DUMANLI DİŞİ ELEKTRİKÇİ ERDOĞAN ANKARA 411k

Join the forum, it's quick and easy

DUMANLI DİŞİ ELEKTRİKÇİ ERDOĞAN ANKARA 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DUMANLI DİŞİ ELEKTRİKÇİ ERDOĞAN ANKARA

+32
adige ahmet
bekir79
mermeri41
Gökhan Tan
malibadur
ereglılı yunus
Volkan Gülal
güneysu
alican
ali memati
ekrem09
kadirsulun
hakancamurcu
ASGYB
KARAOGLU
rednose
optik03
avcıı
mehmet73
onur06
eric
emre_akhan
Bozoglu
barış_61
dadaş25
PerfoTakla
emreert
mustafa_yaldiz
Kırıkkaleli Haydar
kırıkkaleli metin
isyankarbfc
Forum Admin
36 posters
Forum Admin
Forum Admin
Ad Soyad : Güvercin Forum
Doğum Tarihi : 05/10/84
Forum Kayıt : 10/01/08
https://thepigeontv.yetkinforum.com

DUMANLI DİŞİ ELEKTRİKÇİ ERDOĞAN ANKARA Empty DUMANLI DİŞİ ELEKTRİKÇİ ERDOĞAN ANKARA

22/3/2011, 1:50 pm
isyankarbfc
isyankarbfc
Ad Soyad : yıldırım
Forum Kayıt : 18/01/11

DUMANLI DİŞİ ELEKTRİKÇİ ERDOĞAN ANKARA Empty Geri: DUMANLI DİŞİ ELEKTRİKÇİ ERDOĞAN ANKARA

22/3/2011, 3:29 pm
kusun gelısı ve belırlı mesafe cıkısı cok guzel ama ondan sonrası bana gore kotu cunku yıgdırıyor neyı ses getırecek ben anlamadım sanırım yıgdırması ucuranın emegıne saglık.
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10

DUMANLI DİŞİ ELEKTRİKÇİ ERDOĞAN ANKARA Empty Geri: DUMANLI DİŞİ ELEKTRİKÇİ ERDOĞAN ANKARA

22/3/2011, 5:51 pm
gelişi ve ilk 5-6 taklasıyla gittiği fişek mesafesi çok iyi,ama ondan sonra yatırıyor, ve aşagıya bogularak intifa kaybediyo, sanırım yavru ilerisi çok iyi olabilir. yavru değilse eger 3 gün uçmasın yerden kalkamaz bu kuş.
ama yinede emek verenlere teşekkürler. güle güle beslesinler.
Kırıkkaleli Haydar
Kırıkkaleli Haydar
Ad Soyad : Haydar Yılmaz
Doğum Tarihi : 27/05/79
Forum Kayıt : 26/10/10

22/3/2011, 6:18 pm
o kadar uzun fişege gidiyorki sonunda omuzları kuşu taşıyamaz olup yatırmaya başlıyor ama yinede hatasıyla çok güzel bir kuş maşallah
Forum Admin
Forum Admin

22/3/2011, 8:00 pm
Kırıkkaleli Haydar demiş ki:o kadar uzun fişege gidiyorki sonunda omuzları kuşu taşıyamaz olup yatırmaya başlıyor ama yinede hatasıyla çok güzel bir kuş maşallah

10-15 takla arası nizami gidiyor 30 dan sonrasını sayamadım 50 takla vuruyor sanırım bence çok iyi kuş hatasız mı degil ama bence herkezde böle kuş yok istisna bir hayvan
mustafa_yaldiz
mustafa_yaldiz
Ad Soyad : Mustafa Yaldız
Forum Kayıt : 17/08/08

22/3/2011, 8:16 pm
hay maşallah kolay kolay bulunmaz böyle kuş gelişi gidişi çok güzel ama tam açılmamış sanki bana öyle geliyo gerçekten beslenecek hayvan
emreert
emreert
Ad Soyad : Emre ERTABAK
Doğum Tarihi : 10/11/81
Forum Kayıt : 09/01/09
http://www.abantavcilik.com

22/3/2011, 8:42 pm
kuşun sahibi kusura bakmasın ama sıkıdan çıkmaya çalışan yavru gibi depinip duruyor,kuş takla sayısıyla değil yaptığı oyunun bütünüyle ses getirmeli.
PerfoTakla
PerfoTakla
Ad Soyad : hakkı
Forum Kayıt : 04/12/08

22/3/2011, 9:52 pm
Selamun Aleykum.

