4 aylık yavru kızması Ankara boz
+10
gooksel
sponqe
snndnc5575
deli_fisek03
ademyavuz
ozgur44
Haso
katarsis
Talha
kuşçu26
14 posters
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- kuşçu26
Ad Soyad : Samet Dönmez
Doğum Tarihi : 03/10/88
Forum Kayıt : 06/02/08
4 aylık yavru kızması Ankara boz
7/2/2008, 6:52 pm
görüntü biraz düşük ama bilen anlar ne olduğunu
https://www.youtube.com/watch?v=0KrgEwOekyA
https://www.youtube.com/watch?v=15Q2rNYiGRQ
https://www.youtube.com/watch?v=_epTFdsWcgo
https://www.youtube.com/watch?v=0KrgEwOekyA
https://www.youtube.com/watch?v=15Q2rNYiGRQ
https://www.youtube.com/watch?v=_epTFdsWcgo
- kuşçu26
Geri: 4 aylık yavru kızması Ankara boz
15/2/2008, 2:39 pm
- Talha
Ad Soyad : Talha ÖZTÜRK
Forum Kayıt : 08/03/08
8/3/2008, 11:57 am
Maşallah çok güzel bir kuşun var tüyünce hayrını gör.
- katarsis
Ad Soyad : katarsis
Forum Kayıt : 09/03/08
9/3/2008, 6:00 am
sıradan bir kuş, bi özelliği yok yani....
ayrıca video berbat çekilmiş neden koyup doğru dürüst olmayan bişiyi milletin önüne koyuyorsunki ????????????????????????????????
ayrıca video berbat çekilmiş neden koyup doğru dürüst olmayan bişiyi milletin önüne koyuyorsunki ????????????????????????????????
- kuşçu26
9/3/2008, 4:53 pm
Tyfltalha kardeşim sağolasın kuşu beyendiğine sevindim
katarsis kardeşim ben kuşu beyenilip beyenilmezmi diye video çektim ekledim herkesin kuşu kötü bi tek seninki iyi olsun kardeşim
sen ekle seninkileri de izleteyim
urfaya yolun düşerse sana iyi kuş izletiriz bunu beyenmedinse merak etme sen
katarsis kardeşim ben kuşu beyenilip beyenilmezmi diye video çektim ekledim herkesin kuşu kötü bi tek seninki iyi olsun kardeşim
sen ekle seninkileri de izleteyim
urfaya yolun düşerse sana iyi kuş izletiriz bunu beyenmedinse merak etme sen
- katarsis
9/3/2008, 5:59 pm
Edit By Forum Admin ...
- kuşçu26
9/3/2008, 6:04 pm
öylesi varsa sen izlet kardeşim madem diyon at videosunu izleyelim
bende değil 150 ki 30 gitsin de adam gibi oynasın taş gibi kapansın sefere 20 santime çöksün taban taklasıyla kalkıp 8-10 takla vursun yeter
ben bunu heryerde yazarım sadece buraya mahsus değil olmadığı içinmi? yoooo
negereği var kuşa motormu takalım
herşeyin fazlası zarardır...
bende değil 150 ki 30 gitsin de adam gibi oynasın taş gibi kapansın sefere 20 santime çöksün taban taklasıyla kalkıp 8-10 takla vursun yeter
ben bunu heryerde yazarım sadece buraya mahsus değil olmadığı içinmi? yoooo
negereği var kuşa motormu takalım
herşeyin fazlası zarardır...
- kuşçu26
9/3/2008, 6:20 pm
bu arada başka forumlarda da yazmıştın sen 150 metre oynayan kuşun olduğunu ve 15 milyar istediğini
ama kuşlara alıcı çıkıpta video isteyince senden ses çıkmamıştı
bunu yanlış anlama at izleyelim veya nasip olursa gelir izleriz iznin olursa
ama kuşlara alıcı çıkıpta video isteyince senden ses çıkmamıştı
bunu yanlış anlama at izleyelim veya nasip olursa gelir izleriz iznin olursa
- katarsis
10/3/2008, 6:53 am
söylediğim mesafeyi vide oya çeksemde ne kadar gittiği anlaşılmaz...
senin video gibi yani....
ayrıca kimseye kuş göstermiyorum satmaktan da şimdilik vaz geçtim.......
belki bi çitft birine veirim ....... zaten o zaman her kese tükürdüklerini bal yalar gibi yalattıracam merak etme......
belki bi çitft birine veirim ....... zaten o zaman her kese tükürdüklerini bal yalar gibi yalattıracam merak etme......
