NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 411k

Join the forum, it's quick and easy

NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gökhan Tan
Gökhan Tan
Doğum Tarihi : 22/01/85
Forum Kayıt : 20/01/11

NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? Empty NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK?

27/6/2011, 7:14 pm
sa iyi akşamlar

bizim karşı binamızda bi komşu var bizim kuş giderken oraya ucarken camaşırını pisletmiş bende apartmanda terasta besliyorum şikayet etcem diye tutturdu.acaba bi sorun olur mu zabıta gelse yada ne yapabilirim uzlaşamıyoruzda.apartmanlarımız karşılıklı ama site olarak geciyoruz.bilgi veren herkese şimdiden teşekkürler...
kusbazzz
kusbazzz
Ad Soyad : osman elmacı
Doğum Tarihi : 14/09/83
Forum Kayıt : 18/07/09

NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? Empty Geri: NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK?

27/6/2011, 7:27 pm
kardeş birşey olmaz sende kabul etmezsin kuşlarının çamaşırları pislediğini kanıtlayamazda ama sen belediyeden güvercin yetiştiriciliği sertifikası alırsan kimse bişey yapamaz :D
Gökhan Tan
Gökhan Tan

NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? Empty Geri: NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK?

27/6/2011, 7:28 pm
nasıl yapcam onu bilgi verirsen sevinirim ?
mermerci-vedat
mermerci-vedat
Ad Soyad : Vedat DEMİRCİ
Doğum Tarihi : 25/11/86
Forum Kayıt : 18/03/11

28/6/2011, 8:27 am
valla kardeş benım bıldıgım tapu sicil müdürlüğü apartman yönetmeliği kanununa göre apartmanda evcil hayvan beslemek yasak bence tartışmadan işini çöz belediyeye giderse sıkıntı olabilir
Gökhan Tan
Gökhan Tan

28/6/2011, 6:37 pm
valla büyük bi sorun ama hic mi bi şey yok bu olayla ilgili sahip cıkabilcemiz kuşumuza.
Forum Admin
Forum Admin
Ad Soyad : Güvercin Forum
Doğum Tarihi : 05/10/84
Forum Kayıt : 10/01/08
https://thepigeontv.yetkinforum.com

28/6/2011, 8:23 pm
APARTMANDA BESLEMEK YASAK BELEDİYE GELİRSE BELGE MELGE HİKAYE SANA APARTMANDA KUŞ ÜRETİM BELGESİ VERMEZLER ZATEN ZABITA GELİRSE İLK UYARI YAPAR 1 HAFTA SONRA GELİR CEZA YAZAR GİDER ŞİKEYET EDİLİRSE GELİR TOPLAR KUŞLARI
Gökhan Tan
Gökhan Tan

28/6/2011, 9:00 pm
yani kacış yok bu işten sagolun yinede görüşleriniz ve bilgilendirmeniz icin teşekkürler.
Gökhan Tan
Gökhan Tan

28/6/2011, 9:03 pm
bide bi arkadaşımla konuştum dedine göre beslemek yasak ama belediyenin eve giriş yetkisi yokmuş yada herhangi birinin bunlar hadi ilkinde ceza yazdı iceri girmeden 2 inci de iceri nasıl girip kuşları toplucak eve girmek icin savcılıktan filen izin alınması lazımış oda sikayetin kanıtlarla mahkemeye müracaat edip öyle gelmesi lazım diye dedi o işte cok uzun sürceginden kimse ilgilenmez dedi ama sonuc ne olur bilmem sagolun yinede.
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat
Ad Soyad : Murat Göcmen
Doğum Tarihi : 04/02/78
Forum Kayıt : 04/01/10
http://murat-tuna66.jimdo.com/

28/6/2011, 9:26 pm
Arkada$im, yasak denilmi$, daha hala bir siginacak delik ariyorsun, aramizda Yavuz Duman abimiz avukat herhalde, bilse o bilir, oda kanuna bakipta, belkide bilir kendisine sorsan, ... evindenmi olmak istiyorsun ? Ku$ icin ev sahibin ve kom$ularina rezilmi olmak istiyorsun NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 691241 degermi ? NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 691241

Varsa bir arkadasin, ve bahcesi var ise ona sor yeri varmi diye, cok seviyorsan al evine bir muhabbet ku$u elinde oyna dur, ali$tir kendine, oh, ne edecen, zaten firsat bekliyorlarmi$, üzerine üzerine gitmenin ve inat etmenin alemi yokki, degmez, ...

