GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM - Sayfa 2 411k

Join the forum, it's quick and easy

GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM - Sayfa 2 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM

+30
pasakaya
security
medet gültekin
pigeon_29
zaralıemrah
sezai
antepli2757
şeref
07antalya07
ERGUN
cabir
Kırıkkaleli Haydar
onur06
belhal
akıncı
kadirsulun
Sakallı Sadık
osmandurik
kuşcu_ahmet
elvan yiğiter
gokhanemir
bora özmen
fuatbc
pasa KAYA
gursel
Dr. Sedat
sadık bayar
ali memati
kırıkkaleli metin
yunus81
34 posters
cabir
cabir
Ad Soyad : ZAFERKARAGOL
Forum Kayıt : 16/11/09

GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM - Sayfa 2 Empty Geri: GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM

4/11/2010, 8:45 pm
paşa abi kuşunuza vede yaptığına lafım yok gayet güzel ama kameramanlığınız kötü birde bidahaki sefere daha uzun bir video bekliyoruz güle güle beslersiniz inşallah çorumlu dostlara selam olsun
onur06
onur06
Ad Soyad : yılmaz onur
Doğum Tarihi : 05/04/84
Forum Kayıt : 03/02/10

GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM - Sayfa 2 Empty Geri: GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM

5/11/2010, 9:22 pm
rica ederim güle güle besleyin piyasada kendini kuşcu sana yabikci çok sizin kuşunuz özel bir kuş
ERGUN
Ad Soyad : ERGUN EKİZ
Doğum Tarihi : 11/06/78
Forum Kayıt : 02/10/10

5/11/2010, 9:45 pm
PAŞA BEY EMEĞİNİZE SAĞLIK SANKİ BİRAZ YÜKSEKTEN BIRAKIYO GİBİ AMA SAKINYANLIŞ ANLAMAYIN EKE KUŞ İÇİN GAYET GÜZEL Bİ KUŞ GÜLE GÜLE BESLEYİN YERİNİZDE GAYET MÜSAİT UÇUM İÇİN
07antalya07
07antalya07
Ad Soyad : emrah kara
Forum Kayıt : 21/02/10

6/11/2010, 7:20 pm
maşşallah tüyünce hayrını görün.kuşun atmalarını canlı canlı görmek isterdim.heyecan verir insana izlemek.
pasa KAYA
pasa KAYA
Ad Soyad : paşa kaya
Forum Kayıt : 01/04/09

GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM - Sayfa 2 Empty cabir kardeşim evet kamara cekimim iyi degil ama birdaki cekimde hem uzun cekim yatıracagım istanbudaki arkadaşlara selam

8/11/2010, 4:05 pm
cabir demiş ki:paşa abi kuşunuza vede yaptığına lafım yok gayet güzel ama kameramanlığınız kötü birde bidahaki sefere daha uzun bir video bekliyoruz güle güle beslersiniz inşallah çorumlu dostlara selam olsun
pasa KAYA
pasa KAYA

GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM - Sayfa 2 Empty yorumlaın için tşk.selamlar.

8/11/2010, 4:08 pm
onur06 demiş ki:rica ederim güle güle besleyin piyasada kendini kuşcu sana yabikci çok sizin kuşunuz özel bir kuş
pasa KAYA
pasa KAYA

GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM - Sayfa 2 Empty ERGÜN BEY YORUMLARIN İÇİN TŞK BU KUŞUM GENELDE FIRLATARAK OYNUYOR AMA HIZLI BİR KUŞ BENİMDE KAMARA CEKİMİM İYİ DEGİL KUŞ ASLINDA 3 METREYE GELIB YUKARIYA ATIYOR 10 METRE KADAR ONDAN SONRA PERDAHLI DÖNEREK TAKLALI İNİYOR SEL

8/11/2010, 4:16 pm
ERGUN demiş ki:PAŞA BEY EMEĞİNİZE SAĞLIK SANKİ BİRAZ YÜKSEKTEN BIRAKIYO GİBİ AMA SAKINYANLIŞ ANLAMAYIN EKE KUŞ İÇİN GAYET GÜZEL Bİ KUŞ GÜLE GÜLE BESLEYİN YERİNİZDE GAYET MÜSAİT UÇUM İÇİN
pasa KAYA
pasa KAYA

GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM - Sayfa 2 Empty EMRAH BEY KUŞUM TUGDEN CIKIYOR KIŞ DEMESSEN ANTIRAMANINI VERİNCE BUYUR MİSAFİR EDEYİM CANLI DA İZLERSİN SELAMLAR.

