BOZDUMANLI DİŞİ (YAVRU) SAKALLI SADIK ANKARA
+42
innuendo
timur
KARAOGLU
turko
ASGYB
celikoglu
ERGUN
esatdogan
dadaş
KARAMANLI
kralkuscu42
kuscuerdem
yavuzaslan
pulcuk
gökyüzü
SEFA
mardinli hakkı
zaralıemrah
pasa KAYA
delikadir
eric
antepli2757
fuatbc
mehmet73
fatihonur
osman0660
Volkan Gülal
Karabasan
tohatlı
selcuk
gokhanemir
Dr. Sedat
yunus81
Bozoglu
iyimser_20
ali ermiş
gursel
tolga40
emreert
sefa54
kırıkkaleli metin
Sakallı Sadık
46 posters
2 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Geri: BOZDUMANLI DİŞİ (YAVRU) SAKALLI SADIK ANKARA
5/10/2010, 7:07 pm
osman0660 demiş ki:HAYRINI GÖR GÜLE GÜLE BESLE EKELİĞİNDEDE IYI OLUR INSALLAH
Teşekkür ederim Osman arkadaşım
- fatihonur
Ad Soyad : fatih karagoz
Forum Kayıt : 14/08/10
8/10/2010, 11:10 am
S.A Sadık abi emeğine sağlık. göze hoş geliyor.sendende bu beklenirdi. senden bir ricam olacak kirlininde videosunu koysanda izlesek. allaha emenat ol. en kısa zamanda görüşmek üzere.
- mehmet73
Ad Soyad : mehmet yapıcı
Forum Kayıt : 04/03/10
8/10/2010, 12:01 pm
muhtesem yüreyine sağlık
- mehmet73
Ad Soyad : mehmet yapıcı
Forum Kayıt : 04/03/10
8/10/2010, 12:06 pm
roman yazar gıbı yorum yapanlar kuş gürsün
8/10/2010, 12:11 pm
mehmet73 demiş ki:muhtesem yüreyine sağlık
Allah razı olsun MEHMET abi
- fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10
8/10/2010, 5:49 pm
emegıne saglık sadık usta hayrını gor.
- antepli2757
Ad Soyad : murat sentürk
Doğum Tarihi : 02/10/67
Forum Kayıt : 15/12/08
8/10/2010, 5:52 pm
Emegine saglik masallah güle güle ucur
- iyimser_20
Ad Soyad : iyimser_20
Doğum Tarihi : 15/02/84
Forum Kayıt : 24/07/10
8/10/2010, 8:49 pm
Sadık bey kırmızı kuyrukları beyaz kanat uçları beyaz olan kuşların oyunları nasıl acaba uçurdunuzmu onlardan Aksarayda bir abimizdede var çok methettiler ama uçan görmedim birde kimlerin kuşlarından bilgi verirseniz sevinirim
9/10/2010, 12:07 am
iyimser_20 demiş ki:Sadık bey kırmızı kuyrukları beyaz kanat uçları beyaz olan kuşların oyunları nasıl acaba uçurdunuzmu onlardan Aksarayda bir abimizdede var çok methettiler ama uçan görmedim birde kimlerin kuşlarından bilgi verirseniz sevinirim
Hangi kuşlardan bahsediyorsunuz hiç anlamadım daha açık anlatırsanız daha kolay yardımcı olurum tşk ederim.
- eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08
9/10/2010, 2:57 am
sadik bey cok guzel kus valla cok begendim olsada ucursak bole, allah zeval vermesin.
9/10/2010, 7:31 am
Sakallı Sadık demiş ki:iyimser_20 demiş ki:Sadık bey kırmızı kuyrukları beyaz kanat uçları beyaz olan kuşların oyunları nasıl acaba uçurdunuzmu onlardan Aksarayda bir abimizdede var çok methettiler ama uçan görmedim birde kimlerin kuşlarından bilgi verirseniz sevinirim
Hangi kuşlardan bahsediyorsunuz hiç anlamadım daha açık anlatırsanız daha kolay yardımcı olurum tşk ederim.
Biraz geç oldu ama anladım :111: Facebook profilimdeki şarabileri soruyorsunuz bu sene pek uçurmak nasip olmadı o kuşlardan önümüzdeki sezon düşünüyorum ozaman oyunu hakkında bilgi verebilirim.Kuşlara gelince Ankaradan ihaleden aldım yani artık benim kuşlarım.
