BÜLENT HOCA GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ (KIRIKKALE)
+13
MUHSİN CANSU
küçük mehmet
Bozoglu
celikoglu
KARAOGLU
cinola
ASGYB
mehmet73
sincaps07
srt
PerfoTakla
mermerci-vedat
Kırıkkaleli Haydar
17 posters
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- Kırıkkaleli Haydar
Ad Soyad : Haydar Yılmaz
Doğum Tarihi : 27/05/79
Forum Kayıt : 26/10/10
BÜLENT HOCA GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ (KIRIKKALE)
22/9/2011, 8:57 pm
- mermerci-vedat
Ad Soyad : Vedat DEMİRCİ
Doğum Tarihi : 25/11/86
Forum Kayıt : 18/03/11
Geri: BÜLENT HOCA GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ (KIRIKKALE)
23/9/2011, 6:01 am
hay maşşallah
- PerfoTakla
Ad Soyad : hakkı
Forum Kayıt : 04/12/08
27/9/2011, 2:55 pm
Maşaallah Barekallah , güzel kuş olduğu belli . Bülent Hoca'yı kutlarım güle güle beslesin.
- Kırıkkaleli Haydar
27/9/2011, 5:53 pm
teşekkürler bülent abi emekli öğretmendir uçurduğu kuşların hepsi kendi ürettiği neslidir ve aynı soydur
- srt
Ad Soyad : sertan özcan
Forum Kayıt : 14/03/11
27/9/2011, 7:53 pm
çok güze maşallah l bu sekilde kac sefer yapıyo aceba?
- sincaps07
Ad Soyad : serkan bağcı
Forum Kayıt : 28/12/09
27/9/2011, 8:50 pm
ben açıkçası beğenmedim kuş 10 metre yüksekten geliyo çok yakına sokulmuyor birde taklayı belli bi mesfede bu 70 metre değil en fazla 25 metre orada yığdırıp kalıyor ve fişeğide hızlı değil bu videoya güzel diyen kuş izlememiştir bence çok değil arkadaslar şuan kuşlarım tüğde iyi kuş nasıl olur videosunu çekip koyacağım en fazla 2 ay yanlış anlaşılmasın kimseyi kıskandığımdan veya herhangibir şeyden değil bülent bey yine kuşunu iyi kötü uçurtmuş masada uçurtanlar ne yapsın.uçurtacağım yerde şehir olarak antalyadır adımda fatihtir ben fazla kuşçu tanımam benide fazla tanımazlar uçurunca tanışırız nasıl olsa SAYGILARIMLA......
- mermerci-vedat
28/9/2011, 6:13 am
:) valla fatih arkadaş kuşu oyun kuşu standartlarında yere alcalıyo tabanıda var maşşallah 70 m mı onu bilmem ama fişeğide uzun bu hayvan 15 sefer yapıyosa 15 seferın 7-8 ını boyle çıkarıyosa yeter Allah kaza bela vermesın daha guzellerı varsa koy vıdeo butun herkez yorumunu yapsın sadece senın ızlemenle sende guzel kuş oldugu anlamına gelmez bende de var ama bı turlu nasıp olupda ucuramadım ha benımkıler bu kus kadar guzelmı onuda bılmem gormedım belkı daha guzeldır belkı daha kotudur ama adamın kuşununda maşşallahı var saygılar
- mehmet73
Ad Soyad : mehmet yapıcı
Forum Kayıt : 04/03/10
28/9/2011, 6:31 am
kuşu havada unutular galiba filim biti kuş havada kaldı bu kuşun bir kalkışı ve inişi olmalı bence büyle yapmaktansa bir kalkış çok deyil 3 baş ve iniş olurs tüm çekilen vide lara sağlıklı yorum yapılır yurum yapamam kuşa ama emeye sonsuz saygım var
- PerfoTakla
28/9/2011, 1:09 pm
sincaps07 demiş ki: ben açıkçası beğenmedim kuş 10 metre yüksekten geliyo çok yakına sokulmuyor birde taklayı belli bi mesfede bu 70 metre değil en fazla 25 metre orada yığdırıp kalıyor ve fişeğide hızlı değil bu videoya güzel diyen kuş izlememiştir bence çok değil arkadaslar şuan kuşlarım tüğde iyi kuş nasıl olur videosunu çekip koyacağım en fazla 2 ay yanlış anlaşılmasın kimseyi kıskandığımdan veya herhangibir şeyden değil bülent bey yine kuşunu iyi kötü uçurtmuş masada uçurtanlar ne yapsın.uçurtacağım yerde şehir olarak antalyadır adımda fatihtir ben fazla kuşçu tanımam benide fazla tanımazlar uçurunca tanışırız nasıl olsa SAYGILARIMLA......