Yeni sık takladan (zerden) çıkıp fişeğe başlamış heyecanlı bir yavruya benziyor.Oturmuş bir hayvan gibi oynamadığının muhakkak sahibide farkındadır. Ancak iyi olacağını tahmin etmiş olmalı ki kontrolsüzde olsa bu fişeklerini videoyla paylaşmak istemiş.

Güle güle beslesin güzel kuş,Maşaallah.
dadaş25
dadaş25
Ad Soyad : MUSTAFA PINAR
Doğum Tarihi : 23/04/80
Forum Kayıt : 30/07/09

23/3/2011, 7:28 am
Bence bır numara kuş evet eksıklerı var bellı bı mesafe ve takladan sonra ırtıfa kaybedıyor yatırıyor oyununun ama bence kuşun ıdman eksıkliğinden uçtukça daha guzel ve daha rahat oyuna gıreceğine emınım.Maşallah emeği geçenlerın ellerıne sağlık.Bu kuş uçgun yatsın kalkmaz dıye yorum yapılmış katılmıyorum.kuş pıs takla vurdu sendeledı ama yınede ordan aldı çıktı.Izlediğim ender kuşlardan bırısın.....
Forum Admin
Forum Admin

23/3/2011, 8:01 am
dadaş25 demiş ki:Bence bır numara kuş evet eksıklerı var bellı bı mesafe ve takladan sonra ırtıfa kaybedıyor yatırıyor oyununun ama bence kuşun ıdman eksıkliğinden uçtukça daha guzel ve daha rahat oyuna gıreceğine emınım.Maşallah emeği geçenlerın ellerıne sağlık.Bu kuş uçgun yatsın kalkmaz dıye yorum yapılmış katılmıyorum.kuş pıs takla vurdu sendeledı ama yınede ordan aldı çıktı.Izlediğim ender kuşlardan bırısın.....

DUMANLI DİŞİ ELEKTRİKÇİ ERDOĞAN ANKARA 89498 aynen
barış_61
barış_61
Ad Soyad : barış günaydın
Forum Kayıt : 24/05/10

23/3/2011, 8:30 am
barselona bıle messıyı çocuk yaşta keşvettı aldı dünyanın en ıyı oyuncusu oldu bu yavrucakta aynı kafesınde 10 tane de ıyı kanı varsa ne mutlu ona kuş büyük ıhtımal yavru ılersı ıyı kan olacaği bellı sahıbı hayırını görsün. herkes.bı çocukluğuna ınsın ne hatalar yapmadıkkı şimdı mılyon verseler yapmayız .hayvan ıyı bızım buralarda bı laf vardır kuşun aklıyla akıl yürüten ............
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin

23/3/2011, 8:50 am
s.a arkadaşlar
herkezin farklı kuş anlayışı var buna saygı duymak lazım. ben şahsıma duyuyorum. çünki zevfkler ve renkler tartışılmaz.
ama bazı kriterlervardır. onlarda asla inkar edilemez.
bir kuşun fişkte çok takla atması çok kalite olduğunu göstermez. evet çok takla fişekte iyidir ama bu taklaları fişege yayamıyorsa kuş, aksi bir durum söz konusudur. kuşu kaliteli yapmıyor aksine kuşun kalitesini bozuyor. kuşun ilk çıktığı 35-40 metre çok iyi ona kimsenin lafı olamaz. ama sonrası çok kötü. ama ben bu kuşun yavru olduğunu düşünüyorum ve ilerisinin iyi oalabileceği ihtimali var. yavru kuşta oyun kalitesi hiçbir zaman tartışılmaz. çünki bibakarsın çok kötü bir başlangıcı olan yavru ilerisinde ekeliğinde baş kuşta olabiliyo, yine bi bakıyosun yavruluğu çok mükemmel ama ilerisi o yavruluktan eser kalmıyo. butarz kuş ben şahsıma çok uçurdum ve verim alamadık. alanıda görmedim çeveremdeki arkadaşlardada aynı butarz kuşlar çıktı. bir yıl boyunca her gün uçsun eke olsun yine tam anlamıyla açılmıyor butarz kuşlar. dadaş arkadaş evet 3 gün uçurma bu kuşu yatar. birz üstüne düşünce buhali alır. 3 aydaha uçrusunlar bukuşu sonra yine 3 gün yatırsınlar yine terden kaldırmakta güçlük çekerler. bir kuş nasıl girdiyse hedefe öyle çıkacak.
dadaş25
dadaş25

