SİZE GÖRE USTALIK NEDİR ? NASIL OLUR ?
+14
kadirsulun
Kuscu-Murat
ERGUN
Kadir Eliş
mesut16
security
Forum Admin
mehmet02
yavuzduman
eyüp sabri tugen
gursel
adrenain
ali ermiş
hummu
18 posters
- hummu
Ad Soyad : emrah
Doğum Tarihi : 22/06/20
Forum Kayıt : 03/12/10
SİZE GÖRE USTALIK NEDİR ? NASIL OLUR ?
7/12/2010, 9:57 am
SİZE GÖRE USTALIK NASIL OLUR ?
SİZE GÖRE USTA DENILEN INSAN NE GIBI VASIFLAR TAŞIR ?
YORUMLARINIZI BEKLIYORUM SAYGILARIMLA
SİZE GÖRE USTA DENILEN INSAN NE GIBI VASIFLAR TAŞIR ?
YORUMLARINIZI BEKLIYORUM SAYGILARIMLA
- ali ermiş
Ad Soyad : ali ermiş
Doğum Tarihi : 07/03/84
Forum Kayıt : 22/01/10
Geri: SİZE GÖRE USTALIK NEDİR ? NASIL OLUR ?
7/12/2010, 5:06 pm
USTA KİŞİ İKİ KUŞU EŞ ETTİĞİ ZAMAN ALTLARINDAN GELECEK YAVRULARIN UÇUŞ PERFORMANSLARINI İYİ TAHMİN EDEBİLEN KİŞİLERDİR YANİ İYİ DENK GETİREBİLEN KİŞİLERDİR BİR USTADA OLMASI GEREKEN EN 1. ÖZELLİK BUDUR
- adrenain
Ad Soyad : EMRE
Forum Kayıt : 18/03/10
7/12/2010, 7:03 pm
2. özellik olarakta seyisliği iiiy olmalıdır..
- gursel
Ad Soyad : gursel inan
Forum Kayıt : 06/03/10
7/12/2010, 10:30 pm
ustalik birisinin kapisinda kus seyrettikten sonra o kisiyi teprik etmek emege saygi gostermek yani efendi olmak demektir gerisi sonra gelir guzel kardesim
- eyüp sabri tugen
Ad Soyad : eyüp sabri tugen
Doğum Tarihi : 16/12/65
Forum Kayıt : 16/09/10
8/12/2010, 12:19 pm
USTALIK YAPTIGI İŞİ TAM ANLAMIYLA BİLEN , VE SORULDUGUNDA DOGRULARI TAM SÖYLEYEN DÜRÜST VE KENDİNDEN SONRAKİLERE BİLDİKLERİNİ DOGRU AKTARAN KİŞİDİR.
- yavuzduman
Ad Soyad : yavuz duman
Doğum Tarihi : 10/04/66
Forum Kayıt : 30/10/09
8/12/2010, 12:20 pm
Biz buna benzer konuyu şebap istişare bölümünde uzun uzun tartışmıştık diye hatırlıyorum..Dileyen meraklı arkadaşımız o kısmıda inceleyebilir..Selamlar
- mehmet02
Ad Soyad : mehmet t
Forum Kayıt : 24/08/10
8/12/2010, 1:01 pm
UÇURMADAMI ,SATIŞTAMI,BOL YAVRU TÜRETMEDEMİ ,BİLGİDEMİ ,IRKIN KALİTESİNİ ANLAMADAMI HERALDE HEPSİ BİR USTADA BULUNMALI DİYECEKSİNİZ BİR ADAMDA MÜHENDİS ,KALIPÇI, DEMİRCİ, DUVARCI ,SIVACI, ÇATICI, CAMCI, SUCU...VESAİRE VESAİRE BÜTÜN BU ÖZELLİKLERİN BULUNMASIYLA USTA SAYILACAKSA USTA DİYE BİRŞEY YOK TAKIM OYUNUNA UYAN KENDİNE ÜSTLENDİĞİ BİR KALEM İŞİ EN İYİ YAPAN USTADIR BEN GÜZEL KUŞÇIKARIRIM FALAN USTA HAKKIYLA SATIŞINI YAPAR .
