KIRŞEHİRDE BİLİNEN NAMLI DAMARLAR VARMI 411k

Join the forum, it's quick and easy

KIRŞEHİRDE BİLİNEN NAMLI DAMARLAR VARMI 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KIRŞEHİRDE BİLİNEN NAMLI DAMARLAR VARMI

+7
DELIYUREK41
malibadur
cinar03
kırıkkaleli_kuşçu
ASGYB
Kuscu-Murat
trojen
11 posters
trojen
trojen
Ad Soyad : fatih albayrak
Doğum Tarihi : 04/02/87
Forum Kayıt : 22/02/11

KIRŞEHİRDE BİLİNEN NAMLI DAMARLAR VARMI Empty KIRŞEHİRDE BİLİNEN NAMLI DAMARLAR VARMI

8/3/2011, 8:51 pm
arkadaslar bi arkadas yazmıs 15 ila 20 taklayla 100 metre seferi varmıs bi kusta hem de komşu ilimiz neden kırsehirde böle bi kuş cıkmasın kırsehirdedevarmı acaba
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat
Ad Soyad : Murat Göcmen
Doğum Tarihi : 04/02/78
Forum Kayıt : 04/01/10
http://murat-tuna66.jimdo.com/

KIRŞEHİRDE BİLİNEN NAMLI DAMARLAR VARMI Empty Geri: KIRŞEHİRDE BİLİNEN NAMLI DAMARLAR VARMI

8/3/2011, 9:59 pm
Vallahi bir zamanlar FOTO`lar vardi sözü cok edilen, onlar hala var, vardi derken nesli tükenmis degil, ... simdi onu pek konusanda yok, hatda gecenlerde FOTO FOTO FOTO diye söyleyen FOTO`da neymis dedi, ... (Foto Sinekli Gök) cok muazzam oyun yapiyormus ama ben hic görmedim, ... KIRSEHIRE ait bir Güvercinmis, ...

Saygilar
ASGYB
ASGYB
Ad Soyad : DUMAN
Doğum Tarihi : 10/03/69
Forum Kayıt : 14/12/09
http://www.duman-kazim.tr.gg

KIRŞEHİRDE BİLİNEN NAMLI DAMARLAR VARMI Empty Geri: KIRŞEHİRDE BİLİNEN NAMLI DAMARLAR VARMI

8/3/2011, 10:10 pm
Foto Mehmet ( Mehmet amca )ya burdan kucak dolusu selamlar.Adam gibi bir adamdir,saygida duyulacak sevilecek bir kisilige sahip simdiye kadar tanidigim kuscular icinde bu isi bilerek yapan degerli bir insan, Murat kardes bende kusunu basindan sonuna izlemedim ama dedigim gibi saygi duyulacak kusculardan biri.
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat

8/3/2011, 10:13 pm
Öyleymis abi, Allah uzun ve saglikli ömürler versin kendisine, sanada ve herkese insallah, ... kulagi cinlasin insallah, ...
trojen
trojen

9/3/2011, 10:04 am
valla gardasım var aynı sineklilerdende cogunu deneme amaclı kırdılar var suan 25 metrede oyunu ototturan ama adamlar saka gibi konusuyo 100 metre 33 kat abartman yapar veya 3 minare yapar bu adamlar ya metreyi bilmiyo KIRŞEHİRDE BİLİNEN NAMLI DAMARLAR VARMI 634977988 dürbünlemi bakıyolar bu kuslara ben kırsehir boztepede 40 metre yapan hayvan kaldırınca kırsehirde sayılı adamlar geliyo okadarda kuşun içindeyiz biz daha görmedik yüzmetreyi inş biri ucursa dürbünümüde alıp gidecem izlemeye evet foto mehmet iyi bir kuscudur ama artık herhalde yemleri saklamak için içine atılan ilactaclardanmı veya benzerigi olaylardanmı eskisi gibi oynayan yok:)
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat

9/3/2011, 11:59 pm
king

gecen gördüm, adam Video cekmis, kuslarin sinekte ucuyor gibi gözükmesi icin adam yüz üstümü sirt üstümü yere yatmis, dahada yüksek fisekliyor gözüksün diye, gelde gülme king

20 - 30 m gitsin ve oynasin yeter, oynasinda, 50`liymis yüzmüs, kim bakacak o kusa, boynum tutulur vallaha, fitikta cikti boyunda, birde kus icinmi hasta olak, olmusuz zaten kusun kölesi, ... king

Eskisini ben bilmem, sende elindeki iyilerin kiymetini bil, hayrini gör insallah

Saygilar
trojen
trojen

10/3/2011, 8:22 pm
herkes elindeki iyiye sahip cıksın arkadaslr yoksa iyi kus bulmak cok zor inş ilerdeki nesiller de bizim gördügümüz hayvanları görürler eskilerin anlattıgı kuslar bizim hayellerimi süslüyo bizden sonraki nesil ins bizim kusları sadece hayel etmez izlerler inş
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat

