DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL) - Sayfa 2 411k

Join the forum, it's quick and easy

DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL) - Sayfa 2 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL)

+22
dadaş25
DELIYUREK41
pasa KAYA
ekrem09
pulcuk
sadık bayar
tolga40
sailor
mert turan
Kırıkkaleli Haydar
Dr. Sedat
ERGUN
gursel
fuatbc
sezai
esatdogan
emreert
savaşyıldırım
yusuf polat
Sakallı Sadık
kırıkkaleli metin
orhancesur71
26 posters
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10

DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL) - Sayfa 2 Empty Geri: DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL)

14/1/2011, 12:49 pm
s.a aydınbey iniş videosuda vardır dikkatili bakar sanır görürsünüz. ama bi önemi yok. benim için. biz videomuzu koyarız inişinide merak eden, adaplı bir şekilde gelir canlı izler. nitakimde öyle oluyor.
artı dikkat ettiyseniz genelde açıklama yapmışımdır, ben şuan işyerinde kuş besliyorum. herkezzgibi gerile gerile video felan çekmiyorum. işyerinde pencereden fırsat bulursam bikaç kare paylaşıyorum. bunu çogu arkadaş bilir. mereak edende zaten bi şekilde iletişime geçer kuşların kalitesini görerek
ögrenir.
şuna gelelim anlaşılan sizin kırıkkale ve ankara ya bi antipatinizvar
bu gayet açık anlaşıldığı gibi.
bu herzaman böyledir meyve veren agaç taşlanır. veyahut bitakim pirimler yapmak için iyiler kötülenirki, ötülerde bişekilde aklılda kalsın bişekide rant şekil yapsın.
bunu herkez biliyor bu işte kırıkkalede olsu ankarada olsun, sizin gibi kuş meraklılarına bu işi aşılayanda ögretende bu güzel memleketin insanları.
neyazıkki biraz insanoglunun karnı doyunca gözü yukarlarda olur agasını paşasını tanımaz.
önemli değil ben sizi çok ciddiye almıyorum zaten bir kuşçu olarak. bilindiğigibi çok bilirimdiyen çok ukelalık yapan insan oğlu hangi konuda hangi kulvarda olursa olsun bitakım meziyetlerden eksiktir ve bu eksiklerini kelimeyle kapatmak ister. olsun sizide böyle kabul ediyoruz. her fikire her ggörüşe saygımızvardır. yeterki adabı bozmayalım insanları kırmayalım değilmi?
sonuçta burdaki mücadelemize inanıyorumki çogu arkadaş gülüyodur.
şunlara bak diye bu yaptığımız iş bizim hobimiz ve zefkimiz.
neden bu hale geliyo onuda anlamış değilim. herkez kendi malından bişekilde memnun yani kimene,
bur da bizler özellikle bu sitede bizler bir aile konumundayız. burada arkadaşlar olsun bizler olsun iyi yada kötü bişeyler paylaşıyoryuz. kötüyüde görüyoruz iyiyide görüyoruz. biz kimsenin kalbini kırmıyoruz varsa bi yorumumuz. okardeşimizin bir dostu gibi yaklaşıp uyarıyoruz veya aldınlatıyoruz, aydınlanıyoruz.
siz kinmsinizde burada benbilirim ben yaparım ben begenirim veyahutta video kaldırlsın kaldıorlmasın yorumu yapıyosunuz. hemşerim senin konumun nedir,
sende buradaki hepimiz dahil olmak üzere bir kuş seversin. işine gelmeyene yazmassın işine gelene yazarsın. yazıyosanda uygunluk çerçevesinde yazarsın.

benim videoalra gelince ben kuşumu seninle tartışmam. biraz daha yıllarını verirsen elinde onlarkadar kalite olursave benim sevyeme çıakrsan tartışırım.
bukonuda tavizim olmaz. kalpte kırarım. kindine iyi bak. kolay gele
sailor
Ad Soyad : Aydın Ünal
Forum Kayıt : 09/06/08

DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL) - Sayfa 2 Empty Geri: DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL)

