sallı kuşmu-kısa fındık kuşmu 411k

Join the forum, it's quick and easy

sallı kuşmu-kısa fındık kuşmu 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

sallı kuşmu-kısa fındık kuşmu

+16
ASGYB
bekir79
tolga40
tuygun_07
ankarali
ahmet123456
Morwen
esatdogan
huseyin23
şeref
adrenain
emreert
eric
sefa54
kadirsulun
kırıkkaleli metin
20 posters
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10

sallı kuşmu-kısa fındık kuşmu Empty sallı kuşmu-kısa fındık kuşmu

26/4/2010, 12:22 pm
arkadaşlar deneyimlerinizce veya gördüğünüze göre sallı kuşmu yoksa kısa fındık kuş mu daha iyi oyun sergiliyor. hepinizden yorum bekliyorum. saygılar
Anonymous
Misafir
Misafir

sallı kuşmu-kısa fındık kuşmu Empty Geri: sallı kuşmu-kısa fındık kuşmu

26/4/2010, 1:12 pm
Bugüne kadar iki tipte de çok güzel kuşlar izledim ama bana soracak olursan kısa minyon tipli kuşu severim görüntü olarak oyuna daha yatkın...
Ama uzun kuşlarında kanat yapısı bi avantaj sallı kuşmu-kısa fındık kuşmu 3149687655
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10

26/4/2010, 1:14 pm
evet öyle derler uzunyelkengibi kanat yelpaze gibi kuyruk ama kardeşim ben oyapıda iyi oynayan bi kuş hiç görmedim genelde minyon yapılı kuşlar daha iyi ıoynuyolar
Anonymous
Misafir
Misafir

26/4/2010, 1:31 pm
Birazda ırk özelliğine bağlı genelde oyun kuşlarının orjinali minyon tipli olur ama arada istisna çıkar kalas gibi onuda kırdıkça karışır gider arada uzun da oynar kısa da sonuçta kısadan da oynamayan çıkabiliyor...
Çirkin kuş tipsiz kuş oyun kuşudur ama bazı kuşlarımız vardır çok yakışıklı yerde bili güzel onlarda istisnası işin
kadirsulun
kadirsulun
Ad Soyad : kadir sulun
Doğum Tarihi : 07/05/81
Forum Kayıt : 18/12/08

26/4/2010, 1:36 pm
evet arkadaşlar bu konuya bende bişeyler eklemek istiyorum.kısa minyon kuş bencede daha seri oynar fakat uzun kuş yapılı kuşta daha şamatalı daha çok zevk verir ama yatkından çıktığında veya tüye girip çıktığında iri olanı tekrar eski haline sokması zor olur fakat minyon kuş herzaman hazır olur diye düşünüyorum.ikisinin arası her zman daha makbuldur.
sefa54
sefa54
Ad Soyad : sefa ak
Doğum Tarihi : 13/10/86
Forum Kayıt : 09/02/09

28/4/2010, 5:33 pm
slm bencede iksinin ortası çok miyon kuşalr sert takla araları kısa genelde dirsek açan kuşlar oluo çok sallı kuşlarda çabuk yapışama görülebilio bence ikisinin oratası idealdir ..
eric
eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08

28/4/2010, 11:52 pm
sefa54 demiş ki:slm bencede iksinin ortası çok miyon kuşalr sert takla araları kısa genelde dirsek açan kuşlar oluo çok sallı kuşlarda çabuk yapışama görülebilio bence ikisinin oratası idealdir ..

aynen katiliyorum minyon kuslar cok seri oluyo ama kendini yukari cekemiyo, kisa gidiyo, kanatlarida kucuk oldugu icin sert oluyo cok enerji harciyo ve o yuzden dirsek aciyo. en iyisi ortasi.
emreert
emreert
Ad Soyad : Emre ERTABAK
Doğum Tarihi : 10/11/81
Forum Kayıt : 09/01/09
http://www.abantavcilik.com

29/4/2010, 8:46 am
benim izlediğim iyi kuşların coğu minyon tipli kuşlardı,vucud yapıları küçük olan kuşlar daha iyi oyun sergiliyor, vucud yapıları büyük olan kuşlardan aldığımız yawruları ucurduğumuz zaman uçan yavrular sallı olabılır ama uctukları için ince oluyorlar,uçan kuş,performans sergileyen kuş küçük kalıyor.
adrenain
adrenain
Ad Soyad : EMRE
Forum Kayıt : 18/03/10