Kendine ait evin olur, ne beslersen besle, fakat kiraci isen i$in zor bu konuda, agrimiyan ba$in agrir, ... sonuc senin $imdiden daha cok üzülmen ve ceza ödemen olur, bo$ver sen, yasak ise saygili ol, besleme, zamani gelir oda olur insallah, ... haksizmiyim, ... NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 691241 NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 243385

$u mübarek günlerde bari kimsenin ahini alma üzerine, günahtir, ... Kandilin mübarek olsun bu arada

Saygilar
timur
timur
Ad Soyad : dayı
Doğum Tarihi : 01/11/74
Forum Kayıt : 05/12/08
http://site.mynet.com/timurexpo/

29/6/2011, 7:04 am
s.a. federasyona bağlı derneklerden birine git ( posta güvercini derneklerinden birine ) kaydını yaptır sana gerekli evrakları söylerler , belediyeylede federasyon ilgilenir
vakit kaybetmeden bir derneğe danış
selamlar ...
Forum Admin
Forum Admin
Ad Soyad : Güvercin Forum
Doğum Tarihi : 05/10/84
Forum Kayıt : 10/01/08
https://thepigeontv.yetkinforum.com

29/6/2011, 7:13 am
TİMUR ABİ APARTMANDA OLMAZ KESİNLİKLE YASAK ...

KÜMES HAYVANI STATÜSÜNE GİRER GÜVERCİN VE APARTMANDA BESLEMEK YASAKTIR.

ZABITA EVE GİRME YETKİSİ VARDIR VE GİRER ÜST KUMŞUNUN BANYOSU AKITIYO MESELA GELİR KONTROL EDERLER GİRER YANİ EVE SIKINTI OLMAZ ŞİKAYET EDECEK BİRİSİ YOKSA BESLE AMA ŞİKAYET OLURSA YAPACAK BİŞİ YOK KESİN KALDIRIRLAR
Gökhan Tan
Gökhan Tan

29/6/2011, 6:31 pm
Kuscu-Murat demiş ki:Arkada$im, yasak denilmi$, daha hala bir siginacak delik ariyorsun, aramizda Yavuz Duman abimiz avukat herhalde, bilse o bilir, oda kanuna bakipta, belkide bilir kendisine sorsan, ... evindenmi olmak istiyorsun ? Ku$ icin ev sahibin ve kom$ularina rezilmi olmak istiyorsun NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 691241 degermi ? NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 691241

Varsa bir arkadasin, ve bahcesi var ise ona sor yeri varmi diye, cok seviyorsan al evine bir muhabbet ku$u elinde oyna dur, ali$tir kendine, oh, ne edecen, zaten firsat bekliyorlarmi$, üzerine üzerine gitmenin ve inat etmenin alemi yokki, degmez, ...

Kendine ait evin olur, ne beslersen besle, fakat kiraci isen i$in zor bu konuda, agrimiyan ba$in agrir, ... sonuc senin $imdiden daha cok üzülmen ve ceza ödemen olur, bo$ver sen, yasak ise saygili ol, besleme, zamani gelir oda olur insallah, ... haksizmiyim, ... NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 691241 NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 243385

$u mübarek günlerde bari kimsenin ahini alma üzerine, günahtir, ... Kandilin mübarek olsun bu arada

Saygilar

eve benim kendi evim.kiracı degilim.muhabbet kuşu beselemek istesem muhabbet beslerim merak etme.ben bi şekülde terasta kuşu beslerim o sorun degil ama yatık beslemek istemedigim icin böyle bi konu actım.yoksa herkes muhabbet beslesin niye güvercinle yok sökmesi yemi pisligi ugraşıyor acaba sen de bi mantık yürüt bakalım.neyse görüşleriniz ve bilgilendirmeniz icin teşekkürler.
security
security
Ad Soyad : E.Çağatay ÇÖL
Doğum Tarihi : 30/11/83
Forum Kayıt : 12/05/10

29/6/2011, 10:17 pm
kat malikleri kanunu var onu bi oku derim.oturduğunuz alan site olduğu için ve site yönetim kurulu kararında evcil hayvan beslenip beslenmediği yazıyormu?bu kararı site/apartman yünetiminde. göstermezlerse tapu dairesinde görebilirsiniz.