Kuşa dört dörtlük demiyoruz tabi böyle tam bir notu video izleyip vermekte pek doğru olmaz çünkü. O bakımdan fişek mesafesi, yere kalış mesafesi, takla oranı , ses soluk, gezme v.s gibi fazla detaylara girmeden tahmini bir yorumdur bizimkisi. Video izlenimlerinde bu şekilde hareket etmek daha doğru olur yoksa kimsenin sağlıklı bir yorumda bulunması düşünülemez.
İnşaallah sizlerde de iyisi olur keyif yaparsınız. Ancak video üzerinden iddealı olmamanızı öneririm. Çünkü kuşun gözle görülür bir keyfi varsa bunu videoya yansıtamayabilirsiniz. Kimse bunuda beklemez sizden zaten.
İyi kuş yerine oynar, iyi kuşçu da yerinde izler...
Kuş sahibini tekrardan tebrik ederim... Güle güle beslesin.
- mermerci-vedat
28/9/2011, 1:47 pm
PerfoTakla demiş ki:sincaps07 demiş ki: ben açıkçası beğenmedim kuş 10 metre yüksekten geliyo çok yakına sokulmuyor birde taklayı belli bi mesfede bu 70 metre değil en fazla 25 metre orada yığdırıp kalıyor ve fişeğide hızlı değil bu videoya güzel diyen kuş izlememiştir bence çok değil arkadaslar şuan kuşlarım tüğde iyi kuş nasıl olur videosunu çekip koyacağım en fazla 2 ay yanlış anlaşılmasın kimseyi kıskandığımdan veya herhangibir şeyden değil bülent bey yine kuşunu iyi kötü uçurtmuş masada uçurtanlar ne yapsın.uçurtacağım yerde şehir olarak antalyadır adımda fatihtir ben fazla kuşçu tanımam benide fazla tanımazlar uçurunca tanışırız nasıl olsa SAYGILARIMLA......
Kuşa dört dörtlük demiyoruz tabi böyle tam bir notu video izleyip vermekte pek doğru olmaz çünkü. O bakımdan fişek mesafesi, yere kalış mesafesi, takla oranı , ses soluk, gezme v.s gibi fazla detaylara girmeden tahmini bir yorumdur bizimkisi. Video izlenimlerinde bu şekilde hareket etmek daha doğru olur yoksa kimsenin sağlıklı bir yorumda bulunması düşünülemez.
İnşaallah sizlerde de iyisi olur keyif yaparsınız. Ancak video üzerinden iddealı olmamanızı öneririm. Çünkü kuşun gözle görülür bir keyfi varsa bunu videoya yansıtamayabilirsiniz. Kimse bunuda beklemez sizden zaten.
İyi kuş yerine oynar, iyi kuşçu da yerinde izler...
Kuş sahibini tekrardan tebrik ederim... Güle güle beslesin.
agzına saglık abi
- Kırıkkaleli Haydar
28/9/2011, 7:16 pm
Arkadaşlar bütün yorumlar için teşekkürler
- Kırıkkaleli Haydar
28/9/2011, 7:18 pm
srt demiş ki:çok güze maşallah l bu sekilde kac sefer yapıyo aceba?