29/4/2010, 7:55 pm
Merhaba

İyi oyun kuşunun göğsü geniş beli ince olmalıdır.Uzun omuş kısa olmuş önemli değil önemli olan vücudunun yapısına oranıdır
Anonymous
Misafir
Misafir

30/4/2010, 6:46 pm
Kısa kuşun kısa gitmesi diye bi kesin kural yoktur ama heryerde oldugu gibi bu konuda da istisnalar görebiliriz. ben bi yavru izledim bu yaz fındık kadar gerçkten görseniz uçmuyor sanarsınız ama 50 metre fişek yaptıgını gördüm ses silah gibi takla desen sayısız takla uzunda gidiyor 5-6 saatte uçuyordu ama küçüktü... Sonu hakkında bi fikrim yok kayboldu öle de eke performans göstereceğini hiç sanmıyorum ama yavru delisiyken gerçekten delleniyordu...
Uzun kuşlarda kanat açar kısa kuşlarda kimi sertlikten açar kimi kilodan kimi de çok çalışmasından bence bunlar değişkendir...
Son yoruma da katılıyorum göğsü geniş kuşların kanat yapısı biraz daha güçlü olur
şeref
şeref
Ad Soyad : şeref
Forum Kayıt : 03/11/08

30/4/2010, 8:41 pm
Bu güne kadar gördüğüm en iyi kuşlar ufak tefak kuşlardı , kalıplı uzun kuşlardan da düzgün oyun yapanlar var ancak , fındık kuşların seriliği esnekliği , onlarda pek yok ..
KUş avucuna olınca yok olmalı tüygibi hafifve esnek olmalı, eline aldığında bu kuş uçarsa aşağı inmez fikri vermeli..
huseyin23
huseyin23
Ad Soyad : hüseyin ersöz
Doğum Tarihi : 01/01/68
Forum Kayıt : 12/11/08

6/5/2010, 6:49 am
ırkdan kaynaklanır arkadaşım
esatdogan
Ad Soyad : esatdogan
Forum Kayıt : 14/12/08

6/5/2010, 8:24 pm
s..a arkadaşlar
bence sallı kuş fındık kuş farketmez oynayan kuş her haliyle oynar.önemli olan kuşun soyunun temiz ve sağlam olmasıdır.saygılar...
Morwen
Morwen
Ad Soyad : Erdinç
Forum Kayıt : 23/04/10

7/5/2010, 8:58 pm
S.a , bende ınce fındık dedıgınız bır kus mevcut su an ucuruyorum yapılı kuslarımda var lakın fındık dedıgınız ufak yapılı kus kanat sesı zayıf elde bu kus kesın olur dercesıne tuy gıbı hafıf Taklalar cok sert cok sık ( 10 dan asagı atmıyor ) fısek duzgun degıl lakın donerek cıkıyor. ama yapılı kusumda var ucurdugum cok ucuyor yorulma yok dık ve cok cıkıyor seslı takla az. Egitime baglı kusu yawruyken bırlıkte ucurdugun kusa baglı derim ama soy ozellıkler dedıgım gıbı. ayrıca zayıf dirsek acıyor.
ahmet123456
ahmet123456
Ad Soyad : Ahmet Yıldız
Doğum Tarihi : 12/04/96
Forum Kayıt : 02/08/11

3/8/2011, 4:47 am
Kuşun kökenine bakmak lazım başka türlü anlayamayız.
ankarali
ankarali
Ad Soyad : ankarali hakan
Forum Kayıt : 03/09/10

4/8/2011, 11:28 pm
kardesim herkezin gorusune saygi duyarim, ki; benim gorusumede saygi duyulacagina inaniyorum. bir noktaya deginmek istiyorum! heralde salili kus denilince kalipli damizliga el verisli kus akla geliyor. ama oyle dusununulmemeli, bana gore fizik yerinde salili kus olmasi daha iyi. bu gune kadarda salili kusun oynadigini gordum...