Yönetim planında; bağımsız bölüm, eklenti ve ortak yerlerinde hayvan beslenmesi yasaklanmışsa, kat malikleri kurulunun izin verdiğine dair belge ibraz etmeyenin etrafına rahatsızlık vermemiş olsa bile, bağımsız bölümde hayvan beslemesi mümkün değildir.Yönetim planında hayvan beslenmesi konusunda bir yasak bulunmadığı haldeyse Kat Mülkiyeti Kanununda yer alan rahatsız etmeme koşulunun oluşması gerekir.Yönetim planında böyle bir yasak yoksa besleyebilirsiniz.

umarım faydalı bişiler olmuştur
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat

30/6/2011, 6:50 am
NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 691241

Muhabbet kusu yemiyormu ?

Icmiyormu ?

Pisligi yokmu ?

Onunda egitimi var, ... sökülecek kus cinsi sadece Güvercin degilki, her yaratigin kendine göre has bakim tarzi var, zor olsun kolay olsun, bunu dahi beceremiyen o kadar cokki, ...

Karinca beslemek bile kolay degil, en kolayi bit beslemek, ...

Mal sahibi oldugunu desen en azindan kiraci kadar eziyet görmezdin derdim, o da hal oldu nede olsa, ev seninmis, güle güle oturursun insallah, ama bunu dile getirmeyince laf lafi acti, ne derler, ev alma komsu al, ... camasiri birak, kimisi kendi catisinda hic kus olsun istemez, kiremiti siyah olanlari bir düsün, gerci yagmur onu halleder ama, takanda takiyor, ... arabasinda pislik görse senin elindeki kustan biliyor, ... bizimkilerin agacta isinin olmadigini bilmez, anlatamazsinda kolay kolay, ... neyse, yardimci olmak idi sadece niyetimiz, dost aci söyler misali, ... kolay gelsin, ...

Saygilar
bekir79
Ad Soyad : B.Ç
Doğum Tarihi : 24/03/79
Forum Kayıt : 11/07/08

30/6/2011, 9:51 am
arkadaşım ne zorluk olursa olsun sen bu sevgiden vaz geçme.
kuşlarınıda kendi evinin terasında uçur.
benim 2 kümesim var 1. yerde işyerimde 2. cisi oturdugum kendime ait olan dairemin terasının balkonunda. daha önce kıradada oturdum terasta bina olarak komşularımın yarısı şikayette bulundu belediye arandı. belediyeden yetkililer geldi. kümesi görmek istediler. izin vermedim. gittiler. yine şikayet yine geldiler ben eve girmesine izin vermedim. belediye yetkilileri yerin uyumu açısından temizligi uygunlugu açısından bakmak istediklerini eyer saglıklı bir koşulsa herhangibir işlem yapmıyacaklarını belirttiler. ben yinede izin vermedim. komşularım bu işin devamını getiremeyince bıraktılar kendileri kuşlarımı izlemeye başladılar.
şuan kendi evim. sadece kuş beslemek için teras aldım. bınadakiler mırın kırın etselerde çogunluk razı. isterlerse razı olmasınlar. senin durumun site oldugundan biraz farklı arkadaşın dedigi gibi site yönetmeligine bak. eyer durum senin açından iyi gözükmüyorsa ve bu iş çıkmaz bir durama sürüklenirse. binanda oturan komşularınla irtibata geç. onlara tatlı dille durumu anlat site toplantısında çogunlugun imzasını al. apartman defteri yönetmeliginin aldıgı karar resmi bütün mercileri baglar. böyle bir durumda kuşların karşı binandaki komşunun arabasına pislesede (dışarıda bütün mahlukatı kargaları biz kuşçulardan bilirler, adam bana kumru göstererek bak senin kuşlar hep benim balkonuma pisliyor diyip zersenişte bulunan komşularım oldu.)

yani adam şikayettede bulunsa kuşlarını toplama yetkisine sahip olamazlar ihtardan sonra ancak cezai işlem uygularlar.

tabiyki senin inkar etmen durumunda kuşun gaita testini yapmaları gerekir NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 712409 NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 798139

neyse sen binandaki komşularına hal hatırlarını sor iyi geçin. bir sıkıntı yaşamassın. sabret kararlı dogru adımlar at. allah yardımcın olur.
bekir79

30/6/2011, 10:26 am
murat kardeşim sana ilk yazında katılmıyorum.

kuş gıribi mevzusu çıktı. tavuk ve horozlar yakıldı. tavukların yüzünden dogrulugu İSPATLANAMADAN RESMİ KATTİ BİR TUTUMLA KÜMES KUŞLARI TOPLANMAYA ÇALIŞILDI. MİLYONLARCA YABANİ GÜVERCİNLERİN DURUMUNA ÇÖZÜM GETİRECEKLERİNE ÇOCUKLARIN KÜMESLERİNDEN KUŞLAR ALINDI. YAKILDI.