10/3/2011, 9:28 pm
insallah
kırıkkaleli_kuşçu
kırıkkaleli_kuşçu
Ad Soyad : fuat keskin
Forum Kayıt : 25/04/10

20/3/2011, 9:12 pm
valla benim bildiğimde telekomcu faik abi var gök sinekli sarı sineklileri besliyormuş
cinar03
cinar03
Ad Soyad : halil çınar
Doğum Tarihi : 11/08/80
Forum Kayıt : 30/03/11

7/4/2011, 6:37 pm
Bir abim derki türkiyenin her yerini gezdim ilk okul 4 ten buyana kuş besliyorum yas 38 100 metre giden kusu ne gördüm nede duydum hiç kusura bakma dostum 30 takla atar ama 100 metre çıkamaz
cinar03
cinar03
Ad Soyad : halil çınar
Doğum Tarihi : 11/08/80
Forum Kayıt : 30/03/11

7/4/2011, 6:46 pm
fatih kardesim dedigin gibi eskiden kırsehirde isim yapmıs güzel kuş oynatmış sahıslar karabeyin yılmaz foto memo dinek baglı minübüscü savaş, tokka .altın dişli yakup - bankacı doğan - dinek bağlı mehmet -boz adasından çıkma kör beyazlar bunlar hepsi isim yapmıs kisiler isim yapmak veya iyi kuş ucurmak eskiye dayanmaz bunlardan kırsehirde var mı yok mu bunları besleyen dahi bilemez cünkü kardesim bunların plakası yok kiminin eline sinekli gecer fotonun kuslarından der kimine dumanlı gecer karabeyin yılmazın kuşlarından der kimine kara gök sinekli gecer yukarı sanaii de bir zamanlar ucurmustu cundunun sineklilerinden der kuş konusunda geçmisi aramayacaksın suanda senin iyi olan iyidir
malibadur
malibadur
Ad Soyad : mehmet ali badur
Forum Kayıt : 14/07/10

7/4/2011, 7:28 pm
arkadaşlar selamlar sizler hiç uzun oynayan kuş görmediniz heralde.ben uzun oynayan 40 metre üzeri senede 1 veya 2 kere seyretme şansım oluyo kütahyada ayrıca bunlar niye yazılmaz ankarada isiim vermek zorunda kalacam sonunda ( izin verirse) 25- 26 takla oynayan kuş vardı ve kütahyadan seyrettiler ve 100 - metre gittiğineve bu sitede yazılmaması veya 100 metre kuşun gitmeyecek gibi konuşulmasını bunu anlamakta güçlük çekiyom.rant peşinde olmayan tüm güvercin severlere selamlar.
DELIYUREK41
DELIYUREK41
Ad Soyad : murat koç
Doğum Tarihi : 10/03/84
Forum Kayıt : 21/06/10

8/4/2011, 12:13 pm
malibadur demiş ki:arkadaşlar selamlar sizler hiç uzun oynayan kuş görmediniz heralde.ben uzun oynayan 40 metre üzeri senede 1 veya 2 kere seyretme şansım oluyo kütahyada ayrıca bunlar niye yazılmaz ankarada isiim vermek zorunda kalacam sonunda ( izin verirse) 25- 26 takla oynayan kuş vardı ve kütahyadan seyrettiler ve 100 - metre gittiğineve bu sitede yazılmaması veya 100 metre kuşun gitmeyecek gibi konuşulmasını bunu anlamakta güçlük çekiyom.rant peşinde olmayan tüm güvercin severlere selamlar.
selam mehmet alı bey valla oyle yazmıssınızkı nerdeyse 70 80mt fısek normaldır demeye getrıceksınız.ben cok duydm 100m 200mt gıden lakın 50metre bıle ızlemek nasıp olmadı.hep var ıdı,falancıda gormus ıdı seklınde rıvayetlere sahıt oldum.artık gorecegımıde pek ummuyorum
gursel
gursel
Ad Soyad : gursel inan
Forum Kayıt : 06/03/10

8/4/2011, 9:16 pm
merhaba murat kardesim yakininda ucuruyorlar istanbulda gider seyredersin adinida vereyim mehmet omurlu bey oda olmassa ahmet marasli ucuruyorlar gorursun hayallerinde kalmaz guzel kardesim saygilar
trojen
trojen

11/5/2011, 5:52 pm
yorumlarınız için tşk kardeslerim ben eskilerin anlattıgı kusları daha izlemeyedim inş benden sonraki nesilde bizim izlediklerimiz sadece anlatılanları duyma yerine izlerler
mustafa_yaldiz
mustafa_yaldiz
Ad Soyad : Mustafa Yaldız
Forum Kayıt : 17/08/08

11/5/2011, 7:31 pm
fatih kardeş bende kırşehirliyim eski kuşlar yok demek belki yanlış olur ama olanda uçurmuyoo
DELIYUREK41
DELIYUREK41
Ad Soyad : murat koç
Doğum Tarihi : 10/03/84
Forum Kayıt : 21/06/10

