20,21,03,2010 İST den BURSAYA ZİYARETİMİZ
24/3/2010, 7:21 pm
20,21,03,2010 BURSANIN NİLÜFER SEMTİNDE DERNEK AÇILIŞINA (İSMAİL BEY ve AYAKKABICI NİHAT ABİ) TARAFINDAN DAVET EDİLDİK ÇOK GÜZEL HAFTA SONU İKİ GÜN GEÇİRDİK DOSTLARIMIZLA,
Herzamanki gibi yine KUŞ merağımız bizleri bir araya getirerek hem DOSTLARIMIZI gördük hemde bol bol OYNAR muhabbetleri yapıp KÜMES ZİYARETLERİ vede çok güzel ESKİ OYNAR SOYLARINDAN olan kuşları HEM GÖRDÜK HEMDE SEVDİK vede GEÇMİŞ SECERELERİ şimdiki durumları hakkında bol bol muhabbetler yaptık, daha çok gideceğimiz yerler vardıki DAVET edildiğimiz halde iki gün zaman bile yetmedi,
Burdanda MİSAFİRPERFERLİKLERİNDEN dolayı başta İSMAİL BEY ve NİHAT ABİYE vede diğer ARKADAŞLARA AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİZ.
Sol baştan METİN hoca,İSMAİL bey,arap MUSTAFA,ben İBRAHİM gökkayrak,NİHAT abi,MEHMET,CEYHUN
KOCA ÇINAR (HASAN USTAYLA) OYNAR KUŞUNUN 150,200 yıllık GEÇMİŞTEN BUGÜNE MUHABBETLERİNİ YAPARAK YEDİĞİMİZ YEMEĞE MÜKEMMEL BİR TAT KATTI
Sol baştan METİN hoca,HASAN,NİHAT abi,(HASAN USTA)Sağ baştan arap MUSTAFA,RAMAZAN,ben İBRAHİM gökkayrak,İSMAİL bey
ALTTAKİ 2 RESİMDE RAHMETLİ AHMET ABİNİN ESKİ SOYLARINDAN OLAN KARABAŞ OYNAR KUŞLARI
Herzamanki gibi yine KUŞ merağımız bizleri bir araya getirerek hem DOSTLARIMIZI gördük hemde bol bol OYNAR muhabbetleri yapıp KÜMES ZİYARETLERİ vede çok güzel ESKİ OYNAR SOYLARINDAN olan kuşları HEM GÖRDÜK HEMDE SEVDİK vede GEÇMİŞ SECERELERİ şimdiki durumları hakkında bol bol muhabbetler yaptık, daha çok gideceğimiz yerler vardıki DAVET edildiğimiz halde iki gün zaman bile yetmedi,
Burdanda MİSAFİRPERFERLİKLERİNDEN dolayı başta İSMAİL BEY ve NİHAT ABİYE vede diğer ARKADAŞLARA AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİZ.
Sol baştan METİN hoca,İSMAİL bey,arap MUSTAFA,ben İBRAHİM gökkayrak,NİHAT abi,MEHMET,CEYHUN
KOCA ÇINAR (HASAN USTAYLA) OYNAR KUŞUNUN 150,200 yıllık GEÇMİŞTEN BUGÜNE MUHABBETLERİNİ YAPARAK YEDİĞİMİZ YEMEĞE MÜKEMMEL BİR TAT KATTI
Sol baştan METİN hoca,HASAN,NİHAT abi,(HASAN USTA)Sağ baştan arap MUSTAFA,RAMAZAN,ben İBRAHİM gökkayrak,İSMAİL bey
ALTTAKİ 2 RESİMDE RAHMETLİ AHMET ABİNİN ESKİ SOYLARINDAN OLAN KARABAŞ OYNAR KUŞLARI
Geri: 20,21,03,2010 İST den BURSAYA ZİYARETİMİZ
26/3/2010, 7:32 pm
Bir ARKADAŞIMIZIN başka bir formda (bu paylaşım için) OYNAR GİBİ BURSA OYNAR KUŞU HAKKINDA ÇOK GÜZEL, BİR GÖZLEM ve ANLAMLI DÜŞÜNCE MSJ YAZMIŞ PAYLAŞMAK İSTEDİM.
HERŞEYİ İKİ CÜMLEYLE NET BİR ŞEKİLDE AÇIKLAMIŞ
(KUŞLAR GÜZEL GÖRMEYİPTE BİLMEYENLERE BİLİPTE GÖRMEYENLERE (DERSLİK KUŞLARDA VAR)
???????..
HERŞEYİ İKİ CÜMLEYLE NET BİR ŞEKİLDE AÇIKLAMIŞ
(KUŞLAR GÜZEL GÖRMEYİPTE BİLMEYENLERE BİLİPTE GÖRMEYENLERE (DERSLİK KUŞLARDA VAR)
???????..
- erhan.
Ad Soyad : Erhan
Doğum Tarihi : 01/01/81
Forum Kayıt : 27/11/08
4/4/2010, 4:01 pm
Bu paylaşımların çok faydalı olduğunu söyleyebilirim. Özellikle benim gibi çok fazla tecrübesi olmayan arkadaşlar için.. Her paylaşımdan bir şeyler öğreniyorum. Kafamızda oynar adına doğru profiller oluşmasına büyük katkı sağladığını düşünüyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
22/5/2010, 10:18 pm
YORUMLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
MERAKIMIZ DOĞRULARI VE GERÇEKLERİ PAYLAŞARAK DAHADA YAPICI OLUYOR
SAYGILARIMLA
İBRAHİM GÖKKAYRAK
MERAKIMIZ DOĞRULARI VE GERÇEKLERİ PAYLAŞARAK DAHADA YAPICI OLUYOR
SAYGILARIMLA
İBRAHİM GÖKKAYRAK
- turan_44
Ad Soyad : turan onaran
Doğum Tarihi : 23/06/75
Forum Kayıt : 16/10/08
23/5/2010, 11:54 am
İBRAHİM ABİM öncelikle saygılar hürmetler ne zamandır formda göremiyordum,böyle güzelliklerle dönmen iyi oldu,oynarların maşşallahı var,işte oynar dedirtecek güzellikte kuşlar,SAYGILAR SELAMLAR,
ALLAHA EMANET OL
TURAN ONARAN
ALLAHA EMANET OL
TURAN ONARAN
2/6/2010, 9:22 pm
turan_44 demiş ki:İBRAHİM ABİM öncelikle saygılar hürmetler ne zamandır formda göremiyordum,böyle güzelliklerle dönmen iyi oldu,oynarların maşşallahı var,işte oynar dedirtecek güzellikte kuşlar,SAYGILAR SELAMLAR,
ALLAHA EMANET OL
TURAN ONARAN
TURAN merhaba
SAYGI BİZDEN, zaman buldukça formu ziyaret etmeye çalışıyorum
SALMA ZİYARETLERİM GENELİNDE SEÇİCİ DAVRANMAYA ÇALIŞIYORUM FAYDALI OLABİLECEK OYNAR KUŞU ve GÖRSELLİKLERİ BURALARDA YANSITMAK İÇİN
OYNAR KUŞUN TEK TÜK YÜZEYSEL GÜZELİNİ HER YERDE BULABİLMEK ÖNEMLİ DEĞİL ONLAR HERYERDE VARDIR
ÖNEMLİ OLAN ASİL GEÇMİŞ SOYU ve BİRBİRLERİNE UYUMLU GENLERİ KUVVETLİ ÇOK İYİ OLANLARINI ASIL BULMAK MESELE.????
SAYGILARIMLA
İBRAHİM GÖKKAYRAK