YAŞADIK VE GÖRDÜK. KURUNUN YANINDA YAŞTA YAKILMAK İSTENDİ. ANCAK ÇOK SAYIDA YETİŞKİN ARKADAŞLARIMIZIN KUŞLARINI TOPLAMAYA CESARET EDİLEMEDİ. ALINMAK İSTENSEDE ALAMADILAR.

ŞİMDİK BEN SEN BÜTÜN KUŞÇULAR YASAKTIR DİYE HERKEZ KUŞLARINI VERSEYDİ. NASIL BİR DURUMLA KARŞILAŞACAKTIK.
ZAMANDIDA FALANCADA ŞÖYLE KUŞLAR VARDI BÖYLE KUŞLAR VARDI AMA TOPLADILAR FALAN FİLANDİYE HİKAYE ANLATACAKTIK.YASAK DENMİŞSE BESLEMİYECEKSİN YASAK DEMNİŞSE VERECEKSİN DENİLDİGİ GİBİ KESTİRİP ATMAK DOGRU DEGİL. BAŞKA YÖNEDE YÖNELTMEK AYNI ŞEKİLDE.

BİR KIZA SEVDALANIRSIN KIZI SEVERSİN. AMA BABAN OLMAZ SANA FALANCAYI ALACAGIM DER. EVLENDİGİN TAKTIRDE ONUNLA NASILBİR MUTLULUK SAGLARSIN.
HEP GÖZÜN, GÖNLÜN, SEVGİN, AŞIK OLDUGUN KIZDA KALIR. VE MUTSUZ BİR HAYAT SÜRERSİN....
BU GÖNÜL İŞİDİR. KİMİNE MUHABBET KUŞU AŞKI KİMİNE GÜVERCİN AŞKI.

MECNUNA SORMUŞLAR YA SEN BU LEYLADA NE BULDUN CILIZ ÇIRKİN ÇELİMSİZ...!
MECNUNDA DEMİŞKİ (gel bide sen benim gözümle gör)!!!! bana çok arkadaşım soruyor babam bile ya bu kuşta ne ararsın diye! bende zahmeti oldugu kadar HUZURU. selametle
kenann
kenann
Ad Soyad : kenan demirel
Doğum Tarihi : 01/04/81
Forum Kayıt : 22/01/11

30/6/2011, 10:54 am
ELİNE KOLUNA SAĞLIK BEKİR ABİ NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 386631 NE GÜZEL YAZMIŞSIN ABİ
Gökhan Tan
Gökhan Tan

30/6/2011, 3:35 pm
[quote="Kuscu-Murat"]NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 691241

Muhabbet kusu yemiyormu ?

Icmiyormu ?

Pisligi yokmu ?

Onunda egitimi var, ... sökülecek kus cinsi sadece Güvercin degilki, her yaratigin kendine göre has bakim tarzi var, zor olsun kolay olsun, bunu dahi beceremiyen o kadar cokki, ...

Karinca beslemek bile kolay degil, en kolayi bit beslemek, ...

Mal sahibi oldugunu desen en azindan kiraci kadar eziyet görmezdin derdim, o da hal oldu nede olsa, ev seninmis, güle güle oturursun insallah, ama bunu dile getirmeyince laf lafi acti, ne derler, ev alma komsu al, ... camasiri birak, kimisi kendi catisinda hic kus olsun istemez, kiremiti siyah olanlari bir düsün, gerci yagmur onu halleder ama, takanda takiyor, ... arabasinda pislik görse senin elindeki kustan biliyor, ... bizimkilerin agacta isinin olmadigini bilmez, anlatamazsinda kolay kolay, ... neyse, yardimci olmak idi sadece niyetimiz, dost aci söyler misali, ... kolay gelsin, ...

Saygilar[/q

sen örnek veriyosunda boş örnek veriyosun.bence vermesen daha iyi bence.bak konuyu iyi oku anlarsın ben sana ne kiracı ne apartman şikayetci demişim sen kendi kendine bi şeyler demişin.1 muhabbet kuşu besleyip egitmekle 40 güvercinle ugraşmak arasındaki farkı heralde ayırt edebilirsin.ben burda konu acmısım yardımcı olabilcek konu hakkında bilgi verebilcek biri varmı diye sen kendi kendine yok komşularınla kötü olma yok bırak ev alınca müstakil yerinde yada başka yerde beslersin falen felen kendi kendine yazmışın cizmişin.kuşculugu bırakmak istesem zaten burda fikir sormam giderim hepsini satarım her şeyinden kurtulurum.benim derdim 1 kişiyle oda karşı binamda geri kalan tüm site sakinlerimle hic bir şeyim yok hepsiyle samimiyiz.ama sen tüm komşularla bizi kötü ettin anında seni anlamak zor yinede sagol.
Gökhan Tan
Gökhan Tan