- kuşçu26
10/3/2008, 4:33 pm
inşallah kardeşim yer,terki 150 metre oynayan kuşların varlığı kaybolmasın nede olsa bulması zor bu kuşları
kuşları çoğaltıp etrafa yay ki 100 sene sonra desinler '' bi katarsis vardı onun damarları var elimde 150 metre oynayan kuşlar, Allah ondan razı olsun bu kuşları korumuş sadece kendini düşünüp saklamamış '' desinler...
borsada paranın değilde KUŞÇU DOSTLUĞUNUN BÜYÜMESİ dileğiyle kal sağlıcakla
kuşları çoğaltıp etrafa yay ki 100 sene sonra desinler '' bi katarsis vardı onun damarları var elimde 150 metre oynayan kuşlar, Allah ondan razı olsun bu kuşları korumuş sadece kendini düşünüp saklamamış '' desinler...
- kuşçu26
10/3/2008, 4:34 pm
inşallah kardeşim yeter ki 150 metre oynayan kuşların varlığı kaybolmasın nede olsa bulması zor bu kuşları
10/3/2008, 4:52 pm
- Haso
Ad Soyad : Hasan Sağlam
Doğum Tarihi : 27/06/75
Forum Kayıt : 11/04/08
11/4/2008, 8:00 am
güzeller videolar
- kuşçu26
11/4/2008, 5:38 pm
sağolasın hasan abi beyendiğine sevindim
- kuşçu26
27/4/2008, 1:31 pm
- ozgur44
Forum Kayıt : 23/05/08
23/5/2008, 4:56 pm
ben kuş arıyorum malatyadan özgür bildiğiniz pin satlık varsa mfiatıda uygunsa alabilirim kaçtane olduğu fark etmez
- ozgur44
Forum Kayıt : 23/05/08
23/5/2008, 4:57 pm
bana ulaşmak için ozgur.karatas@hotmail.com dan ulaşa bilirsiniz teşekkürler şimdiden
- kuşçu26
26/5/2008, 4:55 pm
kardeş satılık kuşum yok sadece keyif için besliyorum, inşallah daha iyilerini bulursun.
bu arada inşallah yakında ihtiyar kuşumu 1 senedir uçurmamıştım, bi abimin isteği üzerine havaya atacam. kısmet olursa, onun videoları bunları cebinden çıkaracak hayırlısıyla...
bu arada inşallah yakında ihtiyar kuşumu 1 senedir uçurmamıştım, bi abimin isteği üzerine havaya atacam. kısmet olursa, onun videoları bunları cebinden çıkaracak hayırlısıyla...
- ademyavuz
Ad Soyad : Adem Yavuz
Doğum Tarihi : 01/01/80
Forum Kayıt : 04/06/08
19/7/2008, 9:53 pm
arkadaşım yanlış anla istersen ben için fark etmezde sen kimseye bişe yalattıramassın çünkü kuşcu değilsin bir kere 150 metre oynayan kuş kimse görmemiştir çünkü yok öle bişe olsadı videolarla herkez izledi ben abartmıyom tokatttan bir abimizden aldığımız kuşları kendi ırklarımızla eşleştirdik bende değil aydın yoğurtcu arkadaşımız samsundan kuşlar 30 metre ben gördüm ucuyolar 10 yada 8 li takla cıkıyolar ama ip gibi boğunukta değil inerkende harmanlayarak dünyanında taklasını vuruyolar bend e onlardan bir tane aldım kendi kuşlarıma vuracam şimdi sana demek istedim şudur ben ve ortam kuşun iyisine hastayım eğer dediğin gibi bir kuşun varsa cek videoya koy ve serettir ben görim buradakilerde görsün benim aldım o erkek vardıya aydından ona verdim paranın 100 mislini sana vermessem benden terbiyesiz insan olmasın ama 150 metreyi 40 takla ile yada 100 metreyi 30 takla ile cıkacak sen ukşculuktan anlamıyon sanırım kim uyduruyosa bu yalanları dikkate alma sonra lafın altında kalmak iyi değildir saygılar...katarsis demiş ki:söylediğim mesafeyi vide oya çeksemde ne kadar gittiği anlaşılmaz...
- katarsis
20/7/2008, 7:10 am
arkadaşım,
kusura bakma ama konuştuğun laflar gerçekten tamamen boşşşşş... anlamsız ve ucube.....
neden mi bak tek tek açayım...
birincisi, beni tanımadığın halde kuşçu olmadığımdan o kadar eminsin ki....bu kadar olur...... iyi peki eyvallah... bizi kuş değilz sen ordinaryus profesör kuşçusun
ikincisi, kimsenin 100 150 metreye asılan kuş görmediğindende o kadar eminsin ki.... allami cihanın kuşçusu senin avucunun içinde ya, olsa böyle bir kuş sen mutlaka görür duyarsın hayatta kaçmaz senden ne münasebett hiç olurmu öyle şey allah muhfaza ...
