DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL) 411k

Join the forum, it's quick and easy

DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL) 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL)

+22
dadaş25
DELIYUREK41
pasa KAYA
ekrem09
pulcuk
sadık bayar
tolga40
sailor
mert turan
Kırıkkaleli Haydar
Dr. Sedat
ERGUN
gursel
fuatbc
sezai
esatdogan
emreert
savaşyıldırım
yusuf polat
Sakallı Sadık
kırıkkaleli metin
orhancesur71
26 posters
orhancesur71
orhancesur71
Ad Soyad : orhan cesur
Forum Kayıt : 01/09/10
http://www.guvercinsevgisi.com

DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL) Empty DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL)

11/1/2011, 8:36 am
Dumanlı perçemli dişinin daha önce videosunu siteye koymuştum.
O Zamanlar kırıkkalede uçuyordu şimdi İstanbulda uçuruyorum. 2 yaşını geçmiş bir kuş.
Yavrunun üzerinden kaldırdım uçurdum. 10-15 gün uçması lazım ki kendine gelebilsin.
Video çekimleri bozuk olabilir netlik ayarı yapınca tekrardan çeker koyarım.
Yeni videolar dün (10.01.2011) da çekildi.

Not: Gök Perçemli Erkeğin Ala dişinden çıkan kızı.

http://www.guvercinsevgisi.com/genel/dumanli-percemli-disi.html

En son orhancesur71 tarafından 11/1/2011, 8:54 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10

DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL) Empty Geri: DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL)

11/1/2011, 8:43 am
maşallah kardeşim.
oturaklaşmış hayvan dahada güzel olmuş güle güle besle
orhancesur71
orhancesur71

DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL) Empty Geri: DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL)

11/1/2011, 11:04 am
kırıkkaleli metin demiş ki:maşallah kardeşim.
oturaklaşmış hayvan dahada güzel olmuş güle güle besle

Teşekkür ederim sağolasın metin.
Biraz daha uçurabilirsem yaza kadar iyi olacak istanbulun havasına suyuna iyice alışsın dimi :):)
Sakallı Sadık
Sakallı Sadık
Ad Soyad : Sadık Özlü
Forum Kayıt : 16/12/08
http://mehmet-sadik.azbuz.com

11/1/2011, 11:14 am
Güle güle besle maşallahı var.
yusuf polat
yusuf polat
Ad Soyad : yusufi
Forum Kayıt : 29/05/10

11/1/2011, 12:05 pm
maşallah DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL) 745452271 tüyünce hayrını görün
orhancesur71
orhancesur71

11/1/2011, 12:28 pm
Teşekkür ederim sağolun arkadaşlar...
savaşyıldırım
savaşyıldırım
Ad Soyad : savaş yıldırım
Doğum Tarihi : 01/01/79
Forum Kayıt : 13/11/10

11/1/2011, 12:51 pm
tüyükadar hayrını görün güzel
emreert
emreert
Ad Soyad : Emre ERTABAK
Doğum Tarihi : 10/11/81
Forum Kayıt : 09/01/09
http://www.abantavcilik.com

11/1/2011, 1:39 pm
maşallah güzel kuş ıyı gunlerde ucurun
esatdogan
Ad Soyad : esatdogan
Forum Kayıt : 14/12/08

11/1/2011, 4:40 pm
maşallah güle güle besleyin,oyuna güzel giriyo.uçurana tebrikler..
sezai
sezai
Ad Soyad : sezai ipek
Doğum Tarihi : 02/02/66
Forum Kayıt : 15/07/10

11/1/2011, 5:19 pm
maşallah seri fişekliyor tüyü kadar hayrını gör. DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL) 848716
fuatbc
fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10

11/1/2011, 5:29 pm
masallah orhan bey gayet guzel bı ara yıne gelmeyı dusunuyorum bu sefer tek basıma nasıp olursa kus ızlemeye sana kuslar hazır oldugunda davetını beklerım saygılar.
orhancesur71
orhancesur71

11/1/2011, 8:08 pm
Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Sağolun arkadaşlar.

fuatbc demiş ki:masallah orhan bey gayet guzel bı ara yıne gelmeyı dusunuyorum bu sefer tek basıma nasıp olursa kus ızlemeye sana kuslar hazır oldugunda davetını beklerım saygılar.

