MAVİ ERKEK (PRENSESİN TORUNU) HAKAN ÇAMURCU İSTANBUL
+6
zaralıemrah
ereglılı yunus
kuscuozgur
pigeon_29
denigo20
hakancamurcu
10 posters
- hakancamurcu
Ad Soyad : hakan çamurcu
Forum Kayıt : 11/09/08
MAVİ ERKEK (PRENSESİN TORUNU) HAKAN ÇAMURCU İSTANBUL
2/8/2010, 9:38 pm
- denigo20
Ad Soyad : Deniz Tural
Doğum Tarihi : 14/04/92
Forum Kayıt : 17/05/08
Geri: MAVİ ERKEK (PRENSESİN TORUNU) HAKAN ÇAMURCU İSTANBUL
3/8/2010, 10:35 am
Video tam net değil ama gördüğüm kadarıyla kuşta iş var.Hayrını görün.Selamlar...
- hakancamurcu
3/8/2010, 11:00 am
video kameram olmadığından telefonla çektim bu kadar oldu ben burda bir soyun devamını göstermek için paylaştım nenesinin videosuda burada mevcut prensesin videosu diye bu kuşlardan elimizde çok şükür var isteyen arkadaşlara temin edilir.tel :0535 524 95 45
- pigeon_29
Ad Soyad : ahmet
Doğum Tarihi : 05/01/83
Forum Kayıt : 24/03/10
3/8/2010, 1:19 pm
kus on numara kus. ucurulur izlenir fıstık gibide tadi cikarilir. soyle guzel kuslara laf atanlara dayanamiyorum.kus 9-10 taklali 30-40 metre gider derki yok bunun tabani yok yok yuksekten aliyo yok baskayere cekiyo. ulan varmi boyle kusunda konusuyosun. gercek kuscu olan bi insan su goruntulerden sonra tebrik etmekten baska bise dusunmemesi lazim.daha oncede izliyorduk prensesi ama ben suana kadar bu kusun ankarada oldugunu zannediyordum iztanbulda olmasina cok sewindim gercekten. istanbulun neresindeydi acaba?
- kuscuozgur
Ad Soyad : özgür delice
Doğum Tarihi : 04/08/80
Forum Kayıt : 13/09/08
5/8/2010, 11:52 am
ist beykoz metresini söylemek istemiyorum sadece nokta oluyor diyim
- pigeon_29
5/8/2010, 12:52 pm
hakan çamurcunun arkadaşısın galiba...
izliyomusun kuşlarını?
izliyomusun kuşlarını?
- kuscuozgur
5/8/2010, 5:05 pm
vidyoları ben çekerim genelde aynı kuşlardan besliyoruz
- ereglılı yunus
Ad Soyad : yunus aktaş
Doğum Tarihi : 25/03/87
Forum Kayıt : 14/03/09
5/8/2010, 8:00 pm
video görünmüyor kardes hangi siteye ekledin??? oradan izlesek
- pigeon_29
6/8/2010, 5:57 am
valla masallah guzel kuslar. suanda ucan kusunuz varmi tam performanslı?
- hakancamurcu
6/8/2010, 6:52 am
dailymation sitesinde oyuun kuşu diye ararsanız görürsünüzereglılı yunus demiş ki:video görünmüyor kardes hangi siteye ekledin??? oradan izlesek
- hakancamurcu
6/8/2010, 6:54 am
herzaman uçan kuşumuz mevcut oluyor ama şu n anda tüy zamanı mağlum inşallah eylül 15 ten itibaren tüy biter bizde uçuma başlarız.pigeon_29 demiş ki:valla masallah guzel kuslar. suanda ucan kusunuz varmi tam performanslı?
- zaralıemrah
Ad Soyad : emrah
Forum Kayıt : 08/06/10
6/8/2010, 11:21 am
hakan bey video dan pek anlaşılmıyor özgur kardeş daha net bır vıdeosunu çekerse tuyden sonra bızde ağız tadıyla ızlesek olmazmı
- kuscuozgur
6/8/2010, 4:53 pm
zaralı sana vidyosunu izletmicem canlı seyretceksin sonra sana yumurta vercem seninkilere sürcez sevgili kardeşim benim
- pigeon_29
8/8/2010, 5:58 am
aynen dedigi gibi videoyla olmuyo bu iş gidip canlı canlı izliyceksin. silivride oturuyorum bende ucurmaya basladıgınızda haber verirseniz insallah canlisini izlemeyi cok isterim.
