NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK?
+8
bekir79
security
timur
Kuscu-Murat
Forum Admin
mermerci-vedat
kusbazzz
Gökhan Tan
12 posters
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- DELIYUREK41
Ad Soyad : murat koç
Doğum Tarihi : 10/03/84
Forum Kayıt : 21/06/10
Geri: NE YAPABİLİRİM KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLCEK?
2/7/2011, 4:10 pm
Futbolda almanlara neden Panzer deniliyor ? Mac 90 dakika, ve maci sonuna kadar ayni $ekilde götürmeyi, disziplinden kopmadan ba$ardiklari icin, biz böyle degildik, 5 macta bir gol atardik, sevincten Babalarimiz aglardi (Jupp Derwall zamani), bizim Futbolcular daha kollari havada o gölün sevincini ya$arken kalemizde yine gol görürdük, ... yalanmi, ... oncelıkle selamlar murat bey.muhalefet olsun dıye yazmıyorum sakın yalnıs anlamayın.lakın yukardakı yazdıgınıza bır cevap verme geregı duydum.evet belkı futbol olarak ıyı degılız ama halter gures v.b sporlarda cok sukur dunyaya meydan okuyoruz.dısıplın konusunada gelınce turk halkı turk ordusu kadar dısıplınlı bır baska olusumda oldugunu dusunmuyorum.canakkale savaslarında,kurtulus savaslarında bınlerce sehıt olan askerımız sırf komutanların verdıklerı emır ugruna gözü kapalı ölüme koşmustur.bu bence dısıplındır sızce nedır bılemem.almanlar ekonomısını bızden daha once duzeltıp ılerlemısler evet bu dogru.ama ben emınımkı gelecek yıllarda turkıyede her konuda daha ılerılere gıdecektır.sonucda musluman bır devletız dunya ılerlememızı yukselmemızı ıstemıyor lakın manı olamıyacaklar er yada gec dunyanın en guclu devletlerınden bırrı olacaz.tıpkı gecmısde oldugu gıbı.o yuzden baska ulkelerın bızden ustunmus gıbı ornekler verılmesı bence uygun olmuyor.saygılarımla
- security
Ad Soyad : E.Çağatay ÇÖL
Doğum Tarihi : 30/11/83
Forum Kayıt : 12/05/10
2/7/2011, 6:43 pm
ARTİZ Mİ? ARTİZ NE ARAR LA FORUMDAA valla hiç güleceğim yoktu çok yaşa murat bey
- Ayhan isik
Ad Soyad : ayhan isik
Forum Kayıt : 31/05/11
2/7/2011, 6:48 pm
Selam security ben bu artiz olayini anlamadim ismim dolayisiylami yazdiniz?
Saygilarimla
Ayhan Isik
Saygilarimla
Ayhan Isik
- security
Ad Soyad : E.Çağatay ÇÖL
Doğum Tarihi : 30/11/83
Forum Kayıt : 12/05/10
2/7/2011, 7:58 pm
anlaşılan bu konuda herkez yanlış anlıyor iyisimi bu başlığı kaldıralım amacından fazlasıyla uzak konulara varmaya başladı.
ayhan bey sizin şahsınıza münhasır bi yorum yapmadım murat beyin son paylaştığı video hoşuma gitti ona istinaden yaptığım bir yorumdur. saygılar hayırlı akşamlar.
ayhan bey sizin şahsınıza münhasır bi yorum yapmadım murat beyin son paylaştığı video hoşuma gitti ona istinaden yaptığım bir yorumdur. saygılar hayırlı akşamlar.
- Ayhan isik
Ad Soyad : ayhan isik
Forum Kayıt : 31/05/11
3/7/2011, 9:22 pm
Selam
Kusra bakma securty ismim dolayisiyla yanlis anladim yazdiklarini..
Saygilarimla
Ayhan isik
Kusra bakma securty ismim dolayisiyla yanlis anladim yazdiklarini..
Saygilarimla
Ayhan isik
- Gökhan Tan
Doğum Tarihi : 22/01/85
Forum Kayıt : 20/01/11
4/7/2011, 4:38 pm
konu cok dagıldı.sagolun yardımlarınız icin yorum yapan yapmayan herkese cok teşekkür ederim...konuyu kitleyebilir yada silebilirsiniz...
- ahmet123456
Ad Soyad : Ahmet Yıldız
Doğum Tarihi : 12/04/96
Forum Kayıt : 02/08/11
2/8/2011, 8:02 pm
Zor bir durum geçmiş olsun. Verdiğiniz bilgilerden ötürü teşekürler....
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2