12/5/2011, 10:12 am
gursel demiş ki:merhaba murat kardesim yakininda ucuruyorlar istanbulda gider seyredersin adinida vereyim mehmet omurlu bey oda olmassa ahmet marasli ucuruyorlar gorursun hayallerinde kalmaz guzel kardesim saygilar
gursel bey dedıgınız kısılerın kuslarını ızlemedım lakın dedıgınız metrelerde oynayan kuslarım var dıye konusan cogu kuscuda ızledım,gordumkı bu arkadaslarla benım aramda uzunluk olculerınde farklılık varmıs.bız 100cm=1mt bılıyoz baskaları 1mt daha az cm edıyor bılıyor dıye gordum.he suda var denılen mesafelerde oynamıs kuslar vardır bunu ızlemıs kısılerde vardır.ama o 10 15gunluk bır donemdır.oyle kuslarda bana hıtap etmıyor ben ıstıkrarlı kusu severım.1hafta 70 80mt yapıp sonradan oyun bozan kuslar benım hayalımdeı kuslar olmadı saygılarımla
trojen
trojen

12/5/2011, 5:38 pm
inş hayalizmizdeki kuşlara kavusuruz arkadaslar cünkü zor, dünya kadar kan girdi oyun kuşlarına :)
tohatlı
tohatlı
Ad Soyad : ömer tahir
Doğum Tarihi : 04/02/79
Forum Kayıt : 20/09/10

12/5/2011, 6:07 pm
valla malıbadur kardesım bı kac yazını daha okudumm hep uzun fişekleyen kuslardan bahsediyosun madem bu kadar uzun kacan kuslar var ızlıyosun mılletın kutahyayı su yolu yapması lazımm ıyı kus o dediğin mesafelerın ustune cıkan kus duylsun su yolu olur orası ve heryerde duyulur,hep laf var masallah sen bırak 40,50 lii 20 mt giden bi kus videosu koyy ha şimdi videoyla olmaz deme kalkıpta bi sözun peşine oraya kadar gelemeyız eger video koyarda sahsen benım yuzumu kızartırsan sevınbırım yoksa asıl rantcının sen oldugunu düşüncem ben ve burdakı bı cok ınsan.
gokkuş
gokkuş
Ad Soyad : gokhan yapici
Forum Kayıt : 29/03/11

12/5/2011, 11:58 pm
100 metre çikmak nedir bir kus için? o 100 metreyi çikan kusun kalibini dusunun az.. olmaz demem ama ona gore kaslarini gelistirmesi gerekir.. kaslarini gelistirmeyi bir yana birak, istedigini nasil anlatacaksin o kusa.. o halde:
1. direk yukari çikmak bu kusun hevesi olmasi lazim yoksa çikmaz..
2. once yagli sonra proteinli yedire uçura yedire uçura.. kaslari gelisir ve boylece daha yuksege çikmasini sagliyabilirsin.. (yaglari kas yapmasi için)
3. basimiza gelen belalarin 3 de birinin nazara bagli olduguna gore, bol bol okumali o kusa .. deyilmi? Veren Allah, Alan Allah.. Allah bol bol sabir versin hem guzel damar lazim hem de çok sabirli olmak lazim.... fikrim budur .. selametle kardesler..

bu arada benim kuslar azaldi 3 beyaz 2gök bir özbek kaldi.. daha da azalabilir (iki beyaz iki gök dusunuyom.. damar ordan baslasin gibisinden.. gokler yuvada yavrular ayin 15-20 arasi çikar insaAllah...
trojen
trojen

13/5/2011, 5:22 pm
ömer kam var demiyom kardes ben 100 metre giden kuşum var demiyorum sadece kırıkkalede varmış kırsehirdede varmı diye yardım istiyorum yoksa kuşlarım 100 metre yapmasada rahip zor bulunur
tohatlı
tohatlı
Ad Soyad : ömer tahir
Doğum Tarihi : 04/02/79
Forum Kayıt : 20/09/10

13/5/2011, 8:32 pm
kardesım lafım sana değil malıbadur kardesıme sürekli uzun fişekleyen kuslardan bahsediyo varsa vıdeo koysun kalkısını ınısını seferını görelım. artı kardesım ınanmayım 100 metrelere felan o kus o mesafeyı gıtse bıle dıyelımkı gıttıı sefer sayısı ne oolacak eskı sıvas kusları vardır bılen cok ııyı bılırr 20 ila 40 dk arası sefere gelırmıs cok seslı ve uzun kacımlı belkı onlar yapar ama dıkkat et bak sefere gelıs zamanlarına.burssada yasıyorum ben basımdan gecen olayı anlatamm kus muhabbetı yapıyoz uzun kacım gene konu ıkı ankaralı abımız geldıı felanda dernek baskanında var dedı 100 metre kacıyoo dedım napıyosun abım senn adını verdıı dernek baskanının hemen bı abımı aradım dedım böyle o baskanı tanıyomus aradıı adamı adam dedı abı dlagamı gecıyosun saka yapmıslar o arkadasa olurmu öyle sey dedı.yanı o dediğin mesefelerı giden kusu gözle ızleyemessın bılee 33 kat bına yaparr o mesafe.