8/11/2010, 4:31 pm
07antalya07 demiş ki:maşşallah tüyünce hayrını görün.kuşun atmalarını canlı canlı görmek isterdim.heyecan verir insana izlemek.
pasa KAYA
pasa KAYA

GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM - Sayfa 2 Empty HAYDAR BEY YORUMUNUZ İÇİN TŞK. CORUMDAN SELAMLAR.

8/11/2010, 4:33 pm
Kırıkkaleli Haydar demiş ki:güzel hayvan hoş kendini izlettirir taklaya biraz tabandan başlasa tadından yenmez güle güle besleyin
şeref
şeref
Ad Soyad : şeref
Forum Kayıt : 03/11/08

8/11/2010, 6:00 pm
Maşallah Paşa beyin kuşlarıda adı gibi Paşa !! Allah esirgesin .. sağlıkla uçurun .. selamlarŞEREF
pasa KAYA
pasa KAYA

10/11/2010, 4:03 pm
A.S SEREF BEY BU GUZEL YORUMIN İÇİN TŞK .KIRIKKALELİ UCURUCU ARKADAŞLARA VE SİZE BOL SELAMLAR ..
antepli2757
antepli2757
Ad Soyad : murat sentürk
Doğum Tarihi : 02/10/67
Forum Kayıt : 15/12/08

10/11/2010, 7:31 pm
masallah güle güle besleyin GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM - Sayfa 2 3167858558
sezai
sezai
Ad Soyad : sezai ipek
Doğum Tarihi : 02/02/66
Forum Kayıt : 15/07/10

11/11/2010, 5:21 am
güzel oyun yapıyor saglıkla besleyin GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM - Sayfa 2 1390399058
pasa KAYA
pasa KAYA

GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM - Sayfa 2 Empty TŞK . DAHAİYİLERİ ZİZLERİN OLUR İNSALLAH.ÇORUMDAN SELAMLAR.

11/11/2010, 5:38 pm
antepli2757 demiş ki:masallah güle güle besleyin GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM - Sayfa 2 3167858558
zaralıemrah
zaralıemrah
Ad Soyad : emrah
Forum Kayıt : 08/06/10

12/11/2010, 11:57 am
paşa abı bır de kafası yere bakmasa daha guzell oluruş ALLAh daha ıyılerını nasıp etsın
pasa KAYA
pasa KAYA

19/11/2010, 5:06 pm
masallah emrah benim kuşlarımmın fışek tarzında aşyaya baban kuş olmaz olsada ben beslemem kafası yukarı ayagı karnında olur.selamlar,ıyı bak kuşun boynuna yukarımı asyamı de kı cekım ıyı degıl ses yok de tamam.selamlar emrah kardeşim
pigeon_29
pigeon_29
Ad Soyad : ahmet
Doğum Tarihi : 05/01/83
Forum Kayıt : 24/03/10

20/11/2010, 9:29 am
abi hastayim paşa abinin kuslara masallah on numara
pasa KAYA
pasa KAYA

20/11/2010, 4:49 pm
tşk kardeşim bu guzelyorumun için .corumdan selamlar..
pigeon_29
pigeon_29

24/11/2010, 12:45 pm
pasa KAYA demiş ki:tşk kardeşim bu guzelyorumun için .corumdan selamlar..
ne demek canım abim emege saygımız sonsuz bi kuscu olarak. asil sana tesekkurler boyle guzel kusları bizle paylastıgın için. izlerken cok keyif aliyorum gercekten. ben istnbulda oturuyorum valla coruma gidim izleyim dedim. okadar yani GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM - Sayfa 2 1533641337
medet gültekin
medet gültekin
Ad Soyad : medet gültekin
Forum Kayıt : 13/12/09

