ÖNER BAYER ( HAYRABOLU )
+3
oktay059
zirvedeki
oner bayer
7 posters
- oner bayer
Ad Soyad : öner bayer
Forum Kayıt : 06/04/10
ÖNER BAYER ( HAYRABOLU )
6/4/2010, 2:47 pm
Güvercinlerimi sizlerle paylaşmak istedim bursa güvercini beslemekte yeniyim
bir senedir emek vermeye çalışıyorum yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum teşekkurler.
Lakabı: yakışıklı: erkek
Lakabı: prenses:dişi
lakabı:paşa:erkek
lakabı:paşa
lakabı:yakışıklı
lakabı:Garip
Lakabı:kral=BAKICI
bir senedir emek vermeye çalışıyorum yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum teşekkurler.
Lakabı: yakışıklı: erkek
Lakabı: prenses:dişi
lakabı:paşa:erkek
lakabı:yakışıklı
lakabı:Garip
Lakabı:kral=BAKICI
- zirvedeki
Ad Soyad : Basri Güner
Forum Kayıt : 11/02/10
Geri: ÖNER BAYER ( HAYRABOLU )
6/4/2010, 6:57 pm
mahaşallah güzel kuşlar güle güle beslersiniz inşalah
- oktay059
Ad Soyad : OKTAY
Forum Kayıt : 31/03/09
8/4/2010, 7:09 pm
aramıza hoş geldin Öner umarım bu merağın gecici olmaz kalıcı olur,çünkü bursa kuşu cok zor ve asil bir kuştur onu tanımaya anlamaya bir ömrün yetmeyeceğini düşünüyorum ben yedi senedir bursa kuşuna hizmet ediyorum daha yolun başında olduğumu düşünüyorum.Tanımak ve anlamak icinde bursa besleyen abi ve bakıcıları her fırsatta can kulağı ile dinliyorum şimdiden sana kolay gelsin.
- oner bayer
Ad Soyad : öner bayer
Forum Kayıt : 06/04/10
8/4/2010, 10:52 pm
Güzel yorumun için teşekkurler oktay abi bursa kuşu zor kuş gercekten birazda olsa edindigim bılgılerden gönul verdık bı kere gönlumuzu alamıyoruz bu kuşlardan senin gibi saygı değer abilerımızden öğrencez inşallh yardımcı olunur destek beklerim yenıden tşk ederim.
- turgut59
Ad Soyad : turgut erdener
Forum Kayıt : 30/07/08
16/4/2010, 10:54 pm
slm ÖNER
aramıza hoşgeldin yeni arkadaşların bu işe gönül vermesi gercekten cok güzel zamanla sende yavaş yavaş öğrenirsin neyin ne olduğunu hep söylerim kuşculuk sabır işi diye bu sevdandan sakın vazgecme..
aramıza hoşgeldin yeni arkadaşların bu işe gönül vermesi gercekten cok güzel zamanla sende yavaş yavaş öğrenirsin neyin ne olduğunu hep söylerim kuşculuk sabır işi diye bu sevdandan sakın vazgecme..
- kasapserkan
Ad Soyad : serkan kurnaz
Doğum Tarihi : 16/12/77
Forum Kayıt : 23/05/08
24/5/2010, 12:51 pm
slm öner kardeş beyaz bursaların güzelmiş fakat tepeli trakya yerlısı bakın daha fazla zevk alırsınız saygılar
- turgut59
Ad Soyad : turgut erdener
Forum Kayıt : 30/07/08
28/5/2010, 11:52 pm
hahahahahahahaha SERKAN trakya yerlisimi onasıl bi kuş bi anlatsana cok merak ettimde aaaa ismi varda kendisini daha hic göremedim. benim bildidiğim trakya yerlisi ani o camilerde varya ani hiç kırılmamış güvercinler bence işte onlar ancak trakya yerlisi olabilir.
SERKAN bırakın bu işleri camur at izikalın insanları yönlendirmeyi kim ne isterse onu besler sonucta bu zevk meselesi herkez gönlünü hokşayan kuşu besler..
herkez kendi kulvarında yarışsın sen yoluna biz yolumuza..
SERKAN bırakın bu işleri camur at izikalın insanları yönlendirmeyi kim ne isterse onu besler sonucta bu zevk meselesi herkez gönlünü hokşayan kuşu besler..
herkez kendi kulvarında yarışsın sen yoluna biz yolumuza..
- oktay059
31/5/2010, 7:37 pm
Turgut abi ben Hayraboludayken Serkan ABİnin yerli diye adlandırdığı ne olduğu bilinmeyen bir cok kuşlarla kırılmış ve hala kırlmakta olan kuşlarını göremezken sen hic heveslenme ama o kuşlarını dışarıya VERİRMİŞŞŞ oyüzden senin bir şansın var.HEM o bizim SÜPER STARMIZ bursa kuşunu senden benden daha iyi bilir aklında bulunsun...
- kasapserkan
Ad Soyad : serkan kurnaz
Doğum Tarihi : 16/12/77
Forum Kayıt : 23/05/08
9/6/2010, 4:33 pm
slm millet ortam güzelleşmiş sahane helal valla bana ağzınızda trakya yerlısı ağzınıza dusmus yakında kumesınızede duser ınsallah bırakın artık su akuyruklarıda memleketınızın kuslarını bakın oktay bey bursanın bılmem nerenın bakmayın artık saygılar
- oktay059
14/6/2010, 5:55 pm
Madem trakyanın kendi öz kuşunu bakalım diyorsun niye elindeki kuşları mantolu,pelenk vs. kuşlarla kırdırarak tepe veya kostumle uğraşıyorsun dinime küfreden müslüman olsa diye bir söz var onu hatırlatmakisterim Serkan bey bu arada kim ne beslerse beslesin sen niye karışıyorsun bizim azımızda trakya yerlisi yok onu bizim ağzımıza bulaştıran sensin(tabiki trakya yerlisine ve bakan arkadaşlara saygımız sonsuz yanlış anlaşılmasın)
- ural59
Ad Soyad : kadir ural
Forum Kayıt : 15/06/10
14/8/2010, 1:27 pm
kardeş gelcenmi tekirdağa geldimi ara beni