DUMANLI DİŞİ ELEKTRİKÇİ ERDOĞAN ANKARA - Sayfa 2 411k

Join the forum, it's quick and easy

DUMANLI DİŞİ ELEKTRİKÇİ ERDOĞAN ANKARA - Sayfa 2 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DUMANLI DİŞİ ELEKTRİKÇİ ERDOĞAN ANKARA

+32
adige ahmet
bekir79
mermeri41
Gökhan Tan
malibadur
ereglılı yunus
Volkan Gülal
güneysu
alican
ali memati
ekrem09
kadirsulun
hakancamurcu
ASGYB
KARAOGLU
rednose
optik03
avcıı
mehmet73
onur06
eric
emre_akhan
Bozoglu
barış_61
dadaş25
PerfoTakla
emreert
mustafa_yaldiz
Kırıkkaleli Haydar
kırıkkaleli metin
isyankarbfc
Forum Admin
36 posters
ASGYB
ASGYB
Ad Soyad : DUMAN
Doğum Tarihi : 10/03/69
Forum Kayıt : 14/12/09
http://www.duman-kazim.tr.gg

DUMANLI DİŞİ ELEKTRİKÇİ ERDOĞAN ANKARA - Sayfa 2 Empty Geri: DUMANLI DİŞİ ELEKTRİKÇİ ERDOĞAN ANKARA

25/3/2011, 5:36 pm
Selamlar;Yapilan yorumlar negatifte olsa Pozitifte olsa suanda kusun yaptiklarina bakilarak herhangi bir yorum yapmak yanlis olur kanisindayim,cünkü kus kendini bitirip rahatlama asamasina gecmemis bu tür kuslar icin yapilacak yorum un benim düsünceme göre HIRSLI bir kus hirsini yenemedigi icinde taklanin sonunu getiremiyo,aslinda belirli bir süre dinlendirildikten sonra tekrar kaldirildiginda seri, seferini bol taklalarla süsleyen,rahat uzaktan atan gidecem dedimi giden optimal bi kus olur,bu tür kuslar elimizde tuttugumuz soy icnden cikan sonu ne olursa olsun soy icerisinde dolandirilacak Takla,Fisek özelliginin gen olarak yogun bi sekilde tek kusta cikmasidir.Yazdiklarimin yanlis anlasilmasini istemiyorum cünkü bu tür Hirsli kuslari herdefasinda hedefine indirmek zordur,ya disarda kalirlar ya atmacaya yem olurlar ya iki ayakli kediler alir yada kaybolur giderler,aslinda belirli seyleri izlendikten sonra cikmis oldugu soy icerisinde eslestirme yapmakla güzel hedefine inen bol taklali uzun fisekli kuslar elde edilir.Kus sahibine elinde ki Soy icin DUMANLI DİŞİ ELEKTRİKÇİ ERDOĞAN ANKARA - Sayfa 2 745452271 DUMANLI DİŞİ ELEKTRİKÇİ ERDOĞAN ANKARA - Sayfa 2 3167858558 Saygilar sevgiler.
Anonymous
Misafir
Misafir

DUMANLI DİŞİ ELEKTRİKÇİ ERDOĞAN ANKARA - Sayfa 2 Empty Geri: DUMANLI DİŞİ ELEKTRİKÇİ ERDOĞAN ANKARA

25/3/2011, 6:20 pm
Maşallah çok güçlü hayvan güzel fişek mesafesi var yeni söküldüğü için o kadar çok takla yapıyor ilerde onuda düzeltir keyifle izletir kendini umarım emeğinize sağlık...
dadaş25
dadaş25
Ad Soyad : MUSTAFA PINAR
Doğum Tarihi : 23/04/80
Forum Kayıt : 30/07/09