( zevk meselesidir benim begendigim oyun onlardan cikiyor )

kırıkkaleli metin demiş ki:arkadaşlar deneyimlerinizce veya gördüğünüze göre sallı kuşmu yoksa kısa fındık kuş mu daha iyi oyun sergiliyor. hepinizden yorum bekliyorum. saygılar
tuygun_07
tuygun_07
Ad Soyad : tuygun
Forum Kayıt : 25/12/11

24/7/2012, 9:52 pm
adrenain demiş ki:Merhaba

İyi oyun kuşunun göğsü geniş beli ince olmalıdır.Uzun omuş kısa olmuş önemli değil önemli olan vücudunun yapısına oranıdır
tolga40
Ad Soyad : yıldız
Forum Kayıt : 01/08/08
http://site.mynet.com/tolga40/

26/7/2012, 7:51 pm
sallı kuş
bekir79
Ad Soyad : B.Ç
Doğum Tarihi : 24/03/79
Forum Kayıt : 11/07/08

27/7/2012, 11:04 pm
ne fındık nede sallı ikisinin ortası orantılı kuş aldatmaz.
ASGYB
ASGYB
Ad Soyad : DUMAN
Doğum Tarihi : 10/03/69
Forum Kayıt : 14/12/09
http://www.duman-kazim.tr.gg

25/8/2012, 12:37 am
Selamlar;Herkesin fikrine saygi duymak lazim herkes elindekini tanir,demek oluyorki kisada olsa sallida olsa icinde yoksa hicbi anlami olmuyo fiziki görünümün.Telekleri saglam,kuyrugu düzgün yapisi iri olupta oynayaninin oyunu bi baska olur tabiki!Bu tür oyun kusunda da olmasi gerekenden fazlasinin olmasi lazim,umarim anlatabilmisimdir.Bekir kardesimin, dediklerine sonuna kadar katiliyorum eslemelerdeki yöntemim hep ortasi olmustur ve hicte yanilmadim,Kisa findik kuslar oyun kusunun olmazsa olmazlarinin olusumunda cok önemli yerleri olan oyun kusunda LASTIK TOP diye niteleyebilecegimiz usta,taklalari bol, fisekleri hizli(Pratik) seferleri bol görünümleri hos kuslardir,herzaman favorim olacak kuslarin analaridir kuslarimin.Herkese saygilar sevgiler.DUMAN...
kuzeystar
kuzeystar
Ad Soyad : bilge can
Forum Kayıt : 04/12/12

27/12/2012, 11:39 pm
s.a,

ufak yapili kisa kutuk gibi, daha dok daha piratik oynar.

darina uzun olanda burgulu olursa, oda guzel olur uzun fisek cikarir.

saygilar, hakkinizi helal edin.
dadaş25
dadaş25
Ad Soyad : MUSTAFA PINAR
Doğum Tarihi : 23/04/80
Forum Kayıt : 30/07/09

31/12/2012, 12:24 pm
Erkekte Dar uzun Yapılı olanı Dişide Kısa Ve tok Olanı severım.Dar uzun olan erkek az taklayla uzun mesafe kat eder.Tok kısa dişiyse Taklası çok ve fişeği uzun olur....
kuşçu26
kuşçu26
Ad Soyad : Samet Dönmez
Doğum Tarihi : 03/10/88
Forum Kayıt : 06/02/08

10/2/2013, 1:17 pm
kuşta göğüs olması kuşu seferde yavaşlatır.kuş vücutta ince uzun. kafa da iri olmalı, bacaklar uzun , parmaklar uzun ve kalın, gaga yine uzun ve kalın olmalı.boyun kısmı uzun.bulabilirsen besle derim...
ONUR_KARAMAN
ONUR_KARAMAN
Ad Soyad : ONUR ÜNÜVAR
Doğum Tarihi : 16/07/82
Forum Kayıt : 20/10/08

19/2/2013, 12:27 pm
ÖNCELİKLE TÜM YORUM YAZAN ARKADAŞLARA İLGİLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM. KUŞUN MİNYON YADA SALLI OLMASI COK ÖNEMLI DEGIL BEN IKI TURDEDE KUŞ İZLEDİM MİNYON DAHA PRATİK AMA BENİM GÖRÜŞÜME GÖRE MİNYON KUŞUN HATA YAPMA ORANI HER ZAMAN DAHA FAZLA YADA BEN HEP HATA YAPANA RASTLADIM FİZİKLİ KUŞUN OYNAYANI ZOR ÇIKAR AMA BENCE ADAM GİBİ OYNAR KUŞUN İÇİNDE OLDUMU YAPAMAYACAĞI YOKTUR HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER
şeref
şeref
Ad Soyad : şeref
Forum Kayıt : 03/11/08

29/4/2013, 5:46 pm
Kibar ve sıkı duruşlu kuş sallı kuş daha çok görsel kanımca .
Similar topics