HÜSEYİN ALKIŞ (SİLOPİ)
+32
aytekin67
arapcı zaza
mahmut yaman
hayrullah
vedat savci
hıdır kurtay
yaşar karahanlı
baki birsin
MURAT TEKER
$ero
serdest
fırın ustası
08defineci
kerimikiz1953
adem kaya
paloma
golge1981
sait
bora özmen
metoo19
cabir
yt
pigeon_29
mardinli hakkı
Atalay36
turgutusta
Volkan Gülal
mehmet73
Sakallı Sadık
Kuscu-Murat
Forum Admin
HÜSEYİN ALKIŞ
36 posters
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- HÜSEYİN ALKIŞ
Ad Soyad : hüseyin alkış
Forum Kayıt : 22/06/10
Geri: HÜSEYİN ALKIŞ (SİLOPİ)
26/11/2010, 5:26 pm
hepinize saygılar
- $ero
Ad Soyad : Serhat Bilen
Doğum Tarihi : 19/02/86
Forum Kayıt : 24/11/10
27/11/2010, 2:05 pm
vay arkadaş o ne resasi öyle insanın aklını alıyor maşallah
- MURAT TEKER
Forum Kayıt : 15/11/10
27/11/2010, 9:16 pm
mrb arkadaşım bana bir dişi kırmızı lazım varsa elinde satılık haber verirsen sevinirim kızıltepede oturuyorum
- baki birsin
Ad Soyad : baki birsin
Doğum Tarihi : 27/06/78
Forum Kayıt : 17/10/10
29/11/2010, 10:58 pm
yeni getirdiginiz kuşların masallahı var aralarında en iyisi hasta salla baş olan hala yaşıyormu
- HÜSEYİN ALKIŞ
15/12/2010, 10:23 pm
teşekirler baki kardaş evet yaşiyor gitikce dizeliyor hepside tek damar
- HÜSEYİN ALKIŞ
15/12/2010, 10:26 pm
murat kardaş tek dişi yok ama çift var
- HÜSEYİN ALKIŞ
15/12/2010, 10:29 pm
saygılar şero abi
- HÜSEYİN ALKIŞ
15/12/2010, 10:31 pm
fırın ostası maşalah kangalar mikemel saygılar
- HÜSEYİN ALKIŞ
15/12/2010, 10:34 pm
08defineci saol kardaş silopidemi askerlik yaptın
- yaşar karahanlı
Ad Soyad : YAŞAR KARAHANLI
Forum Kayıt : 24/12/10
27/12/2010, 11:36 pm
hüseyin bey mecazi anlamda erman kardeşime iltifat ettim kuşunun güzelligini anlatmak için sizi bilmeden kıracak bir şeymi yaptık acaba ? ayrıca kuşun iyisinin sizlerde olduğunu defalarcada konu etmişimdir bizde olan üç beş kuş sizin gibi arkadaşlar sayesinde bizde var olmuşlardır bunun herzaman bilincindeyim ayrıca ilk defa sayfanıza baktım maşallah çok güzel mirolarınız var gülegüle besleyin agız tadıyla selamlar
- hıdır kurtay
Ad Soyad : hıdır kurtay
Forum Kayıt : 07/11/10
4/1/2011, 1:17 pm
hüseyin kardeş helal sana güzel kuşlar her zamanki gibi...
- vedat savci
Ad Soyad : vedat savci
Forum Kayıt : 22/10/09
4/1/2011, 5:27 pm
eline emeyine salık hüyin hoca....