23/3/2011, 9:51 am
mETIN ABI BÖYLE KUŞ ÇOK UÇURDUĞUMUZDAN VE TECRUBELERIMIZDEN DIYEBILIYORUZ.SİZDE BILIYORSUNUZ KI KALKAMAYACAK KUŞ TAKLA ARASINI ILK ÇIKTIĞINDA O KADAR AÇAMAZ IDDA EDIYORUM BU KUŞ YATSIN TAKLAYI AZALTIR DAHA RAHATLAR FAZLALIKLARI ATMAYI KESER.
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin

23/3/2011, 10:04 am
dadaş25 demiş ki:mETIN ABI BÖYLE KUŞ ÇOK UÇURDUĞUMUZDAN VE TECRUBELERIMIZDEN DIYEBILIYORUZ.SİZDE BILIYORSUNUZ KI KALKAMAYACAK KUŞ TAKLA ARASINI ILK ÇIKTIĞINDA O KADAR AÇAMAZ IDDA EDIYORUM BU KUŞ YATSIN TAKLAYI AZALTIR DAHA RAHATLAR FAZLALIKLARI ATMAYI KESER.

mustafa sonunu kimse bilemez iddaya gerek yok sadece tahmin yürütüyoruz.
sonunu besliyen bilir eger devamlı bunlardan uçuruyosa öyle bilir.
ayrıca yatsın düzelir diyosun. senin dediğin 15-20 taklayla gidip bogulan hayvan için öyle hayvanda yatmayla değil yavru görerek ve 2-3 cü çift yarusunda tam anlamıyla açılıyo. ayrıca sıkıya giren zer dönemine giren kuş yatırılarak boşaltılır.
hedefe giren teke binen kuş yatırılarak düzelmez askine geriye gider. normalde elin malı bizi ilgilendirmez. maşallah deyip de geçebilirdik ama görüyorum ki bazı arkadaşlar oyun kuşuna daha doğrusu oyun yapan kuşa hasret kalmış. gelip saran yığılan kuşa iyi diyebiliyolar. kaldıki bizim gözümüzde bir yavru göğü delse sadece güzel başladı diyebiliyoruz, ama iyi diyemiyoruz. sonu önemli. ayrıca biş işte sonuç herzaman için önemlidir şarttır. ayrıca senin yorumlarını begeniyodum bu kuşu çok iyi gözüyle görmen beni şaşırttı. bizler böyle çıkan kuşların ana babayı ayırıyoruz. daha gevşek taklasız kuşlarla kırarak uygun hayvanı bulmaya çalışıyoruz. az takla atmak nasıl eksiklikse, çok takla atmakta aynı şekilde hatadır.
dadaş25
dadaş25

23/3/2011, 10:18 am
ABICIM MAKSAT MUHABBET OLSUN DIYORUZ ELBETTE KI KUŞUN SONU ÇOK ÖNEMLIDIR AMA BU TARZ KUŞLAR YATIRLINCA AZALTABILIYOR.EĞER UYUN KUŞUNA HASRET KALMIŞBIRINDEN KASTINIZ :)) BENSEM ABI EMIN OLUN ÇOKÇA IYI KUŞLARA SAHIP OLDUĞUMU SÖYLEYEBIRIM.BEN ÇOK IYI ŞUNUNİÇİN DIYORUM TAKLAYI VURDUKTAN SONRA KI FİŞEK ARALIĞI VE NEFESI ABICIM AMA BU KUŞTA BI EKSIKLIK VAR ODA BENDE KALSIN:))BURDA IZLEDİĞİM ENDER KUŞLARDAN DEDIM BUNDADA ISRARCIYIM.
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin

23/3/2011, 10:25 am
eyvallah musyafa nediyeyim. hergörüşe saygımızvar.
dadaş25
dadaş25

23/3/2011, 10:35 am
EYVALLAH ABIM SAYGILARIMLA...
Bozoglu
Bozoglu
Ad Soyad : Tahir Kemal BOZOGLU
Doğum Tarihi : 02/02/79
Forum Kayıt : 03/10/08

23/3/2011, 2:38 pm
kırıkkaleli metin demiş ki:gelişi ve ilk 5-6 taklasıyla gittiği fişek mesafesi çok iyi,ama ondan sonra yatırıyor, ve aşagıya bogularak intifa kaybediyo, sanırım yavru ilerisi çok iyi olabilir. yavru değilse eger 3 gün uçmasın yerden kalkamaz bu kuş.
ama yinede emek verenlere teşekkürler. güle güle beslesinler.