30/6/2011, 3:39 pm
bekir79 demiş ki:arkadaşım ne zorluk olursa olsun sen bu sevgiden vaz geçme.
kuşlarınıda kendi evinin terasında uçur.
benim 2 kümesim var 1. yerde işyerimde 2. cisi oturdugum kendime ait olan dairemin terasının balkonunda. daha önce kıradada oturdum terasta bina olarak komşularımın yarısı şikayette bulundu belediye arandı. belediyeden yetkililer geldi. kümesi görmek istediler. izin vermedim. gittiler. yine şikayet yine geldiler ben eve girmesine izin vermedim. belediye yetkilileri yerin uyumu açısından temizligi uygunlugu açısından bakmak istediklerini eyer saglıklı bir koşulsa herhangibir işlem yapmıyacaklarını belirttiler. ben yinede izin vermedim. komşularım bu işin devamını getiremeyince bıraktılar kendileri kuşlarımı izlemeye başladılar.
şuan kendi evim. sadece kuş beslemek için teras aldım. bınadakiler mırın kırın etselerde çogunluk razı. isterlerse razı olmasınlar. senin durumun site oldugundan biraz farklı arkadaşın dedigi gibi site yönetmeligine bak. eyer durum senin açından iyi gözükmüyorsa ve bu iş çıkmaz bir durama sürüklenirse. binanda oturan komşularınla irtibata geç. onlara tatlı dille durumu anlat site toplantısında çogunlugun imzasını al. apartman defteri yönetmeliginin aldıgı karar resmi bütün mercileri baglar. böyle bir durumda kuşların karşı binandaki komşunun arabasına pislesede (dışarıda bütün mahlukatı kargaları biz kuşçulardan bilirler, adam bana kumru göstererek bak senin kuşlar hep benim balkonuma pisliyor diyip zersenişte bulunan komşularım oldu.)

yani adam şikayettede bulunsa kuşlarını toplama yetkisine sahip olamazlar ihtardan sonra ancak cezai işlem uygularlar.

tabiyki senin inkar etmen durumunda kuşun gaita testini yapmaları gerekir NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 712409 NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 798139

neyse sen binandaki komşularına hal hatırlarını sor iyi geçin. bir sıkıntı yaşamassın. sabret kararlı dogru adımlar at. allah yardımcın olur.

abi cok sagol bilgilendirme icin bende öyle düşündüm.bir kac zabıtaya sordum kesinlile devletin hic bir mensubu büyük bazı olaylar harici böyle kuş küpek icin eve giriş yetkisi olmadıgını ögrendim yönetmelik kısmınıda yöneticiyi bulup incelicem cok teşşekürler yardımın icin saygılarımla.
Gökhan Tan
Gökhan Tan

30/6/2011, 6:41 pm
security demiş ki:kat malikleri kanunu var onu bi oku derim.oturduğunuz alan site olduğu için ve site yönetim kurulu kararında evcil hayvan beslenip beslenmediği yazıyormu?bu kararı site/apartman yünetiminde. göstermezlerse tapu dairesinde görebilirsiniz.

Yönetim planında; bağımsız bölüm, eklenti ve ortak yerlerinde hayvan beslenmesi yasaklanmışsa, kat malikleri kurulunun izin verdiğine dair belge ibraz etmeyenin etrafına rahatsızlık vermemiş olsa bile, bağımsız bölümde hayvan beslemesi mümkün değildir.Yönetim planında hayvan beslenmesi konusunda bir yasak bulunmadığı haldeyse Kat Mülkiyeti Kanununda yer alan rahatsız etmeme koşulunun oluşması gerekir.Yönetim planında böyle bir yasak yoksa besleyebilirsiniz.

umarım faydalı bişiler olmuştur

SAGOLASIN ABİ bilgilendirme icin.
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat

30/6/2011, 9:29 pm
NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 691241 NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 243385

Neyse, haklisindir, evet, sizin ordaki kanunlari bilmedigim icin en azindan yarina kalsin gibi sözler kullandim, kolun kom$un ile aran acilmasin, degmez ku$ icin diye yazdim, ... ben bunlari yazarken senin gecimsiz biri oldugunumu yazmi$ oldum ? ? ? NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 691241

Ve bu bo$ örnekmi oluyor, ... ? NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 691241

Bekir ustamizda kolun kom$un ile otur, tatli dil ile konu$ deyince eline koluna saglik oldu, ... söz ayni kapiya dayanmiyormu ? ? ?