- hayrullah
Ad Soyad : mer_din
Forum Kayıt : 27/07/10
10/1/2011, 11:57 am
idilden selamlar hüseyin bey bi bilsem bu güzel kuşları ırakta nerden buluyorsun
- mahmut yaman
Ad Soyad : mahmut yaman
Doğum Tarihi : 01/02/84
Forum Kayıt : 24/11/10
13/1/2011, 6:24 pm
emeğine sağlık hüseyin abe gercekten çok güzel kuşların war tüyleri kadar hayrını gör
- arapcı zaza
Ad Soyad : ismail kartal
Doğum Tarihi : 01/04/76
Forum Kayıt : 13/01/11
28/1/2011, 6:50 pm
Gerçekten mirolarınız güzel emeğinize sağlık ALLAH daha iyisini nasip etsin slmlar
- aytekin67
Ad Soyad : aytekin
Doğum Tarihi : 05/05/67
Forum Kayıt : 30/08/08
28/1/2011, 10:49 pm
selamlar ... kuslara bak topragin rengine bak...cennet e bihust e ...bu kuslar bu güzellikler bu topraklara yakisiyor biraaa...silaf u rez !
- Volkan Gülal
Ad Soyad : Volkan Gülal
Forum Kayıt : 13/11/09
6/2/2011, 7:38 am
Tebrik ederim Hüseyin kardeş
- mehmet73
Ad Soyad : mehmet yapıcı
Forum Kayıt : 04/03/10
6/2/2011, 2:30 pm
SENİ YAKINDA TANIYAN BİRİ OLARAK DAHA İYİ KUŞ SENDE OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM AMA TÜYDE OLDUĞU İÇİN YETİŞMEDİLER YİNEDE KUTLARIM SENİ
- sedat47
Ad Soyad : sedat karaboğa
Forum Kayıt : 13/01/11
8/2/2011, 9:31 pm
hüseyin bey kuşların çok güzel emeyine sağlık resasilerde sayfaya güzellik katmış...
- HÜSEYİN ALKIŞ
7/3/2011, 8:55 pm
saolun sedat kardaş saygılar
- BOTAN
Ad Soyad : behcet
Forum Kayıt : 09/06/11
12/7/2011, 8:43 am
hüseyin bey ben selimin akrabasıyım senin komşu selim benii tanımamanız normal çünkü ben sizin gibi kuş tüccarlıgı yapmıyorum zaten yeni kayıt oldum internetle fazla alakam yok yakupa sattıgınız kuşa bir yorum yaptım anlaşılan benim yorumum hoşunuza gitmemiş beni masaya davet etmişsiniz ben ne masacı ne kumarbazım kendi halinde bir merakçıyım sizin tanımadııgınız okadar kuşçu varki cizrede ben herkesi tanıyoorum diyorsun öyle adamlar kuşçuğun kralını yapıyor internetin ne olduğu bilmiyorlar fazla lafı uzatmaya gerek başarılar dileriim size biz ğördüğümüzü söyledik on numara dediğiniz kuşlarıın fiyatı 7.8 bin dolardıır ırakta türküye ye gelen kuşlarıın hepsi adamların kırıntılarıdır burada biz gümüş kaplamanın tarifini yapalım
- bluepitbull
Ad Soyad : zafer daldın
Forum Kayıt : 03/09/08
28/1/2012, 7:34 am
Behcet bey;
Sizinde söylediğiniz gibi Türkiye çok büyük ve her yerinde çok kıymetli kuşcu arkadaşlarımız ,büyüklerimiz ve kardeşlerimiz var internete ne kadar türkiyedeki herşeyi göstermesede ,kişilerin elerindekini birbirleri le paylaştığı bir nokta .Ama sizler gibi ustaların , söylediğiniz gibi kuşları olan bu bahsi geçen merakçıları bir araya getirmek konusunda çalışma yapmak zorundadır ,yoksa sizin bu söyledikleriniz şehir efsanesinden öteye giçmez .Yazılarınızda hep daha iyisi hep daha muhteşemini tasvir ediyorsunuz madem öyle birşeyle var lütfen bu kuşcuların bilgilerini ve kuşlarının resimlerini bizim ile paylaşma nezaketinde bulunun ki bizde sizin Tüccar olarak itam ettiğiniz dostlarımızdan değilde sizin bahsini ettiğniz kişilerden birşeyler alabilme çabasına girelim.Bende biliyorum musulda Bashar Alyda ,Ebu Şahilde ,İmamada o rakamalarda kuşlar olduğunu çünkü ben hafatanın iki günü musul ile telefonda görüşüyorum, ama bizim elimize geçmesi için bizim o paraları gözden çıkarmamız gerekir.Fakat ne yazıkki kendi adıma söyleyim böyle bir imkan ne bende ne de yakın arkadaşlarımda varda ,yok bilmem anlatabildim mi.