26/3/2011, 7:08 am
ASGYB demiş ki:Selamlar;Yapilan yorumlar negatifte olsa Pozitifte olsa suanda kusun yaptiklarina bakilarak herhangi bir yorum yapmak yanlis olur kanisindayim,cünkü kus kendini bitirip rahatlama asamasina gecmemis bu tür kuslar icin yapilacak yorum un benim düsünceme göre HIRSLI bir kus hirsini yenemedigi icinde taklanin sonunu getiremiyo,aslinda belirli bir süre dinlendirildikten sonra tekrar kaldirildiginda seri, seferini bol taklalarla süsleyen,rahat uzaktan atan gidecem dedimi giden optimal bi kus olur,bu tür kuslar elimizde tuttugumuz soy icnden cikan sonu ne olursa olsun soy icerisinde dolandirilacak Takla,Fisek özelliginin gen olarak yogun bi sekilde tek kusta cikmasidir.Yazdiklarimin yanlis anlasilmasini istemiyorum cünkü bu tür Hirsli kuslari herdefasinda hedefine indirmek zordur,ya disarda kalirlar ya atmacaya yem olurlar ya iki ayakli kediler alir yada kaybolur giderler,aslinda belirli seyleri izlendikten sonra cikmis oldugu soy icerisinde eslestirme yapmakla güzel hedefine inen bol taklali uzun fisekli kuslar elde edilir.Kus sahibine elinde ki Soy icin DUMANLI DİŞİ ELEKTRİKÇİ ERDOĞAN ANKARA - Sayfa 2 745452271 DUMANLI DİŞİ ELEKTRİKÇİ ERDOĞAN ANKARA - Sayfa 2 3167858558 Saygilar sevgiler.

KONUYU ÖZETLEMEK AÇISINDAN ÇOK GUZEL BI YORUM AĞZINIZA SAĞLIK...
hakancamurcu
Ad Soyad : hakan çamurcu
Forum Kayıt : 11/09/08

29/3/2011, 11:31 am
Böyle kuşu seyretme zevkini bulmuşuz, hala kılını tüyünü arayan dengesiz arkadaşlar var onlara soruyorum 35 metre kuş oynatabilmişlermi kuş daha ne yapsın okadar uzun fişeğe ne omuz nede can dayanır.Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.Allah tüyü kadar ömür versin.

Beykoz oyun kuşu sevenler adına bu yazıyı yazıyorum.
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10

29/3/2011, 6:31 pm
hakancamurcu demiş ki:Böyle kuşu seyretme zevkini bulmuşuz, hala kılını tüyünü arayan dengesiz arkadaşlar var onlara soruyorum 35 metre kuş oynatabilmişlermi kuş daha ne yapsın okadar uzun fişeğe ne omuz nede can dayanır.Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.Allah tüyü kadar ömür versin.

s.a hakan kardeşim
öncelikle burdaki bütün yorumlar kuş ve kuşçuluk üzerine,
herkez gördüğünü hissettiğini yazar. sana çok iyigelen gördüğün bir başkasına okadar ihtişamlı gelmez, bu senide ilgilendirmez sen begeniyosan hissetiklerini yazarsın seni baglar. ve sana millete dengesiz deme hakkını kim veriyo. onuda anlamış değilim. kimse burda ali veli deyip saygısını bozmuyor. sen neden bunu yaptın bilmiyorum. ayrıca kuşa kimse kötü demiyor. iyi de kimse diyemez zaten oyun evresini tamamlamamış bir hayvan.
burda ben şahsıma herkezin fikrine saygı duyarım, kişiye karektere kişilişğe saygısızlık olmadıkça ve herkezdende aynı şekilde saygı beklerim. sonuçta burası bizim bir hobi sayfamız bu denli kelimelerle kirletmeyelim ve sevgili arkadaşlarımız buralardan uzaklaştırmayalım. bilinirki kuşçulukta herzaman tatlı rekabetler ve çekişmeler olur. buyüzden ufak tefek tartışmalar çıkabilir. ama yime söylüyorum burdaki yorumlar sadece ve sadece kuşve kuşçuluk üzerine, kimse kimseyi tanımıyor. yapılan çok ta önemliolmayan bir kaç yorum için çirkin kelimeler kullanmamıza gerek yok diye düşünüyorum.
herkeze saygılar sevgiler.
Bozoglu
Bozoglu
Ad Soyad : Tahir Kemal BOZOGLU
Doğum Tarihi : 02/02/79
Forum Kayıt : 03/10/08

29/3/2011, 11:23 pm
hakancamurcu demiş ki:Böyle kuşu seyretme zevkini bulmuşuz, hala kılını tüyünü arayan dengesiz arkadaşlar var onlara soruyorum 35 metre kuş oynatabilmişlermi kuş daha ne yapsın okadar uzun fişeğe ne omuz nede can dayanır.Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.Allah tüyü kadar ömür versin.

