Zafer Selcuk ALMANYA
+8
sadık bayar
kerimikiz1953
Bozoglu
ŞEBAPÇI MÜDÜR
Kuscu-Murat
Forum Admin
denigo20
zafer selcuk
12 posters
- zafer selcuk
Ad Soyad : Zafer Selcuk
Doğum Tarihi : 25/08/58
Forum Kayıt : 19/07/10
Zafer Selcuk ALMANYA
23/7/2010, 7:38 pm
Cümleten merhabalar
Uzun zamandir siteyi takip etmekte olup, sayenizde paylasimda bulunan arkadaslardan yeni bilmedigim merak ettigim bilgilere ulastim.
Bütün bunlari saglayan site yönetimine ve paylasimlarda bulunan arkadaslara tesekkür ederim.
Birazda kendimden bahsedeyim.1958 Ankara dogumluyum.Bu heves 7-8 yaslarinda Ankara Kayas ta basladi.Mahallemizdeki kuscular
Ramazan dayinin ogullari Muhittin,Mehmet,Osman,yukarida Ergun aga,Fazli dayi(kel fazli) idi.Daha sonra Keciören-Demirkapiya tasindik
1979 da Almanyaya gelene kadar taksici Hikmet Cici,taksici Ünal abi,Tepebasinda Ali Riza tanidigim kuscu büyüklerimdi.Kus ihtiyacimizida
Cebecideki Urfali Kesküs dayinin kuscular kahvesinden karsilardim.Sayenizde hepsini yad etmis oldum.
Almanyada 93-96 senesi tekrar ettim ve yine 6 ay evvel taklaci hevesimize kaldigim yerden devam ediyorum.
Saglicakla kalin
Uzun zamandir siteyi takip etmekte olup, sayenizde paylasimda bulunan arkadaslardan yeni bilmedigim merak ettigim bilgilere ulastim.
Bütün bunlari saglayan site yönetimine ve paylasimlarda bulunan arkadaslara tesekkür ederim.
Birazda kendimden bahsedeyim.1958 Ankara dogumluyum.Bu heves 7-8 yaslarinda Ankara Kayas ta basladi.Mahallemizdeki kuscular
Ramazan dayinin ogullari Muhittin,Mehmet,Osman,yukarida Ergun aga,Fazli dayi(kel fazli) idi.Daha sonra Keciören-Demirkapiya tasindik
1979 da Almanyaya gelene kadar taksici Hikmet Cici,taksici Ünal abi,Tepebasinda Ali Riza tanidigim kuscu büyüklerimdi.Kus ihtiyacimizida
Cebecideki Urfali Kesküs dayinin kuscular kahvesinden karsilardim.Sayenizde hepsini yad etmis oldum.
Almanyada 93-96 senesi tekrar ettim ve yine 6 ay evvel taklaci hevesimize kaldigim yerden devam ediyorum.
Saglicakla kalin
- denigo20
Ad Soyad : Deniz Tural
Doğum Tarihi : 14/04/92
Forum Kayıt : 17/05/08
Geri: Zafer Selcuk ALMANYA
23/7/2010, 9:10 pm
Zafer abi aramıza hoşgeldin.Tecrübeli kuşçuları aramızda görmek bizim için şereftir.Selamlar...
24/7/2010, 8:52 am
Murat almanyada sana bir kuşçu abi artıkkuşları beraber uçurursunuz.
Hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz
- zafer selcuk
24/7/2010, 8:43 pm
Cümleten hos bulduk tesekkürler.
Murat ben Aachende kaliyorum.
Selamlar
Murat ben Aachende kaliyorum.
Selamlar
- Bozoglu
Ad Soyad : Tahir Kemal BOZOGLU
Doğum Tarihi : 02/02/79
Forum Kayıt : 03/10/08
8/8/2010, 2:32 pm
Zafer abi aramiza hosgeldiniz,umarim bizlerle birlikte hos muhabbetlere imza atar gecirdiginiz vakitten pisman olmazsin.Almanyada bu ise gönül vermis yillardir icinde olan sizin gibi abilerimizi görmek beni cesaretlendirdi diye bilirim,umarim bizlere isik olursunuz.
Herseyin gönlünüzce olmasi dileklerimle..
Herseyin gönlünüzce olmasi dileklerimle..
8/8/2010, 3:02 pm
hepinizden, ben raziyim, ...
Burda cok "Kuscu" var, amma iyi amma kötü, kimisi Tavus kusu gibi dolasir, kimiside ne aradigini veya neyi kovaladigini bilir, ... coguda Eskisehirli, Kirsehirli, Yozgatli, Diyarbakirli, Samsunlu, ... yani bu Güvercinler bizi bir Spor gibi bir araya getirdi, kimisi evde hanimindan belki laf isitti zamaninda kuslar yüzünden, bilmiyorlarki bu kutsal yaratiklarin bize neler verdigini, dir dir yok, bas agrisi yok, izine gitmede kümesine gir yeter, ...
Müdürüm burda acayip cok Kuscu var, umdugundan cok, hele hele Duisburg civarinda, yani benim etrafimda, ...