Bu muhteşem kuşcu dostlarınızın muhteşem kuşlarının resimlerini lütfen bizimle paylaşın ki bizim kafamızda sizin hakınızda oluşan imaj ortadan kalksın.Eğer paylaşamayacaksanızda hiç burdaki merakçılar hakkında boş yere bu şekilde yersiz itamlar yaparak gereksiz gerginliklere sebep olmayın.
Ben geçen ay o bölgede bulundum ve dostalarımız sağolsun en iyi şekilde ağırlayıp gezdirdiler ,bu bahsetiğiniz kuşları bir resmini görelim inanın ilk uçakla sizin yanınıza misafir olmaya gelirim ,sizin söylediğiniz gibi parayla alma gücümüz olmasada bu muhteşemliği görmek için bile bu yolu tepmek önemsiz kalıcaktır.
Ankaradan tüm dostlarımıza saygılar selamlar.
Sizinde söylediğiniz gibi Türkiye çok büyük ve her yerinde çok kıymetli kuşcu arkadaşlarımız ,büyüklerimiz ve kardeşlerimiz var internete ne kadar türkiyedeki herşeyi göstermesede ,kişilerin elerindekini birbirleri le paylaştığı bir nokta .Ama sizler gibi ustaların , söylediğiniz gibi kuşları olan bu bahsi geçen merakçıları bir araya getirmek konusunda çalışma yapmak zorundadır ,yoksa sizin bu söyledikleriniz şehir efsanesinden öteye giçmez .Yazılarınızda hep daha iyisi hep daha muhteşemini tasvir ediyorsunuz madem öyle birşeyle var lütfen bu kuşcuların bilgilerini ve kuşlarının resimlerini bizim ile paylaşma nezaketinde bulunun ki bizde sizin Tüccar olarak itam ettiğiniz dostlarımızdan değilde sizin bahsini ettiğniz kişilerden birşeyler alabilme çabasına girelim.Bende biliyorum musulda Bashar Alyda ,Ebu Şahilde ,İmamada o rakamalarda kuşlar olduğunu çünkü ben hafatanın iki günü musul ile telefonda görüşüyorum, ama bizim elimize geçmesi için bizim o paraları gözden çıkarmamız gerekir.Fakat ne yazıkki kendi adıma söyleyim böyle bir imkan ne bende ne de yakın arkadaşlarımda varda ,yok bilmem anlatabildim mi.
Bu muhteşem kuşcu dostlarınızın muhteşem kuşlarının resimlerini lütfen bizimle paylaşın ki bizim kafamızda sizin hakınızda oluşan imaj ortadan kalksın.Eğer paylaşamayacaksanızda hiç burdaki merakçılar hakkında boş yere bu şekilde yersiz itamlar yaparak gereksiz gerginliklere sebep olmayın.
Ben geçen ay o bölgede bulundum ve dostalarımız sağolsun en iyi şekilde ağırlayıp gezdirdiler ,bu bahsetiğiniz kuşları bir resmini görelim inanın ilk uçakla sizin yanınıza misafir olmaya gelirim ,sizin söylediğiniz gibi parayla alma gücümüz olmasada bu muhteşemliği görmek için bile bu yolu tepmek önemsiz kalıcaktır.
Ankaradan tüm dostlarımıza saygılar selamlar.
- Gumusler
Ad Soyad : Baran M
Doğum Tarihi : 09/03/85
Forum Kayıt : 06/10/11
28/1/2012, 8:46 pm
Emegine saglik
allah bol bol saglikli yavru nasipetsin
Saygilar Baran
allah bol bol saglikli yavru nasipetsin
Saygilar Baran
- Gumusler