Arap Yavru-Çorum'dan Paşa Abi'nin yavrusu 411k

Join the forum, it's quick and easy

Arap Yavru-Çorum'dan Paşa Abi'nin yavrusu 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

yunus81
yunus81
Ad Soyad : Şenol Turan
Doğum Tarihi : 01/03/81
Forum Kayıt : 03/11/09

Arap Yavru-Çorum'dan Paşa Abi'nin yavrusu Empty Arap Yavru-Çorum'dan Paşa Abi'nin yavrusu

9/2/2010, 4:04 pm
[flash(600,450)]
ARAP YAVRU. (Paşa Kaya'nın kuşu)
Yükleyen yunus1981. - Diğer hayvan videolarına göz atın.[/flash]

Merhaba Arkadaşlar;

Çorum'a yapmış olduğum ziyaretlerden birinde Paşa Abi'nin (Kaya) uçurduğu yavru arapın videosunu çekmiştim. Kuş bir önceki gün de uçurulmuştu ve ince tüye girmişti. Paşa Abi aslında yatıracaktı ancak son bir kez bizim için kaldırdı. Bu nedenle performansının çok küçük bir kısmını yapıyor videoda.
Umarım beğenirsiniz.
Not: Fişeği videonun sonunda, biraz beklemek gerekiyor.
Selamlar.

Şenol
Anonymous
Misafir
Misafir

Arap Yavru-Çorum'dan Paşa Abi'nin yavrusu Empty Geri: Arap Yavru-Çorum'dan Paşa Abi'nin yavrusu

10/2/2010, 12:15 pm
performansının iyi oldu günleride görmek nasip olur ihş. saygılar paylaşım için tşkrler
fuatbc
fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10

Arap Yavru-Çorum'dan Paşa Abi'nin yavrusu Empty Geri: Arap Yavru-Çorum'dan Paşa Abi'nin yavrusu

10/2/2010, 11:08 pm
benım anladıgım kus sızın bekledıgınız yere degılde catıya oynadı egerkı yerı catıysa ozaman sozumu gerı alırım ama yere oynamasını bekledıysenız oraya cektıyse bıraz uzucu ınsallah daha ıyı performanslarını gormek nasıp olur.
melihserhat
melihserhat
Ad Soyad : serhat ergün
Forum Kayıt : 12/02/10

14/2/2010, 9:45 am
fuat kardesııme katılıyorum
yunus81
yunus81
Ad Soyad : Şenol Turan
Doğum Tarihi : 01/03/81
Forum Kayıt : 03/11/09

14/2/2010, 3:48 pm
Merhaba Arkadaşlar;

Yorumlar için teşekkür ederim.
Ben aslında kuşun sadece temposunun görülmesi için videoyu buraya koydum.
Bu kuşların müthiş bir temposu var. Diğer özellikleri de iyi ancak fazla video çekimi yapamadım.
İnşallah önümüzdeki sezon aynı kuşların daha iyi videolarını koymaya çalışacağım.
Selamlar.

Şenol
yavuzaslan
yavuzaslan
Ad Soyad : yavuz kılıçaslan
Forum Kayıt : 31/10/08

15/2/2010, 7:48 am
daha bir icratı yok