8/12/2010, 1:16 pm
besledigi kuşu en iyi yemle yemleyen
besledigi kuşu en temiz su ile sulayan
besledigi kuşu en temiz kümeste besleyen
besledigi kuşu en uygun kuşa eş etmeyi bilen
besledigi kuşu neslini bilen
besledigi kuşu iyi idman eden
besledigi kuşu en temiz su ile sulayan
besledigi kuşu en temiz kümeste besleyen
besledigi kuşu en uygun kuşa eş etmeyi bilen
besledigi kuşu neslini bilen
besledigi kuşu iyi idman eden
- MisafirMisafir
8/12/2010, 1:45 pm
Ustalık kuşu eşlemekle altından kuş çıkarmakla olmaz o şanstır yada elindeki kuşların iyi olmasına bağlıdır bunu 1 aylık kuşçuda yapabilir iyi kuşlar temin ederek, yada küçük yeni başlayan çocuklarda...
Ustalık seyislikle olur, kuş nasıl uçar, ne zaman eşe atılır ne zaman yavruya baktırılır ne zaman uçurulur yem nasıl atılır, uçan kuş nasıl beslenir nasıl eğitilir bunları bilmelidir...
Ve en önemlisi de iyi kuşçu olmalıdır ve kendi kuşlarını arkadaşlarında dediği gibi kanadından renginden oyun karakterini söyleyecek kadar iyi okumuş çözmüş olmalıdır...
Ustalık seyislikle olur, kuş nasıl uçar, ne zaman eşe atılır ne zaman yavruya baktırılır ne zaman uçurulur yem nasıl atılır, uçan kuş nasıl beslenir nasıl eğitilir bunları bilmelidir...
Ve en önemlisi de iyi kuşçu olmalıdır ve kendi kuşlarını arkadaşlarında dediği gibi kanadından renginden oyun karakterini söyleyecek kadar iyi okumuş çözmüş olmalıdır...
- ali ermiş
8/12/2010, 11:10 pm
O ZAMAN SİZİN KUŞLARINIZ ŞANSA ÇIKIYORuygar demiş ki:Ustalık kuşu eşlemekle altından kuş çıkarmakla olmaz o şanstır yada elindeki kuşların iyi olmasına bağlıdır bunu 1 aylık kuşçuda yapabilir iyi kuşlar temin ederek, yada küçük yeni başlayan çocuklarda...
- security
Ad Soyad : E.Çağatay ÇÖL
Doğum Tarihi : 30/11/83
Forum Kayıt : 12/05/10
8/12/2010, 11:33 pm
ali ermiş demiş ki:
O ZAMAN SİZİN KUŞLARINIZ ŞANSA ÇIKIYOR
kusura bakma ama harbiden saçmalamışın
- ali ermiş
8/12/2010, 11:34 pm
security demiş ki:ali ermiş demiş ki:
O ZAMAN SİZİN KUŞLARINIZ ŞANSA ÇIKIYOR
kusura bakma ama harbiden saçmalamışın
UYGAR BEYİN CÜMLESİNDEN ALINTIDIR
- security
Ad Soyad : E.Çağatay ÇÖL
Doğum Tarihi : 30/11/83
Forum Kayıt : 12/05/10
8/12/2010, 11:36 pm
- mesut16
Ad Soyad : mesut uzerker
Doğum Tarihi : 31/03/76
Forum Kayıt : 13/12/09
9/12/2010, 5:29 pm
HERKEZ KUS BAKAR AMA HERKEZ KUSCU OLMAZ................