- zaralıemrah
Ad Soyad : emrah
Forum Kayıt : 08/06/10
8/8/2010, 9:55 am
kardeşim sen uçur ızle oda yeter bıze ALLAH guzel gönlune göre versınkuscuozgur demiş ki:zaralı sana vidyosunu izletmicem canlı seyretceksin sonra sana yumurta vercem seninkilere sürcez sevgili kardeşim benim
- kuscuozgur
7/9/2010, 4:02 pm
ayvallah emrah kostümleri bekliyoruz
- eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08
8/9/2010, 3:17 am
ozgur kardes bak bende yumurta isterim
zaten iyi kusum yok, kanadada yasiyorum istanbula gelince sizleri ziyaret edip yumurta toplicam.emrah kardesimdende alcam, kerim ikiz abimden, insallah yok demezsiniz.
zaten iyi kusum yok, kanadada yasiyorum istanbula gelince sizleri ziyaret edip yumurta toplicam.emrah kardesimdende alcam, kerim ikiz abimden, insallah yok demezsiniz.
- kerimikiz1953
Ad Soyad : kerim ikiz
Doğum Tarihi : 01/01/53
Forum Kayıt : 30/08/08
8/9/2010, 9:34 am
ben yok demem yeterki sen gel bana telefon et ben seni alırım ve benim kuşları görürsün
kerim ikiz ist
kerim ikiz ist
- kuscuozgur
8/9/2010, 1:43 pm
erıc kardeş yumurtayı bozulmadan nasıl götürceksin ama gel buyur misafirimiz ol tanışalım
- eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08
8/9/2010, 7:05 pm
kanadaya kus nasil geldi saniyosun, taze yumurta serin yerde uzun sure saklanabiliyor, ben kendim 2 ay yumurtayi bodrum katta sivri ucu asagi gelcek sekilde sakladim ve sonra surdum yumurtayi ve cikti. birde usune yatilmis yumurta olayi var bu daha garanti, 8 ila 16 gunluk yatilmis yumurta pamuklara sarilarak saglam bi kutunun icinde valizle ucagin bagajinda geliyo. 14 gunluk bi yumurta cikarttim ama kus 15 gunluk olmustuki gece soguk oldu dondu oldu, yanarim ona yanarim halbuki isiticida var kimesta acmayi unutmusum guzelim yavru mavi telef oldu zavalli hayvan ama tecrube edinmis oldum eger kismet olursa istanbula gelirsen 10-15 gunluk yatilmis yumurta toplamayi dusunuyorum.
- MisafirMisafir
21/9/2010, 4:44 pm
eric demiş ki:kanadaya kus nasil geldi saniyosun, taze yumurta serin yerde uzun sure saklanabiliyor, ben kendim 2 ay yumurtayi bodrum katta sivri ucu asagi gelcek sekilde sakladim ve sonra surdum yumurtayi ve cikti. birde usune yatilmis yumurta olayi var bu daha garanti, 8 ila 16 gunluk yatilmis yumurta pamuklara sarilarak saglam bi kutunun icinde valizle ucagin bagajinda geliyo. 14 gunluk bi yumurta cikarttim ama kus 15 gunluk olmustuki gece soguk oldu dondu oldu, yanarim ona yanarim halbuki isiticida var kimesta acmayi unutmusum guzelim yavru mavi telef oldu zavalli hayvan ama tecrube edinmis oldum eger kismet olursa istanbula gelirsen 10-15 gunluk yatilmis yumurta toplamayi dusunuyorum.