Arkadasima katiliyorum,besleyenin emegine saglik.Güle güle ucursun...
emre_akhan
emre_akhan
Ad Soyad : EMRE AKHAN
Doğum Tarihi : 11/08/82
Forum Kayıt : 07/08/08

23/3/2011, 5:29 pm
ANKARADA uçmaktadır kuşun sahibi ERDOĞAN abinindir.video tam çekilemediği için ancak bu kadarı koyuldu kuş gerçekten izlemeye değer bir kuşun asıl performansı 20 22 sefer civarında sefer sayısı var ve genelikle her geldiğinde 25 veya 35 takla atıyor kuş 7 aylık dişi ve yeni yumurtladı. eğer gerçekten izlemek isteyen varsa veya kuş hakkında bilgi almak isteyn varsa ERDOĞAN abinin tlf numarası 532 724 15 03 ten ulaşabilir. yorumlarınızdan dolayı herkeze çok teşekkürederiz.bu kesinlik le anlatmayla olmuyo burada ne desem boş izlemenizi isterdim erdoğan abi bu işe yıllarını vermiş bir abimiz dir. kendisinde gerçekten böyle çok süpriz kuşlar vardır.bu sene çok kuş oynadı bu kuş çok eski nesil kuşlardır.bu işe gerçkten gönül vermiş herkes misafirimizdir.ALLAH herkeze daha iiisini nasip etsin herkeze slm ALLAH'A emanet olun
PerfoTakla
PerfoTakla

23/3/2011, 11:45 pm
emre_akhan demiş ki:ANKARADA uçmaktadır kuşun sahibi ERDOĞAN abinindir.video tam çekilemediği için ancak bu kadarı koyuldu kuş gerçekten izlemeye değer bir kuşun asıl performansı 20 22 sefer civarında sefer sayısı var ve genelikle her geldiğinde 25 veya 35 takla atıyor kuş 7 aylık dişi ve yeni yumurtladı. eğer gerçekten izlemek isteyen varsa veya kuş hakkında bilgi almak isteyn varsa ERDOĞAN abinin tlf numarası 532 724 15 03 ten ulaşabilir. yorumlarınızdan dolayı herkeze çok teşekkürederiz.bu kesinlik le anlatmayla olmuyo burada ne desem boş izlemenizi isterdim erdoğan abi bu işe yıllarını vermiş bir abimiz dir. kendisinde gerçekten böyle çok süpriz kuşlar vardır.bu sene çok kuş oynadı bu kuş çok eski nesil kuşlardır.bu işe gerçkten gönül vermiş herkes misafirimizdir.ALLAH herkeze daha iiisini nasip etsin herkeze slm ALLAH'A emanet olun

Emre Bey şuan buradaki video da izlediğimiz kaç aylıkken çekilmiş acaba?

Eğer yukardaki video bahsettiğiniz 7 aylık bir dişiye aitse sanırım yorumlar değişecektir.

Selametle...
eric
eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08

24/3/2011, 4:33 am
BU KUS SIK TAKLADA, AMA BOLE SIK TAKLADA DEHSET BISEY HELAL OLSUN. HIC YATIRMADAN UCURMAN GEREK YOKSA BI DAHA UCURAMAZSIN KANIMCA. EKE OLUNCA COK GUZEL KUS OLUR.
onur06
onur06
Ad Soyad : yılmaz onur
Doğum Tarihi : 05/04/84
Forum Kayıt : 03/02/10

24/3/2011, 9:38 am
bu kuş işinde kimse yoğurduna eşki demiyo kuşun hedefe atışı güzel 3 metrenin altına giriyor birinci taklası ile 6 taklasına kadar güzel gidiyor dikine ondan sonrası olmamış kuş oyun bozuyor yana kaçıyor takla arası yok sık taklada havada yıgılıyor düzleyemiyor kuşta 50 takla olabilir ama bozuyor bu kuşu 1 hafta yatırsan taklaya düşer biz gördügümüzü sölüyoruz ses getirirmi bilmem ama taklasını azaltır yıgılmadan kaçarsa güzel kuş olur :)
mehmet73
mehmet73
Ad Soyad : mehmet yapıcı
Forum Kayıt : 04/03/10

24/3/2011, 12:07 pm
DUMANLI DİŞİ ELEKTRİKÇİ ERDOĞAN ANKARA 3167858558 DUMANLI DİŞİ ELEKTRİKÇİ ERDOĞAN ANKARA 1390399058 king
avcıı
avcıı
Ad Soyad : ismail
Doğum Tarihi : 29/12/77
Forum Kayıt : 31/12/08

