BOZDUMANLI DİŞİ (YAVRU) SAKALLI SADIK ANKARA
+42
innuendo
timur
KARAOGLU
turko
ASGYB
celikoglu
ERGUN
esatdogan
dadaş
KARAMANLI
kralkuscu42
kuscuerdem
yavuzaslan
pulcuk
gökyüzü
SEFA
mardinli hakkı
zaralıemrah
pasa KAYA
delikadir
eric
antepli2757
fuatbc
mehmet73
fatihonur
osman0660
Volkan Gülal
Karabasan
tohatlı
selcuk
gokhanemir
Dr. Sedat
yunus81
Bozoglu
iyimser_20
ali ermiş
gursel
tolga40
emreert
sefa54
kırıkkaleli metin
Sakallı Sadık
46 posters
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
BOZDUMANLI DİŞİ (YAVRU) SAKALLI SADIK ANKARA
1/10/2010, 4:54 pm
İyisiyle kötüsüyle bende sizlerle bir yavrumun videosunu paylaşmak istedim iyi seyirler arkadaşlar.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür eder seviyeli olmasını rica ederim.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür eder seviyeli olmasını rica ederim.
- kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10
Geri: BOZDUMANLI DİŞİ (YAVRU) SAKALLI SADIK ANKARA
1/10/2010, 5:11 pm
s.a
meraba sadık. maşallah emegine salık güle güle uçur.
meraba sadık. maşallah emegine salık güle güle uçur.
1/10/2010, 5:16 pm
Teşekkür ederim Metin bey eksikleri var ama bazen hoşumuza giden şeyler yapıyor.
- kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10
1/10/2010, 5:23 pm
güzel çalışkan şamatalı gidiyo, birde iyi tüyde gördüğüm kadarıyla. güzel kuş olurSakallı Sadık demiş ki:Teşekkür ederim Metin bey eksikleri var ama bazen hoşumuza giden şeyler yapıyor.
- sefa54
Ad Soyad : sefa ak
Doğum Tarihi : 13/10/86
Forum Kayıt : 09/02/09
1/10/2010, 6:00 pm
emeğine ,yüreğine sağlık abi daha iyi olacak inş tüyden sonra ...
1/10/2010, 6:01 pm
maşallah bende beğendim,güle güle ucurun sadık abi.
1/10/2010, 7:28 pm
sadık bey emeğine sağlık kuşunda maşallahı var kanat sesi,takla sayısı,hedefe aynı yere gelmesi çok güzel en güzelide inişi türk filminin sonu gibi olmuş
değişik günlerde çekip toparlamışın güle güle besle tüğünce yavrusun olsun
1/10/2010, 7:38 pm
tolga40 demiş ki:sadık bey emeğine sağlık kuşunda maşallahı var kanat sesi,takla sayısı,hedefe aynı yere gelmesi çok güzel en güzelide inişi türk filminin sonu gibi olmuş
Teşekkür ederim Tolga
- gursel
Ad Soyad : gursel inan
Forum Kayıt : 06/03/10
1/10/2010, 8:49 pm
sadik kardesim gule gule ucur insallah sonu guzel olur
- ali ermiş
Ad Soyad : ali ermiş
Doğum Tarihi : 07/03/84
Forum Kayıt : 22/01/10
1/10/2010, 8:58 pm
MAŞALLAH SADIK USTA HARARETLI OYNUYOR
1/10/2010, 9:15 pm
gursel demiş ki:sadik kardesim gule gule ucur insallah sonu guzel olur
İnşallah teşekkür ederim
1/10/2010, 9:17 pm
ali ermiş demiş ki:MAŞALLAH SADIK USTA HARARETLI OYNUYOR
Evet bazı seferleri insana zevk veriyor bazen 8-10 taklayla oynadığıda oluyor dahada uzatıyor ama hiç çekime denk gelmedi.
