2009 sezon başı antreman
+2
eric
tolga40
6 posters
2009 sezon başı antreman
30/5/2010, 1:20 pm
http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-guvercinler-bazilari/1235402
slm bunlar benim asıl kuşlarım değildir şantiyede zaman geçsin maksadıyla baktığım gargalardır iyi seyirler
slm bunlar benim asıl kuşlarım değildir şantiyede zaman geçsin maksadıyla baktığım gargalardır iyi seyirler
- eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08
Geri: 2009 sezon başı antreman
30/5/2010, 2:37 pm
SENIN BU KARGA DEDIKLERINE BURDA KANADADA 300-500 DOLAR DIYOLAR TEKINE
- eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08
30/5/2010, 2:39 pm
YA TOLGA KARDES AKLMA GELMISKEN SORUM DEDIM, SENMIYDIN O, TABAN TAKLALI IYI KUS BIRAK ODADA OYNAMAYI HANIN ICINE BILE ATSAN OYNAMAZ DIYE. BUNUN ASLI ASTARI VARMI YA COK MERAK EDIYORUM.
30/5/2010, 4:37 pm
ben değildim ,bildiğim kadarıyla taban taklalı kuşlar zaten altı dolu kuşlardır odada oynarlar neden oynamasın,oda oynamayan kuş tam sökülmüş,hazır olup fışkırma tertibiyle oynayan kuşlardır odada bırakınca hafif sekteleyip iner takla vurmaz fakat dışarda uçurunca o içerde oynayan kuşlardan çok daha iyi oyunlar çıkarırlar
- security
Ad Soyad : E.Çağatay ÇÖL
Doğum Tarihi : 30/11/83
Forum Kayıt : 12/05/10
30/5/2010, 6:19 pm
güzel kuşlar maşallah
31/5/2010, 5:01 pm
sağol kardeş bunlar 2009 yılında şantiyede uçan sıradan kuşlardır içlerinden 1 tane parlak gök erkek oyun olarak çok güzel oyunlar çıkarttı, bu sene ise 35 tane kuş dizdim şantiyeye bunların 20 tanesi benim kümesten geldi diğer 15 kuş ise hediye kuşlar iyi kuşlar yavru geneli ben bu sıralar başka bi şehirdeyim fakat kuşları arkadaşım uçuruyo çoğunun oyuna başladığını söylüyor nasip olur gidersem videolarını çeker yayınların daha önce yayınladığım videolardan ve nette uçan videolardan çok farklı olacak
- Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10
1/6/2010, 11:40 am
selamlar
masallah guzel yavrular, ilerde iyi bi kus olurlar insallah
yanliz benim dikkatimi ceken , sizin yer alani cok genis kuslar hedefi bulmakta zorluk cekiyo nitekimde saga sola her yana iniyolar gibi geldi bu videodan. benim size tavsiyem soyle 4- 5 metre kare bir alani alcak citle cevirip kuslari o karenin icine oynatsaniz bence daha guzel olur, tabi zevk sizin.
saygilar
masallah guzel yavrular, ilerde iyi bi kus olurlar insallah
yanliz benim dikkatimi ceken , sizin yer alani cok genis kuslar hedefi bulmakta zorluk cekiyo nitekimde saga sola her yana iniyolar gibi geldi bu videodan. benim size tavsiyem soyle 4- 5 metre kare bir alani alcak citle cevirip kuslari o karenin icine oynatsaniz bence daha guzel olur, tabi zevk sizin.