DEVE KUŞU YUMURTASI VERELİM SANA KERDEŞ ÇOK KOMİKSİN
- MisafirMisafir
21/9/2010, 4:46 pm
HAKAN KURBAN ÖZGÜR EPEY BAHSETTİ SENDEN MAŞALLAH İKİ VİDYOYU DA SEYRETTİM
ÖZGÜRÜN DEDİĞİ KADAR VARMIŞIN BEYKOZ DA OYUN DA SEN KOSTÜMDE ÖZGÜR TEKSİNİZ KURBAN ALLAH UTANDIRMASIN DÜŞMANIDA UZAKLARDA ARAMAYIN ARKANIZA BAKIN DOST SÖZÜDÜR
ÖZGÜRÜN DEDİĞİ KADAR VARMIŞIN BEYKOZ DA OYUN DA SEN KOSTÜMDE ÖZGÜR TEKSİNİZ KURBAN ALLAH UTANDIRMASIN DÜŞMANIDA UZAKLARDA ARAMAYIN ARKANIZA BAKIN DOST SÖZÜDÜR
- bora özmen
Ad Soyad : bora özmen
Doğum Tarihi : 26/07/82
Forum Kayıt : 06/05/09
22/9/2010, 12:41 pm
- Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10
22/9/2010, 5:14 pm
selamlar
oncelikle eric dogru soyluyo, yane kanadaya ben ilk kusumu cebimde yumurta olarak getirdim, ama o kadarda kolay degil. 6 getirdim tek cikti, 4 geldi tek cikti falan. birde oyle her gittiginde herkeste yumurta hazir olmuyo, hazir olsada senin burda yatan kusun olmuyo. bunlarin hepsinin ayni anda ayarlanmasi cok zor! ayrica kimse tanimadigi kimseye iyi kuslarinin yumurtasini vermiyo. o yuzdende bosuna bir suru kotu kus getirenler oldu , iyi sanip aslinda iyi olmayan kuslar geldi. ben en son getirdigim kuslari cocukluk arkadasimdan aldim, once soyunden 3- 5 kus izledim tatmin oldum 10 gunluk yatmis yumurtalari getirdim, sansima benim kuslardan bir cifti gunu gunune uydu ve iki yumurtada cikti ama lakin ikiside erkek cikti:) yane ugras hala devam ediyo elimizdekilerle kirdik deniyoruz:)
tabi kanadaya kus tek yumurta ile gelmedi, ben ve birkac arakdas, bircok zahmetlere katlanarak buyuk paralar harcayip almanya ve isvicreden ucakla kus getirdik. tabi gormeden sadece soze guvenerek. ayrica ben amerikada staj gordugum zamanlarda bir kac kuscu ile tanistim ve orayada yillar once gelen kuslardan bir kac damar getirdim. uzun lafin kisasi, su anda kanadada soyu kendisini ispatlamis cok iyi 5 damar kus mevcut fakat , iste bunlari kirmak zorunda kaldigimizdan( cunku hic biri erkekli disili cikmadi, perdeliler haric ama onunda safi bende yok burda bi abimizde var), istenilen oyunu cikarmakta zorlaniyoruz. kus karisinca tutmuyo iste, yane bu kusculuk buyuk emekler istiyo eger gidip hazirini alamassan tabi!
kusur bakamayin kisaca kanadadaki kuslarin oz gecmisini anlatmak istedim. kuslarimiz cok iyi cok kotu demiyoruz ama umit gordukce daha iyisiini cikarmaya calisiyoruz.
ayrica arkadaslar, kanadayi bilmiyorum yakindan taniyormusunuz ama bu ulkenin iklim sartlari oyun kusu beslemeye hic uygun degil. en kotusu kuslar butun kis boyunca kasim sonundan nisan sonuna kadar kara kis kar ve - 30 - 40 derece soguk ve kapida bekleyen atmaca nedeniyle kapali kumeste yeyip icip yatiyolar:) ondan sonrada ugras kilo verdirmeye antreman yaptirmaya, zaten sezon bir kusu tam olarak acmaya yetmiyo, kuslar acilinca tuye giiriyo, sonrada cikana kadar kis geliyo:) ama erickin bulundugu bolge cok asiri soguk oldugundan kisin orda atmaca kalmiyomus o kisin sogukta ucurabiliyo:) ben aciyim atmaca elimdeki kusa geliyo:)
umarim bunlari okursaniz ki cok uzun oldu kusura bakmayin! yorum yaparken belki bazi arkadaslarin fikirlerini degistirebilir!
