GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM - Sayfa 3 411k

Join the forum, it's quick and easy

GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM - Sayfa 3 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM

+30
pasakaya
security
medet gültekin
pigeon_29
zaralıemrah
sezai
antepli2757
şeref
07antalya07
ERGUN
cabir
Kırıkkaleli Haydar
onur06
belhal
akıncı
kadirsulun
Sakallı Sadık
osmandurik
kuşcu_ahmet
elvan yiğiter
gokhanemir
bora özmen
fuatbc
pasa KAYA
gursel
Dr. Sedat
sadık bayar
ali memati
kırıkkaleli metin
yunus81
34 posters
mermerci-vedat
mermerci-vedat
Ad Soyad : Vedat DEMİRCİ
Doğum Tarihi : 25/11/86
Forum Kayıt : 18/03/11

GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM - Sayfa 3 Empty Geri: GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM

10/12/2011, 8:43 am
selamun aleykum bende corumluyum paşa dayı ama yanlış anlaşılma olmasın kuş ayaklı cıkıyo fişeğe sanırım bıde taban yok gıbı gordum gercı sız canlı ızlıyonuz daha net gormuşunuzdur saygılar
pasa KAYA
pasa KAYA
Ad Soyad : paşa kaya
Forum Kayıt : 01/04/09

GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM - Sayfa 3 Empty Geri: GÖK AKKUYRUK DİŞİ (EKE) PAŞA KAYA ÇORUM

16/12/2011, 5:27 pm
a.s VEDAT KARDEŞİM BU KUŞUN VİDEO SUNU BEN CEKDİM İYİ OLMADI UZAKDAN ZUMLADIM BİRDE 1.Cİ AYDAN 8 AYA KADAR UCDU KUŞ TUYE DUŞDUGUNDE CEKDİM YOKSA BUNLAR AYAK ACMAZ İSTAN BULDA SENOL BEY VAR DOKTOR ABİ KUŞLRIN UCUŞUNU İNİŞİN CEK ABİDE ARKADAŞLAR MERAK EDİYOR GORSUNLER DEDİ ONDAN CEKDİM.YOKSA CEKMEZDİM KANAT USLERİ TUGDE OLDUGUNDAN ZORLANDI KUŞ YOKSA HEM HIRSLI HEMDE SERT BİR KUŞ.HEMŞERİM CORUMA BELDİGİNDE ARA KUŞUMUZ OLURSA BAKARSIN.SELAMLAR.
mermerci-vedat
mermerci-vedat
Ad Soyad : Vedat DEMİRCİ
Doğum Tarihi : 25/11/86
Forum Kayıt : 18/03/11

17/12/2011, 3:58 pm
doğrudur abı şimdi burdan dogru ne desem yalan olur dedıgım gıbı sen canlı canlı goruyon Allah ömür verirse kısmet ederse çoruma geldıgımde inşallah uğrama fırsatım olur benım baldız corum devlet hastanesınde calısıyor bacanakda corum merkez de askerıyede yanlarına geldıgımde onceden ınsallah burdan veya baska bı sekılde ulasırım saygılar
Similar topics