14/1/2011, 1:07 pm
Kardeş ben Türkçe konuşmuyormuyum?Yukarıda anlattım ya,niye anlamıyorsun,hevesim geçti, artık zor geliyor saatlerce elde makina beklemek.Güzel kardeşim sen her söyleneni yanlış anlayıp,aleyhime delil bulmuş gibi seviniyorsun.Kardeşim kuşlarımı unutmadım,o kuşlar hala kümeste duruyor zaten,ben görüntüleri unutmuştum.Aradan 5 yıl geçti.
İnişini görmeden bir kuşa iyi diyen arkadaşları eleştirme hakkına sahibim,eğer kendilerini kuşcu olarak görüyorlarsa.Ben kuşcuyum,bu işten anlarım diyen kişinin,inişini görmeden hiçbir kuşa iyi deme lüksü yoktur.İtirazı olan varsa saygısını kaybetmeden çıkıp yanlıştır diyebilir,yanlış olanı açıklamak şartıyla.
sailor
Ad Soyad : Aydın Ünal
Forum Kayıt : 09/06/08

14/1/2011, 1:14 pm
Senin seviyende biri ile tartışmakla en büyük kabahat benim.Ne yapayım haksızlıklara tahammülüm olmuyor,dayanamıyorum.Yıllarca Ankaralılar ve Kırıkkaleliler kuş bu demişler,yaslamışlar yapışkanları bu millete.Ben de arkadaşları uyarmaktan öte birşey elimden gelmiyor.Artık seviyesizleşti bu tartışma.Kimin ne hali varsa görsün.
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10

14/1/2011, 1:15 pm
YA ARKADAŞ DİĞER VİDEOLARIDA GÖRÜYORSUN İYİYEDE AYNI YORUM YAPILIYO KÖTÜYEDE BİZİM ANLATMAK İSTEDİĞMİZ BU BİZ BURDA ADAM EMEK VERMİŞ İYİ KÖTÜ DEMİYORUZ MAŞALLAH İNSANIN HEVESİNİ KIRMAYALIM. BURDA BİR AİLEYİZ DİYORUZ YOK SA HERKEZ BİRBİRİNİN KUŞUNUN KALİTESİNİ GÖRÜYO BİLİYO. BUKADAR ABARTMANIN LUZUMU YOK. VEDE BU KONUYUDA BENCE KAPATALIM BİRBİRİMİZİ KIRACAGIMIZA İNANIYORUM. BURDAN KUŞUN İNİŞİYLE ÇIKIŞŞIYLA YENİLERE BİŞEYLE ÖGRETELİM DİYOSUNUZYA,
BU TARTIŞMAMIZLA BELKİ BU İŞTEN TİKSİNECEKLER, VE UFAKTA Bİ PAYLAŞIM YAPMAK İSTEYEN BURDAKİ GÖRDÜĞÜ ÇİRKİNLİĞE BAKIM PAYLAŞIMDANDA UZAK TUTACAGIZ. KONUYU KAPATALIM BEN ŞAHSIMA SİYE EYELERİNDEN ÖZÜR DİLİYORUM MİLLETİN KAFASINI ÜTÜLEDİK SİZDENDE AYNI NEZAKETİ GÖSTERMENİZİ BEKLİYORUM .NESİZ BİYERE VARACAKSINIZ NEDEBİZ BUŞEKİLDE EN AZINDAN BÖYLE AYRILALIMKİ TADI KAÇTI İYİCE SONUNU KÖTÜ EDMEYELİM.HERKEZE İYİ GÜNLER
emreert
emreert
Ad Soyad : Emre ERTABAK
Doğum Tarihi : 10/11/81
Forum Kayıt : 09/01/09
http://www.abantavcilik.com

14/1/2011, 3:10 pm
KUŞLARIN İNİŞİ HAKKINDA
KONU BURAYA GELİRSE BENDE LAF KONUŞTURMAM ÇÜNKÜ BENDE BESLİYORUM
KUŞLARIN HAKKINI KİMSE YİYEMEZ
ADAM GİBİ OYNAR ADAM GİBİ YERİNE İNER...

