varsa onu belirtin bu arkadaşımızda kuşlarındaki eksiklerini tamamlasın bunlar kuşumu yada bunlar beslenirmi gibi yorumlar meraklı arkadaşlarımızı kırmakdan başka bir işe yaramaz yorum yapan arkadaşlar kuşun özelliğini biliyorsa eksiklerini kırıcı veya rencide etmeden anlatması çok mantıklı olur
- dr serkan
Ad Soyad : ali desidero
Forum Kayıt : 17/09/08
18/9/2008, 6:42 am
BİRAZ EKSİKLER AMA BAŞARILAR BOL YAWRULAR
- MisafirMisafir
18/9/2008, 11:06 pm
selam adem naber nasılsın güzel kuşların var kardeş güle güle besle ALLAH tuyleri kadar bol yavru versin.Çok yavrulu ve saglıklı kumesler temenni ederim ALLAH yolunu açık etsin.görüşmek üzere kardeş kal saglıcakla
- ademyavuz
3/10/2008, 5:28 pm
saol bahri abi var ool en iyileri send e olur inşallah abi amasyaya gelecenmi 19 unda yarısma var sebabpların sarı kafaların ..?
- MisafirMisafir
4/10/2008, 9:33 pm
ahmet abıye saygılarımı sunuyorum herkese saygılar ama ahmet abı cok guzel konusmus bence kısılerın bırbırıne saygı sevgı cercevesınde bu ıse bakmaları gerekır kırıcılıga hıc gerek yok herkesın kusu kendıne guzel
5/10/2008, 9:22 pm
adem abi masallah kuşların guzel heryerde karsıma cıkıyosun bu hafta mezattaydın ikide bir bozu arıyordun :D
- ademyavuz
7/10/2008, 5:50 pm
eyvallah yaşar kardeşim valla resmini göremedim cıkaramadım seni affet:) önümüzdeki hafta görüşelim beni uyandır ihalede bak gecen hafta ahmet kara arkadaşımız geldi iyice tanıstık... saygılar saol varol..
- ademyavuz
15/10/2008, 8:40 pm
inşallah beklerim :)
- MisafirMisafir
15/10/2008, 8:50 pm
Adem kardeşim senide kuşlarınıda Allah korusun maşallah berketli olsun Allah yolunu açık etsin saygılar
- ademyavuz
27/10/2008, 11:24 am
sağolun var olun arkadaşlar en iyileri sizlerde olsun sebapların tüy bitimi neredese bitti video ya aldım ama bazska sitede burayada linki kopyaladım ama yapıştıramadımn adminler kopyala yapıştırı yasaklaışlar saygılar..
- Forum Müdür
Ad Soyad : Güner Tunalı
Doğum Tarihi : 28/02/70
Forum Kayıt : 11/04/08
2/11/2008, 7:39 am
çok güzel kuşlar
- gerçek sebabcı
Ad Soyad : HÜSEYİN BALCI
Doğum Tarihi : 15/12/66
Forum Kayıt : 29/10/08
2/11/2008, 5:48 pm
paylaşım icin tşklr gülegüle besle kardeş
- ademyavuz
19/11/2008, 8:14 pm
sağolun var olun en güzelleri sizde olur inşallah..
- MisafirMisafir
9/12/2008, 12:39 am
Selamün Aleyküm Mübarek Kurban Bayramın Kutlu Olsun. Allah seni sevdiklerini ve güvercinlerini esirgesin. Allah Bahtını ve yolunu her zaman açık etsin. Saygılar.
17/12/2008, 6:37 pm
maşallah topragım kuşlar guzeller ama fotolarını duzgun cekersen dahada güzel gözükürler sana çinikten selamlar kalsaglıcakla
- ademyavuz
21/12/2008, 9:10 pm
www.izlesene.com/video/hayvanlar-samsun-adem-yavuz-kuslari/585756
arkadaşlar bir fotoğrafmakinesinden cektim koydum bakın görün baskalarıda koysun bizde serederiz inş:)
mehmet abi ve aleykum selam sağolun var olun ümmeti muhammedin kurban bayramı mubarek olsun gecend e samsuna gelipte bizi arayan sizmiydiniz.:) bu aralar annemin hastalığı ile ilgilendim ondan yardımcı olamadım kusura bakmayın ..
tüm arkadaşlara bir kez daha teşekkür ediyorum...
arkadaşlar bir fotoğrafmakinesinden cektim koydum bakın görün baskalarıda koysun bizde serederiz inş:)
mehmet abi ve aleykum selam sağolun var olun ümmeti muhammedin kurban bayramı mubarek olsun gecend e samsuna gelipte bizi arayan sizmiydiniz.:) bu aralar annemin hastalığı ile ilgilendim ondan yardımcı olamadım kusura bakmayın ..
tüm arkadaşlara bir kez daha teşekkür ediyorum...
- gerçek sebabcı
Ad Soyad : HÜSEYİN BALCI
Doğum Tarihi : 15/12/66
Forum Kayıt : 29/10/08
1/1/2009, 9:37 am
yeni yılınızı kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3