kuşun seferi aralarını açtı ne yapmalı 411k

Join the forum, it's quick and easy

kuşun seferi aralarını açtı ne yapmalı 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

badyokan
badyokan
Ad Soyad : okan güner
Doğum Tarihi : 18/05/81
Forum Kayıt : 04/03/10

kuşun seferi aralarını açtı ne yapmalı Empty kuşun seferi aralarını açtı ne yapmalı

9/4/2010, 7:53 pm
arkadaşlar oyuna soktuğum bi kuş ilk zamanlarında çok güzel sefer yapıyodu 1 gün yatırdım onu sefer aralarını bayağı açtı eskisi gibi sefere gelmiyor kuş dişi eşsizde kızgın bayağı diyorum acaba eşsizlikten mi yapıyor yoksa başka bir nedenimi var sizin görüşlerinizide almak isterim saygılar
cihantje
cihantje
Ad Soyad : CIHAN SAZAK
Doğum Tarihi : 08/12/82
Forum Kayıt : 02/08/09

kuşun seferi aralarını açtı ne yapmalı Empty Geri: kuşun seferi aralarını açtı ne yapmalı

10/4/2010, 12:14 am
Okan kardes,
Bence kus kendini uçuma vermis. Birak uçsun. Elbet bir gün eski oyununu daha iyi veya daha kötü yapar..

Saygilarimla..
esatdogan
Ad Soyad : esatdogan
Forum Kayıt : 14/12/08

kuşun seferi aralarını açtı ne yapmalı Empty Geri: kuşun seferi aralarını açtı ne yapmalı

10/4/2010, 11:09 am
s.a..
bence eşe at yumurtlasın ondan sonra uçur.
kadirsulun
kadirsulun
Ad Soyad : kadir sulun
Doğum Tarihi : 07/05/81
Forum Kayıt : 18/12/08

10/4/2010, 11:17 am
ben olsam kuş uçarken altındaki kuşları bi kaç kez kümese kapar açarım.tabi kuşu nasıl uçurduğunuzada bağlı kuş öyle alışmıssa kuşu muhakkat yatırmak gerek sonra yeniden uçurduğunuzda daha çok sfere gelecektir.
Anonymous
Misafir
Misafir

12/4/2010, 9:35 am
Bi eşe atıp deneyebilirsin badanaya düşmüş olabilir belki kendi kümeste eşleşip...
badyokan
badyokan
Ad Soyad : okan güner
Doğum Tarihi : 18/05/81
Forum Kayıt : 04/03/10

12/4/2010, 12:12 pm
bilgileriniz için teşekkür ederim yapması lazım bu kuşun anneside bendeydi yapıyodu yani damarından eminim eşe atıp bi deneyeceğim yerden kuş parlatmayada bakıyo öle geliyo sefere aslında ama kendisi kursun istiyorum düzenini 2 gün yatırdım 4 saate gezdi ama sefer çok az annesi 5 dakikada gelirdi
esatdogan
Ad Soyad : esatdogan
Forum Kayıt : 14/12/08

12/4/2010, 1:45 pm
s.a.
kuş zamanında hiç kanat felan patlattımı.tüğdeyken felan kalkar.eğerki kanat patlattıysa oyuna girmekten korkar,yüklenemez.bendede var tüğdeyken kalktı kanat elledi,kardeşleri onun 2 misli giderken,o fazla yüklenemiyo.
Anonymous
Misafir
Misafir

27/4/2010, 12:13 pm
kuş gençken delikanlılığın verdiği hazla çok müthiş oyunlar ve seferler yapabilir deşarj olmuş [içi boşalmış] bir kuştan eski seferlerini yapmasını istiyorsan yeni heycanlar yaşaması lazım eş etme veya yavruya bakma gibi kuşun evini kaybedip bulmasıda heycanlandırır neticede onlarda insanlar gibi acıka bilir susaya bilir sevinir korkar heycanlanır delisi var akıllısı var vebenzeri. psikolojileri var ne istediğini bilmek ve cevap verebilmek gerekir.kuşla konuşulmalı demiyorum acıktığını susadığını korktuğunu hareketlerinden anlayabiliyorsak eş istediğini veya birşeylerden bıktığını gözlemleyerek olumsuz duruma geç kalmamak şartıyla müdahale edebiliriz.kuşların yüzde doksan dokuzu gençken yaptığı oyun ve seferi olgun iken yapamaz.ana babası yapıyorsabile iyi kuş yavrusunda hatta torununda belli olur .böyle bir durumda seyisin günahı yoktur.saygılarımla.
huseyin23
huseyin23
Ad Soyad : hüseyin ersöz
Doğum Tarihi : 01/01/68
Forum Kayıt : 12/11/08

6/5/2010, 6:48 am
deneyim tecrübe başarıya yakınlaştırır
DELIYUREK41
DELIYUREK41
Ad Soyad : murat koç
Doğum Tarihi : 10/03/84
Forum Kayıt : 21/06/10

8/9/2010, 6:12 am
esatdogan demiş ki:s.a.
kuş zamanında hiç kanat felan patlattımı.tüğdeyken felan kalkar.eğerki kanat patlattıysa oyuna girmekten korkar,yüklenemez.bendede var tüğdeyken kalktı kanat elledi,kardeşleri onun 2 misli giderken,o fazla yüklenemiyo.
benım aklımada dırek bu geldı.aynen katılıyorum
erdem22
erdem22
Ad Soyad : erdem günay
Forum Kayıt : 03/10/08

8/9/2010, 10:12 pm
mevsim itibarıyla kuşlar tüy değiştiriyor. ince tüyde takladan kanat tüyünde baş teleklere geldiyse fişekten kaçması normaldir. tüyünü tamamladıysa eşe atıp yavruya kusturmakta yarar var.
Similar topics