- iyimser_20
Ad Soyad : iyimser_20
Doğum Tarihi : 15/02/84
Forum Kayıt : 24/07/10
1/10/2010, 9:29 pm
Sadık Bey maşallah iyi kuş.zannedersem yerini tam yapınca taban taklalı ve uzun gideceğe benziyor ben zevk aldım izlerken tüyü kadar ömrü olur inşallah
1/10/2010, 9:31 pm
iyimser_20 demiş ki:Sadık Bey maşallah iyi kuş.zannedersem yerini tam yapınca taban taklalı ve uzun gideceğe benziyor ben zevk aldım izlerken tüyü kadar ömrü olur inşallah
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.
- Bozoglu
Ad Soyad : Tahir Kemal BOZOGLU
Doğum Tarihi : 02/02/79
Forum Kayıt : 03/10/08
1/10/2010, 10:56 pm
Maasallah emeginize saglik arkadasim.Inaniyorum zamanla daha iyi olcaktir hayvan tüyde hareketler normal,güle güle besle.
Hersey gönlünce olsun..
Hersey gönlünce olsun..
2/10/2010, 9:56 am
Bozoglu demiş ki:Maasallah emeginize saglik arkadasim.Inaniyorum zamanla daha iyi olcaktir hayvan tüyde hareketler normal,güle güle besle.
Hersey gönlünce olsun..
Teşekkür ederim.
- yunus81
Ad Soyad : Şenol Turan
Doğum Tarihi : 01/03/81
Forum Kayıt : 03/11/09
2/10/2010, 12:06 pm
Merhaba Sadık Hoca'm;
Güzel bir güvercin yetiştirdiğiniz için ve bunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Ancak Metin bey'in ifade ettiği gibi tüyde gibi görünüyor. Tüydeyken bu performans bence çok iyi. İnşallah tüyden sonra daha da iyi olacaktır.
Selamlar.
Şenol
Güzel bir güvercin yetiştirdiğiniz için ve bunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Ancak Metin bey'in ifade ettiği gibi tüyde gibi görünüyor. Tüydeyken bu performans bence çok iyi. İnşallah tüyden sonra daha da iyi olacaktır.
Selamlar.
Şenol
- Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10
2/10/2010, 3:38 pm
selamlar sadik bey
oncelikle boyle guzel ve uzun , tam bir oyun ziyafeti izlettiginiz icin cok tesekkur ederim. herkes sadce kuslarinin bir iki seferini paylasiyo ve onun uzerine yorum yapiyoruz. ama sizinkinde bastan sona muthis bir performans sergilenmis. benim gozumde su ana kadar izledigim en guzel videolardan biri cunku, filmin basida sonuda, ortasida ortada. emeginize saglik hocam.
kusa diyecek hic birsey yok masallahtan baska!!! o tuyde olan halde sayamadim kac sefer yapti, yerden kalkisi , sefere hedefe gelisi , sesi ve iniisi mukemmeldi. Senol hocaninda dedigi gibi kus tuyden sonra cok cok daha iyi olur. ama bu hali ilede beni mest etti, en onemlisi istikrari!!!! seferlerden bir kac tanesi kusursuzdu, tabanli bol taklali ve seri olanlar.
allah nazardan saklasin
saygilar
oncelikle boyle guzel ve uzun , tam bir oyun ziyafeti izlettiginiz icin cok tesekkur ederim. herkes sadce kuslarinin bir iki seferini paylasiyo ve onun uzerine yorum yapiyoruz. ama sizinkinde bastan sona muthis bir performans sergilenmis. benim gozumde su ana kadar izledigim en guzel videolardan biri cunku, filmin basida sonuda, ortasida ortada. emeginize saglik hocam.
kusa diyecek hic birsey yok masallahtan baska!!! o tuyde olan halde sayamadim kac sefer yapti, yerden kalkisi , sefere hedefe gelisi , sesi ve iniisi mukemmeldi. Senol hocaninda dedigi gibi kus tuyden sonra cok cok daha iyi olur. ama bu hali ilede beni mest etti, en onemlisi istikrari!!!! seferlerden bir kac tanesi kusursuzdu, tabanli bol taklali ve seri olanlar.
allah nazardan saklasin
saygilar
- MisafirMisafir
2/10/2010, 4:43 pm
Maşallah Sadık abi emeğine sağlık güzel kuş sesi, taklası, deparı yerinde allah keyifle izlemek nasip etsin...