- Kadir Eliş
Ad Soyad : Kadir Eliş
Doğum Tarihi : 15/11/74
9/12/2010, 6:05 pm
bir de en iyi usta kuşçu herşeyi hoş görüyle bakan ve kuşların hakini veren iyi kuşa iyi demeli bencil olmamalı asla bunlarda olmasa usta olunmaz
- hummu
Ad Soyad : emrah
Doğum Tarihi : 22/06/20
9/12/2010, 6:28 pm
arkadaşlar bırbırımızın yorumlarını sonuca vardıktan sonra eleştırelım yoksa konu dağılacak
en son bır cumlede özetlıyelım usta nasıl olur dıye
en son bır cumlede özetlıyelım usta nasıl olur dıye
- ERGUN
Ad Soyad : ERGUN EKİZ
Doğum Tarihi : 11/06/78
Forum Kayıt : 02/10/10
9/12/2010, 8:49 pm
UYGAR ARKADAŞIMA KATILIYORUMuygar demiş ki:Ustalık kuşu eşlemekle altından kuş çıkarmakla olmaz o şanstır yada elindeki kuşların iyi olmasına bağlıdır bunu 1 aylık kuşçuda yapabilir iyi kuşlar temin ederek, yada küçük yeni başlayan çocuklarda...
- ali ermiş
9/12/2010, 9:37 pm
ustalık kuşu eşlemekle altından kuş çıkarmakla olmaz o şanstır cümlesi hariç bende katılıyorum bu cümleninde şansız bir açıklama olduğunu düşünüyorumonun adına
10/12/2010, 12:40 am
Selamunaleyküm,
bana göre, Usta olan, ögrencisine veya kendine soru soruldugunda isi kisa kesmeyip güzel güzel anlatandir, ama bakti boynuz kulagi gececek, yanlis yönlendirecek, ... bu insanliga sigmaz birkere, karsisindakinin basarisini takdir etmektense cogu zaman onu kiskaniriz, haaa, birseyi basaran heykelini diktirme cabasindaysa durum baska, dönem dönem herkese gelir sira, kimisine kac kez, kimisine hic, iddali olmak ne kadar dogru asil bu tartisilir, performans kusu ile ilgilenen illaki onun hakkini vermesi lazim, yoksa ucurtmiya ucurtmiya, o taklaci bir bakmisin masa kusuna dönmüs, isin rajonu bu olmasa gerek, ...
Ama ne yazikki akil vermeyi cok severiz ama verdigimiz akil ne kadar dogru onu bastan bilmeliyiz, ben 3 yildir bu Güvercine merak salmis biriyim, usta miyim, asla, ben 28 - 29 yildir Muhabbet kusuna bakiyorum, gecen eski okul arkadasima bir kac damizlik verdim, benim Rainbow`lardan, yavrular oldu bayagi, telim ikidebir caliyor, Murat var su neden böyle, Murat vay bu neden böyle, simdi 28 yilda diyelim, yasim 33 olacak yakinda, onca zamanin tecrübesini, birseye belli bir sekilde bakmayi, ha telefonda hada canli canli iki cümle ile anlatabilmek imkansiz, belki o kadar zorda degil, devlet sirrida degil, yeni olanlar bastan cok merakli oluyor, bende anlatiyom, bol bol, ama bazen bakiyorum, her soru sordugunda bildiklerini sanki askiya alir gibi unutmus, bozuk plak gibi sorular birbirine benziyor, iste ustalik orda belli olur bence, bikmadan anlatmakta, taki anliyana kadar, of mof demeden, cünkü onu gördügü an kalbi kirilir, buna dikkat eden ustadir bence, kuscular cok acayip bir kitle bana göre, sözüm burdan disari, gecen yazdim, elimizde o kadar güzel imkanlar varki, paylasmayida bir seve seve yapsak varya, cag atlamis oluruz diye düsünüyorum, gecen bir hadise anlattim baska bir konuda, onu aslinda burayada uygun gördügüm icin burayada ilave etmek istiyorum, ben benden baslayim kurala uysun diye, bilenler bilir ama, bilmeyende duysun diye, ...