8 10 taklayla 20 30 metre giden kuş aldığını söylüyorsun .. sana bişi söyleyim mi beni öyle kuşlar kesmiyo, 10 15 taklayla 20 30 metere giden kuşlar vardı elimde eşe dosta parasız verdim elden çıkardım ha elimde o ayarda şu an bir iki tane kuş var, onları da benim antremana giren iyi yavrularla uçuruyorum oda atmaca saldırısında atmaca iyi kuşlar yerine belki onları alır diye yani.. anlıcan atmaca için bir önlem o kuşları uçurmak....
aslında bana diyorsun ama; 8 10 taklayla 20 30 metre giden kuşlara tav olan, hatta satın alan biri olarak asıl sen kuştan anlamıyorsun senin bildiğin gördüğün bu kadar işte oysa neler neler var hiç araştırdınmı soruşturdunmu .... ?
şimdi bende yavrular 3 4 aylık civarındalar ve geç oynarlar aşağı yukarı 8 9 10 aylık filan olmaları lazım tam tavına getirdiğim zaman satışa çıkaracağım ve 20 milyardan aşağı düşünmüyorum.... sana pahalı gelebilir yani....
kusura bakma ama konuştuğun laflar gerçekten tamamen boşşşşş... anlamsız ve ucube.....
birincisi, beni tanımadığın halde kuşçu olmadığımdan o kadar eminsin ki....bu kadar olur...... iyi peki eyvallah... bizi kuş değilz sen ordinaryus profesör kuşçusun
ikincisi, kimsenin 100 150 metreye asılan kuş görmediğindende o kadar eminsin ki.... allami cihanın kuşçusu senin avucunun içinde ya, olsa böyle bir kuş sen mutlaka görür duyarsın hayatta kaçmaz senden ne münasebett hiç olurmu öyle şey allah muhfaza ...
8 10 taklayla 20 30 metre giden kuş aldığını söylüyorsun .. sana bişi söyleyim mi beni öyle kuşlar kesmiyo, 10 15 taklayla 20 30 metere giden kuşlar vardı elimde eşe dosta parasız verdim elden çıkardım ha elimde o ayarda şu an bir iki tane kuş var, onları da benim antremana giren iyi yavrularla uçuruyorum oda atmaca saldırısında atmaca iyi kuşlar yerine belki onları alır diye yani.. anlıcan atmaca için bir önlem o kuşları uçurmak....
aslında bana diyorsun ama; 8 10 taklayla 20 30 metre giden kuşlara tav olan, hatta satın alan biri olarak asıl sen kuştan anlamıyorsun senin bildiğin gördüğün bu kadar işte oysa neler neler var hiç araştırdınmı soruşturdunmu .... ?
şimdi bende yavrular 3 4 aylık civarındalar ve geç oynarlar aşağı yukarı 8 9 10 aylık filan olmaları lazım tam tavına getirdiğim zaman satışa çıkaracağım ve 20 milyardan aşağı düşünmüyorum.... sana pahalı gelebilir yani....
- deli_fisek03
Ad Soyad : salih anbanazli
Forum Kayıt : 06/07/08
11/8/2008, 3:03 pm
katarsis kardes ben belcikada yasiyorum ve avrupanin buyuk kuscularini tanirim profesyonel olarak yapan kisileri tanirim tabiki amatorlerede saygim sonsuz bence sen amator bile deyilsin sana karsi hic saygi duyamiyacagim icin saygilida konusamiyorum kusura bakma sen o 150 50 tokat giden kusu bir ucur tek seferini video ya cek onemli deyil kamaraman cagir cektir kusu o cdye yuler ve onlarin makinalari cok cok kaliteli 150 m yi goremesekte en azindan aciktan cekerse uzaktan yani hem gittiyi mesafeyi goruruz inan bana hemde 150 m yi goruruz bizde yaptigimiz saygisizliktan utanc duyariz inan bana eyer kus oyle onuyor ise yemin ediyorum burdaki tum kuscular sait olsunlarki kamaraman parani ben yollicam hemde videoyu izler izlemez bekliyorum unutma sakin ha
- snndnc5575
Ad Soyad : sinan dinç
Doğum Tarihi : 03/03/75
Forum Kayıt : 15/08/08
16/8/2008, 1:20 pm
KATARSİZ DENEN SAHTEKAR BENCE SENDE 5 LE GİDEN KUŞ BİLE YOK.NİYEMİ ÇÜNKÜ ADAM OLSAN BU KADAR LAFIN ÜSTÜNE İZLETTİRMEN LAZIMDI.SEN BİZİM YENİ YETME KUŞÇULARI BİLE KANDIRAMAZSIN.ÇÜNKÜ O KADAR ATIYORSUN Kİ GÜLÜNÇ OLDUĞUNUN FARKINA VAR ARTIK...