7/12/2010, 8:20 pm
paşa bey tebrik ederim.ben izmirdeyim ama çok methini duydum kuşlarınızın..Turhaldan bi abim seyretmiş,Valla öve öve bitremedi ne diyeyeyim oyun kuşu başka kuş,uçurabilene damarını koruyana helal olsun
security
security
Ad Soyad : E.Çağatay ÇÖL
Doğum Tarihi : 30/11/83
Forum Kayıt : 12/05/10

7/12/2010, 8:24 pm
paylaşım için tşkrler. kuşun MAŞALLAH'ı var Allah nazardan saklasın kümesiniz bereketli olsun
pasakaya
pasakaya
Forum Kayıt : 31/03/09

23/1/2011, 4:20 pm
medet bey katılım için tşk . yolunuz döşerse sizide misafir ederim çorumdan selamlar.
pasakaya
pasakaya
Forum Kayıt : 31/03/09

1/2/2011, 3:39 pm
teşekkür ederim Çağatay bey katılımınız için Çorumdan Selamlar
ASGYB
ASGYB
Ad Soyad : DUMAN
Doğum Tarihi : 10/03/69
Forum Kayıt : 14/12/09
http://www.duman-kazim.tr.gg

1/2/2011, 5:33 pm
Yaz ayinda,tüy mevsiminde cekilmis bir video sanirsam kusun oyun özelliklerini tamamiyla görmek zordur diye düsünüyorum,savurarak güzel oyunlar izlettigi kanisindayim güle güle besleyin.DUMAN...
turko
turko
Ad Soyad : altay kürkoğlu
Forum Kayıt : 19/12/09

1/2/2011, 8:31 pm
MAŞALLAH. ÇOK GÜZEL KUŞ. GÜLE GÜLE UÇURUN.
pasa KAYA
pasa KAYA

GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM - Sayfa 2 Empty duman bey iyi bir gözlemcisiniz berlı bu kuş 1 ay dan 8 aya kadar havada yorum için tşk.paşa kaya

4/2/2011, 11:37 pm
ASGYB demiş ki:Yaz ayinda,tüy mevsiminde cekilmis bir video sanirsam kusun oyun özelliklerini tamamiyla görmek zordur diye düsünüyorum,savurarak güzel oyunlar izlettigi kanisindayim güle güle besleyin.DUMAN...
pasa KAYA
pasa KAYA

GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM - Sayfa 2 Empty ALTAY BEY KATILIM İÇİN TŞK EDERİM ALLAH HERKEZE DAHA IYISINI NASIB ETSIN SELAMLAR.

8/2/2011, 8:47 pm
turko demiş ki:MAŞALLAH. ÇOK GÜZEL KUŞ. GÜLE GÜLE UÇURUN.
tlgtck
tlgtck
Ad Soyad : tolga
Forum Kayıt : 11/03/10

9/2/2011, 5:44 pm
Selam,
Kuşlarınızın damarı nerelere veya hangi illerin kuşlarına dayanmaktadır?
Kuşların uçuş süresi,uçuş tertibi,ses,kuş fişek çekebiliyor mu,yoksa martı tarzı sefer hareketi mi yapıyor,iniş,devamlılık gibi özelliklerden bahsedebilersek çok iyi olur..
İyi uçurumlar ve başarılar...
pasa KAYA
pasa KAYA