http://www.izlesene.com/video/gok-disi-inis/2752441
emreert
emreert
Ad Soyad : Emre ERTABAK
Doğum Tarihi : 10/11/81
Forum Kayıt : 09/01/09
http://www.abantavcilik.com

14/1/2011, 3:22 pm
BURADA METİN ABİNİN KUŞLARINADA LAF SÖYLENDİ BENCE KONULARI SAPTIRIYOSUNUZ
BUKUŞLAR HAKKIYENECEK KUŞLAR DEĞİL
ADAM İNİŞTE KOYMUŞ HALA YOK YAZMIŞINIZ BEN YUKARDA VİDEOYU GÖREMEYNELER İÇİN TEKRAR KOYDUM.
fuatbc
fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10

14/1/2011, 3:56 pm
kırıkkalelı metının ve kırıkkalelı orhan cesurun kuslarını herkes bılıyo bence kımseye bısey ıspatlamanın mantıgı yok genelde cekemıyen yada o kuslara sahıp olmak ısteyıpde sahıp olamıyanlar boyle yaparlar dıye dusunuyorum bence bu tartısma artık kapanmalı guzelım sayfa daha fazla tartısmayla dolmamalıdır herkese saygılar.
orhancesur71
orhancesur71
Ad Soyad : orhan cesur
Forum Kayıt : 01/09/10
http://www.guvercinsevgisi.com

14/1/2011, 4:06 pm
Aydın bey arkadaşları kırıkkale ve ankara kuşları konusunda aydınlattığınız için kutluyor ve tebrik ediyorum.

KUŞ ALACAK ARKADAŞLARIN, KUŞ ALMADAN ÖNCE AYDIN BEYE DANIŞMALARI ÖNEMLE RİCA OLUNUR...KENDİSİ BU KONUDA UZMANDIR..

tolga40
Ad Soyad : yıldız
Forum Kayıt : 01/08/08
http://site.mynet.com/tolga40/

15/1/2011, 6:21 am
maşallah bu ne geliş bu ne gidiş oyun kuşu böyle olacak göstere göstere gitmeyecek orhan bey yıllardır sizin kuşlarınızı nette görüyorum bu işi layıkıyla yapan usta bi kuşçusunuz bazı kişilerle polemiğe girmenin anlamı yok güle güle besle topram ALLAH CC daha iyilerini nasip etsin DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL) - Sayfa 2 89498 DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL) - Sayfa 2 386631 DUMANLI PERÇEMLİ DİŞİ ORHAN CESUR (İSTANBUL) - Sayfa 2 234365
sadık bayar
sadık bayar
Ad Soyad : sadık
Forum Kayıt : 08/08/10

16/1/2011, 1:12 pm
41 kere maşallah orhan kardeşim aydın bey sizede gelince kuş havada balık tavada çok merak ediyorsan kuşları atlar gelirsin istanbula inişinide kalkışınıda seferinide görürsün metin olsun orhan olsun farketmez adamlar medeni cesaretini gösterip video koymuş ve benim fikrimde şu stede o kadar video var hiç birisi orhanın ve metinin kuşlarının yerini tutmaz ha bende daha iyisi var diyorsan eyvallah derim ararsın ulaşırsın bize gelir izleriz tebrik ederiz..Kuş havada balık tavada..
pulcuk
pulcuk
Ad Soyad : Hayati Küçükbıçakcı
Doğum Tarihi : 05/01/65
Forum Kayıt : 07/09/09
https://www.facebook.com/elmacini

13/2/2011, 12:11 pm
tebrik ederim maşallah güzel hayvan güle güle besleyinn selamlar
ekrem09
ekrem09
Ad Soyad : ekrem atar
Doğum Tarihi : 01/01/89
Forum Kayıt : 20/10/10

13/2/2011, 12:37 pm
çok güzelmiş..
pasa KAYA
pasa KAYA
Ad Soyad : paşa kaya
Forum Kayıt : 01/04/09