saygilar
oncelikle eric dogru soyluyo, yane kanadaya ben ilk kusumu cebimde yumurta olarak getirdim, ama o kadarda kolay degil. 6 getirdim tek cikti, 4 geldi tek cikti falan. birde oyle her gittiginde herkeste yumurta hazir olmuyo, hazir olsada senin burda yatan kusun olmuyo. bunlarin hepsinin ayni anda ayarlanmasi cok zor! ayrica kimse tanimadigi kimseye iyi kuslarinin yumurtasini vermiyo. o yuzdende bosuna bir suru kotu kus getirenler oldu , iyi sanip aslinda iyi olmayan kuslar geldi. ben en son getirdigim kuslari cocukluk arkadasimdan aldim, once soyunden 3- 5 kus izledim tatmin oldum 10 gunluk yatmis yumurtalari getirdim, sansima benim kuslardan bir cifti gunu gunune uydu ve iki yumurtada cikti ama lakin ikiside erkek cikti:) yane ugras hala devam ediyo elimizdekilerle kirdik deniyoruz:)
tabi kanadaya kus tek yumurta ile gelmedi, ben ve birkac arakdas, bircok zahmetlere katlanarak buyuk paralar harcayip almanya ve isvicreden ucakla kus getirdik. tabi gormeden sadece soze guvenerek. ayrica ben amerikada staj gordugum zamanlarda bir kac kuscu ile tanistim ve orayada yillar once gelen kuslardan bir kac damar getirdim. uzun lafin kisasi, su anda kanadada soyu kendisini ispatlamis cok iyi 5 damar kus mevcut fakat , iste bunlari kirmak zorunda kaldigimizdan( cunku hic biri erkekli disili cikmadi, perdeliler haric ama onunda safi bende yok burda bi abimizde var), istenilen oyunu cikarmakta zorlaniyoruz. kus karisinca tutmuyo iste, yane bu kusculuk buyuk emekler istiyo eger gidip hazirini alamassan tabi!
kusur bakamayin kisaca kanadadaki kuslarin oz gecmisini anlatmak istedim. kuslarimiz cok iyi cok kotu demiyoruz ama umit gordukce daha iyisiini cikarmaya calisiyoruz.
ayrica arkadaslar, kanadayi bilmiyorum yakindan taniyormusunuz ama bu ulkenin iklim sartlari oyun kusu beslemeye hic uygun degil. en kotusu kuslar butun kis boyunca kasim sonundan nisan sonuna kadar kara kis kar ve - 30 - 40 derece soguk ve kapida bekleyen atmaca nedeniyle kapali kumeste yeyip icip yatiyolar:) ondan sonrada ugras kilo verdirmeye antreman yaptirmaya, zaten sezon bir kusu tam olarak acmaya yetmiyo, kuslar acilinca tuye giiriyo, sonrada cikana kadar kis geliyo:) ama erickin bulundugu bolge cok asiri soguk oldugundan kisin orda atmaca kalmiyomus o kisin sogukta ucurabiliyo:) ben aciyim atmaca elimdeki kusa geliyo:)
umarim bunlari okursaniz ki cok uzun oldu kusura bakmayin! yorum yaparken belki bazi arkadaslarin fikirlerini degistirebilir!
saygilar
- kuscuozgur
14/10/2010, 11:48 am
olmaz iş değilde yumurtaın oralara taşınması sonuçta uçakla gidiliyor mesafeler kısaldı artık biz burdan kadıköye gidene kadar adam almanyaya gidiyor nerdeyse ama sizlerinki biraz hayel yatmış tutumuş yumurta çok zor gidiş mesafesi iyi hesaplancak yolda bir sorun çıkmayacak sizin kümesteki güvercin aynı zamana denk gelcek böyle gider
- hakancamurcu
18/10/2010, 8:37 pm
misafir kardeş ismin nedir bilmiyorum ama biraz doğruluk payın var bazı insanlar ufak tefek şeyler için bizi kötülüyormuş kulağımıza geliyor sanmasınlarki biz duymuyouz. Ama bilmiyolar biz onlar için çok kavgalar yaptık onu kötületmemek için yazıklar olsun abiliği hak etmeyecek kadar küçük düşüyor insanlar şunuda söyliyim her zaman her yerde almacasına kuş uçururum o insanlarla onlar kendilerini dev aynasında görüyolar bu tespitin içinde sağol.Misafir demiş ki:HAKAN KURBAN ÖZGÜR EPEY BAHSETTİ SENDEN MAŞALLAH İKİ VİDYOYU DA SEYRETTİM
- kuscuozgur
19/10/2010, 9:12 pm
hoopp amcaoğlu sen kuş uçur konuşmaa gerek yok beykoz biliyor seni kaçının kümesinde sökük prenses gibi kuş uçmuş ve yavruları torunları hariç onları saymıyorum beykozda 10 kşiden 9 u hakan çamurcu diyorsa senin için mutlaka olumsuz çekemez cümleler olacakdır biz burda nelerle uğraşıyoruz sağdan soldan beykoza gelip benim morları kümeste görmüş gibi boş yorumyapanlarmı kuru sıkı sallayanlarmı boşvercez kervan gidecek