- delikadir
Ad Soyad : kadir
Doğum Tarihi : 23/02/70
Forum Kayıt : 09/10/10
11/10/2010, 5:19 am
çok uğraşmışın her gün 1,2 sefermi çıkarıyo bu kuş,bikerede çekip koysan,eke kuşun yokmu yavrumu izleyeceğiz
11/10/2010, 5:45 am
delikadir demiş ki:çok uğraşmışın her gün 1,2 sefermi çıkarıyo bu kuş,bikerede çekip koysan,eke kuşun yokmu yavrumu izleyeceğiz
Evet yaa deli Kadir abi affınıza sığınırım sizin için uğraştım 1,5 2 ay boyunca her gün 1 sefer oda oynarsa eke kuşumuz hiç olmadı bu yavruyuda ödünç aldım birinden video çekmek için geri verdim.Bileydin başlığada yazardım DELİKADİR abi yavru kuş sen izleme boşa vakit harcama sende ne ekeler vardır onlardan artan vaktini böylee yavruların videolarını izleyerek harcama diye.
Yinede çok teşekkür ederim değerli vaktinizi harcadığınız videoyu izlediğiniz kuş hakkında yorum yapma yerine abuk sabuk şeyler yazdığınız için
- Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10
11/10/2010, 6:01 am
Bravo sadik hocam
cok guzle bir cevap vermissin:)
nede olsa, delidir ne yapsa yeridir, bosver herkese ayni abuk subuk yorumlari yapmis:) delikadir arkadasimiz
oda oyle eyleniyo heralde:)
cok guzle bir cevap vermissin:)
nede olsa, delidir ne yapsa yeridir, bosver herkese ayni abuk subuk yorumlari yapmis:) delikadir arkadasimiz
oda oyle eyleniyo heralde:)
- pasa KAYA
Ad Soyad : paşa kaya
Forum Kayıt : 01/04/09
11/10/2010, 1:13 pm
S.A SADIK BEY DUMANLI YAVRU SATEN KENDİNİ YABMIŞ KALKIŞI İNİŞİ GEYET İYİ FİŞEK TARZINIDA TÜDEN SONRA DAHA İYİ OLUR BU DÖNEMDE ANCAK BU KADAR OLUR SATEN AMA HERKESİN KUŞ ANLAYIŞI FARKLI İNSANLAR KULAKDAN DOLMA DUYDUKLARINI RUYADA GÖDÜKLERİNİ İSTİYORLAR ONUN İÇİN ÇOK GÖRME ÇORUMDAN SELAMLAR.PAŞA
11/10/2010, 1:27 pm
pasa KAYA demiş ki:S.A SADIK BEY DUMANLI YAVRU SATEN KENDİNİ YABMIŞ KALKIŞI İNİŞİ GEYET İYİ FİŞEK TARZINIDA TÜDEN SONRA DAHA İYİ OLUR BU DÖNEMDE ANCAK BU KADAR OLUR SATEN AMA HERKESİN KUŞ ANLAYIŞI FARKLI İNSANLAR KULAKDAN DOLMA DUYDUKLARINI RUYADA GÖDÜKLERİNİ İSTİYORLAR ONUN İÇİN ÇOK GÖRME ÇORUMDAN SELAMLAR.PAŞA
Teşekkür ederim Paşa abi güzel yorumların için. Evet abi bazı insanları meraklı arkadaşları çok görmemek gerekiyor .Daha halen fişkleyen kuşu takla ile giden kuşu bilmeyen nice insan var benim kuşum uzun gitsin bol taklalı gitsin diyorlar takla ve perdah gücü ile giden nice kuşlar var ama insanlar daha fışkıran kuşu bilmiyorlar.Gerçekten durumumuz kötüye gidiyor ona üzülüyorum.Tekrar teşekkür ederim abi.
- zaralıemrah
Ad Soyad : emrah
Forum Kayıt : 08/06/10
11/10/2010, 3:21 pm
sabıcım maşallah
vıdeonun başında şarabı gördum sankı onlarıda uçurdunuzmu ??
- mardinli hakkı
Ad Soyad : HAKKI HACIOĞLU
Forum Kayıt : 19/07/10
11/10/2010, 3:22 pm
Sadık bey kusun masalahı var emeyıne saglık.mardınden saygılarımla...
11/10/2010, 3:41 pm
zaralıemrah demiş ki:sabıcım maşallah
Sendende birşey kaçmıyor Emrah yok daha uçmadılar bu yaza inşallah.