2/10/2010, 6:35 pm
Dr. Sedat demiş ki:selamlar sadik bey
allah nazardan saklasin
saygilar
Güzel düşünceleriniz için dğerelendirmeleriniz için çok teşekkür ederim kuşun bir kaç uçuşunu videoya alıp iyisiyle kötüsüyle bir video yapmak istedim eğer hoşunuza gitti ise ne mutlu bana kuş dört dörtlük değil tabiki ama sadece iyi huylarınıda yani 3-5 iyi seferini koymak istemedim iyiside olsun kötüsüde olsun ki aradaki fark fark edilsin istedim.
- gokhanemir
Ad Soyad : Gökhan EMİR
Doğum Tarihi : 27/11/89
Forum Kayıt : 25/07/10
2/10/2010, 9:55 pm
maşallah Allah nazardan saklasın seyir zevki çokyüksek bir video idi atmacasız uçurmalar..
- selcuk
Ad Soyad : çelik selcuk
Doğum Tarihi : 26/11/84
Forum Kayıt : 29/07/08
3/10/2010, 10:33 am
masllah abı guzel hayvan bol ucurmalar
- tohatlı
Ad Soyad : ömer tahir
Doğum Tarihi : 04/02/79
Forum Kayıt : 20/09/10
4/10/2010, 6:57 am
cok güzel di gercekten umarım cok daha iyi olur,tam yerını yapmamıs anladıgım kadarıyla umarım kumeslerın üstünden değilde o yandakı bosluktan yapar yerını ordan geldimi hayvan daha uzun gidiyo allah nazarlardan saklasın gülerek besle.
4/10/2010, 7:05 am
selcuk demiş ki:masllah abı guzel hayvan bol ucurmalar
Teşekkür ederim Selçuk cum
4/10/2010, 7:17 am
tohatlı demiş ki:cok güzel di gercekten umarım cok daha iyi olur,tam yerını yapmamıs anladıgım kadarıyla umarım kumeslerın üstünden değilde o yandakı bosluktan yapar yerını ordan geldimi hayvan daha uzun gidiyo allah nazarlardan saklasın gülerek besle.
Teşekkür ederim güzel düşüncelerinizden
- Karabasan
Ad Soyad : karabasan
Doğum Tarihi : 31/12/80
Forum Kayıt : 22/09/10
4/10/2010, 4:28 pm
Yılların kuşcususunuz sanırım ama malesef kuş uçurmayı öğrenememişsiniz o haldeki hayvan uçurulurmu bilemiyorum sanırım hayvanın en hızlı zamanı oydu sizde paylaştınız benim fikrim...
4/10/2010, 9:57 pm
[quote="Karabasan"]Yılların kuşcususunuz sanırım ama malesef kuş uçurmayı öğrenememişsiniz o haldeki hayvan uçurulurmu bilemiyorum sanırım hayvanın en hızlı zamanı oydu sizde paylaştınız benim fikrim...[/quote
Yorum ve düşünceleriniz için teşekkür ederim Karabasan arkadaşım. Bebeliğimden beri kuş beslerim ve kuş uçururum Ankarada çok iyi kuşcuların yanında seyislikte yaptım seğisliğim konusunda kimseyede laf ettirmem ama sizin dediğiniz gibi kuşumun uçurulmayacak bir durumu yok kanatları gayet iyi durumda kendini zorlayacak hiç bir problemi yok vücut tüyündede bana kalırsa bir problemi yok yanlızca boyun tüyünde gördüğünüz gibi hayvanın uçmasıyla ve oynamasıyla bir problem yaratacak sorunu yok.Hayvanıma gelince bana kalırsa bu hayvan bu izlemiş olduğunuz videoda hiç birşey yapmıyor hoşuma gittiği için koymuş olduğum bir video değil zaten videonun başınada yazdığım gibi iyisiyle kötüsüyle bir yavrunun videosu diye belirttim.Bir günlük performansıda olmadığını yapılan yorumların altında yazdım tabi bunu anlamayacak izleyici varsa bilemem.Ben iyi veya kötü yorum yapılsın kuştaki oyun değişiklerinin farkı görülsün diye koydum bende bilirdim ordan bir kaç adet iyi seferini koyup vay benim kuşum çok iyi demedim.Bu hayvanımın bu durumundan çok çok iyi durumlarıda oldu çoğunun kapısında bulunmayan değil aklına hayal edemiyeceği durumlarıda oldu vede oluyordu ama onlar kısmet değilmiş kuş uçururkende millet için elimizde kamerayla dolaşacak değiliz çekim yaptığım günler bunları yaptı onu koydum.Bir daha tekrarlıyorum benim kuşum iyi diye idda ettiyorum iyide değil.Ama o anda bu hazırda vardı o gün bunlar videoya alındı malesef olan bu.