Tabiki fuat her zaman gelebilirsin.
Teşekkürler saygı bizden..
gursel
gursel
Ad Soyad : gursel inan
Forum Kayıt : 06/03/10

11/1/2011, 8:17 pm
MASALLAH orhan kardesim cok hareketli bir kus bu kus insani rahatlatir gule gule ucur kardesim saygilar
ERGUN
Ad Soyad : ERGUN EKİZ
Doğum Tarihi : 11/06/78
Forum Kayıt : 02/10/10

11/1/2011, 9:08 pm
ohan bey emeğinize sağlık güle güle besleyin DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL) 3167858558 DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL) 3167858558 DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL) 3167858558 DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL) 3167858558 DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL) 3167858558
Dr. Sedat
Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10

12/1/2011, 2:05 am
selamlar orhan bey

masallah cok harika bir kus, tam anlmaai ile 4 x4 luk. eke kus, yavru gormus, atmasi, yere yakin gelmesi , bol taklali ve uzun gitmesi cok hosuma gitti. yanlisca tabani biraz gec vuruyo ama hakkkini vererek vuruyo masallah zipkin gibi patliyo!!!

emeginize saglik, allah nazardan korusun

saygilar
Kırıkkaleli Haydar
Kırıkkaleli Haydar
Ad Soyad : Haydar Yılmaz
Doğum Tarihi : 27/05/79
Forum Kayıt : 26/10/10

12/1/2011, 6:54 pm
fişekteki sürati ve hızı çok güzel güle güle besle
orhancesur71
orhancesur71

13/1/2011, 8:56 am
Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.

Daha iyisi ve güzeli sizin olsun.

Hoşçakalın...
mert turan
mert turan
Forum Kayıt : 02/01/11

13/1/2011, 9:13 am
slm orhan bey güzel kuşlarınız dan tüyünce hayrini görün umarım yeni videolarınızıda bizlerle paylaşırsınız paylaşım insanlara her zaman iyi gelir başarılarınızın devamını dilerim kalın sağlıcakla DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL) 3167858558 DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL) 3167858558
sailor
Ad Soyad : Aydın Ünal
Forum Kayıt : 09/06/08

13/1/2011, 1:22 pm
Herkese selamlar,
Kuşun oyuna gelişi,sürati ve oyunu çok güzel ama ne yazık ki buna rağmen kuşa iyi kuş diyemiyorum.Kuşa iyi diyebilmem için inişini de görmem gerekiyor.
Kuşa iyi diyen,maşallah diyen arkadaşları da bu konuda anlayamıyorum.Bu sitede izlediğim videolarda, kuşların iniş görüntüleri ne hikmetse olmuyor.Ama kimse de bunu kanıksamıyor.Herkesin ağzından ''maşallah'' sözcüğü çıkıyor.Farzedelim bu kuş yapışıyor.Yine maşallah güzel kuş mu diyeceksiniz?
Hepimiz biliyoruz ki damcı taklacı ırkın en önemli özelliği; yerine taklalı ve perdahlı inmesidir.Bu olmazsa olmazdır.Kuş isterse 50-60 metre ,15-20 taklalı,20-25 sefer oynasın,yerine taklalı perdahlı inmezse, İYİ KUŞ DEĞİLDİR.Hatta yapışırsa, bu ırkın yüzkarasıdır.
Burada kuşun iniş görüntüleri de mutlaka yayınlanmalıdır.Aksi halde bu durum,yetiştiriciliğe yeni başlayanlar başta olmak üzere, pekçok kişiyi yanıltır.Nacizane fikrim,iniş görüntüsü olmayan videoların yayınlanmaması.
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin

