Oynar Kuşu Meraklıları
22/2/2010, 8:14 pm
Bursadan çaparlı ŞENOL dostumuz İST ziyaretinde bende oynar kuşu hem görüp hemde muhabbetleri yaptıktan sonra beraber diğer semtlerdeki OYNAR meraklılarını ziyaretler yaptık çok güzel ortamlarla OYNARI hem gördük hem sevdik vede MUHABBETLERİNİ yaptık uzun saatlarce,
Bu gibi birliktelikler güzel oluyor bunuda OYNAR kuşu merakımız VESİLE oluyor bizleri BİR ARAYA GETİREREK
İST OYNAR KUŞUNA hizmet eden bazı semtlerinde OYNAR meraklılarınca bizler zaman zaman bir araya gelip ortamlar oluştursakta anı olarak buralarda RESİMLERLE paylaşma olmadı buda bir vesile oldu ŞENOLUN ziyaretiyle
Sol baştan BURSADAN çaparlı ŞENOL,İST METİN hoca ve ben İBRAHİM GÖKKAYRAK
İST zeytinburnu semti
Sol baştan neko necmi,mustafa,hamza abi,Sağ baştan METİN hoca,ŞENOL HAYRİ abi,muyo MUSTAFA,ve diğer meraklılar
İST Şehremin semti
Sol baştan İSMAİL,REŞAT karaca,VEYSEL,METİN hoca Sağ baştan ÇİKO,ŞENOL,ben İBRAHİM gökkayrak,şapkalı RECEP özmeriç
Bu gibi birliktelikler güzel oluyor bunuda OYNAR kuşu merakımız VESİLE oluyor bizleri BİR ARAYA GETİREREK
İST OYNAR KUŞUNA hizmet eden bazı semtlerinde OYNAR meraklılarınca bizler zaman zaman bir araya gelip ortamlar oluştursakta anı olarak buralarda RESİMLERLE paylaşma olmadı buda bir vesile oldu ŞENOLUN ziyaretiyle
Sol baştan BURSADAN çaparlı ŞENOL,İST METİN hoca ve ben İBRAHİM GÖKKAYRAK
İST zeytinburnu semti
Sol baştan neko necmi,mustafa,hamza abi,Sağ baştan METİN hoca,ŞENOL HAYRİ abi,muyo MUSTAFA,ve diğer meraklılar
İST Şehremin semti
Sol baştan İSMAİL,REŞAT karaca,VEYSEL,METİN hoca Sağ baştan ÇİKO,ŞENOL,ben İBRAHİM gökkayrak,şapkalı RECEP özmeriç
- kerimikiz1953
Ad Soyad : kerim ikiz
Doğum Tarihi : 01/01/53
Forum Kayıt : 30/08/08
Geri: Oynar Kuşu Meraklıları
23/2/2010, 10:23 am
çok güzel oynarlar beni çok uraştılar oynarcı yapmak için ve benim arkadaşlarım hepsi oynarcı idi fakat bende mardin kuşu na marak sarmıştı fakat oynar kuşunu gerçekten çok seviyorum ben eski z burnuluyum zeytin burnunda çok eski oynarcılar vardı teşekürler kerim ikiz 1953 ist
- turan_44
Ad Soyad : turan onaran
Doğum Tarihi : 23/06/75
Forum Kayıt : 16/10/08
23/2/2010, 5:50 pm
ibrahim abim emeğine sağlık,(çiko) sebattin abime hürmetler ne mutlu buralarda görmek,SELAMLAR SAYGILAR.
3/3/2010, 9:34 pm
kerimikiz1953 demiş ki:çok güzel oynarlar beni çok uraştılar oynarcı yapmak için ve benim arkadaşlarım hepsi oynarcı idi fakat bende mardin kuşu na marak sarmıştı fakat oynar kuşunu gerçekten çok seviyorum ben eski z burnuluyum zeytin burnunda çok eski oynarcılar vardı teşekürler kerim ikiz 1953 ist
KERİM bey merhaba
Kuş merağı çok küçükken besleceği kuş ırkı GÖNLÜNE girer ve orda yer eder ilerki yıllardada PROF olarakta tek cins ırk kuşla uğraşılırsa BAŞARI OLUR KENDİNE ve ETRAFINADA FAYDALI OLUR İYİ IRKLARLA
şıp sevdi kuşçularımızı etrafımızda çok görüyoruz ellerinde koliler bir o pazara bir derneklerde dolaşıp duruyorlar BU MERAK DEĞİL BANA GÖRE HAMMALIK
BÖYLE ACEMİCE ve AMATÖRCE KUŞ BESLENİRSE ORTALIKTA KÖTÜ KARMAKARIŞIK KIRILMIŞ KUŞLARDA ÜRETİLMİŞ OLUYOR 3,5 LİRAYA SATACAĞIM DİYE
KISACA İNCE BİR MESLEK SONRADAN ÖĞRENİLMEZ
ZEYTİNBURNU ve ŞEHREMİN, G O PAŞA OYNAR MERAKLILARI GENELDE BİRBİRİMİZİ TANIRIZ
SAYGILARIMLA
İBRAHİM GÖKKAYRAK
24/3/2010, 7:47 pm
turan_44 demiş ki:ibrahim abim emeğine sağlık,(çiko) sebattin abime hürmetler ne mutlu buralarda görmek,SELAMLAR SAYGILAR.
TURAN merhaba
Yorumların için teşekkür ederim, İST bizler SEBATTİNLE ve diğer arkadaşlarlada zaman zaman görüşsekte DIŞARDAN MİSAFİRLERİMİZ geldiğinde bazen görsel olarak FORMLARDA paylaşıyoruz birlikteliklerimizi, kısmetse senlede bu gibi güzel anlarımız olur.
SAYGILARIMLA
İBRAHİM GÖKKAYRAK
- turan_44
Ad Soyad : turan onaran
Doğum Tarihi : 23/06/75
Forum Kayıt : 16/10/08
18/4/2010, 4:17 pm
İBRAHİM ABİ daha yarımsaat oldu, SEBATTİN ABİMİN yanından geleli bol bol sohbet etme imkanım oldu kulaklarını çınlattık inşallah birgün toplanıp dediğin gibi hoş sohbetler ederiz
TURAN ONARAN
SAYGILAR SELAMLAR
TURAN ONARAN
SAYGILAR SELAMLAR