GÖK DİŞİ (EKE) METİN ŞAHİN KIRIKKALE
+29
kuşcu_ahmet
Kırıkkaleli Haydar
vahapps
ERGUN
tlgtck
delikadir
kırıkkaleli_kuşçu
gursel
iyimser_20
qüclü2008
Karabasan
sadık bayar
tolga40
fuatbc
Sakallı Sadık
burhanduran
ridvan
oyun_kusları
feleksiz
mstfa
eric
freaxs
onlysmile
kadirsulun
emre_yüzügüldü
Dr. Sedat
emreert
keskin
kırıkkaleli metin
33 posters
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
- kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10
GÖK DİŞİ (EKE) METİN ŞAHİN KIRIKKALE
31/3/2010, 6:25 pm
- kırıkkaleli metin
Geri: GÖK DİŞİ (EKE) METİN ŞAHİN KIRIKKALE
31/3/2010, 6:30 pm
arkadaşlar uçan kuş gök 4 yaşında dişi 9 aydır yatıyodu yavaş yavaş idman vermeye başladık bu sezon 3 çüncü uçuşu. ilerleyen zamanlarda dahada güzel olacaktır. sizlerlede paylaşmak istedim çektiğim videadan bir kesit.
- keskin
Ad Soyad : ahmet keskin
Doğum Tarihi : 22/01/71
Forum Kayıt : 03/06/08
31/3/2010, 6:37 pm
maşallah metin kardeş seside güzel,atlamasıda gösterişli güle güle besle nazar değmesin
- kırıkkaleli metin
31/3/2010, 6:38 pm
sağolasın teşekkürlerkeskin demiş ki:maşallah metin kardeş seside güzel,atlamasıda gösterişli güle güle besle nazar değmesin
- Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10
31/3/2010, 6:50 pm
selamlar metin bey
masallah, atisi, sesi ve ilk sicramasi cok guzel.
antremanla daha iyi olacagina inaniyorum. eke kusu ucurmak her yigidin harci degildir , tebrik ederim sizi
basarilarinizin devami dilegile
saygilar
antremanla daha iyi olacagina inaniyorum. eke kusu ucurmak her yigidin harci degildir , tebrik ederim sizi
saygilar
- kırıkkaleli metin
31/3/2010, 6:52 pm
CANIM EMREM DAHA İYİLERİ SANA LAYIKemreert demiş ki:
- kırıkkaleli metin
31/3/2010, 6:54 pm
SAĞOLUN SEDAT BEY BU KUŞUMUZ BİZİ 3 SENEDİR HİÇUTANDIRMADI BUSENE 4 CÜ SENESİ İLERLEYEN ZAMANLARDA KUŞ İDMEN ALSIN YİNE VİDEO ATACAM İDAREDERDr. Sedat demiş ki:selamlar metin bey
saygilar
- emre_yüzügüldü
Ad Soyad : A_N_K_A_R_A_L_I
Forum Kayıt : 11/01/09
31/3/2010, 11:07 pm
Tek kelimeyle harika.Büyüklerimizin bir sözü vardir (%50 kus %50 seyis diye) bu kusun seyiside iyi kendide iyi.Kirkbinkere masallah allah yoklugunu aratmasin birde bir ricada bulunucam sitedeki buyuklerimden ve kucuklerimden lütfen yorum yazarken kusun 4 yasinda bir eke kus oldugunu ucdugu alanin genisligini ve sesli bir ortam oldugunu dikkate alarak yorumlarinizi yazin.Metin bey sizide tekrardan kutluyorum
- Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10
1/4/2010, 12:57 am
wallaha kardesim bir kac kere daha izledim dikkatlice. ilk izledigimde acele ile bakmistim. gercek hakkini soylememisim!!!
ikinci seferinde atmasi , fiskirmasi ve uzun cikmasi mukemmel, gercekten herkesin arayipta bulamadigi bir kus diyebilirim. hele bide eke olmasi degerini dahada arttiriyo. masallah allah nazardan korusun. emeginizin karsiligini almissiniz. kus sahibinide anlatiyo zaten!!
antremanini aldiginda , inisni ve sefer sayisinida paylasirsan sevinirim.
saygilar
ikinci seferinde atmasi , fiskirmasi ve uzun cikmasi mukemmel, gercekten herkesin arayipta bulamadigi bir kus diyebilirim. hele bide eke olmasi degerini dahada arttiriyo. masallah allah nazardan korusun. emeginizin karsiligini almissiniz. kus sahibinide anlatiyo zaten!!
antremanini aldiginda , inisni ve sefer sayisinida paylasirsan sevinirim.
saygilar
- kadirsulun
Ad Soyad : kadir sulun
Doğum Tarihi : 07/05/81
Forum Kayıt : 18/12/08
1/4/2010, 6:05 am
eminim bu kuş videoda gördüğümüzden daha güzel göze ve kulağa hitap ediyordur.başarıların devamını bekliyoruz.!!