13/1/2011, 1:42 pm
s.a arkadaşlar orhan iyibir taklacı besleyicisive iyisinin hastasıdır.
bu videoları benim istegim ve ricam üzerine buraya atmıştır. buyüzden burada banada yorum hakkı doğmuştur.
ve bir memleketlim ve sevdiğim bir kardeşim olarak. beni kırmadığı için teşekkür ederim burdan ona.
biz siteye bişeyler kazandırma ve güzel paylaşımlar iin buradayız.
kuşa gelimce
arkadaşlar kuş 2 yaşını geçmiş eke yavru yumurta v.s birçok kex görmüş ve 2-3 kapı değiştirip hiçbişekilde oyununa leke düşürmemiş. iyibir KIRIKKALE damızlığıdır.
ayrıca bu bir paylaşımdır. burya isteyen videosunu istediği gibi koyar. burda bir sınırlama ve çeşitli kısıtlamalarve kurallar yoktur. sonuçta kuş videosu. rütükten geçecek değil.
kuşu izlemek isteyen kardeşimizi arar gider yerinde izler bu bir kuşun uçusundan ufakbir karedir.
arkadaşlar birnevi fikir edinsinler diye.
ve ayrıca rahat olun arkadaşlar adamgibi oynar adamgibide yerine iner tak tak tak tak tak tak tak diye. bunu gözüyle görmek kulağıyla duymak isteyen varsa buyursun gitsin.

ve biz demiyoruz kuşun otynayıp yere düz inmsindiye tabiki kuş oyununu yapacak. hakkıyla ve adamgibide finişini yapacak inerken. normali budur.

AYDIN BEY KUSURA BAKMAYIN BU VİDEOLARI ATARKEN SİZE SÖYLEMEDİK. ONAYINIZDAN GEÇMEDİ. BUNDAN SONRA OLMAZ. SİZ TÜRKİYENİN TAKLACI OTARİTESİSİNİZYA PARDON.
sailor

13/1/2011, 2:27 pm
Metin Bey beni bu hususta otorite olarak görmeniz beni mutlu etti.Yazıyı yazarken tepkilerin her zamanki gibi olacağını zaten biliyordum.Burada damcı taklacı ırkı yeni tanıyan,bu işe yeni gönül vermiş ,genç insanlar çoğunlukta.Biraz da hevesli ve ateşli olanlar hemen tepki gösterirler diye düşünürken,kuşu iyi bildiğini,iyi kuşcu olduğunu her fırsatta tekrarlayan sizden ilk tepkinin gelmesine şaşırdım doğrusu.Bırakın kuşun Kırıkkale kuşu olmasını veya arkadaşınızın kuşu olmasını.Bu saplantıdan kurtulun artık.Benim eleştirim kuşun arkadaşınıza ait bir Kırıkkale kuşu olmasından değil,iniş görüntüsünün olmamasından.
Yani bir insan o kadar emek verir ,kuşunun oyun görüntülerini tek tek çeker de, neden çok önemli olan sadece bir iniş görüntüsünü çekmez veya çeker de yayınlamaz.Sadece sorum bu.
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin

13/1/2011, 3:13 pm
tekrar meraba aydın bey
burdan üzülerek yazıyorum ki bu güzel paylaşımı kirlettiğimiz için.
sanırım siz tartışmayı daha doğrusu polemiği seviyosunuz. görüldüğü gibi,
bakın iyi yorumda kötü yorum da yaprsınız saygı çerçevesini aşmadan bu endoğal hakkınız, buna kimse karışamaz, ama uslubunuz yanlış hemşerim
ever dediğniz gibi kuşun iniş videosu da olsa çok daha güzel olacaktı, bunu istemek daha doğrusu görmek istemenizde çok normal, evet biliyorum kuşu çok begendin keşke bende böylel bir kuş uçurabilsem dedim içini geçirdin onuda biliyorum. amma inişini göremedim dedin, canın sıkıldı. onuda biliyorum.
keşke olsaydı iyi olacaktı ama arkadaş çekmemiş. ilerleyen zamanda çeker koyar
merekanız törpülenir.
şimdi benim size karşı olmamın nedeni sadece kırıkkale ali veli vs. değil.
sadece uslup olayanız. kırıcı yazıyosun hemşerim. diyebilirsin kuşunuz çok güzel sizden ricam birde iniş videosu ozaman bu kuşa bir yorum yapmakisterim. veya iyibir kuş videosu atmışsınız bu güzelliği inişiylede süsleseydiniz daha güzel olur diye tafsiye edebilirsiniz.
ayrıca burdan yeni yetişenlere yanlış örnek oluyosunuz gibi konuşmuşsunuz.
kardeşim burası acemi er eğitim alayı değil burdan kuşçu yetişmez.
burasının güzelliği net ortamından yeni arkadaşlıklar kurmak karşılıklı iştişare yapmak ve bi takım aklımıza takılan sorulara cevap bulmak. yoksa rahat ol kimse burdan iyide kötüde kuşçulukla ilğili olarak örnek almaz. her heveslinin bir ustası vardır. nasıl yetişecekse ustasına göre yetişir.
aydın bey yanlış anlamayın keşke sizi otorite görebilsek
okadar kendinizi geliştirsenizve herkeze örnek olsanız ne mutlu bize,
bizim için fakletmez biz küçügede büyügede saygı duyarız yeterki
agırolsun oturaklı olsun. herzaman fikirlerine saygı duyarız. ama sizi bukonuda yanlış anlamayın kesinlikle tartıştık diye yazmıyorum. sadece hevesli olarak görüyorum. kendinize iyi bakın. hayırlı akşamlar