18/2/2011, 10:58 pm
S.A ARKADAŞLAR BEN ORHAN BEYIN KUŞLARINI İZLİYORUM METİN BEYINDE KUŞLARINI İZLIYORUM BİRBİRİNE YAKIN KUŞLAR UCUMLARI ATIŞLARI FIŞEKTARZLARI GAYET IYI
AMA AYDIN BEYIDEŞÖZLERİNİ YABANA ATMAYIN VEDE SIKBOAZ ETMEYIN YANLIŞ ANLAMAYIN BEN KENDİSİNİ TANİMAM AMA SİTEDE SADECE SİZE DEGİL BU İNİŞ KONUSU İLE YAZILARI VAR ONUN SIZIN KUŞUNUZA YAPISIYO DEMİYOR GENELLEME İÇİN KONUŞUYOR BUDA NORMAL BURDA SITEDE HIC GELIB VEYA GIDIB SEYRETMEDEN GÖRMEDEN KONUŞANLARDA VAR ASIL AYDIN BEY DEGİLDE KIMLIGINI GIZLEYIB YAZIŞMA YAPANLARDA VAR ,UCURUCU ARKADAŞLARA BAŞARILAR.PAŞA KAYA
DELIYUREK41
DELIYUREK41
Ad Soyad : murat koç
Doğum Tarihi : 10/03/84
Forum Kayıt : 21/06/10

19/2/2011, 10:02 am
[quote="sailor"] Kardeş ben Türkçe konuşmuyormuyum?Yukarıda anlattım ya,niye anlamıyorsun,hevesim geçti, artık zor geliyor saatlerce elde makina beklemek.Güzel kardeşim sen her söyleneni yanlış anlayıp,aleyhime delil bulmuş gibi seviniyorsun.Kardeşim kuşlarımı unutmadım,o kuşlar hala kümeste duruyor zaten,ben görüntüleri unutmuştum.Aradan 5 yıl geçti.
İnişini görmeden bir kuşa iyi diyen arkadaşları eleştirme hakkına sahibim,eğer kendilerini kuşcu olarak görüyorlarsa.Ben kuşcuyum,bu işten anlarım diyen kişinin,inişini görmeden hiçbir kuşa iyi deme lüksü yoktur.İtirazı olan varsa saygısını kaybetmeden çıkıp yanlıştır diyebilir,yanlış olanı açıklamak şartıyla.[/
mrb aydın bey yazdıklarınızı okudum ve celıskı goruyorum.sız vıdeo konusuna gelınce elımde makına saatlerce beklemek zor gelıyor dıyorsunz ama ıstıyorsunuzkı vatandas saatlerce ısı gucu bıraksın ınısı beklesın.boyle bısey yok.bunu gormek ıstıyorsanız kusu canlı seyredeceksınız.aksı halde buraya ne kadar yuklenmıs ona gore yorum yapacaksınız.yoksa herkez bılıyor ınısı onemlıdır.saga sola sarkıyormu,atması varmı gezmesı varmı ama bunları goremıyoruz dıye burdakı kuslara kotu dıyemeyız.bıze dusen gordugumuz kısma yorum yapmak dıgerlerı bızı baglamaz.kus yapısıyorsada kendıne yapıyorsada kendıne.ben bu kusun ınısı nasıl dıye dusunmuyorum hıcbır zaman arkadaslar zahmet edıp cekıyor sız dıyonuz ınıs yok.ınısı yuklıycek ordan bırı dıyecek kalkıs yok herkes bırsey ısterse bunun sonu gelmez.gordugumuze yorum yapalım yok bana ınısde lazım dıyosan ınısı olan vıdeolara yorum yapıp gecın.yalnıs anlamayın amacım sızı elestırmekde degıl sadece dusuncelerım
dadaş25
dadaş25
Ad Soyad : MUSTAFA PINAR
Doğum Tarihi : 23/04/80
Forum Kayıt : 30/07/09

19/2/2011, 11:13 am
Bu forumda ızlediğim en guzel kuşlardan bıtanası maşallah.Ökuzun altında dana aramaya benzıyor bazı yorumlar.Maşallah abı tuyunce hayrını gör....
orhancesur71
orhancesur71

19/2/2011, 7:13 pm
Merhaba.

