4 aylık yavru kızması Ankara boz
+10
gooksel
sponqe
snndnc5575
deli_fisek03
ademyavuz
ozgur44
Haso
katarsis
Talha
kuşçu26
14 posters
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- gooksel
Ad Soyad : ..
Forum Kayıt : 30/06/08
Geri: 4 aylık yavru kızması Ankara boz
21/8/2008, 6:55 pm
katarsıs kusun vıdeosunu koy kardes ben hiç öle kus gormedım bizde dededen kalma damarlarda vardı ben 40 mtreyı gecen kus gormedım gecse bıle kus sapıtır adam gıbı taklayı harmanlayıp homojen olarak metreye yayamaz bır 50 mtre alsa kendısını ikinciye cıkamaz gelıp taban taklasını patlatıp gerı gıdemz ya bvu ne bıçım bı kuşculuktur bırakalım arkadaslar bu işleri ya ben istemıyorum 100-150 metre bana 20-25 hadı en kralı-30 metre ye gıtsın guzelce kendısını burgulu takla mesafesını ayarlayıp yukarı dogru ceksın son taklasını baglayıp kafasının döndüğü yöne dogru gitsin 10-15 dk da bır sefere gelsın 2,5-3 saat ucsun yeter biz 100de 150de degılız kımseyı kandırmaya gerek yok burası avcılar dernegi değil gercek kuscuların bulusma keyıflerını paylasma noktası arkadasım ne guzel vıdeosunu koymus benım kusum budur demıs camur atmaya gerek yok herkes neyse odur bu arada vıdeonu sabırsızlıkla beklıyorum.
- deli_fisek03
Ad Soyad : salih anbanazli
Forum Kayıt : 06/07/08
22/8/2008, 11:23 am
gooksel kardes haklisin burasi avcilar derneyi deyil ama artik kuscularda avcilardan geri kalmaz bizde hala bir mesaj yada ideo bekliyoruz allah bize bol bol sabir versin
- deli_fisek03
Ad Soyad : salih anbanazli
Forum Kayıt : 06/07/08
22/8/2008, 11:23 am
allaha sukur huseyin abi sen nasilsin ?
- Talha
Ad Soyad : Talha ÖZTÜRK
Forum Kayıt : 08/03/08
22/8/2008, 12:40 pm
"katarsis" yorumların çok saldırganca burası bir forum ve herkes izin verildiği ölçüde istediği şeyi paylaşabilir tabi sizin yorum yapmaya hakkınız yok mu? tabi ki de var ama bu kadar saldırganca olmayalım lütfen. Bu arada kendi kuşlarınızı çok övüyorsunuz ama ortada bir icraat yok laf herkeste var ama icraat az kişide var.
- oguz_tr34
Ad Soyad : oğuz tercan
Forum Kayıt : 13/09/08
15/9/2008, 11:06 am
ben tv de izledim haber olarak aksarayda bi abi kuşunun 100 ila 150 metre gittiğini ve bu arada 50 civarı takla attığını söyledi fiyatınında 25 milyar olduğunu anne ve babasınında kendisinde olduğunu onlarada 100 milyar istediğini yazıyodu fakat kuşu izlemedim.sadece izlediğim buydu.gerçek yalan bilemem.
- kuşçu26
Ad Soyad : Samet Dönmez
Doğum Tarihi : 03/10/88
Forum Kayıt : 06/02/08
11/10/2008, 7:32 am
oguz_tr34 demiş ki:ben tv de izledim haber olarak aksarayda bi abi kuşunun 100 ila 150 metre gittiğini ve bu arada 50 civarı takla attığını söyledi fiyatınında 25 milyar olduğunu anne ve babasınında kendisinde olduğunu onlarada 100 milyar istediğini yazıyodu fakat kuşu izlemedim.sadece izlediğim buydu.gerçek yalan bilemem.
kardeş bol taklalı kuşlar var tamam 28 e kadar gördüm ama hayvan sağa sola sallanır yıpranır.bizim istediğimiz performansı sürekli olan kuşlar değilmi? bu kuşları 1 sene uçur sonra fıs.70 metre gideni var o da tamam.150 metre az değil.150 metre boyunca koşarak 50 takla atsın bakalım kuşçular noluyo.can bu sonuçta.kolay değil bu rekor.ha varsada uzun sürmez o kesindir.12 sene boyunca bu oyunu yapamaz.ha bu kuşların tabanları gevşektir onuda söyleyim.5 taklayla oynayan kuş konarken harmanda 20 takla atar ama 50 takla atanı harman bile vermeyebiliri gelir gut gibi basar kümese...saygılarımla...