arkadaşlar burdaki yazılarım kesinlikle ve kesinlikle kuşve kuşçuluk üzerinedir kimse darılmasın gücenmesin kişinin karekterive ahlakıyla ilgili değildir. yanlışta anlaşılmasın.

herkeze sayğılar büyükten küçüge
emreert
emreert
Ad Soyad : Emre ERTABAK
Doğum Tarihi : 10/11/81
Forum Kayıt : 09/01/09
http://www.abantavcilik.com

13/1/2011, 3:23 pm
nacizane fikirimi söleyim.. kuşun nasıl sıkıp geldiğini ve fişeğe başlamadan nasıl sıçradıgını görüyorsunuz dimi,böle oyun yapan bi kuş sizce boşmu konar?ben bu kuşun boş konduğunu zannetmıyorum,orhan bey vıdeosunu cekerse görmek isdeyenler için iyi olur.
orhancesur71
orhancesur71

13/1/2011, 4:01 pm
sailor demiş ki: Herkese selamlar,
Kuşun oyuna gelişi,sürati ve oyunu çok güzel ama ne yazık ki buna rağmen kuşa iyi kuş diyemiyorum.Kuşa iyi diyebilmem için inişini de görmem gerekiyor.
Kuşa iyi diyen,maşallah diyen arkadaşları da bu konuda anlayamıyorum.Bu sitede izlediğim videolarda, kuşların iniş görüntüleri ne hikmetse olmuyor.Ama kimse de bunu kanıksamıyor.Herkesin ağzından ''maşallah'' sözcüğü çıkıyor.Farzedelim bu kuş yapışıyor.Yine maşallah güzel kuş mu diyeceksiniz?
Hepimiz biliyoruz ki damcı taklacı ırkın en önemli özelliği; yerine taklalı ve perdahlı inmesidir.Bu olmazsa olmazdır.Kuş isterse 50-60 metre ,15-20 taklalı,20-25 sefer oynasın,yerine taklalı perdahlı inmezse, İYİ KUŞ DEĞİLDİR.Hatta yapışırsa, bu ırkın yüzkarasıdır.
Burada kuşun iniş görüntüleri de mutlaka yayınlanmalıdır.Aksi halde bu durum,yetiştiriciliğe yeni başlayanlar başta olmak üzere, pekçok kişiyi yanıltır.Nacizane fikrim,iniş görüntüsü olmayan videoların yayınlanmaması.

A.s.

Evet kuşun inişi benim içinde önemlidir. Boş inen kuşu ben beslemem zaten. Yalnız fazla abartıp eme saygısızlık yapmışsın, her şey kabul edilebilir ancak eme saygısızlığı kabul edemem. Önce toplum olarak (kuşçu camiası) saygılı olmayı hep beraber öğreneceğiz.

Burda iyi yada kötü insanlar bir şekilde video paylaşımında bulunuyor. Kaldıki benim kendime ait kişisel sitelerimde var. Bazı arkadaşları kıramadığımız için ve forum sahibin sitede video paylaşmamı istediği için paylaştım.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama kuştan anladığınızı düşünmüyorum, Kuştan anladığınızı farz edelim. Ozaman da yorum yapmayı (videodaki kısmı ile kuşu yorumlamak) bilmiyorsunuz.