Yorumlar için teşekkürler.
AYTEKİN
AYTEKİN
Forum Kayıt : 26/12/10

20/2/2011, 9:05 am
Bence örnek bir kus...diger kus da öyle...Orhan cesur arkadasi tebrik ediyorum,basarilar diliyorum...
KARAOGLU
KARAOGLU
Ad Soyad : ANKARALI SECKIN
Doğum Tarihi : 02/06/68
Forum Kayıt : 30/03/10
http://www.ankarakuslari.be

20/2/2011, 3:27 pm
arkadaslar aydin beyin sikintisi ve takintisi var
daha oncede benim satin aldigim bir kusa ayni seyleri
yazmisdi simdi soruyorum aydin bey boyle bir kus ucur
seni tebrik ediyim ama devamli camur atmak hicde hos degil
sizin yasinizada yakismiyor sizi hep formlarda kusun inisi
bagliyo baska bir sey gormuyorsunuz
eminki boyle bir kusunuzun kendi kumesinizde olmasini
istersiniz benim kusda hatirlayin diye yaziyorum
minare boyu rumuzlu ankarada ucan gok erkek
ORHAN BEY SIZI TEBRIK EDIYORUM BOYLE KUS UCURDUGUNUZ ICIN
AYDIN BEY BIRTANEDE SEN UCURDA BOYLE KUS
TAKLASIZ INSIN SADECE BOYLE KUS UCUR YETER
SEN SADECE YORUM YAPIYORSUN KARDES BENDE 43YASINDAYIM SENIN
KADAR TECRUBELIYIM BEKLIYORUM SENIN VIDEONU SLMLAR
ANKARALI SECKIN BELCIKA SAYGILAR
ASGYB
ASGYB
Ad Soyad : DUMAN
Doğum Tarihi : 10/03/69
Forum Kayıt : 14/12/09
http://www.duman-kazim.tr.gg

20/2/2011, 6:41 pm
Selamlar;Orhan Bey i yetistiricisi olarak kusuda Performansindan dolayi tebrik ediyorum.Arkadaslar ;burasi paylasim yeri ise !hertürlü elestiri ye acik olmamiz gerekiyo bazen video yaniltabiliyo yada herkesin kusa bakis acisi farkli oldugundan degerlendirmeler farkli olabiliyo,maksadimiz paylasmaksa eger,dostluksa eger,kus herzaman arada arac olarak görülsün derim.Herkese saygilar sevgiler.
küçük mehmet
küçük mehmet
Ad Soyad : mehmet mehmet
Forum Kayıt : 02/11/11

16/12/2011, 12:06 pm
aydın beyin dediklerini yabana atmayın arkadaşlar metin degil orhan cesurun kuşları ekeligine oyun getirmiyor kırıkkalenin döküntülerini konan hayvanlarını pazarlamaya çalışıyor...yorum yapılan videolarıda kaldırıyor 2 tane yorum yaptım kaldırdı...teslim ol orhan artıkk...
orhancesur71
orhancesur71

4/1/2012, 11:24 pm
küçük mehmet demiş ki:aydın beyin dediklerini yabana atmayın arkadaşlar metin degil orhan cesurun kuşları ekeligine oyun getirmiyor kırıkkalenin döküntülerini konan hayvanlarını pazarlamaya çalışıyor...yorum yapılan videolarıda kaldırıyor 2 tane yorum yaptım kaldırdı...teslim ol orhan artıkk...

Mehmet bey...

Bakıyorum da beni karalama kampanyasına devam ediyorsun.