arkadaş bu şekilde 10-15 sefer yapıyor ve bütün seferleri bu uzunlukta daha kısa gitmiyor taklalı ve sesli videoda duyulması lazım
- Kırıkkaleli Haydar
28/9/2011, 7:23 pm
sincaps07 demiş ki: ben açıkçası beğenmedim kuş 10 metre yüksekten geliyo çok yakına sokulmuyor birde taklayı belli bi mesfede bu 70 metre değil en fazla 25 metre orada yığdırıp kalıyor ve fişeğide hızlı değil bu videoya güzel diyen kuş izlememiştir bence çok değil arkadaslar şuan kuşlarım tüğde iyi kuş nasıl olur videosunu çekip koyacağım en fazla 2 ay yanlış anlaşılmasın kimseyi kıskandığımdan veya herhangibir şeyden değil bülent bey yine kuşunu iyi kötü uçurtmuş masada uçurtanlar ne yapsın.uçurtacağım yerde şehir olarak antalyadır adımda fatihtir ben fazla kuşçu tanımam benide fazla tanımazlar uçurunca tanışırız nasıl olsa SAYGILARIMLA......
Arkadaş yorumların için teşekkürler kuş bir kere standart mesafeye giriyor arkadaş 70 metre sözünü seyreden bir arkadaş söylüyor metreyi yerden ölçmedik kusura bakma ancak kesinlikle 50 metreden aşağı değil ayrıca fişeğin sonunda yığdırma yok ama ister inan ister inanma bu bülent abinin en beğenmediği kuşlardan ve 2 gün önce diyarbakıra sattı
- Kırıkkaleli Haydar
28/9/2011, 7:28 pm
mehmet73 demiş ki:kuşu havada unutular galiba filim biti kuş havada kaldı bu kuşun bir kalkışı ve inişi olmalı bence büyle yapmaktansa bir kalkış çok deyil 3 baş ve iniş olurs tüm çekilen vide lara sağlıklı yorum yapılır yurum yapamam kuşa ama emeye sonsuz saygım var
haklısın arkadaş inanın elimde dijital fotoğraf makinesi vardı kuşu çekmek için uçurmadık öylesine dek geldiğinde kameraya aldım çektiğimdende kimsenin haberi yok sohbet seslerindende anlayabilirsiniz ancak yere yapışan bir hayvan değil
- Kırıkkaleli Haydar
28/9/2011, 7:32 pm
kuşun sefere geldiği direge bakarsan o direk zaten en fazla 3-4 metre hayvan onun yarısından alıyor nasıl 10 metre
- PerfoTakla
29/9/2011, 12:14 pm
Sn. Kırıkkaleli Haydar Bülent Bey'in kuşlarını takip ediyorsunuzdur muhakkak. Daha iyileri çıktığı zaman güzel bir çekimle videoya alıp yeni videolarını yayınlarsanız çok daha iyi olur. Bende kendilerinde daha iyilerinin olduğunu düşünüyorum... Selametle.
- Kırıkkaleli Haydar
29/9/2011, 1:06 pm
PerfoTakla demiş ki:Sn. Kırıkkaleli Haydar Bülent Bey'in kuşlarını takip ediyorsunuzdur muhakkak. Daha iyileri çıktığı zaman güzel bir çekimle videoya alıp yeni videolarını yayınlarsanız çok daha iyi olur. Bende kendilerinde daha iyilerinin olduğunu düşünüyorum... Selametle.
tamam ama ben kırıkkalede ikamet etmiyorum devlet memuruyum izinlerimde kuşlarını seyrediyorum ve en az haftada 3 kez telefonla fikir alış verişi yapıyoruz kendisine çek desek inan o kendi bu işlerle uğraşmaz
- Kırıkkaleli Haydar
29/9/2011, 1:08 pm
PerfoTakla demiş ki:Sn. Kırıkkaleli Haydar Bülent Bey'in kuşlarını takip ediyorsunuzdur muhakkak. Daha iyileri çıktığı zaman güzel bir çekimle videoya alıp yeni videolarını yayınlarsanız çok daha iyi olur. Bende kendilerinde daha iyilerinin olduğunu düşünüyorum... Selametle.
ayrıca daha iyisi derken bundan çok daha uzun gideceğini kast etmiyorum özellik olarak daha iyileri ancak adamın 25-30 metreden aşağı gideni yok tek soy kuşlar
30/9/2011, 5:30 pm
Güzel bir kus, Yigidi öldür ama hakkini yeme derler, kustan anlayan icin ufak kesitlerlede olsa yeterlidir saniyorum.Besleyenin emek verenin Emegine saglik.Saygilar sevgiler.
