BÜLENT HOCA GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ (KIRIKKALE)
+13
MUHSİN CANSU
küçük mehmet
Bozoglu
celikoglu
KARAOGLU
cinola
ASGYB
mehmet73
sincaps07
srt
PerfoTakla
mermerci-vedat
Kırıkkaleli Haydar
17 posters
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- Kırıkkaleli Haydar
Ad Soyad : Haydar Yılmaz
Doğum Tarihi : 27/05/79
Forum Kayıt : 26/10/10
Geri: BÜLENT HOCA GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ (KIRIKKALE)
17/11/2011, 7:39 pm
kahretmiyorum,aksinide idda etmiyorum bak yazmışım aksinide söylemiyorum doğru. kuş benim kuşum değil sahibinin ismide yazıyor ramazanın kuşunun direk kırması değil adam çok eskilerden ramazandan bir kuş almış kendi kuşu ile kırmış öyle bir soy yaratmış bu soyu besliyor kendide bunu saklamıyor ,inkarda etmiyor ,kendi kulağımla kaç kere duydum her fırsatta dile getiriyor benim kuşlarımın bir tarafı ramazanın kuşlardan diye..ayrıca benim şöyle bir sorunum yok kuş illa benim kuşumdur demem hepimizin kuşu bize allah tarafından vahiyle inmedi soy illa bir yere dayanır birini bulur acaba o bulan kişi güvercini ilk bulan adammı takla güvercinini o mu buldu o mu icat etti . benim için farketmez benim kapımda uçup ,güzelde oynuyor, banada zevk veriyorsa yeter onun olmuş bunun olmuş anlamam .dediğim gibi kuş benim kuşum değil yukarıda yazıyor bülent hocanın kuşu diye .Sence yazdıklarım mantıklı değilmi saygılarımlaküçük mehmet demiş ki:haydar bey kahretmeyin lütfen bu kuşda ramazan türkoglunun kırma kuşu aksini iddia edemessiniz. orjinalleri varken böylelerini tutmazlar .selamlar saygılar.
- küçük mehmet
Ad Soyad : mehmet mehmet
Forum Kayıt : 02/11/11
24/11/2011, 10:30 am
haydar bey sizi tenzie ederim saygım var sizi tanımıyorum fakat ilk defa topal bülenti seven birisi çıktı kırıkkaleden bu adam ne bilir kuşculugu vede adamlıgı size lafım yok haydar beyy selamlar saygılar...
- Kırıkkaleli Haydar
25/11/2011, 6:17 pm
konu kuşmu,,, bülent mi,,,, burası insanları tartışma yeri değil burada güvercin yorumları yapılıyor.. benim huyumdur kesinlikle insanlar hakkında yorum yapmam güvercin videolarına yorum yaparım ancak hiç birinede kötü demem sahibi begendikten sonra gerisi bizi ilgilendirmez bize güle güle besle demek düşer .bülent abi ile bir sorunun varsa adamın kendi ile paylaş başka türlü dedikodu olur buda erkek adama bizlere yakışmaz.Ben bir video attım sen kuşu değil adamı tartışıyorsun.hemşerim bende kırıkkaleliyim ancak mesleğim gereği 15 yıldır dışarıdayım.senede 30 gün izin de kırıkkalede olurum.ancak memleketimizde bir çekememezlik başlamış o onun kuşuna kötü bi işe yaramaz diyor o öbürünün kuşuna.. kuş bir zevktir kuşu havaya atıp, bir demlik çay koyup, yanınada adam gibi birini alıp güzel bir sohbet yapmaktan ötesi varmı.kuşun en kötüsü bende, en iyisi başkasında olsun ama dostluklar, sevgi ve saygı bozulmasın .bizler böyle düşünmedikçe bu düzen değişmez hemşerim, boşver insanları biz zevkimize bakalım sevmiyorsak adamı muhabbet etmeyiveririz o kadar ..benden de sana selam ve saygılar
- Kırıkkaleli Haydar
25/11/2011, 6:25 pm
konu kuşmu,,, bülent mi,,,, burası insanları tartışma yeri değil burada güvercin yorumları yapılıyor.. benim huyumdur kesinlikle insanlar hakkında yorum yapmam güvercin videolarına yorum yaparım ancak hiç birinede kötü demem sahibi begendikten sonra gerisi bizi ilgilendirmez bize güle güle besle demek düşer .bülent abi ile bir sorunun varsa adamın kendi ile paylaş başka türlü dedikodu olur buda erkek adama bizlere yakışmaz.Ben bir video attım sen kuşu değil adamı tartışıyorsun.hemşerim bende kırıkkaleliyim ancak mesleğim gereği 15 yıldır dışarıdayım.senede 30 gün izin de kırıkkalede olurum.ancak memleketimizde bir çekememezlik başlamış o onun kuşuna kötü bi işe yaramaz diyor o öbürünün kuşuna.. kuş bir zevktir kuşu havaya atıp, bir demlik çay koyup, yanınada adam gibi birini alıp güzel bir sohbet yapmaktan ötesi varmı.kuşun en kötüsü bende, en iyisi başkasında olsun ama dostluklar, sevgi ve saygı bozulmasın .bizler böyle düşünmedikçe bu düzen değişmez hemşerim, boşver insanları biz zevkimize bakalım sevmiyorsak adamı muhabbet etmeyiveririz o kadar ..benden de sana selam ve saygılarküçük mehmet demiş ki:haydar bey sizi tenzie ederim saygım var sizi tanımıyorum fakat ilk defa topal bülenti seven birisi çıktı kırıkkaleden bu adam ne bilir kuşculugu vede adamlıgı size lafım yok haydar beyy selamlar saygılar...