Tekrar teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için.
Yorum ve düşünceleriniz için teşekkür ederim Karabasan arkadaşım. Bebeliğimden beri kuş beslerim ve kuş uçururum Ankarada çok iyi kuşcuların yanında seyislikte yaptım seğisliğim konusunda kimseyede laf ettirmem ama sizin dediğiniz gibi kuşumun uçurulmayacak bir durumu yok kanatları gayet iyi durumda kendini zorlayacak hiç bir problemi yok vücut tüyündede bana kalırsa bir problemi yok yanlızca boyun tüyünde gördüğünüz gibi hayvanın uçmasıyla ve oynamasıyla bir problem yaratacak sorunu yok.Hayvanıma gelince bana kalırsa bu hayvan bu izlemiş olduğunuz videoda hiç birşey yapmıyor hoşuma gittiği için koymuş olduğum bir video değil zaten videonun başınada yazdığım gibi iyisiyle kötüsüyle bir yavrunun videosu diye belirttim.Bir günlük performansıda olmadığını yapılan yorumların altında yazdım tabi bunu anlamayacak izleyici varsa bilemem.Ben iyi veya kötü yorum yapılsın kuştaki oyun değişiklerinin farkı görülsün diye koydum bende bilirdim ordan bir kaç adet iyi seferini koyup vay benim kuşum çok iyi demedim.Bu hayvanımın bu durumundan çok çok iyi durumlarıda oldu çoğunun kapısında bulunmayan değil aklına hayal edemiyeceği durumlarıda oldu vede oluyordu ama onlar kısmet değilmiş kuş uçururkende millet için elimizde kamerayla dolaşacak değiliz çekim yaptığım günler bunları yaptı onu koydum.Bir daha tekrarlıyorum benim kuşum iyi diye idda ettiyorum iyide değil.Ama o anda bu hazırda vardı o gün bunlar videoya alındı malesef olan bu.
Tekrar teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için.
- Volkan Gülal
Ad Soyad : Volkan Gülal
Forum Kayıt : 13/11/09
4/10/2010, 10:14 pm
Kuş güzel sanırım 4-5 aylık. Oyununun sonu görülmemiş daha uçurmak lazım. Yerini doğru bulursa uzun gidecek. Bazı seferlerde tabandan sonra 6-7 metre gidiyor bu çok güzel. Zamanlamayı ve durumunu doğru değerlendirerek kuş herzaman uçurulur, yumurtada, tüğde farketmez. Başarılar..
5/10/2010, 6:57 am
Volkan Gülal demiş ki:Kuş güzel sanırım 4-5 aylık. Oyununun sonu görülmemiş daha uçurmak lazım. Yerini doğru bulursa uzun gidecek. Bazı seferlerde tabandan sonra 6-7 metre gidiyor bu çok güzel. Zamanlamayı ve durumunu doğru değerlendirerek kuş herzaman uçurulur, yumurtada, tüğde farketmez. Başarılar..
Teşekkür ederim Volkan bey yorumlarınız için.
- osman0660
Ad Soyad : OSMAN
Doğum Tarihi : 28/01/80
Forum Kayıt : 14/04/09
5/10/2010, 7:14 am
HAYRINI GÖR GÜLE GÜLE BESLE EKELİĞİNDEDE IYI OLUR INSALLAH
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4