Mesala şöyle bir yorum yapsanız bence daha güzel ve hoş olurdu.
kuşun oyuna gelişi,sürati ve oyunu güzel ama inişinide görsek daha iyi olurdu deseniz emenim ki güzel bir yorum olurdu.

İnişini görmek istersenizde buyrun gelin demeyi çok isterdim ancak eme saygı göstermeyenin benim yanımda yeri yoktur.

Sizin iyi demenizle benim kuşum iyi olmaz , kötü demenizle kötü olmaz..

Diğer yorum yapan arkadaşlara teşekkür eder, HERKESE SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİNDE YORUM DOLU MUHABBETLER DİLİYOR.

yusuf polat
yusuf polat
Ad Soyad : yusufi
Forum Kayıt : 29/05/10

13/1/2011, 5:19 pm
tekrar merhaba orhan bey nacizane fikrim şudurki;tabiki kuşçu kuşunu anlatmamalı ve övmemelidir . Kuşçu kuşunu uçurtup değerli dostlarına seyrettip kuş hakkında görüşlerini almalı fikirlerine de saygı duymalı ve arkadaşlarının yorumlarından kendi kuşunu dinlemeli. orhan bey dediğiniz gibi size katılıyom. sayın aydın ünal arkadaşımız emeğe saygısızlıkta bulunmuş sadece ictenliğinizden gelen en iyi yorumu yapmalısınız ki saygısızlık olmasın eğersizde varsa daha iyileribizimle paylaşırsanız dediğiniz yorumlara göre dama yapışmasın boşkonmasın taklalı insin 4;4;lük oynayan varsa formda paylaşırsanız sewiniriz: bizde gerçek kuşçular olarak yorum yapalımki gerçeklerin gün yüzüne cıkması için kimse yanlış anlamasın herkezin saygısına sewgimiz vardır kalın sağlıcakla DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL) 1668118718
sailor

14/1/2011, 7:45 am
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye bir söz vardır bilirsiniz.Siz istediğiniz kadar yaygara kopartın,ben yine doğruları söylemeye devam edeceğim.
Metin bey,yapı olarak da, fikir olarak da temiz olmayı çok severim,kirlilikten,pislikten nefret ederim.Kirletmem,aksine kirliyi temizlemeye çalışırım.Burada gördüğüm yanlışlıkları dile getirmezsem,herkes gibi maşallah dersem,emeğe saygı mı göstermiş olacağım.Emeğe saygı böyle mi gösterilir? Yanlış düşünüyorsunuz.Doğruyu,her söylenene evet diyerek bulamayız.Kaldı ki ben kimsenin emeğine de saygısızlık yapmadım.Kuşun iyi olan yönlerinden de açık yüreklilikle bahsettim.Kuşun yapıştığını da söylemedim.Sadece bu insanlar kuşun onca oyununa zahmet verip kaydediyorlar da neden bir inişini çekip yayınlamıyorlar,dedim.Bunu istemekte haksızmıyım.Kuşun sahibi; kuşun inişi benim için de önemlidir diyor,ama gereğini yerine getirmiyor,bunu eleştirince emeğe saygısızlık yaptığımı söylüyor.Kim haklı?
Yaşım 46. Otuz yılın üzerinde damcı taklacılarla ilgileniyorum.Ankara'lılara, aylarca süren buradakine benzer tartışmalar neticesi Tüzüklerini baştan aşağı değiştirecek kadar bu işi bilirim.Kimseye saygısızlık yapmam,kimsenin de şahsıma saygısızlık yapmasına izin vermem.Bir şey tutturmuşsunuz,emeğe saygısızlık.Bu görüntüleri buraya herkes sizi alkışlasın diye mi koyuyorsunuz.
Kuşu havaya attığınız andan itibaren,adam gibi yerine inene kadar kuşa iyi diyemezsiniz.Anlamayana bir kez daha söylüyorum; Bu kuşun gelişi,gidişi, oyunu çok güzel.Ancak kuştan anlamadığımı düşünen, inişi çok önemseyen , buna rağmen bir iniş görüntüsünü buraya eklemekten imtina eden yetiştiricisi, eğer iniş görüntüsünü de buraya ekleyebilseydi, herkesten önce kendisini tebrik etmesini bilirdim.
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin

14/1/2011, 7:52 am
günaydın aydın bey
bakın ben size kuşun inişini görmek istediğiniz için yalnışsınız demiyorum.
evet olsaidi daha güzel olurduda diyoru.
benim size söylemek istediğim. yazım tarzınız. tekrar okursanız. bunu anlayacaksınız.
herşeyin bir yolu ve yordamı vardır. sizin fikirlerinize kerşı değilim ama uslubunuzu daha ince ve dikkate alınacak şekilde yazarsanız sevinirim.
ayrıca sizinde videolarınızvar başka sitede. acaba hepsinde bir güvercinin uçum ve kalitesini gösteren eksiksiz çekimleriniz varmı.?
orhancesur71
orhancesur71

14/1/2011, 10:16 am
Aydın bey doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar sözü çok doğru bir söz.

Ancak sizinde doğru olduğunuzu ispatlayacak bir kanıtta göremedim ben. Forumda daha önce yazdıklarınızı okudum genelde kuşların inişleri hakkında yorumlar yapmış, tartışmalar başlatmışsınız.

İlk yorumunuzda yorum yapan insanların maşallah demelerini hazmedemeyip cevaplar yazmışsınız.

Peki ben şimdi sorarım size siz madem inişe önem veriyorsunuz kendinize göre iyi bir kuşçusunuz. BU FORUM SİTESİNDE NİYE BİR TANE GÜVERCİN VİDEONUZ YOK. Yada varda ben mi göremedim. varsa link yollayın.

Yada şöyle yapalım sizden başka samsunda aydın ünal varmı bilmiyorum ama google yazınca ilk çıkan sitede aydın ünala ait videolar gördüm. izledim.

Şimdi sırayla soruyorum lütfen VİDEOLAR size ait değilse bildirin.

http://www.guvercinbirligi.com/Videos/aydinunal.mov
bu videodaki kuşun inişi yok. kuş hakkında yoruma gerek yok. ses geliyor birileri Maşallah maşallah diyor (doğrusuda bu)

http://www.guvercinbirligi.com/Videos/AydinUnal2.MOV
İnişi yok. Yorumsuz.

Samsunda 2005 de 1. OLAN KUŞUNUZUN 2006 VİDEOSU (Bu kuş nasıl birinci olmuş onuda anlamış değilim. Demekki Samsunda sizden başka kuş uçuran olmamış)

http://www.guvercinbirligi.com/Videos/AydinUnal6.MOV

http://www.guvercinbirligi.com/Videos/AydinUnal8.MOV

http://www.guvercinbirligi.com/Videos/AydinUnal9.MOV

http://www.guvercinbirligi.com/Videos/AydinUnal10.MOV

http://www.guvercinbirligi.com/Videos/AydinUnal11.MOV

MADEM SAMSUNDA 2005 YILINA 1. OLAN KUŞLARINIZ VAR BU SİTEDE NEDEN PAYLAŞMADINIZ.

OKADADAR VİDEO SEYRETTİM 1 YADA 2 TANE İNİŞLİ VİDEO GÖRDÜM. BELKİDE VİDEOLARIN HEPSİ 1 TEK KUŞA AİTTİR O YÜZDEN OLABİLİR Mİ?

Şimdi bu yazıyı ve videoları izleyen arkadaşlar lütfen cevap versin bu kadar tartışma yaratan bir kişinin neden bir tane videosu yok bu sitede. (yada ben kör oldumda göremiyormuyum) körlük doğuştan olabileceği gibi yerine ve durma göre sonradan da olabilir.

Bu tartışmalar hoş olmuyor farkındayım ama kuşun inişi yok diye insanların yorumlarına bok atan insanlara da verilecek cevabımız her zaman vardır.