11/10/2008, 7:40 am
iyi bir kuş 5 ila 15 takla vurur çıkar ötesi bence olmaz düzgün bir seferde 15 den fazla hele 30 40 diyenler war olanaksız gibi...
- sponqe
Ad Soyad : sponge
Forum Kayıt : 05/06/08
11/10/2008, 11:41 am
Kuş bu arkadaşlar.takla sayısı yada çekmiş olduğu fişeklerde 40-50 taklalı olabilir.yada kuş 2-3 kademe yapabilir 2-3 kademe demek 2-3 minare boyu demek.
ama bunlar gerçekten önemli deiğldir.Önemli olan kuşun devamıdır...
MESALA..
1-Kaç saat uçar.ne kadar alçaktan oyuna başlar.
2-kaç baş yapar ve kaç takla ile gider.dip ve bağlama taklası varmı.
3-fişeklerin uzunluğu ortalama nedir...arada sırada kademe varmı.
4-altan gelen yavrular nasıl.
5-Zeka ve direnç...
Eğer kuşlarınızda bu özelikler var ise kuşlarınız iyidir...
sponqe
ama bunlar gerçekten önemli deiğldir.Önemli olan kuşun devamıdır...
MESALA..
1-Kaç saat uçar.ne kadar alçaktan oyuna başlar.
2-kaç baş yapar ve kaç takla ile gider.dip ve bağlama taklası varmı.
3-fişeklerin uzunluğu ortalama nedir...arada sırada kademe varmı.
4-altan gelen yavrular nasıl.
5-Zeka ve direnç...
Eğer kuşlarınızda bu özelikler var ise kuşlarınız iyidir...
sponqe
- kuşçu26
Ad Soyad : Samet Dönmez
Doğum Tarihi : 03/10/88
Forum Kayıt : 06/02/08
11/10/2008, 1:41 pm
hüseyin abi merhaba.tam söylemek istediklerimi yazmışsın sağolasın...50 atmış 60 atmış ama bu5 madde iyi olmadıktan sonra 150 atsın isterse, sahibi beslesin ben değil...saygılarımla...
- emre_yüzügüldü
Ad Soyad : A_N_K_A_R_A_L_I
Forum Kayıt : 11/01/09
12/1/2009, 2:13 am
Öncelikle herkeze hayirli gunler ben yeni uye oldum bu siteye ve tum konulari dikkatle incelerken bu sayfada takildim bir idda var ortada ve iddayi ortaya atanda bir icraat yok cok yazik malesef kusculugun bukadar cirkinlesmesi beni cok uzdu. Bende baya bi zaman önce böle bir kusu duydum ve tekrardan arastirdim he nakadar dogru nakadar yalan bilmiyorum. Bu haber yanilmazsam hürriyet gazetesinin buyrun okuyun bakalim nediceksiniz gözle görülmeden inanilcak sey degil ama hic degilse bu idda da video yok ama resim var
BUYRUN BURAYI TIKLAYARAK BAKABILIRSINIZ
BUYRUN BURAYI TIKLAYARAK BAKABILIRSINIZ
- MisafirMisafir
24/5/2010, 10:46 am
Yavruyken 40 takla atanı gördüm ama sonunda top oldu 35 takla ekeliğinde oynayan çıkardılar şimdi de konyanın bi ilçesinde varmış eke yavruya bakmış kuş kaldırıyormuş adam 30 takla oynuyormuş inanamıyorum sadece duydum...
Varsa öyle 3- 5takla 15 -20 metre giden kuşunu beğenmeyip dağıtacak hediye edecek ben parasıyla alıyım bana ulaşın
Bizde de var şimdi sivas kuşları falan 7 -8 takla kimi 12 -13 takla gidiyor ama hepsinin sonu iyi olmuyor 3 takla atan kuştan aldıgım zevki hiçbiri vermiyor...
Varsa öyle 3- 5takla 15 -20 metre giden kuşunu beğenmeyip dağıtacak hediye edecek ben parasıyla alıyım bana ulaşın
Bizde de var şimdi sivas kuşları falan 7 -8 takla kimi 12 -13 takla gidiyor ama hepsinin sonu iyi olmuyor 3 takla atan kuştan aldıgım zevki hiçbiri vermiyor...
- MisafirMisafir
24/5/2010, 10:47 am
Yavruyken 40 takla atanı gördüm ama sonunda top oldu 35 takla ekeliğinde oynayan çıkardılar şimdi de konyanın bi ilçesinde varmış eke yavruya bakmış kuş kaldırıyormuş adam 30 takla oynuyormuş inanamıyorum sadece duydum...
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2