S.A Hakan arkadasim.

Isim vererek konusman hem senin hemde bizler icin daha uygun olacaktir.Bizler burda fikrimizi yazmisiz eger video`yu koyan kisi bunlari göze alamiyorsa video koymasinin
ne anlami var.Ayriyettende kimse kimsenin kusunu begenme gibi bir zorunlulugu yok,sana güzel gelen ele cirkin gelir veya senin besledigin kusu baskasi hayallerinde
besler.Güzellik göreceli bir kavramdir vede herkez hayata kendi penceresinden bakar.

Begenmedi diye kimsenin kimseye kizma hakki yok,belkide böyle kusu beslemek istemiyorlar belkide bu tarz kuslar kisileri memnun etmiyordur.Milletin elindeki kus belki 2 direk oynamiyordur ama begenmek mecburiyeti vardir cünki kendisinde böyle kus yok diyemezsin.Video`yu cekende ekliyende besliyende sagolsun emeklerine saglik ama üslubunca yaptigimiz elestirilerede ters yapilcaksa bence biraz daha bu isi gözden gecirmeleri gerektiginin kanisindayim..

Farkindaysan yukarida yapmis oldugumuz yorumda kirici bir üslüp veya assagilayici bir vasif yok,gayet seviyeli ve edebli bir yorum var.Eger bunuda ters anliyorsaniz demekki süzgeci kaldirip yorum yapsak burda cadir kariscak.

Neyse,dilerim hersey gönlünüzce olur besliyenin emegine saglik,rabbim zaayi etmesin insallah.

Beykoz`da oyun kusu seven ve besliyen arkadaslara sevgi ve selamlar olsun.

Tahir Kemal BOZOGLU

kadirsulun
kadirsulun
Ad Soyad : kadir sulun
Doğum Tarihi : 07/05/81
Forum Kayıt : 18/12/08

30/3/2011, 6:51 am

bu tür yaklaşımlar çok net çirkin olmuş,herkezin düşüncesine saygı duymak lazım ama saygı çerçevesinde.ayrıca beykoz oyun kuşu sevenler adına demişsinizde ben zannetmiyorum beykozda bu şekilde merakçılar olduğunu tanıdıklarım üzerine konuşuyorum saygılar.
ekrem09
ekrem09
Ad Soyad : ekrem atar
Doğum Tarihi : 01/01/89
Forum Kayıt : 20/10/10

31/3/2011, 8:22 pm
kuş daha ne yapsın..
ali memati
ali memati
Ad Soyad : ali nart
Doğum Tarihi : 11/04/76
Forum Kayıt : 23/07/10

1/4/2011, 4:30 pm
Gerçekten harika;
Yetiştirenin ve paylaşıma sunanın elleri dert görmesin.hatası var denilse de ben çok beğendim.ileride taklayı azaltıp daha iyi olacağını düşünüyorum.oyun heyecanıyla coşan,içinde fırtınalar kopan,uslanmayı bekleyen genç kuşlar hep heyecanlandırmıştır beni.tebrik ediyorum ve tüyü kadar hayrını görmelerini dilerim.sağlıcakla inşallah.
Bursa dan sevgi ve saygılarımla.
PerfoTakla
PerfoTakla
Ad Soyad : hakkı
Forum Kayıt : 04/12/08

1/4/2011, 8:07 pm

Sizin ve Beykozlu birkaç abimizinde misafiri olduğum için ne size ne de diğer Beykozlu abilere "dengesiz" sözünü yakıştıramadım ki Beykozlu oyun kuşu sevenler diye bir genellemeye sokmayın herkezi . Buraya yorum yazan arkadaşlarda sizin kadar veyahutta sizden çokça üstün bir yetiştiriciliğe sahipler.