- cinola
Ad Soyad : ali aydın
Doğum Tarihi : 06/11/78
Forum Kayıt : 10/02/09
30/9/2011, 6:16 pm
ya hep aynı videolar ............)) bülent hoca başka yokmu izleyelim
- Kırıkkaleli Haydar
2/10/2011, 7:39 pm
ASGYB demiş ki:Güzel bir kus, Yigidi öldür ama hakkini yeme derler, kustan anlayan icin ufak kesitlerlede olsa yeterlidir saniyorum.Besleyenin emek verenin Emegine saglik.Saygilar sevgiler.
teşekkürler arkadaş yiğide güç kattın
- Kırıkkaleli Haydar
2/10/2011, 7:41 pm
cinola demiş ki:ya hep aynı videolar ............)) bülent hoca başka yokmu izleyelim
arkadaş adamın kuşunun videosunu ilk defa attım ve tek video hep aynı videolar demişin ama ikincisi yokki zaten bayramda memlekete gideceğim ikinci videoyu çekerim
- Kırıkkaleli Haydar
3/10/2011, 9:00 pm
yorumlar için teşekkürler
2/11/2011, 10:18 am
arkadaslar bukus allahi var guzel kus elestiri yaparken
biraz vicdanli olalim arkadaslar ortada emek verilmis
bir canli var emekleri gecenleri tebrik ederim basarilarinin
devamini dilerim saygilar ankarali seckin belcika
slmlar
biraz vicdanli olalim arkadaslar ortada emek verilmis
bir canli var emekleri gecenleri tebrik ederim basarilarinin
devamini dilerim saygilar ankarali seckin belcika
slmlar
- Kırıkkaleli Haydar
2/11/2011, 4:16 pm
Yorumunuz için teşekkürler
- celikoglu
Ad Soyad : abidin celik
Forum Kayıt : 31/01/11
2/11/2011, 9:06 pm
masallah gule gule ucurr kardes guzel kusss saygilarr belcikadan celikoglu
- Bozoglu
Ad Soyad : Tahir Kemal BOZOGLU
Doğum Tarihi : 02/02/79
Forum Kayıt : 03/10/08
5/11/2011, 12:21 am
Öncelikle Maasallah,cünki cogu kimsenin ne kümesinde ne hayalinde böyle kuslar var,Rabbim besliyenede hizmet edenede bu hayvanlarada can pekligi versin.Eger sütü sülaleside ayni böyle oynayip yerinede adam gibi iniyorsa güzel kuslar.
Eksigi fazlasi vardir tartisilir ama bu haliylede yabana atilacak kus degil,güle güle besleyin rabbim zaayat vermesin insaallah.
BOZOGLU
Eksigi fazlasi vardir tartisilir ama bu haliylede yabana atilacak kus degil,güle güle besleyin rabbim zaayat vermesin insaallah.
BOZOGLU
- küçük mehmet
Ad Soyad : mehmet mehmet
Forum Kayıt : 02/11/11
8/11/2011, 8:41 am
sincap 07 arkadaşımın yorumlarına katılıyorum bu güvercin agır fişek hırsı yok kagnı gibi kırıkkalede çok güzel oyun kuşu olan arkadaşları tanırım...selamlar...
- Kırıkkaleli Haydar
14/11/2011, 7:35 pm
doğrudur arkadaş ne diyelim en iyileri sizdedir inanırım bizlerde sizlerden kalan elinizin artıkları ile vakit geçiriyoruz inşallah sizin beslediğiniz gibi bir soy buluruz ,aslında dahada yavaş gidiyorda video ile hızlandırdıkküçük mehmet demiş ki:sincap 07 arkadaşımın yorumlarına katılıyorum bu güvercin agır fişek hırsı yok kagnı gibi kırıkkalede çok güzel oyun kuşu olan arkadaşları tanırım...selamlar...
- küçük mehmet
Ad Soyad : mehmet mehmet
Forum Kayıt : 02/11/11
15/11/2011, 7:22 pm
haydar bey kahretmeyin lütfen bu kuşda ramazan türkoglunun kırma kuşu aksini iddia edemessiniz. orjinalleri varken böylelerini tutmazlar .selamlar saygılar.
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2