HASANCAN 411k

Join the forum, it's quick and easy

HASANCAN 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HASANCAN

+6
altan-aziz
yavuzduman
mehmet karadağ
Teke'lerin Zihni
ahmet1265
Forum Admin
10 posters
Forum Admin
Forum Admin
Ad Soyad : Güvercin Forum
Doğum Tarihi : 05/10/84
Forum Kayıt : 10/01/08
https://thepigeontv.yetkinforum.com

HASANCAN Empty HASANCAN

8/7/2010, 8:14 am
HASANCAN
Yetiştiricisi Adnan Şahinler Ereğli
HASANCAN Hasancan1

En son Forum Admin tarafından 9/12/2010, 7:20 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ahmet1265
ahmet1265
Ad Soyad : Hüseyin
Forum Kayıt : 21/06/10

HASANCAN Empty Geri: HASANCAN

3/8/2010, 9:17 am
Şu güzelliğe bakın arkadaşlar
Teke'lerin Zihni
Teke'lerin Zihni
Ad Soyad : Zihni TEKE
Doğum Tarihi : 10/02/69
Forum Kayıt : 26/07/10

10/8/2010, 12:54 pm
güzel bir kuş beslenir bir kuş sahibine de yakışır... allaha emanet ol...avcılardan Zihni
HASANCAN 89498
mehmet karadağ
mehmet karadağ
Ad Soyad : mehmet karadağ
Doğum Tarihi : 27/12/79
Forum Kayıt : 15/11/08
http://www.dikkaldirimguvercindernegi.azbuz.com

10/8/2010, 1:53 pm
gerçekten çok güzelbi kuş .... arkadaşlar kuşun sahibi şu an urfalı MEHMET ALİ KAYA kardeşimizdir....kuş şu an bursadadır...bilginize
Anonymous
Misafir
Misafir

11/8/2010, 11:05 pm
hasancan degısık fızıkı yapıya sahıp bır kus..bu resım genlıgı suan yaslı ama hala ayakta maasallah..
yavuzduman
yavuzduman
Ad Soyad : yavuz duman
Doğum Tarihi : 10/04/66
Forum Kayıt : 30/10/09

14/8/2010, 12:20 am
kendine has bir etkileyiciği olan farklı bir bir kuş...Mustafa Kale hocamız sayesinde taneli bir torunuda bize düştü..canlı olarakta görmeyi isterim..

Anonymous
Misafir
Misafir

14/8/2010, 12:28 am
yavuzduman demiş ki:kendine has bir etkileyiciği olan farklı bir bir kuş...Mustafa Kale hocamız sayesinde taneli bir torunuda bize düştü..canlı olarakta görmeyi isterim..

yavuz abı canlı gorulecek durunmda degıl suana sagolsun urfalı mehmet pek ıyı bakmıyor kuslarına..hocam en son geldıgınde beraber gorduk mehmete soylendı bayagı..
altan-aziz
altan-aziz
Ad Soyad : Altan Aziz
Doğum Tarihi : 27/11/77
Forum Kayıt : 22/04/09

15/8/2010, 11:14 am
BU KAŞA KUŞ DİYENLER ...BU OYUNUN İCİNDEDİR ABARTMAYIN ...KUŞ KUŞSA DERECESİ NE ...MİLLETİN KAFASINI KARIŞTİRMAIN...CÜNKÜ BENİM KAFAM KARIŞTI HANGİSİ KUŞ HAHGİSİ DEİL ....ANLAYAN ANLASIN ...ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ
Anonymous
Misafir
Misafir

17/8/2010, 4:57 pm
altan-aziz demiş ki:BU KAŞA KUŞ DİYENLER ...BU OYUNUN İCİNDEDİR ABARTMAYIN ...KUŞ KUŞSA DERECESİ NE ...MİLLETİN KAFASINI KARIŞTİRMAIN...CÜNKÜ BENİM KAFAM KARIŞTI HANGİSİ KUŞ HAHGİSİ DEİL ....ANLAYAN ANLASIN ...ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ
dayı gene ne demeye calısıyorsun bırde cumle kursan ıyı anlasılacak.... namlı kus tabı dayıı haaa ben admıne dıyorumku bu sampıyonlar sayfasında bır duzenleme yap namlılar bıryerde sampıyonlar bıryerde pek o kadarda önemlı bır konu degıl ama bu ıse yenı baslayanların neyın ne oldugunu gorsun bılsınler dıyorum
mahir temel
mahir temel
Ad Soyad : MAHİR
Doğum Tarihi : 10/02/81
Forum Kayıt : 17/05/09

17/8/2010, 6:12 pm
Arkadaslar su kusun bir yavrusunun resmini koysak eger elinde olan varsa.Neden namlı kusların arasında olduguna da acıklık getirmiş oluruz
Anonymous
Misafir
Misafir

18/8/2010, 3:59 pm
kımse bu kus yavru vermıyor dıye olumsuzluklara kapılmasın guzel yavruları varr herkesın zamanı ve vaktı olmuyor sıtelere gırıp resım atmaya bır yavrusu ankaradan mustafa hocamızda dıye bılıyorum en son yavrusuda metın demırcın abımızde ve guzelde yavruları var herkese selamlar
Anonymous
Misafir
Misafir

18/8/2010, 4:00 pm
altan-aziz demiş ki:BU KAŞA KUŞ DİYENLER ...BU OYUNUN İCİNDEDİR ABARTMAYIN ...KUŞ KUŞSA DERECESİ NE ...MİLLETİN KAFASINI KARIŞTİRMAIN...CÜNKÜ BENİM KAFAM KARIŞTI HANGİSİ KUŞ HAHGİSİ DEİL ....ANLAYAN ANLASIN ...ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ
varmı boyle asıl bır kusun azız dayıı
aladag6
Ad Soyad : ömer ekici
Doğum Tarihi : 09/05/80
Forum Kayıt : 19/06/09

22/9/2010, 6:04 pm
bu kusun damarı halil cana dayanır.
antepli2757
antepli2757
Ad Soyad : murat sentürk
Doğum Tarihi : 02/10/67
Forum Kayıt : 15/12/08

21/11/2010, 10:11 pm
Evren Öktem demiş ki:
dayı gene ne demeye calısıyorsun bırde cumle kursan ıyı anlasılacak.... namlı kus tabı dayıı haaa ben admıne dıyorumku bu sampıyonlar sayfasında bır duzenleme yap namlılar bıryerde sampıyonlar bıryerde pek o kadarda önemlı bır konu degıl ama bu ıse yenı baslayanların neyın ne oldugunu gorsun bılsınler dıyorum

:112: Evren arkadasim bende anlamiyom bu aziz dedeyi hep muhalefet yapiyor neden acaba HASANCAN 3419840488
tezcan42
tezcan42
Ad Soyad : tezcanaydın
Forum Kayıt : 06/10/09
http://tezcanaydin@hotmail.com

23/4/2011, 10:41 am
hasancan güzel bir kuş arkadaşlar kendini belli ediyor resimde