Ancak insanın sol tarafından gelen hain dürtü yerinde rahat dursa belkide kendine yakışmayacak söz ve davranışlarda bulunmayacak. Gel gör ki bazen ayna bulanık olur da insan kendini göremez olur.

Heyhat! Edep Ya Huu... Demişler...
alican
alican
Ad Soyad : ali koçak
Forum Kayıt : 12/08/08

9/4/2011, 9:11 pm
bundan iyi kuşu olan varsa çeksin videosunu koysunda görelim ,metin abi bi videoda siz paylaşın
güneysu
güneysu
Ad Soyad : Faruk Güneysu
Forum Kayıt : 09/02/10

13/4/2011, 8:11 am
selamınaleyküm ben samsundan faruk kardeş burdaki amaç damızlık çıkarmakmı yoksa şov kuşu çıkarmakmı amaç şov kuşuysa de bunun üstüne kuş olmaz amaç damızlıksa bu kuş yeree nasıl iniyor merakım için özür dilerim bizim burda tabiricaizse çok uzun fişekleyen kuş konar çünkü o mesafeden kuşun inişe geçmesi mümkün değil birde senden ricam kuşun inişini vidyolarsan çok mutlu olurum saygılarımla
Volkan Gülal
Volkan Gülal
Ad Soyad : Volkan Gülal
Forum Kayıt : 13/11/09

18/4/2011, 9:23 pm
Bazı arkadaşları anlamak mümkün değil. Yok 3 gün uçmasa yatarmış filan. Önceğe emeğe saygı sonra bundan daha iyi kuş besledinmi diye sorarlar adama..Beslediysen videosunu koyda görelim bizde.
ereglılı yunus
ereglılı yunus
Ad Soyad : yunus aktaş
Doğum Tarihi : 25/03/87
Forum Kayıt : 14/03/09

24/4/2011, 10:03 am
MAŞŞALLAH ALLAH NAZARDAN ESİRGESİN SON ZAMANLARIN EN UZUN KAÇAN KUŞLARINDAN GÜLE GÜLE BESLEYİN BESLEYIN EMEĞİNİZE SAĞLIK
malibadur
malibadur
Ad Soyad : mehmet ali badur
Forum Kayıt : 14/07/10

26/4/2011, 10:18 pm
bu kuşad a bok.
atan hayatında bool takla görmüşmü .bunu da görenler veya görmeyeyenlerçkör?? olmalı.......
malibadur
malibadur

26/4/2011, 10:26 pm
iyi hepimizin buna eleştiren gerçek kuşçu deil dir.hayatında böylesine görmemiştirç
malibadur
malibadur

26/4/2011, 10:37 pm
beyler yapmayın hayvanın hakkına verin böle taklayı doyamıyan nerde kuş gidecem diyo ya baen kuşçula bilmiyom.hiçç bilmiyom
Gökhan Tan
Gökhan Tan
Doğum Tarihi : 22/01/85
Forum Kayıt : 20/01/11

29/4/2011, 4:48 pm
muhteşem bu kuş bence cok istisna bi kuş tüyü kadar ömrü olsun...
mermeri41
mermeri41
Ad Soyad : Sinan Eker
Forum Kayıt : 14/04/11

29/4/2011, 5:33 pm
böle bi kus ucurunda izleyelim bos bos konusmayın
bekir79
Ad Soyad : B.Ç
Doğum Tarihi : 24/03/79
Forum Kayıt : 11/07/08

30/4/2011, 10:27 am
maşallah, hırslı bir hayvan. 7 aylık denmiş 3 ay evvelden uçmaya başlamış yanlış anlamadıysam. sonunu merak etmiyorum degil.!!
bu kuşun sonunu ankaralı arkadaşlarım bildirirse sevinirim.
bu tarz yıgdıran oyuna erkengiren bol taklalı genç kuşların gidişatı genelde seyisi tarafından sevimsiz ve hüsran sonuçlar çıkarta biliyor.
tekrardan paylaşım için teşekkürler. seyisini tebrik ederim.
adige ahmet
adige ahmet
Ad Soyad : ahmet uçkaç
Forum Kayıt : 16/05/11

16/5/2011, 7:29 pm
yorum yapılacak bi kuş değil daha sertliğini almamış hayvan hırslı bırakmıyo biraz zaman lazım yorum yapmak için güle güle besleyin derim
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat
Ad Soyad : Murat Göcmen
Doğum Tarihi : 04/02/78
Forum Kayıt : 04/01/10
http://murat-tuna66.jimdo.com/

16/5/2011, 7:45 pm
Güle güle ucurtun insallah !

