mardin ve diğer kuşlarımız  - Sayfa 2 411k

Join the forum, it's quick and easy

mardin ve diğer kuşlarımız  - Sayfa 2 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

mardin ve diğer kuşlarımız

+12
DELIYUREK41
avcıı
refik34
kuşcu_ahmet
kırıkkaleli metin
FCchelsea
Forum Admin
malibadur
ASGYB
gursel
EZEL
kadirsulun
16 posters
kuşcu_ahmet
Ad Soyad : ahmet kayıkcıoglu
Doğum Tarihi : 06/07/65
Forum Kayıt : 09/06/09

mardin ve diğer kuşlarımız  - Sayfa 2 Empty Geri: mardin ve diğer kuşlarımız

8/2/2011, 5:18 am
mrb.gürsel beye katılmamak elde degil.sosyal olmak ve kuşcunun kendisiylle barışık olması kaliteyi ateşleyecektir.bulunmuş madeni işlemek kolay iş önce madeni bulup sonra işlemek.tabi buda kolay degil uzun zaman istiyor.başaramayan ya kuşu bırakıyor yada eski kuşlar kalmadı diyor.kaldıki elindeki madeni işleyemeyen ve kıymetini bilmeyen kuşcular mevcut.unutmayalımki talacı ucurulmadan belli olmaz.kaitede kuşlarımızı deneyerek yakalayacagımıza inanıyorum.iyi kuşcu ve iyi taklacının her bölgede var olduguna inanıyorum.bütün merakcı kardeşlerimin ALLAH emegini boşa cıkarmasın herkesin hayalindeki kuşu ucurması dilegiyle ...
malibadur
malibadur
Ad Soyad : mehmet ali badur
Forum Kayıt : 14/07/10

mardin ve diğer kuşlarımız  - Sayfa 2 Empty Geri: mardin ve diğer kuşlarımız

8/2/2011, 10:08 am
s.a arkadaşlar tlgrck arkadaşa katıldığım noktalar da var katılmadığım noktalar ise belirli şehirleri iyi veya kötü demesine katılmıyorum.çünkü her şehirin iklimi ve yapısı farklı her şehirde iyiside var kötüsüde eskiden beri kuşlarımıza nama göre şehre göre iyi veya kötü diye uçurmadan elimizde tutardık bir soydan kuş oynadımı (hala öyle) hemen hepsinin aynı şeyi yapacağını sanırdık taki festivaller yapılmaya başlandı iletişim kolaylaştı herkes kendisiyle yüzleşmeye başladı o zaman şapka düştü kel göründü başka bir konuda yazmıştım hemen her şehirde festival yapılıyor puan alan veya keyif veren kuş sayısı % 10 u geçiyormu bizim buralarda geçmiyor ve çoğu şehirde sanırım aynıdır. bana göre bizim yapabileceğimiz eksiklerimizi sorgulayabilmek ve kuşçularda en kötüsü olan en iyisi bende hastalığından kurtulabilmemizdir diye düşünüyorum ve güvercini rant aracı olarak görmememiz ve güzellikeri seyir zevki dahi olsa paylaşabilmemizdir.bu tamamen benim kimseye suçlamak veya karalamak maksadı ile yazmadım önemli olan kral çıplak diyebilmektir.tüm geçek güvercin severlere selamlar.
Similar topics