saygilar
1/6/2010, 2:06 pm
sedat bey benim uçurduğum arazi çöl gibi kümesin bulunduğu yerin yakını yolla çevrili yoldan geriye kalan kısımlar alabildiğine tarla oyun açmamış kuşlar sağ sola bazen tarlalara konduğu oluyor ben burda 3 senedir kuş uçuruyom 20 kadar kuş oynattım fakat bunların hiç biri benim beslediğim kuşlar değildi bu sene ise 2010 sezonu kendi kümesimdem 20 kadar yavru ve 15 tane hediye kuşu arkadaşım uçurmakta 1 aydır kuşlar uçuyo anlattığına göre yarısı oyun almış kuşların arazi ne kadar geniş olursa olsun oyunu söken kuşlarım hep kümes önüne oynamıştır bide açık araziye her kuş oyun yapmıyor burada söktüğüm kuşları kendi evimde uçurduğumda indiremiyorum kaybediyorum 2009 sezonunda videoda gözüken kuşların içinde 1 tane parlak gök söktüm oyun olarak izlediğim nadir kuşlardandı,sefer uzunluğu,ve atışları emsalsiz bi kuştu eve götürdüm eşledim kuşu kaldırdım kuş basmadı kayboldu aradan geçen 5 ay sonunda kuşu yeni buldum 2 hafta önce tutan şahıslar kuşun benim olduğunu bildiği halde yavrusunu almışlar,oysaki kuş kaybolduğunda haber vermediğim yer kalmamıştı ve bulana ,tutana hem para hem 2 çift iyi kuş vereceğimi söylemem rağmen kuşu sağmaya çalışmışlar, eşimiz dostumuz çok haber geldi bi yerden kuşu baskın yapıp çıkartırdım
- Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10
1/6/2010, 2:51 pm
masallah gorunusude cok guzel bir kus
buldugunuza sevindim, insan emeginin gittiginemi yansin yoksa iyi bir kusu kaybettiginemi.
demek istediginizi anladim, zaten dedigim gibi bende videoda gorunenlerden yazmistim ama siz daha iyi bilirsiniz yerinizi tabi.
evet her kus acik araziye oynamiyo , benim bir arkadas cok zorluk cekmisti kus 100 metre geriye atip yuruyerek geliyodu zora kaldiginda:)
masallah kusalriniz cok guzel, bizde bu zevki taa kanadaya kadar tasidik kendi imkanlarimizi zorluyarak, bende dah asizin gibi kendi asil kuslarimi ucuramadim bu sezon bende sizin gibi 30 a yakin yavru ucuruyorum hayirlisi, bir kac video yaptim gecen seneden kalanlardan ama , iyi degil genede yoklukta insani mutlu ediyo:)
belki yakinda yuklerim
basarilarinizin devami dilegiyle
saygilar
buldugunuza sevindim, insan emeginin gittiginemi yansin yoksa iyi bir kusu kaybettiginemi.
demek istediginizi anladim, zaten dedigim gibi bende videoda gorunenlerden yazmistim ama siz daha iyi bilirsiniz yerinizi tabi.
evet her kus acik araziye oynamiyo , benim bir arkadas cok zorluk cekmisti kus 100 metre geriye atip yuruyerek geliyodu zora kaldiginda:)
masallah kusalriniz cok guzel, bizde bu zevki taa kanadaya kadar tasidik kendi imkanlarimizi zorluyarak, bende dah asizin gibi kendi asil kuslarimi ucuramadim bu sezon bende sizin gibi 30 a yakin yavru ucuruyorum hayirlisi, bir kac video yaptim gecen seneden kalanlardan ama , iyi degil genede yoklukta insani mutlu ediyo:)
belki yakinda yuklerim
basarilarinizin devami dilegiyle
saygilar
1/6/2010, 8:09 pm
sağolun sedat bey umarım sizde gönlünüze göre kuş uçurursunuz,bizlerde izleriz
- gursel
Ad Soyad : gursel inan
Forum Kayıt : 06/03/10
4/6/2010, 8:41 pm
topragam selamlar guzel yerin var hedef yap iyi kus seyredecegiz her halde hayirli ucurmalar topragim
5/6/2010, 4:25 am
sağol toprak kuşların güzel oynadıklarını söylüyor arkadaşım yakında bende gidip izleyeceğim inş videolarını yayınlayacağım tolgaozkan40@hotmail.com ekle tanışalım