Aklima bir hadise gibi birsey geldi, sahip cikma ve azim ile calisma ve takdir ile alakali birsey:
Bir Jahudi, bir Hiristiyan birde Müslüman olan 3 kisi bir gün (Ha$a) Yüce Mevlamin rahatsiz oldugunu duyar, ona gecmis olsun`a gitmeye karar alirlar, ama yol uzun, engel dolu, yanlarina birer adam daha alirlar, yani iki Jahudi, iki Hiristiyan, ikide Müslüman böylelikle yola cikarlar, ... nihayet sonunda sag salimde varirlar, ...
Yüce Mevlam söyle buyurmus: Geldiginize cok sevindim, ben hepinizin Allahiyim sonucta, bu güzel davranisinizi bir sekilde ödüllendirmek istiyorum, dileyin benden ne dilerseniz der, ama sunuda bilinki, istediginizin iki katini yaninizda getirdiginiz yoldasiniza verecegim, ona göre, sonra hir gir ciksin istemem, ...
Jahudi derki, ben sinir tanimayan bir araba istiyorum, biktim yürümekten, hic yolda kalmiyan, beni ve benden sonraki nesillerimi rahat ettirecek sekilde olsun, ... ve diledigi gerceklesir, ... ona bir tane, yol arkadasi yahudiye iki tane verilir, ...
Hiristiyan düsünür ve söyle buyurur, ben yüksek bina istiyorum, o kadar yüksek olsunki, cümle alem böylesini hayal bile etmekte zorlansin, depreme dayanikli olsun, cürümesin, cökmesin, güven icinde barindirsin, ... ve bu istegide yerine gelir, ona bir tane, yol arkadasina iki tane, ...
Sira gelir bizim Müslümana, kara kara düsünür, söyle der icinden, yaw ben bir isticem, soru bana sorulacak, yanimdaki benden fazla alacak, ve bu durum onun öyle zoruna giderki, uzun uzun ince ince düsündükten sonrada söyle buyurur: Benim bir gözümü kör etsen yeter, ... (devaminida siz düsünün artik)
Saygilar ve hayirli Cumalar cümleten
bana göre, Usta olan, ögrencisine veya kendine soru soruldugunda isi kisa kesmeyip güzel güzel anlatandir, ama bakti boynuz kulagi gececek, yanlis yönlendirecek, ... bu insanliga sigmaz birkere, karsisindakinin basarisini takdir etmektense cogu zaman onu kiskaniriz, haaa, birseyi basaran heykelini diktirme cabasindaysa durum baska, dönem dönem herkese gelir sira, kimisine kac kez, kimisine hic, iddali olmak ne kadar dogru asil bu tartisilir, performans kusu ile ilgilenen illaki onun hakkini vermesi lazim, yoksa ucurtmiya ucurtmiya, o taklaci bir bakmisin masa kusuna dönmüs, isin rajonu bu olmasa gerek, ...