Ben alki$lanmak icin yazmadim, en azindan $una veya buna dikkat et dedim, ... neyse, ne beslersen besle, ve sende NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 200771 NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 210605

Ku$ gribine gelince, burda Domuz gribide cikti, bundan ölende oldu, A$isini yapanda öldü, ölecegim diye korkudan ölende oldu, vàde yetince her$ey bahane, ... yolculuk oraya kadarmi$, ... telef edilen Ku$lara gelince, saglik kanunu bunu insanin iyiligi icin emrediyor ise yapilmasi gereken bu, yetkililerden Ku$u saklamak ne kadar dogru, hani Ku$ o dönem icin cikarilmaz, Kümeste tutulur ve bu izah edilir ve olay ba$ka boyutlara gelebilir, ...
Ku$ gribi Göcmen Ku$lardan yayilma yapti, ... tabiki Kümes hayvanlari hele hele di$arda`da gezindiler ise göz altina gelmi$tir, ayni yere bastilar, ayni yerden yediler, ayni yere pisliklerini biraktilar, ... ve tabiki dogru bakimin olmadigindan, ko$ullarin berbat olmasindanda tetiklendi tabiki, ... hayatinda Ku$u sadece Parktan ve resimden bilen yetkiliye bunu nasil anlatacaksinki, o görevini yapar, emir emirdir, ... neyse, ...

Bana katilin katilmayin, benim Tribünlerden alki$a ihtiyacim yok, her dogru kabul görmüyor, kiz denildi, her güzelde alici bulamiyor, ... ben arinin bal yapiminda cicekleri teker teker gezdigi gibi gönülleri teker teker gezerken, sevgi ve saygi icinde, kimilerin bu sevgiyi etrafa avuc ile kum sacar gibi sacmasina tahamülüm yok, olmadi, olmazda insallah, ... Allah i$inizi gücünüzü ras getirir insallah, ... Bizi kul degil, Allah bilsin yeter, ben bu sitede Kuscu-Murat olmadim, ... zaten oydum, ... neyse, yine Istanbulun lisanindanmidir, suyundanmi, ...

Azerbaycanda Türkce konu$uluyor, Kirimda ayni, Kerkükte ayni, anliyan anliyorda bizim Türkcemiz bu kadar, ...

Neyse, ... abüdük gübüdük, ...
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat

30/6/2011, 9:30 pm
Gökhan Tan
Gökhan Tan

1/7/2011, 8:16 pm
Kuscu-Murat demiş ki:NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 691241 NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 243385

Neyse, haklisindir, evet, sizin ordaki kanunlari bilmedigim icin en azindan yarina kalsin gibi sözler kullandim, kolun kom$un ile aran acilmasin, degmez ku$ icin diye yazdim, ... ben bunlari yazarken senin gecimsiz biri oldugunumu yazmi$ oldum ? ? ? NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 691241

Ve bu bo$ örnekmi oluyor, ... ? NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 691241

Bekir ustamizda kolun kom$un ile otur, tatli dil ile konu$ deyince eline koluna saglik oldu, ... söz ayni kapiya dayanmiyormu ? ? ?

Ben alki$lanmak icin yazmadim, en azindan $una veya buna dikkat et dedim, ... neyse, ne beslersen besle, ve sende NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 200771 NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 210605

Ku$ gribine gelince, burda Domuz gribide cikti, bundan ölende oldu, A$isini yapanda öldü, ölecegim diye korkudan ölende oldu, vàde yetince her$ey bahane, ... yolculuk oraya kadarmi$, ... telef edilen Ku$lara gelince, saglik kanunu bunu insanin iyiligi icin emrediyor ise yapilmasi gereken bu, yetkililerden Ku$u saklamak ne kadar dogru, hani Ku$ o dönem icin cikarilmaz, Kümeste tutulur ve bu izah edilir ve olay ba$ka boyutlara gelebilir, ...
Ku$ gribi Göcmen Ku$lardan yayilma yapti, ... tabiki Kümes hayvanlari hele hele di$arda`da gezindiler ise göz altina gelmi$tir, ayni yere bastilar, ayni yerden yediler, ayni yere pisliklerini biraktilar, ... ve tabiki dogru bakimin olmadigindan, ko$ullarin berbat olmasindanda tetiklendi tabiki, ... hayatinda Ku$u sadece Parktan ve resimden bilen yetkiliye bunu nasil anlatacaksinki, o görevini yapar, emir emirdir, ... neyse, ...