11/10/2010, 3:44 pm
mardinli hakkı demiş ki:Sadık bey kusun masalahı var emeyıne saglık.mardınden saygılarımla...
Teşekkür ederim Hakkı bey .
- delikadir
Ad Soyad : kadir
Doğum Tarihi : 23/02/70
Forum Kayıt : 09/10/10
11/10/2010, 3:58 pm
Sakallı Sadık demiş ki:delikadir demiş ki:çok uğraşmışın her gün 1,2 sefermi çıkarıyo bu kuş,bikerede çekip koysan,eke kuşun yokmu yavrumu izleyeceğiz
Evet yaa deli Kadir abi affınıza sığınırım sizin için uğraştım 1,5 2 ay boyunca her gün 1 sefer oda oynarsa eke kuşumuz hiç olmadı bu yavruyuda ödünç aldım birinden video çekmek için geri verdim.Bileydin başlığada yazardım DELİKADİR abi yavru kuş sen izleme boşa vakit harcama sende ne ekeler vardır onlardan artan vaktini böylee yavruların videolarını izleyerek harcama diye.
Yinede çok teşekkür ederim değerli vaktinizi harcadığınız videoyu izlediğiniz kuş hakkında yorum yapma yerine abuk sabuk şeyler yazdığınız için
sadık bey yazdıklarım yanlış anlaşıldı galiba,ben yavru kuşa yorum yapmam saman alevi gibi olur bunlar
11/10/2010, 4:02 pm
delikadir demiş ki:Sakallı Sadık demiş ki:delikadir demiş ki:çok uğraşmışın her gün 1,2 sefermi çıkarıyo bu kuş,bikerede çekip koysan,eke kuşun yokmu yavrumu izleyeceğiz
sadık bey yazdıklarım yanlış anlaşıldı galiba,ben yavru kuşa yorum yapmam saman alevi gibi olur bunlar
Yok Delikadir kardeşim gayet iyi anlaşıldı yazdıkların açık ve net.
- pasa KAYA
Ad Soyad : paşa kaya
Forum Kayıt : 01/04/09
11/10/2010, 9:05 pm
SADIK KARDEŞİM DOGRU SÖYLU YORSUN FIŞKIRAN KUŞ İLE AYAK PERDAHLI KUŞU AYIRDI EDEMİYEN COK ONUN DIŞINDA KANAT SESİ DİYORLAR ASLINDA OMUZDAN YÜKLENEN KUSUN SESİ TONAZLI ÇIKAR BEN BU TARZ KUŞLARDAN HOŞLANIYORUM BİRDE SIRTINA OYNUYAN KANAT UCU İLE GİDEN FİŞEHE GİDERKEN KUŞ VARMI YOKMU BELLİ OLMAYAN AMA UZUN GİDEN KUŞLAR VAR BUNLARDAN ZEVK ALMIYORUM.SELAMLAR
- SEFA
Ad Soyad : SEFA ERSOY
Forum Kayıt : 05/09/08
14/10/2010, 10:26 am
maşallah sadık bey emeğinize sağlık
14/10/2010, 4:11 pm
SEFA demiş ki:maşallah sadık bey emeğinize sağlık
Teşekkür ederim Sefa bey
- gökyüzü
Forum Kayıt : 16/05/08
Sakallı Sadık demiş ki:Teşekkür ederim arkadaşlar.
8/12/2010, 7:56 pm
s.a. sadık bey tebrik ederim güzel hayvan allah nazardan saklasın..selamlar
- yavuzaslan
Ad Soyad : yavuz kılıçaslan
Forum Kayıt : 31/10/08
9/12/2010, 6:47 am
bu sayfada bu kuşa olumsuz yorumlar yazanalrın kapısında bu kuşun yaptığının 10 da birini yapana varsa ben bütün kuşalrımı verecem tanaesi 5 liradan yşne 1000-1500 eder en azından ama zannetmiyorum laf olsun torba dolsun
- ali ermiş
Ad Soyad : ali ermiş
Doğum Tarihi : 07/03/84
Forum Kayıt : 22/01/10
9/12/2010, 9:51 am
Sakallı Sadık demiş ki:delikadir demiş ki:çok uğraşmışın her gün 1,2 sefermi çıkarıyo bu kuş,bikerede çekip koysan,eke kuşun yokmu yavrumu izleyeceğiz
NASRETTİN HOCA BİLE BÖYLE BİR CVP VEREMEZDİ
2 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4