- kırıkkaleli metin
1/4/2010, 6:08 am
arkadaşlar hepinize çok teşekkürederim Allah herkezin gönlüne göre versin
- MisafirMisafir
1/4/2010, 9:34 am
Uzunluk ve atması güzel iyi kapatıyor benim zevkime uygun bi girişi var yaklaştıkça atmaca gibi kanatlarıyla fren yapıyor ilk kafayı kaldırışı da güzel ama ilkinde tek takla yaptı sonrakinde taklayı düzeltti oda idmansız olmasına bağlı olabilir. emeğine sağlık...
- kırıkkaleli metin
1/4/2010, 9:37 am
EVET KUŞ DAHA ÇOK HAM VEDE NEFESSİZ TAM RANDIMANA GİRDİKÇE FİŞEGİVE TAKLALARI ÇOGALTIR ZATEN DENENMİŞ HAYVAN BİRDE AYRICA KUŞ YAVRULARLA YAKLAŞIK Bİ 35-40 DAKKA UÇTU YAVRULAR İNDİKTEN SONRA ÇEKİM YAPTIK HAM OLDUĞU İÇİN YORULDU KUŞ NORMALDE DAHADA MÜKEMMELuygar demiş ki:Uzunluk ve atması güzel iyi kapatıyor benim zevkime uygun bi girişi var yaklaştıkça atmaca gibi kanatlarıyla fren yapıyor ilk kafayı kaldırışı da güzel ama ilkinde tek takla yaptı sonrakinde taklayı düzeltti oda idmansız olmasına bağlı olabilir. emeğine sağlık...
- onlysmile
Ad Soyad : şükür öksüzali
Doğum Tarihi : 02/05/87
Forum Kayıt : 23/06/08
1/4/2010, 5:00 pm
ALLAH nazardan saklasın eke bi kuş için muhteşem performans....metin bey 4üncü batım yawru aldık demşsnz yawruları ne oyun verdi acaba bu kuşun yawrusunun ne oldgunu görmeyi çok isterm..
- kırıkkaleli metin
1/4/2010, 7:31 pm
sağolun şükrübey. evet çok yavrusunu aldık. türkiyenin çogu yerinde uçuyolar. ayrıca bunlar eskibir nesil genelde hepsi iyi. kolay kolay insanı utandırmazlar seyisleri iyi, uçacakyerleri şartlarına uygunsa. yakınzamanda 1,5 yaşında oglunuda videoya atarım. izlersiniz.onlysmile demiş ki:ALLAH nazardan saklasın eke bi kuş için muhteşem performans....metin bey 4üncü batım yawru aldık demşsnz yawruları ne oyun verdi acaba bu kuşun yawrusunun ne oldgunu görmeyi çok isterm..
- freaxs
Ad Soyad : ufuk sahin
Doğum Tarihi : 10/05/85
Forum Kayıt : 12/01/10
1/4/2010, 8:41 pm
[flash][/flash]
- freaxs
Ad Soyad : ufuk sahin
Doğum Tarihi : 10/05/85
Forum Kayıt : 12/01/10
1/4/2010, 8:42 pm
maşallah cesaretlikuşu severim
- kırıkkaleli metin
1/4/2010, 9:18 pm
TEŞEKKÜRLERfreaxs demiş ki:maşallah cesaretlikuşu severim
- eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08
2/4/2010, 5:51 am
guzel kus metin kardes, yanliz bisey sorcam kus normalde bole uzun cikiyomu yoksa, videoda sanki hava biraz ruzgarli ve kus sanki ondan kuvvet alarak cikiyomus gibime geliyo cunku kanat cirpmasiyla fisegi orantisiz gibi gorunyo. bende kuslarimi ucururken biraz ruzgarli havada yaptigi fisegi cok sakin bi havada yapmiyo, mesela tek bi kanat cirpmasiyla 20-30 cm cikiyosa bu biraz ruzgarda 50 -60 cm oluyo. dolayisiyla kusun fisegi 10m ise 15m oluyo. yanlis anlama, benim ole bi kusum yok keske olsa.
- kırıkkaleli metin
2/4/2010, 5:56 am
TEŞEKKÜRLER ERİÇ. BİR KUŞ RÜZGARDA İYİ FİŞEK YAPMAZ AKSİNE KÖTÜ FİŞEK YAPAR. KUŞUN FİŞEĞİ UZUN ZATEN EN ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİ UZUN GİTMELERİ.YANLIŞTA ANLAMADIM BİZ MEMNUNUZ KUŞUMUZDAN:)eric demiş ki:guzel kus metin kardes, yanliz bisey sorcam kus normalde bole uzun cikiyomu yoksa, videoda sanki hava biraz ruzgarli ve kus sanki ondan kuvvet alarak cikiyomus gibime geliyo cunku kanat cirpmasiyla fisegi orantisiz gibi gorunyo. bende kuslarimi ucururken biraz ruzgarli havada yaptigi fisegi cok sakin bi havada yapmiyo, mesela tek bi kanat cirpmasiyla 20-30 cm cikiyosa bu biraz ruzgarda 50 -60 cm oluyo. dolayisiyla kusun fisegi 10m ise 15m oluyo. yanlis anlama, benim ole bi kusum yok keske olsa.