Saygilar
KaZanLı
KaZanLı
Ad Soyad : KaZanLı SeLim
Forum Kayıt : 31/05/11

31/5/2011, 3:21 pm
SeLamünALeyküm
Herkes Kuşa bir Yorum yapmış Çogu Kişide BöyLe kuş Yok Olamazda Kuş ilk Taklasında 10 Metre Açıyor Ve Ondan Sonra Taklasına Devam Edip gidiyor Yatırma Yapıyor hayvan Bunada mecbur kaldıgı için yatırıyor kendini.Bu Kuşun neresi Yıgtırmış AnLamış Degilim Hayvan O kadar HırsLıki TakLayı kesemiyor Artı Kuş ikinci Seferinde Takayı tersliyor ama Yinede Düzeltip devam etme başarısına erişmiş bir hayvan Bunun daha neresine yorum yapıyorsunuz.HELAL Olsunki BöyLe bir Hayvan Çıkara bilmiş ERDOĞAN Abi Ne MutLu ona. Sayıgılarla
ankarali
ankarali
Ad Soyad : ankarali hakan
Forum Kayıt : 03/09/10

21/7/2011, 5:27 pm
Kardesim izlemesini bilene herzaman kus vardir. ister video olsun ister canli.!! hangi gozle bakilirsa oyle gorulur.. emeginize saglik!!

saygilar Myankarali

emre_akhan demiş ki:ANKARADA uçmaktadır kuşun sahibi ERDOĞAN abinindir.video tam çekilemediği için ancak bu kadarı koyuldu kuş gerçekten izlemeye değer bir kuşun asıl performansı 20 22 sefer civarında sefer sayısı var ve genelikle her geldiğinde 25 veya 35 takla atıyor kuş 7 aylık dişi ve yeni yumurtladı. eğer gerçekten izlemek isteyen varsa veya kuş hakkında bilgi almak isteyn varsa ERDOĞAN abinin tlf numarası 532 724 15 03 ten ulaşabilir. yorumlarınızdan dolayı herkeze çok teşekkürederiz.bu kesinlik le anlatmayla olmuyo burada ne desem boş izlemenizi isterdim erdoğan abi bu işe yıllarını vermiş bir abimiz dir. kendisinde gerçekten böyle çok süpriz kuşlar vardır.bu sene çok kuş oynadı bu kuş çok eski nesil kuşlardır.bu işe gerçkten gönül vermiş herkes misafirimizdir.ALLAH herkeze daha iiisini nasip etsin herkeze slm ALLAH'A emanet olun
Emre69
Emre69
Ad Soyad : Emre emre
Forum Kayıt : 22/08/11

5/9/2011, 9:12 pm
bendede buna benzer bir dumanlı vardı oyun şekli aynıydı 17 ve 25 takla oynuyordu 7 takladan sonra bunun gibi sapıtıyordu bu bendekindende uzun gidiyor sabretmek lazım aslında ben sabredemeyip kalemini kırdım kendini düzeltebilir
KARAOGLU
KARAOGLU
Ad Soyad : ANKARALI SECKIN
Doğum Tarihi : 02/06/68
Forum Kayıt : 30/03/10
http://www.ankarakuslari.be

4/1/2012, 12:05 pm
bekir kardes sonunu almanyada

gorecegiz galiba yazin erdogan abinin

yanina ugradim almanyaya sattigini soyledi kusu

yeni sahibi hayrini gorsun slmlar ankarali seckin belcika
eric
eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08

19/1/2012, 4:31 am
noldu bu kusun sonu bilen varmi?yeni videosu varmi?
Similar topics