Ama ne yazikki akil vermeyi cok severiz ama verdigimiz akil ne kadar dogru onu bastan bilmeliyiz, ben 3 yildir bu Güvercine merak salmis biriyim, usta miyim, asla, ben 28 - 29 yildir Muhabbet kusuna bakiyorum, gecen eski okul arkadasima bir kac damizlik verdim, benim Rainbow`lardan, yavrular oldu bayagi, telim ikidebir caliyor, Murat var su neden böyle, Murat vay bu neden böyle, simdi 28 yilda diyelim, yasim 33 olacak yakinda, onca zamanin tecrübesini, birseye belli bir sekilde bakmayi, ha telefonda hada canli canli iki cümle ile anlatabilmek imkansiz, belki o kadar zorda degil, devlet sirrida degil, yeni olanlar bastan cok merakli oluyor, bende anlatiyom, bol bol, ama bazen bakiyorum, her soru sordugunda bildiklerini sanki askiya alir gibi unutmus, bozuk plak gibi sorular birbirine benziyor, iste ustalik orda belli olur bence, bikmadan anlatmakta, taki anliyana kadar, of mof demeden, cünkü onu gördügü an kalbi kirilir, buna dikkat eden ustadir bence, kuscular cok acayip bir kitle bana göre, sözüm burdan disari, gecen yazdim, elimizde o kadar güzel imkanlar varki, paylasmayida bir seve seve yapsak varya, cag atlamis oluruz diye düsünüyorum, gecen bir hadise anlattim baska bir konuda, onu aslinda burayada uygun gördügüm icin burayada ilave etmek istiyorum, ben benden baslayim kurala uysun diye, bilenler bilir ama, bilmeyende duysun diye, ...
Aklima bir hadise gibi birsey geldi, sahip cikma ve azim ile calisma ve takdir ile alakali birsey:
Bir Jahudi, bir Hiristiyan birde Müslüman olan 3 kisi bir gün (Ha$a) Yüce Mevlamin rahatsiz oldugunu duyar, ona gecmis olsun`a gitmeye karar alirlar, ama yol uzun, engel dolu, yanlarina birer adam daha alirlar, yani iki Jahudi, iki Hiristiyan, ikide Müslüman böylelikle yola cikarlar, ... nihayet sonunda sag salimde varirlar, ...
Yüce Mevlam söyle buyurmus: Geldiginize cok sevindim, ben hepinizin Allahiyim sonucta, bu güzel davranisinizi bir sekilde ödüllendirmek istiyorum, dileyin benden ne dilerseniz der, ama sunuda bilinki, istediginizin iki katini yaninizda getirdiginiz yoldasiniza verecegim, ona göre, sonra hir gir ciksin istemem, ...
Jahudi derki, ben sinir tanimayan bir araba istiyorum, biktim yürümekten, hic yolda kalmiyan, beni ve benden sonraki nesillerimi rahat ettirecek sekilde olsun, ... ve diledigi gerceklesir, ... ona bir tane, yol arkadasi yahudiye iki tane verilir, ...
Hiristiyan düsünür ve söyle buyurur, ben yüksek bina istiyorum, o kadar yüksek olsunki, cümle alem böylesini hayal bile etmekte zorlansin, depreme dayanikli olsun, cürümesin, cökmesin, güven icinde barindirsin, ... ve bu istegide yerine gelir, ona bir tane, yol arkadasina iki tane, ...
Sira gelir bizim Müslümana, kara kara düsünür, söyle der icinden, yaw ben bir isticem, soru bana sorulacak, yanimdaki benden fazla alacak, ve bu durum onun öyle zoruna giderki, uzun uzun ince ince düsündükten sonrada söyle buyurur: Benim bir gözümü kör etsen yeter, ... (devaminida siz düsünün artik)
Saygilar ve hayirli Cumalar cümleten
- MisafirMisafir
10/12/2010, 7:17 pm
Ali ERMİŞ sözlerimden galiba kuştan yavruyu çıkarmak şanstır iyi kuşçu anlamaz anlamını çıkardınız...
Açıklayım tekrar iyi kuşçu tanımına layık olabilmek için sadece bir çift kuş eşleyipte çıkan yavruyu oynatmak yetmez, çıkan yavruyu da oynatacaksın eline geçen kuşuda deneyip emek verip kuşun ne yapacağını tahmin yürütmek yerine gözlemleyip öğreneceksin, kuşu eğiteceksin... vs gider...
Ben diyorum ki yavru bir çocuğun mezattan bilmeden aldığı bir çift kuştanda çıkar belki ama o iyi kuşçu değildir olmamıştır...
İyi kuşçuluk emek ister zaman ister seyislik ister ahlak ister seviye ister...