- mstfa
Ad Soyad : mustafa
Forum Kayıt : 05/03/10
2/4/2010, 5:46 pm
burda izlediğim en güzel hayvan bu maşallah... Ankara tarzı bi kuş...
- kırıkkaleli metin
2/4/2010, 9:10 pm
sağolun teşekkürederizmstfa demiş ki:burda izlediğim en güzel hayvan bu maşallah... Ankara tarzı bi kuş...
- eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08
3/4/2010, 5:00 am
kırıkkaleli metin demiş ki:TEŞEKKÜRLER ERİÇ. BİR KUŞ RÜZGARDA İYİ FİŞEK YAPMAZ AKSİNE KÖTÜ FİŞEK YAPAR. KUŞUN FİŞEĞİ UZUN ZATEN EN ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİ UZUN GİTMELERİ.YANLIŞTA ANLAMADIM BİZ MEMNUNUZ KUŞUMUZDAN:)eric demiş ki:guzel kus metin kardes, yanliz bisey sorcam kus normalde bole uzun cikiyomu yoksa, videoda sanki hava biraz ruzgarli ve kus sanki ondan kuvvet alarak cikiyomus gibime geliyo cunku kanat cirpmasiyla fisegi orantisiz gibi gorunyo. bende kuslarimi ucururken biraz ruzgarli havada yaptigi fisegi cok sakin bi havada yapmiyo, mesela tek bi kanat cirpmasiyla 20-30 cm cikiyosa bu biraz ruzgarda 50 -60 cm oluyo. dolayisiyla kusun fisegi 10m ise 15m oluyo. yanlis anlama, benim ole bi kusum yok keske olsa.
asiri ruzgarda iyi fisek yapmaz, yapamaz ama az bi ruzgar oldumu onuda iyi kullanir zaten fisekledigi zaman farkedersin.
- feleksiz
Ad Soyad : boz dumanlı
Doğum Tarihi : 15/04/81
Forum Kayıt : 06/02/09
8/4/2010, 2:59 pm
bu kuşun kırıkkale dumanlılarla bı akrabalıgı var mı?
- kırıkkaleli metin
8/4/2010, 8:56 pm
teşekkürler. kırıkkale dumanlıları derken belli bi nesil adı yokmu çünki bizim buranın kuşlarının heman hemen hepsinin neslinde dumanlı rengi çoktur o yüzden bi cevap veremiycemfeleksiz demiş ki: bu kuşun kırıkkale dumanlılarla bı akrabalıgı var mı?
8/4/2010, 9:47 pm
maşallah emegine saglık eke kuş için hırslı kuş idman aldıkça daha iyi olur
8/4/2010, 9:52 pm
kırıkkaleli metin demiş ki:teşekkürler. kırıkkale dumanlıları derken belli bi nesil adı yokmu çünki bizim buranın kuşlarının heman hemen hepsinin neslinde dumanlı rengi çoktur o yüzden bi cevap veremiycemfeleksiz demiş ki: bu kuşun kırıkkale dumanlılarla bı akrabalıgı var mı?
Bu arkadaşın sordugu dumanlılar kırıkkalede şöför izzet diye bi abinin kuşları kırıkkalede yenimahallede eski pirinç fabrikasının arka taraflarında beslerdi bilmiyorum o kuşlar kaldımı çok sene oluyor dumanlı kirli kuşlardı sıkmaları atmaları sizin kuşunuza benziyordu ordan benzetme yapmış olabilir
- kırıkkaleli metin
9/4/2010, 8:39 am
doğrudur ama kırıkkale kuşları genelde kapalı renk kuşlardır. arkadaşın bahsettiği kuşlarla benimkilerin yakınlıkları yok ama o kuşları biliyorumoyun_kusları demiş ki:kırıkkaleli metin demiş ki:teşekkürler. kırıkkale dumanlıları derken belli bi nesil adı yokmu çünki bizim buranın kuşlarının heman hemen hepsinin neslinde dumanlı rengi çoktur o yüzden bi cevap veremiycemfeleksiz demiş ki: bu kuşun kırıkkale dumanlılarla bı akrabalıgı var mı?
Bu arkadaşın sordugu dumanlılar kırıkkalede şöför izzet diye bi abinin kuşları kırıkkalede yenimahallede eski pirinç fabrikasının arka taraflarında beslerdi bilmiyorum o kuşlar kaldımı çok sene oluyor dumanlı kirli kuşlardı sıkmaları atmaları sizin kuşunuza benziyordu ordan benzetme yapmış olabilir
şuan o nesilden yok kimsede varsada kırıkları vardır
- ridvan
Ad Soyad : Rıdvan G.
Forum Kayıt : 19/03/10
9/4/2010, 1:10 pm
maaşallah Kus süper Allah nazardan saklasin Ben daha güzelini görmedim eger olduqunu iddia eden arkadaslar varsa sitede paylasirlarsa görüntülerini izlemek isterim A.e.olun.
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4