Bana katilin katilmayin, benim Tribünlerden alki$a ihtiyacim yok, her dogru kabul görmüyor, kiz denildi, her güzelde alici bulamiyor, ... ben arinin bal yapiminda cicekleri teker teker gezdigi gibi gönülleri teker teker gezerken, sevgi ve saygi icinde, kimilerin bu sevgiyi etrafa avuc ile kum sacar gibi sacmasina tahamülüm yok, olmadi, olmazda insallah, ... Allah i$inizi gücünüzü ras getirir insallah, ... Bizi kul degil, Allah bilsin yeter, ben bu sitede Kuscu-Murat olmadim, ... zaten oydum, ... neyse, yine Istanbulun lisanindanmidir, suyundanmi, ...

Azerbaycanda Türkce konu$uluyor, Kirimda ayni, Kerkükte ayni, anliyan anliyorda bizim Türkcemiz bu kadar, ...

Neyse, ... abüdük gübüdük, ...

sen yine olayı dagıttın :)sen ne diyon bi ben anlasam heralde sen türkce ben fransızca konusuyorum yine kendi kendine bi yerlere dalmışın cıkmışın ben sana kötülügümü istiyosun demedim zaten sen kendi kendine yazıp ciziyosun dedim sen yok bekir abi o öyle bu böyle başladın yine sana burda kusscu murat oldun diyende yok ama nedense sen uzun bi acıklama yazdın neyse yinede sagolasın..gerek yok böyle şeylere yardımcı olan tüm herkese teşekkür ederim...
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat

1/7/2011, 9:09 pm
... NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 243385 ... Neyse, masal anlatmayi seviyorumya, al sana bir yenisi, ... $imdi, ... Memleketde hic Güvercin Festivaline gidemedim fakat Antalya Altin Portakal Festivaline denk geldi bir kez izinim, Ödül Törenini canli canli izledim, Kemal Sunal (rahmetli) ve akila gelmi$ gecmi$ tüm Sanatcilar orada yer aldi, kimi canli canli, kimi kisa görüntü ile anildi, ... memleketin Artistleri, ... birgün yine gidersem Istanbuldan`da seni aday gösteririm artik, ...
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat

1/7/2011, 9:11 pm
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat

1/7/2011, 9:12 pm
Neyse, kolay gelsin güzel karde$im, ... i$in ras gele insallah

Saygilar
bekir79

1/7/2011, 10:08 pm
selamun aleykum. murat kardeşim sana yazmadan rahat edemiyecegim:)))) çok farklı bir kişilige sahipsin enteresan.

benim demek istedigim mesaj açık ve net bir uslupta yazdım. örneklerlede izah etmeye çalıştım.

konunun manasıyla senin getirmeye çalıştıgın açık kavramlı TEFSİR birbirinden çok farklı. yapmış oldugun tefsir, manasını bozuyor ve içinden çıkılmayıcak bir hale dogru gidiyor:)))

çok farklı kavramlardan bahsediyorsun. her sözün KONU HARİCİNDE AYRI BİR TEFSİRİ GEREKTİRİYOR.

türkçeden bahsetmisin senin yazından ve anlatım tarzında kesinlikle bir sorun yok. herkez açık ve net bir dille okuyabilir en azından ben okudum. !!!!!

!!! ama yazdıkların bir bölümü ile; konuyla veya konu harici nasıl bir mana çıkartın desen beynimi zorluyorum kafam karışıyor. motor su kaynatıyor:))) anlattıkların yaşadıgım ortam, düşüncelerim ve bakış açıma da ters geliyor ustadım. selametle...
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat

2/7/2011, 9:39 am
king

Eline saglik, tabiki yeti$me, yeti$tigin muhit, $artlar insani etkiliyebiliyor, ... kimi vardir cocuklugunu doyasiya ya$ar, hoplar, ziplar, oynar, kimiside hoplamaz, ziplamaz, pekte oynamaz, bundan has duymaz, seyretmeyi tercih eder, ... her kim nerde dogsun, büyüsün, fark etmez, dogru birdir, buda inkàr edilemez, degilmi, ...

Cok güzel yazmi$sin, eline ve yüregine saglik, motoru kaynatmadan anliyacagimi anladimda, kimisine laf anlatmak güc, hele hele anlamak istemiyene, neyse, ya$ina veriyorum, ...