Bir kere şunu bil bu siteye forum sahibin msnden daveti üzerine geldim üye oldum paylaşımda bulundum. Uzun bir süre siteye giriş yapmadım ve konu açmadım. Açtığım konular en son baktığımda 2-3 sayfalarda idi. Sonra Seni gibi kendini bilmezin biri çıkıpta, benim videolarıma kasıtlı olarak bok atana kadar. Paylaşıma sunulan videolar sadece kuşun belli özellikleri göstermek için ön bilgi verir, hiçbir zaman canlı seyretmek gibi olmaz...Videodaki izlediğin kuş için olumlu yada olumsuz yorum yapabilirsin. Saygı duymak lazım her zaman ancak senin direk benim kuşlarımı kötülüyor, döküntü kuş bunlar, kırık bunlar, konan hayvalar gibi yorum yapıyorsun. Bunu ancak kasıtlı olarak beni kendisine rakip gören bir kuşcunun yandaşı yababilir. Çünkü kapıma gelmiş bir kişi değilsin.Kuşlarımı kapımda canlı izleme imkanı buldun mu soruyorum sana. Son zamanda koyduğum videolar gibi " görsellik ve seyir zevki" bir video koyan var mı? Bu işin sadece kuşun oynunu değil havada ağır çekimde bir canlının neler yaptığını göstermektir. Kuşum iyi oynar kötü oynar problem değil amacım belgesel tarzında videolar çekebilmek ve yayınlamaktı sende onu görebilecek bile bir göz yokmuş onuda anladım.

Ben senin yorumlarına cevap verdim ama her nedense, GEL SANA EKE KUŞ İZLETEYİM DİYE DAVET etmeme rağmen sesin çıkmadı. Hala karalamaya devam ettin. Baktım sitede kötü bir tartışma ortamı olacak. Benim videoları kaldırma yetkim yok sadece Yöneticiden "Sakallı Sadık" videolarımın kaldırmasını rica etmiştim kaldırmış. Bende bütün videoların kaldırıldığını sandım. Ama hepsini değil sadece seninle yazıştığımız videoyu kaldırmış. Hepsini kaldırmadığını biraz önce www.guvercinsevgisi.com siteme "22:32:52 78.189.207.187 turkiye-guvercin.forum-200 /genel/dumanli-percemli-disi.h ..Türkiye - Izmit" forum sitesinden giriş olduğunu gördüm ve baktım ki "küçük mehmet" iş başında.

Ben Kırıkkale'nin döküntülerini besliyor olabilirim, beni tatmin ediyor kuşlarım... Derdim birilerine kuş satmak değil, öyle olsaydı her önüme gelene kuş satardım. Burdaki bazı arkadaşlar bile kuş vermedim diye küsmüş ve alınmışlardır. Ben kolay kolay ucuza kuş vermem ve herkese kuş satmam. Ömrü hayatımda kuş sattığım insan sayısı 10 kişiyi geçmez...Yoksa sanamı kuş sattımda benim mi haberim yok. Benim kuş sattığım arkadaşların hepside değerlidir. Senin onların içinde olma şansın bile yok.

BENİM KENDİMİ PAZARLADIĞIM FELAN YOK, ÖYLE OLSA BU FORUMDAN VE DİĞER FORUM SİTELERİNDEN HİÇ ÇIKMAZ ÖNÜME GELENE KUŞ SATIYOR OLURDUM. KULAĞINA KÜPE OLSUN BİR ADAMI BİR KEZ KANDIRIRSIN... İKİNCİ KEZ AYNI ADAMA KANDIRIP KUŞ SATAMAZSINIZ. ANCAK ALANIN ÇOK BÜYÜK KERİZ OLMASI LAZIM Kİ ŞU ZAMANDA HER KUŞ ALMAK İSTEYEN CANLI GÖRMEDEN KUŞLARA BÜYÜK PARA VERMEZ.

Bana orhan teslim ol diyorsun benim arkadaşım mısın ki orhan teslim ol diyebiliyorsun. Senin gibi karekteri bozuk, ancak sanal alemde yazabilen bir şahış benim arkadaşım olmayı bırak kapımdaki köpek bile olamaz. Köpeklerin bile bir beyni ve akıllı var sanırım sende oda yok.