Alçakgönüllülük ve açık yüreklilik ister...
Açıklayım tekrar iyi kuşçu tanımına layık olabilmek için sadece bir çift kuş eşleyipte çıkan yavruyu oynatmak yetmez, çıkan yavruyu da oynatacaksın eline geçen kuşuda deneyip emek verip kuşun ne yapacağını tahmin yürütmek yerine gözlemleyip öğreneceksin, kuşu eğiteceksin... vs gider...
Ben diyorum ki yavru bir çocuğun mezattan bilmeden aldığı bir çift kuştanda çıkar belki ama o iyi kuşçu değildir olmamıştır...
- ali ermiş
10/12/2010, 9:17 pm
uygar demiş ki:Ali ERMİŞ sözlerimden galiba kuştan yavruyu çıkarmak şanstır iyi kuşçu anlamaz anlamını çıkardınız...
BU ŞEKİLDE DÜŞÜNÜYOSAN TABİ Kİ AYNI FİKİRDEYİZ AYRICA TAKLACI KUŞUNDA USTA DİYEBİLECEĞİMİZ KİŞİDE OLMASI GEREKEN 1. ÖZELLİK DOĞRU KUŞU ÇIKARABİLMEK SEYİSLİK İYİ KUŞ ÇIKARAMADIKTAN SONRA BİR İŞE YARAMAZ YEMLEME TEMİZLİK VS. HER KUŞÇUNUN KOLAYCA ÖĞRENEBİLECEĞİ MEVZULAR AMA DENK DÜŞÜRMEK TECRÜBEYLE OLUR ZAMAN İSTER HERKES BECEREMEZ
- kadirsulun
Ad Soyad : kadir sulun
Doğum Tarihi : 07/05/81
Forum Kayıt : 18/12/08
11/12/2010, 7:42 am
Arkadaşlar bana göre ustalık ilk önce büyüğüne küçüğüne saygılı,kuştan önce insanlığıyla ön planda olan.herkezin düşüncesine açık paylaşmayı ve dinlemeyi seven kişidir.ondan sonra kuşu iyi anlıyacak, tespitleri ve gözlemi doğru diğerlerinden farklı olacak.kuşa baktığında herkezin görmediğini gören kişidir.usta denilen insan hayatını kuşlara adamış günün fazlasını kuşlarıyla geçiren kişidir.buna benzer ustalık...
- malibadur
Ad Soyad : mehmet ali badur
Forum Kayıt : 14/07/10
11/12/2010, 10:36 pm
ustalık bana göre vefadır .bir abimiz kuş uçururken eski bi abimimiz sorduğunda seinn kuşlar ne yapıyor dediğinde tavuk besliyom diyebilmektir.
- kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10
12/12/2010, 10:05 am
arkadaşlar usta bir ugraşıyla uzun yıllar aktif ilgilenen. ve bu uğraşıda hiçkarşılaşmadığı bir tersliğe de çözüm bulan kişidir. kuşçuluktada da aynıdır. bu işin kitabı okulu yoktur. uzun yıllarını bilinçli bir şekilde bu işe vereceksin. hazıra konmadan bişeyler üretebiliyosan bu tecrüblerle ustasındır
- malibadur
Ad Soyad : mehmet ali badur
Forum Kayıt : 14/07/10
13/1/2011, 4:49 pm
ustalık ne ve neyin ustalığı yetiştirmekmi uçurmakmı muhavaza edebilmekmi
14/1/2011, 12:23 am
A`dan Z`ye kadar
Yaptigi is üzerine, ...
Ustayi usta yapan unsurlar ve sonuc olarak bu tabiri hak etmekmi etmemekmi, ...