24/3/2011, 12:08 pm
uçurtanın emeğine eline sağlık gerçekten ender izlediğimiz kuşlardan maşallah hatasıylada çoğu kişinin elinde olmayacak bulamayacağı bir kuş sonuda iyi olur ise .
emre_akhan
emre_akhan

24/3/2011, 5:13 pm
PerfoTakla demiş ki:
emre_akhan demiş ki:ANKARADA uçmaktadır kuşun sahibi ERDOĞAN abinindir.video tam çekilemediği için ancak bu kadarı koyuldu kuş gerçekten izlemeye değer bir kuşun asıl performansı 20 22 sefer civarında sefer sayısı var ve genelikle her geldiğinde 25 veya 35 takla atıyor kuş 7 aylık dişi ve yeni yumurtladı. eğer gerçekten izlemek isteyen varsa veya kuş hakkında bilgi almak isteyn varsa ERDOĞAN abinin tlf numarası 532 724 15 03 ten ulaşabilir. yorumlarınızdan dolayı herkeze çok teşekkürederiz.bu kesinlik le anlatmayla olmuyo burada ne desem boş izlemenizi isterdim erdoğan abi bu işe yıllarını vermiş bir abimiz dir. kendisinde gerçekten böyle çok süpriz kuşlar vardır.bu sene çok kuş oynadı bu kuş çok eski nesil kuşlardır.bu işe gerçkten gönül vermiş herkes misafirimizdir.ALLAH herkeze daha iiisini nasip etsin herkeze slm ALLAH'A emanet olun

Emre Bey şuan buradaki video da izlediğimiz kaç aylıkken çekilmiş acaba?

Eğer yukardaki video bahsettiğiniz 7 aylık bir dişiye aitse sanırım yorumlar değişecektir.

Selametle...
s.a evet hakkı bey kuş 7 aylık belki inanması zor ama kuş 3 aydır uçuyo eğer ANKARAYA yolunuz düşerse buyrun lütfen misafirimiz olun sizde selamet le kalın
PerfoTakla
PerfoTakla

24/3/2011, 8:51 pm
emre_akhan demiş ki:s.a evet hakkı bey kuş 7 aylık belki inanması zor ama kuş 3 aydır uçuyo eğer ANKARAYA yolunuz düşerse buyrun lütfen misafirimiz olun sizde selamet le kalın

Aleykum Selam ve Rahmetullah.

Güzel davetiniz için çok sağolun , kısmet olursa tabiki uğrarız.

Erdoğan Bey'e selamlar, İnşaallah daha da güzel olur. Güle güle beslesin.
optik03
optik03
Ad Soyad : kenan ayber
Forum Kayıt : 23/01/10

24/3/2011, 9:38 pm
maşallah çok güzel bir kuş uçuranın emeğine sağlık Allah emeğini boşa çıkarmasın inşallah...
rednose
rednose
Ad Soyad : ibrahim dişli
Doğum Tarihi : 24/03/82
Forum Kayıt : 23/09/10

25/3/2011, 12:12 pm
10 numara tek kelimeyle maşallahh..
KARAOGLU
KARAOGLU
Ad Soyad : ANKARALI SECKIN
Doğum Tarihi : 02/06/68
Forum Kayıt : 30/03/10
http://www.ankarakuslari.be

25/3/2011, 12:15 pm
arkadaslar kus taklayla bogusuyo bakin
kusta fisek onemlidir bu kusun fisegi tam
oturmamis daha 15 20 metre guzel
ondan sonra kus taklayla bogusmaktan
neriye gittigini ne yaptigini bilmiyo
keske 20 metrede baglasa taklayi
daha duzgun olur fisekleri
kusta bos kus degil ama olmamis bir kus daha
belki sonrasi iyi olur diyelim emek sahibine
basarilar.
NOT: emre kardesim bu kus ankarada elektirikci
erdogan abinin kusumu?
ankarali seckin belcika slmlar.
emre_akhan
emre_akhan

25/3/2011, 3:55 pm
KARAOGLU demiş ki:arkadaslar kus taklayla bogusuyo bakin
kusta fisek onemlidir bu kusun fisegi tam
oturmamis daha 15 20 metre guzel
ondan sonra kus taklayla bogusmaktan
neriye gittigini ne yaptigini bilmiyo
keske 20 metrede baglasa taklayi
daha duzgun olur fisekleri
kusta bos kus degil ama olmamis bir kus daha
belki sonrasi iyi olur diyelim emek sahibine
basarilar.
NOT: emre kardesim bu kus ankarada elektirikci