Uzun uzun yaziyorumki mana cikartilabilinsin, kimi zaman örnekler ile, ve bu örnekler mevzuyu yansitmiyor, benzerine dikkat cekiyor, ... bir insana sen $öylesin böylesin diyemezsin, anlamaz, hele hele Türk ise damarina basmi$ oluruz, onun gibi davrandiginda ve ona hop ne oluyor dedirtebildigin an jeton dü$ebilir, tabiki kö$eli degil ise, ... her konudaki gibi izah etmekte örnekler cogaltilabilir, ... ama anliyana saz, anlamiyana davul zurna az, ... NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK? 686484

Memleketde özgürlügün kisiltigina $ikayet eden oluyor, hep duyariz, ... bizim dogup bu ya$imiza geldigimiz topraklarda ne yerin altinda yatanin kiymeti var, nede yerin üstünde gezenin, köpek kadar olamiyor insanoglu, ve köpegin bile hakki var burda, kanunda canli olarak gectigi halde mesele bellidir, karincayi dahi incitmeyi yasakliyor kutsal kitabimiz, oysa gercek farkli, Allah yaratti onuda bunuda demeden, banane diyerek i$ yapilmakta, belkide idi, bilemiyorum, ... Buralarda egitim almakla cogu $eye tepki vermek zorundasin, mayan ile uyu$muyor, gàvur bu böyle diyor, yanli$ yoldasin arkada$ desende bo$, i$ine gelmiyor ise memleketine geri dön derler utanmadan, ... velhasilikelàm, Türküz evel Allah, ama disziplin konusunda iyiki Almanlara cekmi$iz, her konuda degil, fakat ilerlemek isteniliyor ise bu $art, ... Futbolda almanlara neden Panzer deniliyor ? Mac 90 dakika, ve maci sonuna kadar ayni $ekilde götürmeyi, disziplinden kopmadan ba$ardiklari icin, biz böyle degildik, 5 macta bir gol atardik, sevincten Babalarimiz aglardi (Jupp Derwall zamani), bizim Futbolcular daha kollari havada o gölün sevincini ya$arken kalemizde yine gol görürdük, ... yalanmi, ... sene olmu$ 2011 ve cagmi atladi memleket, ekonomideki arti$i bir bo$ver, tarim`minda hali ortada, o güne$e ragmen, ...

Yapmaya ugra$tigim, birde gelin benim burdan bakin diyecegim ama, bu Mecnun`un Leyla`ya bakmasindan cok farkli, bende sizleri cok seviyorum, ve bunun icin burda caba harcamak istiyorum, ortak noktamiz sevgi ve saygi olsun, ama kimisi bunu istemiyebilir, onada zorla degil, pa$a gönlü bilir, ... hala konudayim, oraya buraya gittigimde yok, oturdugum yerdeyim king

Ama mana cikarmakta herkesin i$i degil, önemli degil, birdahakinde insallah, ... Neyse, ben daha yazardimda, Kahvem sogmu$, ... sagol Bekir ustam, eline koluna saglik, ... sag ol var ol insallah !

Saygilar

Murat Göcmen
Ayhan isik
Ayhan isik
Ad Soyad : ayhan isik
Forum Kayıt : 31/05/11

2/7/2011, 9:53 am
Selamlar

Konuyu bastan sona okudum nerden nerelere gelinmis bence gereksiz seyler bunlar sonucda hepimiz insaniz hatasiz kul olmaz bence admin konuyu kitlesin olsun bitsin...

Saygilarimla
Ayhan isik
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat

2/7/2011, 10:09 am
king

Alamanya deeel birkere, Gavurun memleketi yaz bari, ... king

Lastik dilimizdendir, aslinda biryere gittigide yok, esniyor o kadar, ... yer ayni, ilerliyelimde, ... ama geriye gidildigi vakit durum farkli olabilir, ... insanlar cevap almak icin birseyler soruyor, 100 kisi yazsa 100 farkli farkli cevap alabilmek mümkün, herkes kendi penceresinden bakiyor, yaziyor, maksat "ortada" olan dogruyu bulabilmek, ... eminim belediyede yetkililere sorulsa ilk anda buraya kadar yorulmazdikta, ...

Asil o an mercek altinda girmekten cekinince yazilanlarda yazildi, ama hakaret yok bir$ey yok, ... bunda ne varki, ... ne güzel yaziyoruz, ... neyse, ...

En son Kuscu-Murat tarafından 17/10/2011, 10:01 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Similar topics