Birde sunu demeden edemiyecegim, burda cok güzel kus besleyip üreten var, hemde bilincli 1 sekilde, hem performans, hemde süs kuslari, ne ararsan var, sanki bir merkez burasi bu konuda, birde internet var, yani aslinda bulunmiyacak kus yok, ama isi veya kümesi arap corbasina cevirmeye gerek yok, ...
Gercekten "Kuscu`yum" diyenlerin bazilarinin Kümesi Kus pisliginden gecilmiyor, beyazlar yesil yesil, tirnaklar yuvarlak yuvarlak diskilar ile sarili, bilmiyorum anlatabildimmi, ...
Bu ara hergün saatlerce burdayim, veya daha dogrusu burdayim gibi görünüyorum, Bilgisayar basinda olmasam bile, maksat elimden geldigince yardimci olmak, yanlis yönlendirmektense, ...
Saglik Uzmani mevcut, yani buranin herseyi var, ocagi tütüyor bakalim, bize düsen ocagin sönmemesini saglamak, kirmadan, kirilmadan, gücenmeden, ...
Herkese saglikli Ömürler ve Kümesler dilerim
Saygilarimla
Burda cok "Kuscu" var, amma iyi amma kötü, kimisi Tavus kusu gibi dolasir, kimiside ne aradigini veya neyi kovaladigini bilir, ... coguda Eskisehirli, Kirsehirli, Yozgatli, Diyarbakirli, Samsunlu, ... yani bu Güvercinler bizi bir Spor gibi bir araya getirdi, kimisi evde hanimindan belki laf isitti zamaninda kuslar yüzünden, bilmiyorlarki bu kutsal yaratiklarin bize neler verdigini, dir dir yok, bas agrisi yok, izine gitmede kümesine gir yeter, ...
Müdürüm burda acayip cok Kuscu var, umdugundan cok, hele hele Duisburg civarinda, yani benim etrafimda, ...
Birde sunu demeden edemiyecegim, burda cok güzel kus besleyip üreten var, hemde bilincli 1 sekilde, hem performans, hemde süs kuslari, ne ararsan var, sanki bir merkez burasi bu konuda, birde internet var, yani aslinda bulunmiyacak kus yok, ama isi veya kümesi arap corbasina cevirmeye gerek yok, ...
Gercekten "Kuscu`yum" diyenlerin bazilarinin Kümesi Kus pisliginden gecilmiyor, beyazlar yesil yesil, tirnaklar yuvarlak yuvarlak diskilar ile sarili, bilmiyorum anlatabildimmi, ...
Bu ara hergün saatlerce burdayim, veya daha dogrusu burdayim gibi görünüyorum, Bilgisayar basinda olmasam bile, maksat elimden geldigince yardimci olmak, yanlis yönlendirmektense, ...
Saglik Uzmani mevcut, yani buranin herseyi var, ocagi tütüyor bakalim, bize düsen ocagin sönmemesini saglamak, kirmadan, kirilmadan, gücenmeden, ...
Herkese saglikli Ömürler ve Kümesler dilerim
Saygilarimla
- kerimikiz1953
Ad Soyad : kerim ikiz
Doğum Tarihi : 01/01/53
Forum Kayıt : 30/08/08
9/8/2010, 11:10 am
aramıza hoşgeldin nice kuş muhabetleri dileğiyle
kerim ikiz ist
kerim ikiz ist
- zafer selcuk
9/8/2010, 2:34 pm
- sadık bayar
Ad Soyad : sadık
Forum Kayıt : 08/08/10
9/8/2010, 3:21 pm
hoş geldiniz zafer bey aramıza..
3/2/2011, 2:23 pm
Hoş geldiniz zafer bey kuşlarınızında maşallahı var güzel ortal bol seferli günler dileyeyim.
- nesip
Ad Soyad : nesip artuk
Doğum Tarihi : 01/05/68
Forum Kayıt : 10/10/11
11/10/2011, 9:50 pm
Selam kuscu arkadaslar, ben almanya-darmstadt cevresinden nim henüz acemi
kuscu, bana bazi bilgiler verseniz cok mutlu olurum.
cok site aradim ve en sonunda buldum insallah mahcup olmam,
sevgiler saygilar....nesip
kuscu, bana bazi bilgiler verseniz cok mutlu olurum.
cok site aradim ve en sonunda buldum insallah mahcup olmam,
sevgiler saygilar....nesip
13/10/2011, 10:56 pm
Ho$geldiniz
Siteyi az gezerseniz belki aradiginiz cevaplari bulursunuz (eminimki bulursunuz)
Saygilar
Siteyi az gezerseniz belki aradiginiz cevaplari bulursunuz (eminimki bulursunuz)
Saygilar
- Kaya86
Ad Soyad : Musa Kaya
Forum Kayıt : 29/11/11
29/11/2011, 8:26 am
Selamun Aleyküm arkadaslar, ben Avusturyadan (Graz) Musa Kaya yasim 25.. aslen Konyaliyim.. kücüklükden beri güvercin meraklisiyim.. son zamanlarda araroldum o eski günleri :) tekrar güvercin beslemeyi düsünüyorum hayirlisiyla...
site masAllah cok güzel cok bilgili...
tekrar görüsmek üzere
Saygilar
site masAllah cok güzel cok bilgili...
tekrar görüsmek üzere
Saygilar
- zafer selcuk
29/11/2011, 7:36 pm