10/2/2011, 7:50 am

a.s TOLGA BEY BENDE 5 DAMAR KUŞ VAR BUNLAR UZUN SUREDIR BESLEDIGIM KUŞLAR ONEMLI OLAN ONLARIN LERELERDEN GELDİGİ DEGİL ONEMLI OLAN ONLARIN USTUNDE CALIŞIB KENDİNİN BESLEDİGİ DEGİL HERKEZİN BESLEYECEGI KUŞU CIKARTMAKTIR.KUKUŞLAR BENİM ÖZ KUSUMDUR ÖNEMLI OLAN ONLARIN DAMIZLIKLARINI BOZMADAN MUHAFAZA ETMEKDİR. YAVRU OYUNU OYUN TARZLARI HAVA FIŞEGİ YABMAZLAR 1 2 DÖMMEYE BAŞLARLAR ONDAN SONRA İNİŞ PERDAHINI ALIRLAR ONDAN SONRAA BİR BOŞ SEFER YABMIYA BAŞLARLAR DOLDURARAK ARTIRIRLAR DEVAM EDERLER TAKLA SAYISI ARTDIKCA UCUM ZAMANIDA ARTAR SATINI DOLDURDUKDAN 15 20 GUNSONRA KENDINI GOSTERİR........
OYUNLARI
EKE OYUNUDA 2 SAAT UCAR 7 10 DAKIKA ARASI SEFERE GİRER GENELDE TABAN YAPARLAR 3 METRENİN ALTINA DOŞERLER DİŞEK TARZLAI KAFA YUKARDA AYAKLARI KARNINA CEKERLEREK OMUZDAN SERT TONAZLI OYLARLAR. 25 30 METRE OYNARLAR .15 20 SEFER YAPARLAR SATEN SESSIZ AYAK ACAN KUŞU BEN SEVVEM O TARZ KUŞLARI BESLEMEM.SELAMLAR

EKELİKDE DERSEN SITEDEKI KUŞ 8 AY HIC DURMADAN HAVADA KALDI GECEN SENE 1 YASIN
DAYDI BUSENDE UCACAK ZAMANINIZ OLURSA MISAFIR EDERİZ BAKARSINIZ BAŞKA HAZIR OLAN KUŞLARIMIZDA VAR EKE BUSENE 5 TANE EKEM VAR HAZIR ANTIRAMAN VERECEGİM .
pigeon_29
pigeon_29

GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM - Sayfa 2 Empty aynen katılıyorum nerenin kusu olursa olsun hic onemi yok onemli olan havadaki icraati

10/12/2011, 8:21 am
pasa KAYA demiş ki:
a.s TOLGA BEY BENDE 5 DAMAR KUŞ VAR BUNLAR UZUN SUREDIR BESLEDIGIM KUŞLAR ONEMLI OLAN ONLARIN LERELERDEN GELDİGİ DEGİL ONEMLI OLAN ONLARIN USTUNDE CALIŞIB KENDİNİN BESLEDİGİ DEGİL HERKEZİN BESLEYECEGI KUŞU CIKARTMAKTIR.KUKUŞLAR BENİM ÖZ KUSUMDUR ÖNEMLI OLAN ONLARIN DAMIZLIKLARINI BOZMADAN MUHAFAZA ETMEKDİR. YAVRU OYUNU OYUN TARZLARI HAVA FIŞEGİ YABMAZLAR 1 2 DÖMMEYE BAŞLARLAR ONDAN SONRA İNİŞ PERDAHINI ALIRLAR ONDAN SONRAA BİR BOŞ SEFER YABMIYA BAŞLARLAR DOLDURARAK ARTIRIRLAR DEVAM EDERLER TAKLA SAYISI ARTDIKCA UCUM ZAMANIDA ARTAR SATINI DOLDURDUKDAN 15 20 GUNSONRA KENDINI GOSTERİR........
OYUNLARI
EKE OYUNUDA 2 SAAT UCAR 7 10 DAKIKA ARASI SEFERE GİRER GENELDE TABAN YAPARLAR 3 METRENİN ALTINA DOŞERLER DİŞEK TARZLAI KAFA YUKARDA AYAKLARI KARNINA CEKERLEREK OMUZDAN SERT TONAZLI OYLARLAR. 25 30 METRE OYNARLAR .15 20 SEFER YAPARLAR SATEN SESSIZ AYAK ACAN KUŞU BEN SEVVEM O TARZ KUŞLARI BESLEMEM.SELAMLAR

EKELİKDE DERSEN SITEDEKI KUŞ 8 AY HIC DURMADAN HAVADA KALDI GECEN SENE 1 YASIN
DAYDI BUSENDE UCACAK ZAMANINIZ OLURSA MISAFIR EDERİZ BAKARSINIZ BAŞKA HAZIR OLAN KUŞLARIMIZDA VAR EKE BUSENE 5 TANE EKEM VAR HAZIR ANTIRAMAN VERECEGİM .
Similar topics