- deli_fisek03
16/8/2008, 1:28 pm
katarsis demiş ki:arkadaşım,
aslında bana diyorsun ama; 8 10 taklayla 20 30 metre giden kuşlara tav olan, hatta satın alan biri olarak asıl sen kuştan anlamıyorsun senin bildiğin gördüğün bu kadar işte oysa neler neler var hiç araştırdınmı
soruşturdunmu .... ?
bak arkadasim kus dediyin zaman ucurulur zamani geldiyi zaman zamaninda ucurulan kus ugrasilan emeye deyer cunku yavru hirsini gorursun kusta sonra yavruya kusturursun ve sana sunu diyeyimki bu sitede kustan anlayanda vardir anlamayaanda ama su bir gercekki sana cevap yazan her kes iyi kotu kustan anlayan kisilerdir cunku bu millet kendini asali yillar oldu sen gibi lafla piyasa yapip deli paralara kus satanlara artik pacuk pahali arkadas demissinki bendekile gec oynar zamaninda ucan kus bazi evrelerden gecer kusun ne zaman hangi telekte oynicagini ben cok cok iyi biliyorum ve sana sunu diyeyim burda kimse iki gunde pata kute baslayip oynayankusun meraklisi deyil sen kuscu deyilsin adamim benim kumesimde bir gun bir yavru oyuna girdi ve o kadar uzun gidiyorduki kus m ile olcemiyordum kusu abarti olmasin diye ama inan bana 100/150 deyildi bu mesafe eyer varsa bunca adama kendini kanitla inan bana ugrasin piyasa yapmaksa kanitlaman yeterlidir cok kisi satin almak ister zaten senden o kuslari akilli ol kusu kus gibi anlat ki kuscular biraz masallah desin
- snndnc5575
17/8/2008, 7:39 am
KATARSİZ NERELERDESİN ŞU ÇEKİMLERİ YAPTA İZLEYELİM,BEKLİYORUZ,GÖZLERİMİZ YOLLARDA KALDI...
- snndnc5575
17/8/2008, 7:41 am
KATARSİZ 20-30 LA UĞRAŞMA BİZE 8-10 LA GİDENİ SEYRETTİR BİZ RAZIYIZ,ÖYLE DEĞİLMİ ARKADAŞLAR.HADİ BEKLİYORUZ...
- sponqe
Ad Soyad : sponge
Forum Kayıt : 05/06/08
19/8/2008, 10:38 pm
snndnc5575 demiş ki:KATARSİZ 20-30 LA UĞRAŞMA BİZE 8-10 LA GİDENİ SEYRETTİR BİZ RAZIYIZ,ÖYLE DEĞİLMİ ARKADAŞLAR.HADİ BEKLİYORUZ...
Adamın hayali büyük kardeşim sen ne diyorsun 5575.
Katarsis arkadaşı 20-30 metre fişekler 8-10 taklalar tatmin etmiyor...Aslına bakarsanız neyin peşinde olduğuda
belli değil biraz aklı karışmış arkadaşın.....
- snndnc5575
20/8/2008, 5:55 pm
Sponqe kardeş adam sır oldu gitti daha yorumda yazmıyo.Söylediklerinin yarısını izlettir dedik yok oldu gitti...
- deli_fisek03
20/8/2008, 9:30 pm
kacirdiniz adami huseyin abi bukadar yuklenmeseydiniz ya ama bekleyin belki kusu ucurmus hala bir 150 m gitmesini bekliyordur elinde kamara ile :affraid:
- sponqe
21/8/2008, 3:22 pm
snndnc5575 demiş ki:Sponqe kardeş adam sır oldu gitti daha yorumda yazmıyo.Söylediklerinin yarısını izlettir dedik yok oldu gitti...
Çıkar merak etmeyin. :lol:
- sponqe
21/8/2008, 3:28 pm
deli_fisek03 demiş ki:kacirdiniz adami huseyin abi bukadar yuklenmeseydiniz ya ama bekleyin belki kusu ucurmus hala bir 150 m gitmesini bekliyordur elinde kamara ile :affraid:
Salih merhaba.Nasılsın... :lol:
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2