Sonuc ya Usta (isi kavramis ve bilincli sekilde uyguliyan) yani hak eden, tipki Liderlerde oldugu gibi, Lider öyle rastgele olmaz, dogmazda, Lider hem kendini onuda zaman gösterir, yapici olani diyorum ben, Diktatör liderlerde olmustur, fakat onlar yikmaktaki basarilarini malesef yapmakta gösterememislerdir, marifet ezip gecmek ise ne àla, ...
Veyahut millet beni usta bilsin diye kendini ortaya atip sadece Usta ismiyle anilmak isteyen, yani millet desin diye, bildigide ordan burdan duyma bilgiler, temel yok gibi, elindede birsey var ise oda alibisi olarak artik, ... örnek cogaltilabilir, ... cakma usta yani
Kimi yerde diploma usta ünvanini getirir, kimi yerde elde edilmis ve kendini ispatlamis basarilar Usta ünvanini kazanmistir, ... gerci diplomali o kadar cahilde varki, ... usta olsa ne olur, olmaz ise daha iyi olur
Bilmiyorum anlatabildimmi, genel olarak bir tabir, burada ise illaki yapilan is ile alakali olsa daha iyi olur verilen örnekler, (Kusculuk) ile alakali !
Saygilar
Yaptigi is üzerine, ...
Ustayi usta yapan unsurlar ve sonuc olarak bu tabiri hak etmekmi etmemekmi, ...
Sonuc ya Usta (isi kavramis ve bilincli sekilde uyguliyan) yani hak eden, tipki Liderlerde oldugu gibi, Lider öyle rastgele olmaz, dogmazda, Lider hem kendini onuda zaman gösterir, yapici olani diyorum ben, Diktatör liderlerde olmustur, fakat onlar yikmaktaki basarilarini malesef yapmakta gösterememislerdir, marifet ezip gecmek ise ne àla, ...
Veyahut millet beni usta bilsin diye kendini ortaya atip sadece Usta ismiyle anilmak isteyen, yani millet desin diye, bildigide ordan burdan duyma bilgiler, temel yok gibi, elindede birsey var ise oda alibisi olarak artik, ... örnek cogaltilabilir, ... cakma usta yani
Kimi yerde diploma usta ünvanini getirir, kimi yerde elde edilmis ve kendini ispatlamis basarilar Usta ünvanini kazanmistir, ... gerci diplomali o kadar cahilde varki, ... usta olsa ne olur, olmaz ise daha iyi olur
Bilmiyorum anlatabildimmi, genel olarak bir tabir, burada ise illaki yapilan is ile alakali olsa daha iyi olur verilen örnekler, (Kusculuk) ile alakali !
Saygilar
- eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08
14/1/2011, 2:24 am
usta hatasini goren ve onu en iyi sekilde duzeltip ayni hatayi tekrar yapmayan kisidir.
- Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10
14/1/2011, 4:49 am
selam arkadaslar
ustaligin genel anlami yaptigi ise saygili olan, isi en iyi sekilde yapan , bilen , dogru , durust olan. kisiligiyle insanlarin sevgisini saygisini kazanan ve en onemlisi bildiklerini butunuyle ondan sonrakilere ogreten, kimsenin hakkini yemiyen , fesat olmayan kisidir.
bu anlam kuscu ustalar icinde gecerlidir. kadir sulunun yazdiklarinada tamamen katiliyorum.
ayrica admini yorumundaki maddelerinde tamamina uymasi gerekir bir ustanin.
saygilar
ustaligin genel anlami yaptigi ise saygili olan, isi en iyi sekilde yapan , bilen , dogru , durust olan. kisiligiyle insanlarin sevgisini saygisini kazanan ve en onemlisi bildiklerini butunuyle ondan sonrakilere ogreten, kimsenin hakkini yemiyen , fesat olmayan kisidir.
bu anlam kuscu ustalar icinde gecerlidir. kadir sulunun yazdiklarinada tamamen katiliyorum.
ayrica admini yorumundaki maddelerinde tamamina uymasi gerekir bir ustanin.
saygilar