Bırak artık sanal alemde yazmayı, ERKEKSEN ÇIK GEL SANA EKE KUŞ NASIL OLUYOR İZLETEYİM... Tabi o kadar cesaretin varsa, Cesaretin olupta paran yoksa hesap numarası ver sana gidiş dönüş ister uçak, ister otobüs parası yollamayan SENİN GİBİ KAREKTERSİZ OLSUN...

Şöyle bir baktımda kime ne yorum yapmışsın diye, sadece 6 yorum yapmış ve hiç konu açmamışsın. Kırıkkaleli Bülent Hoca ve Sace benim kuşlarım hakkında yorum yapmışsın. O kadar kuş videoları varken neden biz, Bizim dışımızda Diğer Kırıkkaleli ve başka şehirden arkadaşların videolarına Şayet Forum istatistiğinde bir sorun yoksa neden hiç yorum yapmamış gözüküyorsun.

Benimde sitelerim var her önüne gelen yorum yapamaz belli bir konu açmış olması ve sitede belli bir zaman geçirmiş olması yada davetli üyelik olması lazım ki, kaliteli sitelerde bu hep vardır. Burdan yönetici arkadaşlara şunu öneririm sahte üyeliklerin ve gereksiz tartışmaların önüne geçin. Yoksa forumda ilerleyen zamanlarda 3-5 kişi haricinde paylaşımda ve konu açacak birilerini bulamayabilirsiniz...

Sanırım birilerinin YALTAKCILIĞINI yapıyorsun. Yapmaya devam et...BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.

Unutmadan geçen seferki gibi bunları okuyupta davetime icap etmemezlik etme olur mu? Çamur atayım izi mi kalsın diyorsun. Biraz olsun adam gibi ol niyetin neyse açık açık söyle bilelim...

Bundan sonra Yöneticiye rica ile konu sildirmek yok haberin olsun...
küçük mehmet
küçük mehmet

18/1/2012, 10:34 am
Ben sana hakaret içeren sözcük kullanmadım kuşların yavru iken göz boyadıgını anaçlıgına oynamadıgını eksigini söyledim sen özürlü gibi kabadayılıga soyunmuşun bu lafları isterim yan yana gelince haberin olsun koçum
orhancesur71
orhancesur71

18/1/2012, 10:17 pm
Koçum isteğin zaman yan yana geliriz sorun değil... (Mail adresimi biliyorsun adresini telefonunu mail at, Ay sonunda kırıkkaleye geleceğim istediğin yerde buluşuruz)

Nerden biliyorsun benim kuşumun ekeliğinde oyun yapmadığını. Bunu buraya yazman için, benim yanıma gelip kuşlarımı hem yavruluğunda hemde ekeliğinde izletikden sonra yazabilirsin.

ŞİMDİ SORUYORUM SANA BİR KEZ DAHA BENİM KAPIMA GELİP KUŞ İZLEDİN Mİ?

KİMİN UŞAKLIĞINI YAPIYORSUN ?

Seni kaç kere davet ettim gel izle diye ama senden ses çıkmadı ne hikketmezse. Benim kuşlarıma bok atıyor o kadar kendine güveniyorsun. Davetime her seferinde cevap vermedin.... Özel mesaj attım gene dönüş yapmadın...

Gözüm senden gelecek mailde, beni mailsiz koyma KOÇUM...
küçük mehmet
küçük mehmet

19/1/2012, 10:01 am
istanbulda yaşıyorum ben kırıkkale memleketim ben seni bulurum kuşu boş ver ver o sözleri isterim...
orhancesur71
orhancesur71

19/1/2012, 12:14 pm
Bu kadar yakınımdaydın da niye gelmedin yanıma...

Buyur gel yerim yurdum belli sözlerimin arkasındayım her zaman yüzüne de söylerim.

Sen sözlerinin arkasında duramadın kuşuma bok atıp durdun ama istanbuldasın ve davetime gelmeyi göze alamadın...

Benim sorularıma hala cevap vermiyorsun. maksatlı yazmayı bırak artık.

AMACIN NE ONU SÖYLE BİLELİM....
Similar topics