Saygı ve sevgiyle kalın...

sailor

14/1/2011, 11:57 am
Orhan Bey, yaşınızı bilmiyorum ama çocukca davranıyorsunuz.2006 yılında çekilip o sitede yayınlanmış görüntüleri ben bile unutmuştum,hatırlattınız iyi oldu.O yıllarda bu siteler yeni kurulmaya başlandı.Video görüntüsü çekip siteye eklemek güzel bir hevesti,iki kuşumu fotoğraf makinası ile görüntüleyip gönderdim o siteye.Yayınladılar.Daha sonra bu iş bugünde şahit olduğumuz gibi çok yaygınlaştı.Benim de o eski hevesim kalmadı, artık çekim yapmıyorum ve de böyle olunca kuşlara ait bir görüntüm, ne bu sitede ne de başka bir sitede mevcut değil. Yani bu durumla ilgili beni neyle suçladığınızı anlamadım.Siz kuşunuzu bu siteye millet izlesin diye koymuşsanız,eleştiriye açık olmalısınız.Herkes sizin şakşakcınız olamaz.Biri çıkar herkesin iyi dediğine,gerekçelerini de açıklayarak kötü diyebilir.Burada sizden beklenen yapılan açıklamalara saygılı bir şekilde cevap vermektir.
Gelelim o eski görüntülere; Dediğim gibi orada iki kuşun görüntüleri var.Fotoğraf makinası ile çektiğim için,hepsi ayrı ayrı yayınlandı.Çekim kalitesi düzgün olmayabilir ,ancak her iki kuşun da iniş görüntüleri orada mevcuttur.Araştırırken biraz daha dikkatli olmalısınız.
Tartışırken kullandığınız ifadelere dikkat edin.Buradaki insanların avukatlığına da soyunmayın.Herkes eleştirilere karşı kendini müdafa etme hakkına sahiptir.Netice itibarıyla;
Yapmış olduğum yorumlara böbürlenerek vermiş olduğunuz cevaplar, benim için basit,hükmü olmayan ifadelerdir.O kadar oyunun yanına ,bir iniş görüntüsünü neden ekleyemediniz bunu cevaplayın önce.Boş konuşup durmayın.
Metin Bey, o sitede, bu sitede, sizin de en az 6-7 kuşunuza ait görüntüler var.Numune olsun diye bir tane dahi iniş yok.Sizce neden?
Ha derseniz ki ;Kırıkkaleliler olarak bizim için de Ankaralılar gibi, kuşun inişinin bir kıymeti yok,bu yüzden hiç önemseyip görüntülemiyoruz, o zaman size başka bir sözüm olmaz.Bunu mu söylüyorsunuz.
orhancesur71
orhancesur71

14/1/2011, 12:25 pm
Aydın bey yaşla kuşçu olmanın alakası yoktur. Yaşım sizden küçük. Çoçukca davranan biri varsa oda sizsiniz.
Ben sizi kuşuma yaptığınız yorum için eleştirmiyorum. Tabiki kuşumu beğenen yada beğenmeyen olacaktır.
Eleştiri kuşun sahibine yapılır. Yorum yapanlar için aşağıda kullandığınız cümleler burda yorum yapan insanlar BÜYÜK SAYGISIZLIK bana göre. Sizin yorumunuzdan şu sonuç çıkıyor. Ey yorum yapanlar siz ne anlarsınız kuştan. Ben kuştan anlarım gibi sonuç çıkardım ben yorumunuzdan. TEPKİMDE BUNUN İÇİNDİR BİLESİNİZ.

sailor demiş ki:

Ayrıca benim için iyi bir kuşçu kuşunu bilen tanıyan, 10 yıl geçsede kuşunu unutmayandır. Siz 5 yılda kuşunuzu unutmuşsunuz.

İNİŞİ KOYACAĞIM OZAMAN NE DİYECEKSİNİZ MERAK EDİYORUM.

Ben şunu merak ediyorum aydın bey açık olarak madem bu kadar konuşuyorsunuz 2006 dan sonra kuş uçurmadınız mı? uçurduysanız niye video çekmediniz, çektiyseniz bu sitede niye yayınlamadınız ? BU SORULARIMA HALA CEVAP ALAMADIM.

Similar topics