- küçük mehmet
27/11/2011, 6:56 pm
sevgili kardeşim haydar ben sizi tanımıyorum fakat güvercinden daha çok adamın adam gibi olması önemli degilmi sence önce adam olacak sonra bu sevgiyi paylaşacagız üzüldüm bu şekilde yorumlarına .BÜLENTLE nasıl anlaşabiliyorsun anlamadım bu memlekette bülentle konuşanıda sevmezler..saygılarımla..
- Kırıkkaleli Haydar
27/11/2011, 9:18 pm
tamam arkadaş sana saygım sonsuz iyi güvercin beslemeler.küçük mehmet demiş ki:sevgili kardeşim haydar ben sizi tanımıyorum fakat güvercinden daha çok adamın adam gibi olması önemli degilmi sence önce adam olacak sonra bu sevgiyi paylaşacagız üzüldüm bu şekilde yorumlarına .BÜLENTLE nasıl anlaşabiliyorsun anlamadım bu memlekette bülentle konuşanıda sevmezler..saygılarımla..
- küçük mehmet
1/12/2011, 11:03 am
haydar bey benimde size sevgim sonsuz sizinde kişilikli bir insan oldugunuzu her zaman duyarım.. saygılar kardeşim..
- MUHSİN CANSU
Ad Soyad : MUHSİN CANSU
Doğum Tarihi : 20/04/65
Forum Kayıt : 30/03/12
30/3/2012, 2:45 pm
Allah var etsin güzel kuş.
4/4/2012, 6:26 pm
kuş güzel arkadaşlar yorum yaparken kırıcı olmayalım kırıcı yorum yapacak arkadaşların bu videodan daha iyisini koymaları gerekir şu an 3 tane oynayan kuşum var sırf bu kırıcı emeğe saygısız yorumlar yüzünden çekipte paylaşmıyorum. videodan ve yorumlardan anlaşıldığını göre düzgün çekim yapılmamış gelişi güzel bi çekim yapılmış kuş kırmada olsa güzel kaçıyor biraz ağır kaldığı doğru fakat dört dörtlük kuş kimde her kuşun bi kusuru oluyor kırma dedimmi özünden kötü manasında değil tabi kuş dışardan bi kuşa vurulur özünden iyi oynayabilir bendede var bi kırma kuş özünden çok iyi oynadı bende damızlık yaptım yavrularıda güzel oynuyor.
- Kırıkkaleli Haydar
6/4/2012, 5:30 pm
yorumunuz için teşekkürlertolga40 demiş ki:kuş güzel arkadaşlar yorum yaparken kırıcı olmayalım kırıcı yorum yapacak arkadaşların bu videodan daha iyisini koymaları gerekir şu an 3 tane oynayan kuşum var sırf bu kırıcı emeğe saygısız yorumlar yüzünden çekipte paylaşmıyorum. videodan ve yorumlardan anlaşıldığını göre düzgün çekim yapılmamış gelişi güzel bi çekim yapılmış kuş kırmada olsa güzel kaçıyor biraz ağır kaldığı doğru fakat dört dörtlük kuş kimde her kuşun bi kusuru oluyor kırma dedimmi özünden kötü manasında değil tabi kuş dışardan bi kuşa vurulur özünden iyi oynayabilir bendede var bi kırma kuş özünden çok iyi oynadı bende damızlık yaptım yavrularıda güzel oynuyor.
- akıncı
Ad Soyad : Nigdeli ABDULLAH
Doğum Tarihi : 02/02/88
Forum Kayıt : 19/12/08
6/5/2012, 6:51 pm
Selamun aleyküm maşallah çok güzel bir kuş sahibini tabrik ediyorum ...
Allah soyuna selamet versin.....
Allah soyuna selamet versin.....
- erdemyalova
Ad Soyad : erdem
Doğum Tarihi : 02/10/81
Forum Kayıt : 20/08/10
13/5/2012, 9:57 pm
selamlar murat bey bülent hocaya nasıl ulaşabiliriz..
- Kırıkkaleli Haydar
17/5/2012, 10:17 am
05425087170 HOCANIN TELEFONUerdemyalova demiş ki:selamlar murat bey bülent hocaya nasıl ulaşabiliriz..
- technic
Ad Soyad : EMRAH
Forum Kayıt : 07/03/11
17/5/2012, 7:55 pm
Kırıkkaleli Haydar demiş ki:srt demiş ki:çok güze maşallah l bu sekilde kac sefer yapıyo aceba?
arkadaş bu şekilde 10-15 sefer yapıyor ve bütün seferleri bu uzunlukta daha kısa gitmiyor taklalı ve sesli videoda duyulması lazım
birisi bu yazıyı dıkkatlı okusun kuşun özelliği böyle anlatılır
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2